kek fanuslu pasta seti / Valdes Seramik Kek Fanusu & 6 Kişilik Pasta Tabağı Seti - Bernardo

Kek Fanuslu Pasta Seti

kek fanuslu pasta seti

Kek Fanusu

Kek Fanusu Ne İşe Yarar?

Pasta, kek, kurabiye ve çeşitli tatlıların uzun süre saklanıp hijyenik şekilde muhafaza edilmesi için özel olarak geliştirilen orijinal, özel tasarım üründür. Hazırladığınız yiyeceklerin bayatlamadan lezzetini uzun süre muhafaza edebilir. İçerisine konulan pasta, kek, kurabiye gibi yiyeceklerin hava almasını önleyerek çabuk bayatlamasını önleyebilir. Müşterilerin oldukça ilgisini çeken, ürünlerin tazeliğini koruyan, şeffaf, renkli, malzeme kalitesi yüksek ürün uzun süreli kullanım imkânı sunar. Ergonomik yapısıyla ile istediğiniz her yere kolaylıkla taşıyabileceğiniz, sevdiklerinize hoş sürprizler yapabileceğiniz oldukça kullanışlı bir üründür. Servis saatine kadar hazırladığınız keklerin hava ile temasını kesen, fırından yeni çıkmış gibi taze olmasına olanak sağlayan bu ürün çeşitli testlerden geçirilerek hizmetinize sunulur. Havuçlu, cevizli, tarçınlı, çikolatalı, meyveli, üzümlü kısaca arzu ettiğiniz tüm kekleri içerisine kolayca koyarak sevdiklerinize birbirinden taze, lezzetli yiyecek ve özel çay sunumları yapabilirsiniz.

Kek Fanusu Nasıl Kullanılır?

Estetik, zarif tasarımı, kullanışlılığı ile ön plana çıkan özel üretim ürün kullanım yerlerine göre farklı şekilde dizayn edilir. Özel hayatta misafirleriniz için, iş hayatında müşterilerinize yapabileceğiniz pek çok sunumu pratik, zahmetsiz şekilde yapabilmeniz için özel olarak üretilmiştir. Farklı model ve ebatlarda tasarlanan ürünler tek kullanımlık olabileceği gibi geniş yapı özellikleriyle de kalabalık aile, arkadaş ve sevdiklerinize pek çok taze, hoş sunumlar yapmanızı sağlar. Dayanıklı, yüksek materyal tasarım kalitesi sayesinde uzun ömürlü kullanım deneyimi yaşatır. Evde kullanımının yanı sıra profesyonel olarak bu işi yapan kafe, pastane, restoran gibi pek çok işletmenin dolabıyla uyumlu özel olarak tasarlanmıştır. Fiyatları ebat, model ve marka kalitesine göre değişkenlik gösterebilir. Misafir ağırlamayı sevenler için ideal olup özel davetlerin yanı sıra arkadaş buluşmalarında hünerlerinizi kolayca sergilemenize imkân tanır. Ayaklı olarak da kullanabileceğiniz estetik, şık, kullanışlı ürün sayesinde misafirlerinize lezzetli, sağlıklı, özel ikramlarda bulunabilirsiniz.

Kek Fanusu Bulaşık Makinesine Atılır Mı?

Özel, modern, dikkat çekici sunumlar yapmanıza olanak sağlayan dayanıklı, sağlam materyal malzemeden tasarlanan bu ürünün bulaşık makinesinde yıkandığında zarar görmediği görülmüştür. Elde ya da makinede kolaylıkla temizleyebileceğiniz bu malzemeyi uzun süre ilk günkü kalitesiyle kullanabilirsiniz. Plastik kapak ve gövdeden dizayn edilebildiği gibi tamamen camdan, seramikten de üretilebilen malzeme kalitesi yüksek, dayanıklı ürünler uzun süreli kullanım imkânı sunar. Hasır, porselen, bambu, yuvarlak, tabaklı, seramik, kilitli, vakumlu, dikdörtgen, ahşap gibi farklı modellerde tasarlanan malzeme çeşitliliği yüksek bir üründür. Set halinde de hizmetinize sunulan ürünler servis tabağı, pasta bıçağı, spatula gibi farklı parçalardan oluşur. Sunum saatine kadar yiyeceklerinizin havayla temasını önleyerek fırından yeni çıkmış hissi veren, ürünlerinizin taze olmasını sağlayan özel üretim bu ürünlere Trendyol aracılığıyla ulaşabilir; bütçenize uygun seçenekleriyle rahatlıkla satın alabilirsiniz.

Pasta Tabağı

Pasta Tabağı Takımı

Özel günlerde ve kutlamalarda ikramlıkların sunumu ve pastaların servisi içinpasta takımıönemli bir görsellik oluşturmaktadır. Özenerek seçilen ve alınanpasta sunum setihep iyi ve mutlu günlerde kullanılmakta ve o günlerin keyfine zarif tasarımları ile eşlik etmektedir. Çat kapı gelen misafirlere yapılan o anlık ve basit tatlılar bilepasta tabağı setisayesinde bambaşka bir görünüm kazanmaktadır.Şık pasta sunum tabaklarıarasında farklı materyaller ile üretilenporselen pasta tabağı,keramika pasta tabağı, cam pasta tabağıveseramik pasta tabağımodelleri ile beğeni toplamaktadır.Pasta tabağıdenilince akla ilk gelenporselen pasta setiseçeneği7 parça pasta setive12 kişilik pasta takımıtercihleri ile kullanıcılara sunulmaktadır.

Tatlı takımıdasofralara renk katan modellerin mağaza raflarından mutfaklara taşınmasını birçok kişi istemektedir. Akılları baştan alıcı tasarım ve modelleri ileçay pasta seti,ailelerin lezzetli tatlılar eşliğinde hoş sohbetlerine eşlik etmektedir.Pasta tabaklari,özel ikramlarınsunumlarındasiyah pasta tabağı, beyaz, lacivert, turuncu,sarı pasta tabağı,yeşil,mavi pasta tabağıvekırmızı pasta tabağıgibidaha çok sayıdarenkli pasta tabağıalternatifleri ile evlerdekullanılmaktadır.Tatlı tabağı4’lü takımlarının bazen her birinin ayrı ayrı renk olması gözlenirken bazen de12 li pastatabağı takımının bütün parçalarınınrenginin aynı ve formlarınınkare pasta tabağıveyadikdörtgen pasta tabağı,şeklinde,mini tatlı tabağıya daküçük tatlı tabağıboyutlarında oldukları fark edilmektedir. 

Ev, lokanta, kafe, pastane gibi mekânların hem mutfaklarının hem de sunum alanlarının vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alan pasta tabaklarının her dönem şık ve kaliteli tasarımlara sahip olduğu bilinmektedir.  Annelerimizin kullanmaya kıyamadığı vevitrinde sergilediğitatlı tabağı 12 litakımı sadece bayramdan bayrama ya da doğum günlerinde servise çıktığı bilinmektedir. Her kadının mutfağında üst raflarda veya konsolda bir adet özenerek aldığı, her zamanda kullanmadığı pasta takımı olduğu vurgulanmaktadır. Nice güzel günlerde çıkarılmak üzere kaldırılan bu takımlar, sofra ürünlerinin en kıymetlileri arasında yer almaktadır. Onun dışında günlük kullanım için seçilen rengarenk ve boy boy tatlı tabağı takımı, kahve yanı ikramlıkların sunumlarında kullanılmaktadır.

6'lı Pasta Tabağı Seti

Pasta servis setidenildiğinde6'lı pasta tabağıpopülerliğini günümüzde de sürdürmeye devam etmektedir. İkramların vazgeçilmezi6 kişilik pasta takımıürün gamında farklı desen, renk ve boyutları ile müşterilerle buluşmaktadır. Çekirdek aileler için bir seçenek oluşturan 6’lı pasta tabağı ayrıca yakın arkadaş veya akraba ile verilen samimi davetlerde zarif masalara eşlik etmektedir. En güzel yemeklerden hemen sonra çay ve kahvelerin yanına yapılan tatlıların misafirlere sunumunun en güzel hali, 6’li pasta tabağı seti ile gerçekleşmektedir. 

Enfes tatlıları ikram etmek üzere satın alınan pasta tabağı 6’lı grubu incelendiğinde,gold pasta tabağıvebeyaz kare pasta tabağıfazlasıyla beğenildiği fark edilmektedir. Fabrikasyon olduğu kadar handmade tasarımlara da sahip olan 6’lı pasta tabağı seti, özel dizayn arayışı olanlara hitap etmektedir. Seramik üretim, tek tek el işçiliği ile fırça darbelerine sahip bu özel 6’lı pasta tabakları bir eşi olmaması ile övünmektedir. Her zaman estetiğe önem verenlerin sofralarında bulunan 6’lı pasta tabakları seramik dışında cam, porselen, keramika üretimleri ile kendini göstermektedir. Farklı geometrik şekiller kullanılarak da boyutlandırılan 6’lı pasta tabakları klasik yuvarlak dışında, kare, dikdörtgen, üçgen hatta oval biçimleri beğeni toplamaktadır. 

Desenli Pasta Tabağı

Pasta takımı seti seçeneklerinin farklı zevklere hitap edebilmesi için çeşitli model, desen ve renkte üretimi yapılmaktadır. Desenli ve şık tabaklarla sunum yapmak her zaman daha gösterişli ve ilgi çeken bir görünüm elde etmeyi sağlamaktadır. Özellikle asil bir hava yaratmaken güzel pasta tabaklarıile mümkün olmakta ve21 parça pasta seti Paşabahçegibi çoklu ürünlerin bir arada olma avantajı da yaşanmaktadır. Damalı pasta tabağı deseni, düz veya spiral çizgiler,mermer desenli pasta tabağıvekalpli pasta tabağıdabu ürün gamı altında adından seçkiyle söz ettirmektedir. Modern tasarımlar ve renkler de çeşitli olmakta ve klasik modellerde rastlanmayan siyah, gri gibi koyu renkler modern pasta tabaklarının birçok dizaynında yer almaktadır. 

Ayrıca yeni nesil pasta tabakları beyaz klasik modellerden ayrılarak eğlenceli bir karaktere de bürünmektedir. Pop-art çizimlerin ve çeşitli hayvan figürlerinin yer aldığı rengârenk modeller, iç açıcı yapısıyla sofraları başka bir boyutta süslemektedir. Bu tarz çizimlerin bulunduğu ürünlerde neredeyse sınırsız renk ve hayal gücü kullanımları ilgi çekmektedir. Kırmızı zürafalar, yeşil kediler, mor ve siyah zebralar gibi görsellik harikası pasta tabakları, ikramlarda kullanıldığı kadar dekorasyon amacıyla da mutfaklarda yer almaktadır.  Sunumlara dinamik bir hava katan bu tarz pasta tabakları, değişik tabak şekilleri ile de klasik mutfakların, modern mutfaklara dönüşümüne eşlik etmektedir. Bütün bunlarla beraber vintage bir havaya sahip olançiçekli pasta tabağıveeskitme pasta tabağımodelleri en sık tercih edilen ürün grubuna girmektedir. Bu modellerde minimal çizgilerin yer aldığı ürünlerin yanı sıra daha büyük çiçek desenleri ve büyükkelebekli pasta tabağıdesenleri içeren pasta setlerine de rastlamak mümkün olmaktadır. Vintage pasta setlerinde tabakların kenarlarında altın veya gümüş yaldızlı süslemeler de ayrı bir hava katmaktadır. Desenidantel pasta tabağıbu süslemeleridelikli pasta tabağıolarak gayet iyi yansıtmaktadır. 

Pasta Servis Tabağı Boyutları

Pasta servis tabağıdenildiğinde bin bir renk ve tasarım dışında farklı boyutlarla da harika ürünler müşterilerin karşısına çıkmaktadır.Pasta standıveayaklı pasta tabağıolarak geçen bu ürünler20x10 küçük pasta sunum tabağıyanındaminisunum15 cm pasta tabağıboyutlarında, büyüklü küçüklü görseller için özel gün kutlaması masasında başrolü oynamaktadır.Seramik ayaklı pasta tabağıbaşta olmak üzere metal veya camkatlı servis standıseçenekleri sofraların süslenmesinde destek olmaktadır.Fanuslu pasta setiürünü gıdaların korunmasına destek çıkmaktadır.Kek fanuslu pasta setiile yapılan ikramlar göz doldurmakta ve bombemsi, oval ya da köşeli tasarımları ile seçeneklerini arttırmaktadır.Kapaklı pasta tabağısayesinde mutfaklarda âdete bir pastane havası esmektedir. Pasta ve kek dışında diğer tuzlu veya alternatif tatlı ikramlarının konulmasında dakare pasta sunum tabağıtercih edilmekte ve bu konuda40 cm cam pasta tabağıve21 cm pasta tabağıharika görsellere imza atmaktadır. 

Pasta Tabağı Seti Fiyatları

Pasta seti fiyatlarıincelendiğinde farklı marka, model, desen ve renk dışında üretim materyallerinin de etkisi gözlenmektedir. Aramalarda “en ucuz pasta tabağı” komutu ilen çıkan sonuçlar müşterileri memnun etmektedir. Her markanın kendi seçkileri altında satışa sunulan pasta seti fiyatlarını en çok etkileyen durumun ise set içi ürün sayısı olduğu vurgulanmaktadır. 4’lü, 6’lıdan başlayan pasta tabağı setleri 12’li ve 24’lü takımlara kadar çıkmaktadır. Kaliteli ve tanınan markaların harika tasarımlar ile müşterilere sunduğu ürünlerin fiyatları diğer muadillerinden ayrılmaktadır. Markaların kampanyaları ve indirim fırsatları takip edildiği takdirde bu pasta tabağı setleri bütçeler zorlanmadan alınmaktadır. 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası