nilüfer bursa arası kaç km / Bursa Osmangazi Nilüfer Arası Kaç Km Kaç Saat - Canlı izle

Nilüfer Bursa Arası Kaç Km

nilüfer bursa arası kaç km

Bursa Şehir Haritası


Bursa İlçelerinden Diğer Şehir İlçelerine Yol Mesafeleri

Bursa ile Nilüfer Bursa Arası Kaç Km?

Bursa Nilüfer Bursa Kaç Km

Bursa ile Nilüfer Bursa arası kaç km? yaklaşık olarak toplam 17 Kilometre mesafededir. Bursa Nilüfer Bursa arası kaç saat sürer sorusunun yanıtı ise; yolculuk süresi arabanız ile yaklaşık 26 dakika sürecektir. Yani şimdi yola çıkarsanız saat varış saatiniz bugün 13:05 olacaktır.

Bursa Nilüfer Bursa Km Yakıt Hesaplama

Bursa ile Nilüfer Bursa yol güzergahında benzinli bir araç kullanıyorsanız 17 Km mesafede 1,1 Litre yakıt tüketirsiniz. Size maliyeti de ₺27 olur. Dizel bir aracınız varsa 0,9 Litre yakıt tüketimi yaparsınız. Yakıt maliyetiniz ise ₺22 olur. Şayet LPG takılı bir araçla yol alıyorsanız ₺11 ortalama yakıt maliyetiniz oluşacaktır.

BenzinMotorinLPG
₺27₺22₺11

NOT: , 25.06.2023 tarihli illerin ortalama yakıt fiyatları baz alınarak yapılmıştır. Benzin: 24.02 TL, Motorin: 23.8 TL, LPG: 10.59 TL'dir. Benzinli aracın 100 Km'de 90 km/s hızında ortalama 6.5 Litre, dizel aracın ise ortalama 5.5 Litre yakıt tükettiği varsayılmıştır. Yakıt maliyetiniz aracınızın hızına, yol koşullarına veya bulunduğunuz ilin yakıt fiyatlarına göre değişiklik gösterebilir.

Bursa Nilüfer Bursa Yol Tarifi

Bursa Nilüfer Bursa Yol Tarifi almak için "Yol Tarifi" butonuna basabilirsiniz. Bu sayede yol haritasına ulaşabilir, yol tarifi ile trafik durumuna bakabilirsiniz. Ayrıca "Google Navigasyon" butonunu kullanabilirsiniz. Web yada uygulamayı açabilir, yol tarifi alabilirsiniz. Bursa hava durumu veya Nilüfer Bursa hava durumu nasıl görmek için sayfayı aşağıya kaydırabilirsiniz.

Bursa Nilüfer Bursa Karacabey Arası Yol Kaç Km, Nasıl Gidilir Tarifi

Nilüfer, Bursa ile Karacabey, Bursa arası yol tarifi haritasını inceleyerek Bursa Nilüfer - Bursa Karacabey arası yol mesafesi 68,9 km, yol süresi ise ortalama 1 saat 0 dakika saat sürüyor, yol tarifi haritasından aracınız ile nasıl gidilir öğrenebilir ve karayolu yolculuğu yapmak için bu yol güzergahını kullanabilirsiniz. Ayrıca harita yanındaki yol anlatımı ve tarifi alanından alternatif yol güzergahlarını da seçerek ilgili rotaları inceleyebilirsiniz. Alternatif yol tarifleri toplam mesafe ve süre açısından farklılık gösterebilir. Örneğin otobandan gitmek isterseniz otoban alternatifli rotayı kullanabilir böylece dizel araçlarda yakıt tasarufu yapılabilir yada normal çift şerit duble yoldan gitmek isteyenler de bu tipteki yolları tercih edip seyatlerinde bu yolları kullanabilirler. Ayrıca yol üzerindeki turistik merkezleri incelemek isteyen bu yerlere de uğrayıp ardından gitmek istedikleri yerlere ulaşmak için alternatif yolları inceleyebilirler.



Bursa Nilüfer ile Bursa Karacabey arası yol mesafe ve güzergah haritası


Haritada mavi ile gösterilen yol önerilen ana yoldur, alternatif yol güzergahları ise gri ile gösterilmektedir.

Bursa Nilüfer ile Bursa Karacabey arası mesafe 68,9 km dir.
Bursa Nilüfer ile Bursa Karacabey arasıdaki seyahat süresi yaklaşık olarak 1 saat 0 dakika sürmektedir.
Bursa Şehir Haritası

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir