paraf derimod kampanyası / Kampanyalar | Kampanyalar | Paraf

Paraf Derimod Kampanyası

paraf derimod kampanyası

Paraf

Yeni Paraf’ı artık tek başına hem banka kartı hem de kredi kartı olarak kullanılabilirsiniz. Ödeme sırasında tek şifre ile hangi kartla ödeme yapmak istiyorsanız onu seçebilirsiniz. Paraf ile yurt içinde Paraf üye işyerlerinden yapılacak alışverişlerden üye işyeri katkı payı oranında ParafPara kazanılmaktadır. 1 ParafPara = 1 TL

HangiKredi finansal ürünlerin karşılaştırılması ve başvuruların kullanıcılar tarafından bankalara yapılması konusunda destek olur. Kredi kartına özel hazırlanan ürün ve kredi kampanyalarının tahsisi, kredi notunuza, sigorta kullanım durumunuza göre ilgili banka politikaları çerçevesinde değerlendirilir ve uygun olması durumunda kullandırım yapılabilir. Banka değerlendirmesi sonrasında başvurunuz olumsuz sonuçlanabilmekte ve değişkenlik gösterebilmektedir. HangiKredi’nin bu kapsamda herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kart Bilgileri

  • Limit Aşım Ücreti:

  • Havalimanı Otopark Hizmeti:

  • Kredi kartı limiti 25.000 TL ve altında olan kredi kartları için dönem borcunun %20 si, 25.000 TL üzerinde olan kredi kartları için ise %40 ‘ıdır.

  • Yurt içindeİşlem tutarının %1'dir.

    Yurt dışındaİşlem tutarının %1'dir.

Daha Az Göster
Haziran 2023

Derimod sitesi için, 2023 Haziran ayı içerisinde dönemsel olarak düzenlediği indirim kampanyalarının yanısıra Derimod son dakika fırsat kodu, kargo bedava kodu, promosyon ve hediye çekleri gibi fırsatlara da burada yer vermeye çalışacağız. Haziran ayı boyunca alışveriş sırasında ve internetten sipariş verirken bu avantajları siz de değerlendirebilir ve kupon kodu ile sepette ek indirim alabilirsiniz. Özellikle mevsim dönüşlerinde, sezon sonlarında, yılbaşında, sonbahar/kış sezonunda ve black friday gibi özel günlerde düzenlenen kampanyalar sayesinde online alışverişin keyfini çıkartın. Derimod sitesi güvenilir bir site olma özelliğiyle mağaza listemizde yer alıyor. Derimod için ücretsiz olarak paylaştığımız indirim kuponlarını siz de kullanabilir ve alışverişlerinizde tasarruf edebilirsiniz.

Derimod İndirim Kodu Nasıl Kullanılır?

Derimod sitesinden yapılan alışverişlerde sepette ek indirim sağlayan indirim kodu black friday dahil çeşitli dönemlerde karşınıza çıkabilir. 2023 Haziran alışveriş dönemi boyunca özel kampanya günlerinde e-posta ile veya sosyal medya gibi kanallarda rastlamak mümkün... Derimod kupon kodu, kampanya kodu veya promosyon kodu olarak da adlandırılan bu özel indirimlerden faydalanmak oldukça kolay. Derimod sitesi üzerinde alışverişi tamamlarken sepet sayfasında (ödeme sayfası) "kodu giriniz" diye belirtilen kutucuğa indirim kodunu girdiğinizde anında sepet indirimi uygulanmış olur. Derimod İndirim Kodu sepette indirim uygulamıyor ise kuponun kullanım süresi bitmiş veya limiti dolmuş demektir. Paylaştığımız bir diğer kuponu denemenizi tavsiye ederiz.

sepette indirim kodu

Özellikle 2023 yılı Haziran ayı boyunca süren Derimod kredi kartı kampanyaları ile ödeme yaparken hem puan kullanarak hem de taksit seçeneklerinden yararlanarak alışverişi avantajlı hale getirebilirsiniz. Kredi kartı ile ödeme sırasında hangi bankanın ve hangi kartın nasıl bir kampanyası veya indirimi olduğunu bilmek kullanılacak kredi kartı seçimine yardımcı olur. Dolayısıyla hangi bankaların kartlarını kullanıyorsanız o bankaların Derimod ile yaptığı kampanya doğrultusunda siparişi tamamlamakta fayda var. Bazı kartlar hariç genellikle birçok kredi kartı kaç taksit olursa olsun vade farkı uygulamaz. Derimod banka indirimleri olduğunda bu sayfada yer vermeye devam edeceğiz. Banka indirim kodu çoğunlukla SMS şifresi olarak banka tarafından iletilir. Online alışveriş sitelerinde taksit seçenekleri veya puan kullanma fırsatını ürünleri sepete ekledikten sonra ödeme sayfasında görmek mümkün. Hatta kredi kartı ekleme veya kaydetme sonrası özel indirim ve avantajlara dahi rastlanabiliyor.

Derimod yeni bir indirim kuponu ya da efsane günler gibi yeni bir kampanya bildirdiğinde Derimod mağazasının paylaştığı kuponlara burada yer veriyor olacağız. Black Friday Haziran indirimleri nasıl ve ne zaman paylaşılacak kesin olarak belli olmasa da Derimod online indirim fırsatları takip ettiğiniz bu sayfada bulunabilecek. Birçok online satış mağazası gibi Derimod sitesinden alışveriş yapanlar için güzel indirimler bekliyoruz. Derimod yeni sezon indirimleri için takipte kalın!

Derimod club kart puan sorgulama

Sorgulama puan kart club derimod

Bankaların kampanyaları ya da daha üst segmentteki mil veren kartlar kullanıldığında, 1 TL’lik harcama karşılığında 1,25 ya da 1,5 mil kazanmak da mümkündür. Bu gibi durumlarda mil puan biriktirmek daha kolaydır. Mil puan veren kartlar sayesinde, düzenli bir kullanım ile her yıl en az bir uçak biletini bedavaya getirmek mümkündür. 

Pep kart bakiye sorgulama

Tüm Derimod mağazalarımızda ve www.derimod.com.tr üzerinden yapacağınız alışverişlerinizde Derimod Club üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

Sadece Türk gsm operatörlerinden birine bağlı cep telefonu numarası ile üyelik oluşturabilirsiniz. Yurtdışı kayıtlı numaranız üzerinden Derimod Club üyeliği oluşturulamamaktadır.

Club derimod kart sorgulama puan

Ret bildiriminizi kolay ve ÜCRETSİZ olarak tarafınıza gönderilecek e-bülten içerisinde yer alan Üyelikten ayrılmak istiyorsanız tıklayınız bağlantısına tıklayarak veya [email protected] e-posta adresinden yapabilirsiniz.

Derimod Club’a üye olduğunuzda alışverişlerinizden %2 oranında puan kazanmaya başlarsınız. Üyelik segmentiniz arttıkça kazanılan puan oranı da artacaktır. Silver segmenti %2, Gold segmentinde %4, Diamond segmentinde ise %6 oranında yaptığınız harcamalarınızda puan ...

Kart puan derimod club sorgulama

5. Derimod.com.tr’de yaptığım alışverişlerden puan kazanmak / biriken Derimod Club puanlarımı kullanmak istiyorum. Ne yapmalıyım?

Kart puanı

En iyi mil veren kart seçenekleri arasında bulunan Garanti BBVA Shop&Fly, MasterCard ve American Express özellikli iki farklı kart sunar. MasterCard ile yapılan her 1 TL’lik alışverişe 1 mil kazanılır. American Express ile yapılan her 1 TL’lik alışverişte ise 1,5 mil kazanmak mümkündür. Bu kartlar ile kazanılan miller, tüm hava yolu şirketlerinde geçerlidir. Ayrıca alan vergisi de millerle ödenebilir. Lounge, shuttle, özel şoförlü araç kiralama, seyahat sigortası ve benzeri harcamalar için özel avantajlar sunar.

Toplam kart ceza puanı nedir

Bankkart imzalı hesap kartı ve kredi kartlarıyla yapılan alışverişlerde kazanılan kredi kartı puanları bankkart puanları oluşturmaktadır. Ziraat Bankası bankkart kullanıcıları alışveriş yaptıkça bankkart puan kazanır, puan kazandıkça da daha kolay alışveriş yapma şansına sahip olur. Peki bu bankkart puanları nerelerde kullanabiliriz? Kredi kartı puanlarınızı üye işyerlerinden yapılan alışverişlerde kolaylıkla kullanabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey ödeme kısmında bankkart puanlarınızı kullanmak istediğinizi belirtmeniz. Ziraat Bankasının bu kapsamda anlaşmalı olduğu birçok kategoride, yine birçok farklı firma bulunmaktadır. Birebir alışverişlerinizde bu puanları kullanabileceğiniz gibi, birçok sitede online alışveriş yaparken de kullanabilirsiniz.

Sorgulama club puan kart derimod

Puanlarınızı ve işlem geçmişinizi görüntüleyebilmek için kartınızı kayıt etmeniz gerekmektedir. Kayıt işlemi sonrasında puanlarınızı Shell mobil uygulamamız ya da www.shellsmart.com üzerinden hesab...

Bazı özel kampanyalardan kazanılan millerin ise son kullanma tarihi bulunabilir. Dolayısıyla bu millerin, ilgili tarihten önce kullanılması gerekir. İlgili tarihten önce kullanılmayan miller silinir ve tüketicinin bu konudaki avantajı kaybolur. Kullanım süresi olmayan millerin de mevcut olduğunu söylemek mümkündür. Son kullanım süresi olan miller genellikle özel kampanyalardan kazanılan yüksek orandaki millerdir. 

Puan derimod kart sorgulama club

Bankalar, mil puan kullanmak için genellikle özel bir web sitesi hizmete açarlar. Bunun yanında mil veren kartlar ile kazanılan puanların mobil bankacılık uygulaması üzerinden kullanılması da bazı bankalar özelinde mümkündür. Kimi bankalar tek bir internet sitesinden kullanma hakkı tanırken kimi bankalar da sadece bir hava yolu şirketi ile anlaştığı için mil puan kullanımı sınırlı olabilir. Ayrıca çağrı merkezi üzerinden mil puan kullandırmak da bankaların yaygın bir şekilde sunduğu bir hizmettir. Dolayısıyla puan kullanmadan önce çağrı merkezini aramak en doğru seçenek olabilir. 

Kredi kartı ile mil puan kazanmak için öncelikle kredi kartının bu özellikte olması gerekmektedir. Klasik kredi kartları ve ticari kredi kartları ile mil puan kazanmak mümkün değildir. Mil kazandırma özelliği bulunan kartlar ile mil kazanmak için ise sadece harcama yapmak yeterlidir. Bankaların büyük çoğunluğu, istisnasız her harcama için belirli bir oranda mil puan vermektedir. Daha fazla mil kazanmak içinse güncel kampanyalara katılmak ve gerekli şartları yerine getirmek gerekmektedir. 

Kredi kartı puan hesaplama

Evet, alışverişlerinizin %50’sine kadar olan tutarda Derimod Club puanızın tamamını kullanabilirsiniz. Örneğin, 20TL Derimod Club puanınızı kullanabilmeniz için minimum 40TL tutarında alışveriş yapmanız gerekmektedir.

Winlive4d rtp

Kredi kartlarında puan sistemi, oldukça yaygın bir uygulamadır. Bu sisteme göre kredi kartı sahipleri, belirli kampanyalara katıldığında ve bazı şartları yerine getirdiğinde puan kazanırlar. Kazandıkları puanları ise alışverişlerde para yerine kullanırlar. Aynı sistem, uçuş mili veren kartlar için de geçerlidir. Bu kartlar para puan yerine mil puan verirler. Mil puan ise farklı amaçlar için kullanılır. 

Gratis Çağrı Merkezi iletişim numarasını arayarak da kartınız hakkında bilgi alabilirsiniz. Sadece bakiye ve puan sorgulama işlemi değil, aynı zamanda kartınız hakkında bilgi de alabilirsiniz. Kartınızı üyeliğinize tanımlama konusunda problem yaşıyorsanız bunun için de müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz.

Club kart derimod puan sorgulama

Derimod, Çalışan adayları, İş ortağı/Tedarikçileri, Ziyaretçileri ve 3. Kişiler ile ilgili kişisel veri işleme süreçlerini KİŞİSEL VERİ İŞLEME POLİTİKASINDA yayınlamıştır.

Derimod sorgulama club kart puan

4.4. Üyelik Sözleşmesi’nin Bütünlüğü ve Bölünebilirliği. İşbu Üyelik Sözleşmesi, konuya ilişkin olarak Taraflar arasındaki anlaşmanın tamamını oluşturmaktadır. İşbu Üyelik Sözleşmesi’nin herhangi bir hükmünün yetkili herhangi bir mahkeme, tahkim heyeti veya idari makam tarafından tümüyle veya kısmen geçersiz veya uygulanamaz olduğu veya makul olmadığına karar verilmesi halinde, söz konusu geçersizlik, uygulanamazlık veya makul olmama ölçüsünde işbu Üyelik Sözleşmesi bölünebilir olarak kabul edilecek ve diğer hükümler tümüyle yürürlükte kalmaya devam edecektir.

Iddaa kart puanı hesaplama

2.8- Üye, internet sitesi üzerinde gerçekleştirdiği işlemlerde ve yazışmalarda, işbu Üyelik Sözleşmesi’nin hükümlerine, internet sitesinde belirtilen tüm koşullara, yürürlükteki mevzuata ve ahlak kurallarına uygun olarak hareket edeceğini kabul ve beyan eder. Üye’nin İnternet sitesi dâhilinde yaptığı işlem ve eylemlere ilişkin hukuki ve cezai sorumluluk kendisine aittir.

DERİMOD CLUB bir taksit veya kredi kartı değildir, finansman özelliği bulunmamaktadır. Alışverişlerinizde DERİMOD CLUB’ı ister nakit ile ister banka kartları ile beraber kullanabilir ve puan kazanabilir veya kazandığınız birikmiş puanlarınızı harcayabilirsiniz. DERİMOD CLUB üyeliği ücretsizdir.

Sorgulama kart derimod club puan

Moneyler Petrol Ofisi'nde yakıta dönüşüyor. Artık tek bir kart ile (Money Kart ya da Positive Card) şimdi hem Petrol Ofisi'nde, hem de Migros, 5M Migros, Migrosjet, Macrocenter, Sanal Market'te puan kazanabilir, puan harcayabilir, indirimlerden yararlanabilirsin.

Kart sorgulama club puan derimod

July 6, 2023 -

Derimod Club, müşterilerine ayrıcalıklar tanıyan, puan kazandıran, kişiye özel kampanya ve indirimler sunan bir üyelik programıdır.

E devletten yeşil kart sorgulama nasıl yapılır

İnternet Alışverişlerinde Mil Puan Kullanılır mı? İnternet alışverişlerinde mil puan kullanabilmek de yine mil veren kartların sahip oldukları özelliklere bağlı olan bir durumdur. Bankalar, millerin harcanabileceği bazı alışveriş siteleri de sunabilmektedir. Bu doğrultuda mil puanların internette kullanılabilmesi de mümkündür.  

Puan kart club derimod sorgulama

Ret bildiriminizi kolay ve ÜCRETSİZ olarak tarafınıza gönderilecek e-bülten içerisinde yer alan Üyelikten ayrılmak istiyorsanız tıklayınız bağlantısına tıklayarak veya [email protected] e-posta adresinden yapabilirsiniz.

Yapı Kredi Adios Yapı Kredi bankasının müşterilerine sunduğu Adios özellikli kart, kazanılan millerin harcanması konusunda sunduğu seçenekler ile dikkat çekmektedir. Banka, kazanılan millerin genellikle Setur firması üzerinden kullanılmasına izin vermektedir. Bu doğrultuda Adios ile kazanılan miller uçak bileti almanın dışında otel rezervasyonu yapma, tura katılma, araç kiralama ve kredi kartının yıllık ücretini ödeme gibi işlemlerde kullanılabilir. Ayrıca bu miller Allianz bireysel emeklilik planına da aktarılabilir. 

Sorgulama puan club derimod kart

11. Şirket veya kurumlar adına Derimod Club üyeliği oluşturabilir miyim?

Sorgulama derimod kart puan club

Derimod size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır.

Sarı kart ceza puanı

Mil puan, uçak bileti puanı olarak da adlandırılabilir. Çünkü mil puanlar ile ücretsiz uçak bileti alabilmek mümkündür. Tüketicilerin mil puan veren kredi kartları ile alışveriş yapmasının en önemli nedeni budur. Mil veren kartlar ile ilgili bankanın sunduğu şartlar doğrultusunda her alışverişten mil puan kazanılır ve yeteri kadar puan biriktiğinde ücretsiz uçak bileti alınır. Bazı bankalar, mil puanların uçak bileti dışında normal bir alışverişte kullanılmasına da izin verir. 

Kart ceza puanı nasıl hesaplanır

Migros Hediyem Kart sevdiklerinize hediye görmeyi kolaylaştırır ve sevdiğiniz kişinin tercihine göre alışveriş yapmasını sağlayan bir sanal karttır. Göndereceğiniz hediye kart, sevdiğiniz kişinin cep telefonuna SMS olarak iletilir. Giden SMS içerisinde hediyem kart numarası ve hediye karta ulaşılması için bir link bulunur. Bu link üzerinden hediye karta ulaşabilir ve yazılan özel mesaj var ise okuyabilir. Gönderilen hediyem kart Migros, MigrosJet, ve 5M Migros mağazalarında geçerlidir. Kart içerisindeki bakiye kartın son kullanıldığı tarihten itibaren 2 yıl geçerlidir. 2 yıl içerisinde kullanılmayan bakiyeler silinir ve kart iptal edilir. E-Hediyem karttaki bakiyeler nakit para olarak iade edilmez.

Ev kart puanı nedir

İş bu metin DERİMOD DERİ KONFEKSİYON PAZARLAMA SAN.TİC.A.Ş. tarafından, ilgili kişinin talebi üzerine, elektronik posta yoluyla, reklam-tanıtım ve kampanyalar içeren e-bültenlerin ilgili kişinin e-posta adresine gönderilmesi hususunda bilgilendirme içermektedir.

Mil veren kartlar için genellikle ekstra bir belge istenmez. Bankacılık hizmetlerinin ciddi oranda dijitalleşmesi, belge gerekliliğini de en aza indirmiş durumdadır. Bankalar, başvuru yapan kişilerin T.C. kimlik numaraları üzerinden kredi notlarını ve finansal geçmişlerini kontrol ederler. Gelir konusunda ise başvuru sahibinin beyanını dikkate alırlar. Fakat yine de gerekli durumlarda bankalar kimlik fotokopisi, ikametgâh ve maaş bordrosu gibi belgeler talep edebilir. 

Toplam kart puanı ne demek

2.5.- İnternet sitesine üyelik sırasında ve/veya alışveriş sırasında Üyeler’den alınan kişisel veriler ve bilgileri yasal yükümlülük gereği açıklamak zorunda kalması halinde Üye, Derimod’u sorumlu tutamayacaktır. Derimod, işbu Sözleşmenin ifası ve kurulması amacıyla Sözleşmenin tarafı olan Üye’ye ait kişisel verileri 6698 sayılı Kanun’dan doğan asli ve tali yükümlülükleri çerçevesinde usulüne uygun şekilde işleyeceğini, Üye’ye ait edindiği kişisel verilerin hukuka aykırı şekilde işlenmesini, erişilmesini ve ifşa edilmesini önlemek ile muhafaza edilmesini sağlamaya yönelik veri güvenliğini sağlayacağını, bu kapsamda yeterli düzeyde teknik ve idari tedbirlerin alındığını beyan eder.. Üye, işbu Sözleşme’yi onaylamakla Derimod tarafından kişisel verilerin işlenmesi hususunda 6698 sayılı Kanun’a uygun şekilde bilgilendirildiğini kabul, beyan ve taahhüt eder.

Puan club sorgulama kart derimod

Gratis kart başvurusu ve nasıl alınır diye merak ediyorsanız, bunun için de internet sitesi üzerinden kolaylıkla başvuru yapabilirsiniz. Bir üstte vermiş olduğumuz sorgulama linkini tıkladığınızda eğer kartınız olmadığını farkettiyseniz, hemen altta bulunan “Gratis Kart Al” butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

Club sorgulama kart puan derimod

Kazanılan haklar, kişiye özeldir ve belirtilen tarihler içerisinde kullanılmalıdır; kazanılan idirim ve puanlar başka bir kişinin üyeliğine devredilemez ve nakde çevrilemez.

Kart sorgulama puan derimod club

2.12- Program kapsamında verilen kart, kredi kartı olarak veya ticari amaçla kullanılamaz, bu kart ile ödeme yapılamaz.

Kart club sorgulama puan derimod

Alışverişlerinizde kazanmış olduğunuz moneyler 2 iş günü içerisinde hesabınıza eklenecektir. Hesabınıza eklenen moneyleri Migros ve Macrocenter’larda, Sanal Market uygulamasında ve www.migros.com.tr/ alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

Kart puanı toplamı bahis

Müşteri Hizmetlerimizi (08502884288) arayarak eski üyeliğinizi iptal ettirebilirsiniz. Eski numaranıza ait üyeliğiniz iptal edildikten sonra güncel kullandığınız gsm numaranız ile web sitemizden hemen yeni bir üyelik oluşturup bilgi verdikten sonra eski üyeliğinizdeki puanlarınız yeni üyeliğinize aktarılacak, mevcut üyelik segmentiniz de yeni oluşturduğunuz üyelikte devam edecektir.

Kazanılan haklar, kişiye özeldir. Bu sebeple kazanılan indirim ve puanlar başka bir kişiye devredilemez.

Derimod club kart puan sorgulama

Derimod club kart puan sorgulama

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir