dila kent videoları youtube / Dila Kent Youtube Videolari mp3 mp4 flv webm m4a hd video indir

Dila Kent Videoları Youtube

dila kent videoları youtube

Dila Kent, son yıllarda Youtube üzerinde fenomen seviyesine erişmiş ve videoları toplamda 2,2 milyardan fazla izlenmiş bir Youtuber. Dila Kent’i bu denli popüler kılan şey ise elbette ki çocuk yaştaki kitleye göre hazırladığı enteresan videolar. Birçok videoda kurgu yeteneğinden faydalanarak oluşturulan çekimler, küçük yaş grubunun oldukça ilgisini çekiyor. Peki, Dila Kent kimdir? Dile Kent kaç yaşında? Dile Kent nerede yaşıyor? Dila Kent nereli? Dila Kent boyu kaç? Dila Kent kilosu kaç? Dila Kent ne mezunu? Bu ve benzeri soruların cevaplarını sizler için araştırdık ve bulduğumuz cevapları derledik.

Dila Kent Kimdir?

Dila Kent 1994 doğumludur. Ekim 1994’te dünyaya gelen Dila Kent, bir terazi kadını. Bilindiği kadarı ile 1.60 boyunda olan Dila Kent, kilo olarak ise 46 kg ağırlığındadır. Doğma büyüme İstanbul’lu olan Dila Kent, üniversite eğitimi için gittiği İzmir’e yerleşmiş ve yaşamını buradan sürdürmektedir. 9 Eylül Üniversitesi’nden mezun olan Dila Kent, bu üniversitede Film Tasarım ve Yönetmenliği adı verilen bölümü bitirmiştir. Bu sebeple de kendisi lisans mezunudur.

Dila Kent Youtube Kanalı

Dila Kent, kendi adını taşıyan Youtube kanalı ile popüler olmuş ve özellikle de kız çocukları tarafından çok sevilen bir Youtube fenomenidir. Bu denli sevilmesinin altında yatan ilk neden, sevdiği bir oyuncak olan Barbie ile çektiği videolardır. Videolarının çıkışı Barbie bebekler ve yarattığı Barbie Kent ailesi kavramı olan Dila, günümüzde ise daha farklı konseptlerde video çekimlerini sürdürmektedir. İlginç ve kurgusal videoları, genellikle çocuklara yöneliktir. Dila Kent Youtube kanalı videoları arasında challenge videoları, Barbie bebek videoları, eğlenceli videolar, gerilim videoları, slime videoları gibi pek çok kurgu yer almaktadır.

Dila Kent Instagram ve Youtube Takipçi Sayısı

Kendisine ait @dilakentyoutube adlı Dila Kent Instagram hesabı, an itibari ile yaklaşık 145 bin takipçiye sahiptir. Youtube kanalı günden güne büyüyen fenomenin bugün itibari ile Youtube abone sayısı ise 2,42 milyondur. Aylık kazancı çok merak edilen Dila Kent için çeşitli kazanç spekülasyonları ortaya atılmaktadır. Tahmin edildiği kadarı ile aylık geliri 100-500 bin TL aralığındadır. Bu gelire, özel organizasyonlara yaptığı katılımlar dâhil değildir.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır