aferin şurup ne işe yarar / Aferin Şurup Nedir? Ne İşe Yarar? Nasıl Kullanılır? Fiyat

Aferin Şurup Ne Işe Yarar

aferin şurup ne işe yarar

Aferin Şurup Nedir? Ne İşe Yarar? Nasıl Kullanılır? Fiyatı, İçeriği, Yan Etkileri

Uyarı:

Bu yazı, ilacın/şurubun/vitamin takviyesinin elimizdeki prospektüs bilgilerinden yararlanarak genel bilgilendirme amacı ile yazılmıştır. İlaç firmaları zaman zaman ilaç içeriklerinde değişiklik yapabilir ve ilacın prospektüs bilgilerini güncelleyebilir. Biz her ne kadar yazıyı hazırlarken en güncel prospektüsü kullanmaya çalışsak da, kullandığımız prospektüs güncel olmayabilir, güncel kalmayabilir, yayınladığımız metinde yazım hataları olabilir. Bu nedenle herhangi bir ilacı/şurubu/vitamin takviyesini kullanmadan önce, ilacın kullanım şekli, kullanacak kişinin yaş aralığı, zamanı, sıklığı, miktarı vs. gibi ilaçla ilgili her türlü bilgiyi öncelikle doktorunuza danışmalı ve ilacı doktor onayı ile kullanmalı, satın aldığınız ilacın prospektüs bilgisinden yararlanmalısınız. Bu yazıdaki bilgilerin hiçbir şekilde doktor muayenesi yerine geçmediğini ya da kişisel tanı ve tedavi yöntemi olarak kullanılamayacağını, güncellik garantisi vermediğini hatırlatır, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulama ya da tedaviden doğacak zararlardan funduszeue.info sitesinin sorumlu tutulamayacığını bilginize sunarız.

Aferin Şurup Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır? Fiyatı

Aferin şurup, grip, soğuk algınlığı ve nezle gibi üst solunum yolu enfeksiyonlarının semptomlarını azaltmaya yardımcı olan bir ilaçtır. Aferin şurup, ağız yoluyla tüketilen pediatrik bir ilaçtır. Aferin şurup, paracetamol ve guaifenesin gibi etkin maddeler içerir.

AFERİN ŞURUBU NEDİR?

Aferin şurubu, ağrı ve ateşi azaltmaya yardımcı olan bir ağrı kesicidir. Paracetamol, ağrı ve ateşi azaltmaya yardımcı olan bir ağrı kesicidir. Bu nedenle, grip, soğuk algınlığı, nezle gibi üst solunum yolu enfeksiyonları gibi durumlarda sıklıkla kullanılır. Ayrıca, diş ağrısı, migren, osteoartrit gibi ağrıların giderilmesinde de kullanılabilir.

Guaifenesin ise öksürük giderici etkisi olan bir maddedir. Bu nedenle, nefes darlığı ve öksürük gibi semptomları azaltmaya yardımcı olarak bronşit, grip ve soğuk algınlığı gibi üst solunum yolu enfeksiyonlarının semptomlarını azaltmada kullanılır. Guaifenesin ayrıca, öksürük refleksini azaltarak nefes darlığını azaltmaya yardımcı olabilir.

AFERİN ŞURUP NE İŞE YARAR?

Aferin şurup, paracetamol ve guaifenesin gibi etkin maddeler içerir. Aferin şurubu kullanımı, yaşanan rahatsızlığa göre farklı tedavi sonuçları verebilir. Ancak genel bağlamda öksürüğün ve soğuk algınlığına bağlı belirtilerin tedavisinde kullanılır. Aferin şurup, 2 yaş ve üstü çocuklar ve yetişkinler için tavsiye edilir.

AFERİN ŞURUP FİYATI NE KADAR?

Aferin şurubu eczane fiyatı 25,90 TL’dir. Ancak, ilacın fiyatı zaman içinde değişebilir ve satış yerine göre farklılık gösterebilir. Bu nedenle, en güncel fiyat bilgisi için bir eczane veya online satış sitesine başvurulması önerilir. Ayrıca, ilacın fiyatını etkileyen diğer faktörler de olabilir, bu nedenle doktor veya eczacı ile konuşularak en güncel fiyat bilgisi alınabilir.

AFERİN ŞURUP NASIL KULLANILIR?

Aferin şurup, aşağıdaki gibi kullanılır:

  • Aferin şurup yemekten yarım saat önce veya sonra alınır.
  • Aferin şurup su ile birlikte alınır.
  • Aferin şurup açık bardağa alınır ve kaşık yardımıyla içilir.
  • Aferin şurup tüketmeden önce etiketinde yazan tarihten önce kullanılır.

Aferin şurup, yetişkinler için genellikle bir kez günde 15 mL (3 kaşık) olarak, çocuklar için ise doktor tarafından verilen doza göre kullanılır. Önerilen doz aşılmamalıdır ve ilacın kullanım süresi 7 günden fazla olmamalıdır. Eğer semptomlar 7 gün içinde iyileşmezse veya kötüleşirse, doktora veya eczacıya danışınılır.

AFERİN ŞURUP YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Aferin şurubunun yan etkileri şu şekildedir:

  • Uyuşukluk,
  • Baş dönmesi,
  • denge bozukluğu,
  • halsizlik,
  • konsantrasyon eksikliği
  • Baş ağrısı,
  • Uyku hali,
  • Bulanık görme,
  • Bulantı,
  • iştahsızlık,
  • kusma,
  • Karın ağrısı,
  • Kabızlık

#Sağlık, İlaç Bilgileri,  Son dakika haber

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası