suni gözyaşı damlası isimleri / Göz Damlası Fiyatları ve Modelleri - Trendyol

Suni Gözyaşı Damlası Isimleri

suni gözyaşı damlası isimleri

Gözler yapı itibariyle nemli bölgelerdir. Nemli kalmaları gözleri sağlıklı olduğu anlamına gelir. Bazı durumlarda gözler gereken gözyaşını üretemez, gerektiği kadar gözyaşını boşaltamaz ve bu bölgede kuruluk oluşur. Uzun süre göze çarpan hava, uzun süre bilgisayar, televizyon ya da cep telefonuna bakmak ve bazı vitamin eksiklikleri sonucu göz kuruluğu oluşabilir. Ayrıca ilerleyen yaşlarda da sık görülen bir durumdur. Gözlerin nemini kaybetmesi sağlıklı bir durum olmadığı için suni gözyaşı ile nemli tutmak gerekir. En çok bilinen adıyla göz kuruluğu sendromu için bir inceleme de bulundum.

En İyi 10 Göz Damlası

Göz kuruluğu sendromu yaşayanları bu büyük sıkıntıdan kurtaran çözüm olarak herkes suni gözyaşına başvurur. Peki bu göz damlalarını doğru seçiyor musunuz? Piyasada birçok göz damlası markası ve farklı birçok çeşidi mevcut. Her biri farklı bir ihtiyaç için uygun olan damlalardan gözerin kuruluğunu gidermek için olanı seçmiş olmanız çok önemli. Her göz damlası gözü nemlendirmez çünkü. Jel ve sıvı formlu birçok çeşidi bulunan göz damlalarının en iyilerini sizler için bir araya getirdim. Göz damlası almadan önce en iyi göz damlası tavsiyelerimi incelemeniz gözlerinize iyi gelecek!

Restasis – Göz Damlası

Restasis – Göz Damlası

Göz kuruluğu için kullanılabilecek en iyi göz damlalarından biri olan Restasis’i listenin en başına aldım. Göz kuruluğuna neden olan iltihabı ortadan kaldıran müthiş performansa sahip bir göz damlasıdır. Her ne sebeple göz kuruluğu yaşanıyorsa yaşasın kurtarıcı bir damladır. Yüksek performansına paralel olarak fiyatı da reçetesiz alındığı takdirde yüksek gelecektir. Faydalı bir göz damlası ve sizi göz kuruluğu şikayetinizden düzenli kullanırsanız kesinlikle kurtaracaktır. Doktor kontrolüyle almanızı öneririm hem daha sağlıklı hem daha ekonomik olur.

Bausch & Lomb – Artelac Advances Göz Damlası

artelac göz damlası

Uygun fiyatlı ve yüksek performanslı bir göz damlası önerim olacak. Bausch & Lomb markasına ait Artelac Advanced göz damlası göz kuruluğu tedavisi konusunda gerçekten aşırı iyi. Yıllardır kullanan kitlesi de mevcut şikayeti sonlanana kadar kullananı da ama kötü yorumda bulunan hiçbir kullanıcısı yok. Göz kuruluğu zaman zaman yaşayabileceğimiz sıkıntılardan biri olduğu için şikayetiniz sonlandıktan sonra bile bu damladan bulundurabilirsiniz. Gözü nemlendirme amacıyla üretilen bu damla doğru ve düzenli kullanımda sizin kurtarıcınız olmaya aday.

BioTrue – Nemlendirici Göz Damlası

BioTrue - Nemlendirici Göz Damlası

Klima, rüzgar, bilgisayar gibi dış etkilere maruz kalarak kuruyan gözlerinizi nemlendirecek son derece doğal ve hızlı bir göz damlası tavsiye edeceğim. BioTrue markasına ait nemlendirici göz damlası göz kuruluğu sıkıntısı yaşayan herkes için harika bir tercih olacak. Gözlerinizin uzun süre nemli kalmasını sağlayarak klimanın, bilgisayarın olumsuz etkilerinden gözlerinizi koruyarak adeta kalkan görevi görecek. Üstelik bu göz damlası kontak lens ile birlikte kullanıma da uygun. Doğal, hızlı ve ekonomik bir çözüm arıyorsanız BioTrue doğru seçim!

Avizor – Moisture Lacrifresh – Suni Göz Yaşı Damlası

Avizor - Moisture Lacrifresh – Suni Göz Yaşı Damlası

Avizor markasının Mouistur Lacrifresh suni gözyaşı damlasını kuru göz sendromu yaşayan herkese gönül rahatlığıyla öneriyorum. Bildiğiniz üzere yetersiz gözyaşı üretimi, lens kullanımı, uzun süre bilgisayara maruz kalma gibi sebeplerden dolayı göz kuruluğunun oluşur. Göz kuruluğunun sebep olduğu yanma hissi, batma, acı, kaşıntı, bulanık görme gibi tüm şikayetlere iyi gelen bu göz yaşı damlasını mutlaka denemelisiniz. Sadece gözünüzü nemlendirerek göz kuruluğu sendromundan sizi kurtarmıyor aynı zamanda lens kullananlar için de yüksek kullanım konforu sağlıyor!

Hy Care – Göz Damlası

Hy Care – Göz Damlası

Göz kuruluğu sendromu zaten yeterince can sıkıcı bir durumken bir de hassas gözlere sahipseniz durum daha da vahim olabiliyor. Göz kuruluğu tedavisi için özellikle hassas gözlere sahip olanların bayılacağı bir önerim var. Hy Care markasının göz damlası tam da size göre! Doğal formülü sayesinde gözlerinizde alerjik bir reaksiyon yaşanmaz. Gözün kendi yapısında bulunan ve nemli kalmasını sağlayan kayganlaştırıcı hyaluronan’dan Hy Care’in içerisinde de bulunuyor. Gözyaşının pH’ını taklit etmek için özel olarak tasarlanan bu göz damlasını yanınızdan ayırmayacağınıza eminim.

Optone – Kuru Gözler İçin Göz Damlası

Optone – Kuru Gözler İçin Göz Damlası

Kuru gözler için özel olarak üretilen Optone markasına ait göz damlasının en iyi göz damlalarından biri olduğunu belirterek tavsiyede bulunmak istiyorum. Gözleriniz maruz kaldığı dış etkenler dolayısıyla ıslaklığını kaybetmesi sonucu oluşan tüm olumsuzluklara iyi gelen bu damlayı hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz. Saflaştırılmış sudan yapılan formülü sayesinde gözlerinizi tedavi ederken yakmaz ve birkaç damla uygulamanız yeterlidir. Kayganlaştırıcı ve nemlendirici etkisi sayesinde göz kuruluğunuzdan kısa süre içerisinde kurtulabilirsiniz. Ayrıca lens ile kullanıma da uygun bir göz damlasıdır.

Thealoz Duo – Göz Damlası

Thealoz Duo – Göz Damlası

Göz kuruluğu sendromunuz hangi evrede olursa olsun kullanabileceğiniz bir göz damlası tavsiyesi vereceğim. Thealoz Duo markasına ait göz damlası diğer damlalardan farklı olarak kuru göz tedavisi için Hyaluronik Asit ve Trehalozu birleştiren ilk örnektir. Trehaloz gözyaşı oluşumunu engelleyen etkenlere karşı direnç sağlarken Hyaluronik Asit kayganlaştırma ve nemlendirme görevi görüyor. Uygulandığı andan itibaren 4 saate kadar etkisi devam ediyor. Gün içerisinde ihtiyaç duyduğunuz kadar uygulayabiliyorsunuz ve lensle kullanım için de uygun.

Artican – Göz Damlası

Artican – Göz Damlası

Gözlerinizin ihtiyaç duyduğu nemi ve kayganlığı yeniden sağlayacak harika bir göz damlası önerisi olarak Artican’ın göz damlasını şiddetle öneririm. Gün içerisinde gözün maruz kaldığı çevresel etkenler yüzünden oluşan kuruluk, tahriş, acıma gibi tüm etkiler için en iyi tedavi seçeneklerinden biri Artican! Gözü nemlendirmek ve kayganlaştırmak dışında sonrasında yaşanacak kuruluğa karşı da direnç kazandırıyor. Ayrıca lens kullananlar için de ideal çünkü lensi daha ıslak ve kaygan hale getirerek konforlu bir kullanım sağlıyor.

Visufarma – VisuXL Göz Damlası

Visufarma – VisuXL Göz Damlası

Kuru gözlerin tedavisinde kullanılabilecek en iyi marka ve en iyi göz damlası olarak Visufarma’ya ait visuXL göz damlasını önersem abartmış olmam. Piyasadaki diğer damlalardan farklı olarak yoğun ve jel formlu olan bu damlanın içeriğinde de gözü kayganlaştırmaya ve nemlendiremeye yarayan Hyaluronik Asit bulunuyor. Ortalama göz damlası fiyatlarının biraz üzerinde kalsa da bunu hak ettiğini damlayı kullandığınız zaman daha iyi anlayacaksınız. Jel formlu yoğun bir yapısı olduğundan ilk göze uygulandığı an bulanık görmenize sebep olabilir. Gece yatmadan önce uygulamanız daha iyi olabilir bu yüzden.

Hylo Comod – Göz Damlası

Hylo Comod – Göz Damlası

Göz kurluğu sendromunuz için en iyi göz damlalarından biri de kesinlikle Hylo Comod. Göz kuruluğunuzun sebebi çevresel faktörler, kronik göz kuruluğu ya da ameliyat sonrası yaşanan hidrasyon sonucu olmuş olabilir. Her ne sebeple göz kuruluğu şikayetiniz olursa olsun üst düzey performansıyla tedavi eden bir damlaya ihtiyacınız varsa kesinlikle Hylo Comod’a bir şans verin derim. Gözün kaybettiği nemi ve kayganlığı yeniden sağlarken sonrasında yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı da koruyor ve direnç sağlıyor. Koruyucu ve fosfat içermiyor. Ayrıca lens kullananlar, hamileler ve çocuklar için de kullanıma uygun.

Sancılı bir süreci olan göz kuruluğundan sizi kurtaracak en iyi markaların göz damlalarını listelediğim içeriğime eklemek istediğiniz farklı bir göz damlası varsa yorum bırakabilirsiniz. En iyi göz damlası listesini faydalı bulduysanız paylaşarak sizin gibi göz kuruluğu sendromundan muzdarip daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz!

Kategoriler KİŞİSEL BAKIM

Paylaşmak Önemsemektir!

Feride Belet

Feride Belet

Ben Feride Belet, ODTÜ mezunuyum. Teknolojiyle yakından ilgileniyor, ürünleri değerlendirmeyi seviyorum. Yurt dışında ve Türkiye’de ürün inceleme üzerine çalışmalar yapıyor, ürünleri farklı açılardan değerlendirerek BuldumZ.com’da yorumlarımı paylaşıyorum.

Kuru Göz Sendromunda Kullanılan Suni Gözyaşı Raporları ve Siklosporin İçeren İmmünsupresif Göz Damlaları Raporları Hk

 

                Bilindiği üzere 07.10.2016 tarih ve 29850 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Sosyal Güvenlik Sağlık Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ" ile Sağlık Uygulama Tebliği'nin bazı hükümlerinde değişiklikler meydana gelmiştir.

                Bahsi geçen Tebliğ ile eklenen "4.2.33.E– Göz Hastalıkları tedavisinde kullanılan diğer ilaçlar" başlıklı maddesi değiştirilerek siklosporin içeren immünsupresif göz damlalarının rapor süreleri 1 (bir) yıl; kuru göz sendromunda kullanılan suni gözyaşları rapor süreleri ise 6 (altı) ay olarak düzenlenmişti.

               Kurum tarafından 17.10.2016 tarih ve "Sağlık Uygulama Tebliğinin İlaçla İlgili Maddeleri Hakkında" başlıklı olarak yapılan duyuda belirtilen düzenleme ile ilgili olarak bu raporların yeni düzenlenen SUT maddesinde belirtilen rapor sürelerini aşmamak kaydıyla raporlar süresi sonuna kadar geçerli olduğu belirtilmekte olup;

               Yeni düzenleme ile belirtilen sürelerin rapor tarihi itibariyle mi yoksa düzenlemenin yürürlüğe girdiği tarih itibariyle mi hesaplanması gerektiği konusunda tereddütler oluştuğu Kuruma aktarılmıştı.

               Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından Birliğimize iletilen 05.11.2016 tarihli yazılarında; belirtilen rapor sürelerinin hesaplanmasında düzenlemenin yürürlüğe girdiği tarih olan 15.10.2016 tarihinin dikkate alınması gerektiği belirtilmektedir. Kurum yazısı ekte iletilmekte olup bilgilerinizi saygılarımla rica ederim.

                                                                                                                             Ecz.Arman üNEY

                                                                                                                               Genel Sekreter

              EK_1
 

10 Kasım 2016 - Okunma Sayısı : 5065

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası