aol ogrenci girisi indir / Açık Öğretim Liseleri Mobil Uygulama İndir | AÖL Sınav

Aol Ogrenci Girisi Indir

aol ogrenci girisi indir

MEB Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi online sınav girişi nasıl yapılır? - AÖL SINAV TARİHLERİ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen AÖL 3. dönem sınavlarının ne zaman yapılacağı ve AÖL sınav giriş ekranı binlerce öğrenci tarafından araştırılmaya başladı. AÖL sınav sistemine giriş yaparak sorumlu olduğu derslerin sınavlarına girmek isteyen adaylar, AÖL MEB sınav sistemine nasıl giriş yapılacağını sorgulamayı sürdürürken; MEB açıköğretim sınavlarına dair detaylar haberimizde

AÖL 3. DÖNEM - MEB SINAV GİRİŞ EKRANI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

AÖL 3.DÖNEM SINAVLARI NE ZAMAN?

MEB tarafından gerçekleştirilen Açık Öğretim Ortaokulu (Açık Öğretim Lisesi), Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi 3. Dönem Sınavları 20 Temmuz saat 'dan - 29 Temmuz tarihi saat 'a kadar tamamlanabilecek. AÖL sınavları online (çevrimiçi) gerçekleştirilecek.

AÖL 3. DÖNEM - MEB SINAV GİRİŞ EKRANI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

AÖL SINAV SİSTEMİNE NASIL GİRİŞ YAPILIR? AÖL SINAVI HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

Öğrenciler, T.C. kimlik numara ve şifreleri ile AÖK Bilgi Yönetim Sistemi'ne giriş yaptıktan sonra, sınav süresi içinde kendilerine atanan en fazla 15 dersten sınava katılabilecekler ve atanan derslerden istedikleri dersi seçerek sınavı başlatıp bitirebileceklerdir.

Seçilen derse ait sınav, "Sınava Başla" butonu ile başlatıldıktan sonra, soru sayfasında "Kaydet ve İlerle" butonu ve kalan süreyi gösteren sayaç olacak, son soruda ise "Kaydet ve İlerle" butonu yerine 'Sınavı Bitir' butonu olacaktır.

AÖL 3. DÖNEM - MEB SINAV GİRİŞ EKRANI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Öğrenciler, cevap verdikleri soruya geri dönüş yapamayacaklardır.

Öğrenciler, seçilen derse ait sınavı başlattıktan sonra aktif sınav bitmeden diğer dersin sınavını başlatamayacaklardır.

Öğrenciler, istedikleri zaman sınavı bitirebileceklerdir. Sınavı süresi içinde bitirmeyen öğrenciler için 25 dk. sonunda sistem tarafından sınav bitirilecek ve değerlendirme buna göre yapılacaktır. Sınavı bitirilen derse ait sorular ve cevaplar öğrencilere gösterilmeyecektir.

Öğrenciler sınavlarını tamamlayamadan oturum herhangi bir nedenle (elektrik kesintisi, internet bağlantı sorunu vb.) sonlanırsa bu durumun bir daha tekrarlanmayacağı bir ortamda belirtilen son tarihe kadar "bir defaya mahsus" sınava kaldıkları yerden devam edeceklerdir.

Bir dersi seçerek sınavı başlatan ve hiçbir soruya cevap vermeden bitiren öğrenci "Sınava Girdi" sayılacak ve derse ait puanı "Sıfır" olacaktır.

Öğrencinin tanımlanan tarih ve saatler içinde mevcut derslerinden sınava katılmaması hâlinde katılmadığı ders/derslerden "Sınava Girmedi" olarak işlem yapılacaktır.

Sınav öncesinde sınav sistemine erişim için kullanılan tarayıcı penceresi dışında tüm uygulamalar kapatılacak, sınav sırasında sınav sisteminin erişildiği tarayıcı penceresi dışında herhangi bir pencereye geçiş yapılmayacaktır. Ayrıca arka planda çalışan ve internet bağlantısı kullanan uygulamalar varsa bunlar da kapatılacaktır. Sınav anında başka bir program, tarayıcı veya sayfa açılması hâlinde öğrenciye uyarı mesajı verilecek, açılan program, tarayıcı veya sayfanın kapatılmaması durumunda öğrencinin o derse ait sınavı iptal edilecektir.

Öğrenciler, sınav sırasında basılı ya da dijital herhangi bir bilgi kaynağı kullanmayacaklardır.

Öğrenciler, sınav sırasında sınav sistemi ekranına ilişkin herhangi bir şekilde ekran görüntüsü alma, görüntü kaydetme, görüntü aktarma, kopyalama ya da yazdırma gibi işlemler yapmayacaklardır. Öğrencinin sınav sırasında ekran dışına çıkması durumunda sınavı sonlandırılarak geçersiz sayılacaktır.

Sisteme giriş şifresini unutan öğrenciler, AÖK Bilgi Yönetim Sisteminde yer alan 'şifremi unuttum' seçeneğinden veya (MEBİM) " 0 " danışma hattı ile görüşerek şifrelerini öğrenebileceklerdir.

Öğrenciler seçmiş olduğu bir dersin sınavını bitirdikten sonra, seçmiş olduğu diğer dersin sınavına hemen başlamak zorunda değildir. Online sınav takvimi içerisinde istediği bir zaman diğer dersin sınavına başlayabilir.

Online Sınavla ilgili olarak, "İnternet erişimi olmayan öğrenciler İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Sınav Yürütme Komisyonlarına talepte bulunabilirler. Engelli öğrenciler ise kendi durumları ile ilgili İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Sınav Yürütme Komisyonlarına talepte bulunabilirler.

Son Güncellenme:

AÖL, Lise öğrenimlerini çeşitli sebeplerle yarıda bırakan kişilerin eğitimlerine devam etmesini sağlayan eğitim modelidir. Zaman ve mekan kısıtlaması olmadan kişilerin uzaktan eğitim almasını sağlar. Kayıt yenileme ve ders işlemleri ilgili bilgilere AÖL sisteminden ulaşılabilmektedir. AÖL’e giriş yapabilmek için kişilerin şifreye ihtiyacı vardır. 

Haberin Devamı

AÖL Giriş Nasıl Yapılır?

AÖL Giriş Ekranı AÖL Giriş Şifremi Unuttum Ne Yapabilirim AÖL Şifre Değiştirme

 AÖL Giriş Şifremi Unuttum Ne Yapabilirim?

AÖL Şifre Değiştirme

AÖL dışında şifre değiştirme işlemi iki farklı yolla daha yapılabilir. Bunun için;

AÖL SINAV GİRİŞ EKRANI

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası