batum balayı otelleri / Coraltatil'le Güvenli Tatil | funduszeue.info

Batum Balayı Otelleri

batum balayı otelleri

Popüler seçimlerimizEn düşük fiyatY&#x;ld&#x;z say&#x;s&#x; ve fiyatEn iyi değerlendirmeler

en güncel fiyatları ve fırsatları görüntüleyin.

Guest House Gantiadi: Batum'da bir romantik otel

Guest House Gantiadi

Batum

Tesis genelinde ücretsiz Wi-Fi erişimi sağlayan Guest House Gantiadi, Batum'da konaklama olanağı sunmaktadır. Odalarda düz ekran TV, ayrıca bazılarında teras veya balkon vardır. great location in the old town with a roof terrace,friendly staff comfortable clean and funduszeue.info and book the room on the top floor with doors that lead out on to the roof terrace

Daha fazla gösterDaha az göster

Olağanüstü

değerlendirme

Yer durumuna bak

Hotel Varios: Batum'da bir romantik otel

Hotel Varios

Batum

Acara Özerk Cumhuriyeti'ndeki Batum'da, Piazza'ya metre uzaklıkta yer alan Hotel Varios, teraslı ve şehir manzaralıdır. Tesiste WiFi erişimi ücretsizdir. excelent location. very clean. helpfull staf. big room.

Daha fazla gösterDaha az göster

Fevkalade

değerlendirme

Yer durumuna bak

Hotel Mireosi: Batum'da bir romantik otel

Hotel Mireosi 3 yıldız

Batum

Batum'da yer alan Hotel Mireosi, Batum plajına sadece metre mesafededir. Tesis genelinde WiFi erişimi ücretsizdir. Hotel is located very close to Batumi sigths, easy to reach all kind of transportation by walking. Around there are lot of cafes, restaurants, shops. Our room had a nice view both to the sea and the mountains. It was clean and cosy, equipped with refrigerator, kettle and hair dryer. The staff was extremly helpful, especially the manager who helped solving our problems during the night. Everything was perfect, highly recommend.

Daha fazla gösterDaha az göster

Fevkalade

değerlendirme

Yer durumuna bak

Batumi Summer Hotel: Batum'da bir romantik otel

Batumi Summer Hotel

Batum

Batumi Summer Hotel, Batum'un merkezinde, Piazza'ya metre uzaklıkta yer almaktadır. Karadeniz sahili 5 dakikalık yürüme mesafesindedir. Wi-Fi erişimi ve tesis bünyesindeki özel otopark The host and his dog Baine was so warm and lovely. They even gave me treat from their farm. And super location in heart of batumi. Every thing in city center was nearby. Dolphinerium, ali nino statue, freedom sq., europe sq., amazing georgian restaurants etc.

Daha fazla gösterDaha az göster

Fevkalade

değerlendirme

Yer durumuna bak

Guesthouse Melikishvili Batum'da bir romantik otel

Guesthouse Melikishvili 57

Batum

Batum'da yer alan Guesthouse Melikishvili 57, Kutsal Meryem Ana Katedrali ve Piazza'nın yakınındadır. Bu teraslı tesiste konsiyerj hizmeti verilmektedir. konum çok iyi, temizlik gayet güzel

Daha fazla gösterDaha az göster

Fevkalade

değerlendirme

Yer durumuna bak

Batumi Wonderland Guest House: Batum'da bir romantik otel

Batumi Wonderland Guest House

Batum

Bahçe ve salon alanı sunan Batumi Wonderland Guest House, Karadeniz kıyısına 15 dakikalık yürüme mesafesinde yer almaktadır. Tesiste teras ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. çok sıcak kanlı tatlı bir aile işletiyor, welcomingler ortam çok hoş rahat

Daha fazla gösterDaha az göster

Fevkalade

değerlendirme

Yer durumuna bak

Gurami Guest House 1: Batum'da bir romantik otel

Gurami Guest House 1

Batum

Ücretsiz Wi-Fi erişimi sunan Gurami Guest House, Batum'un Karadeniz kıyısına 8 dakikalık yürüme mesafesindedir. Odalarda klima, TV ve oturma alanı bulunmaktadır. Big and clean room, bathroom super clean. Host was really nice but mainly speaks russian (not a problem). Location is good in terms of how you can walk around in Batumi. Really good value for your money!

Daha fazla gösterDaha az göster

Fevkalade

değerlendirme

Yer durumuna bak

Hotel Phaliashvili: Batum'da bir romantik otel

Hotel Phaliashvili

Batum

Batum'un merkezinde yer alan Paliashvili Guest House, Karadeniz sahiline 10 dakikalık yürüme mesafesindedir. Tesiste ücretsiz Wi-Fi erişimi sağlanmaktadır. Şehir merkezinde konum olarak her yere yürüme mesafesinde, aile işletmesi. Ailenizle gidip rahatlıkla kalabilirsiniz. Odalar temiz, çalışanlar ilgili. Türkçe bilen amca size çok yardımcı olacaktır. Resepsiyonda ki hanımefendi ingilizce biliyor. Fiyatları makul. Çok memnun kaldık.

Daha fazla gösterDaha az göster

Fevkalade

değerlendirme

Yer durumuna bak

Suliko Guest House: Batum'da bir romantik otel

Suliko Guest House

Batum

Batum'da faaliyet gösteren Suliko Guest House, Karadeniz'e 5 dakikalık ve Makhinjauri Tren İstasyonu'na 2 dakikalık yürüme mesafesinde kurulmuştur. Tesis bir bahçeye sahiptir. Owners are very, very nice people. It's nearby the beach

Daha fazla gösterDaha az göster

9

Fevkalade

21 değerlendirme

Yer durumuna bak

Wyndham Batumi: Batum'da bir romantik otel

Wyndham Batumi 5 yıldız

Old Boulevard , Batum

Lüks iç mekanlara sahip Wyndham Batumi, Iveria Plajı'na sadece birkaç dakikalık yürüme mesafesindedir. Otelin temizliği ve kahvaltısı müko 👌 personellerin güleryüzü ve çözümcü olması bu işi nasıl titizlikle yaptıkları ve insanları önemsediklerini gördüm. Herşey için teşekkür ederim Wyndham 🙏

Daha fazla gösterDaha az göster

Müthiş

değerlendirme

Yer durumuna bak

All romantic hotels in Batum

Romantik otel mi arıyorsunuz?

Aşıklar düşünülerek tasarlanmış bir otelde romantik kaçamakla sevgilinizi şımartın. İster şehirde stil sahibi bir yer olsun ister uzak bir kır dinlenmesi olsun, romantik oteller odaya şampanya servisi ve özel spa küvetleri gibi lüks dokunuşlarla çiftlere ihtiyaçları olan mahremiyeti sağlar.

Romantik otel ara: Batum'da

    • Hostel Batumi Globus

      Gecelik ort. fiyat TL 

      8,3 Çok iyi değerlendirme

      Super 2 li ilişkiler var bence gelin ayrica kadıbli erkekli uyunuyor sorun olmaz ise süper biyer bence

      Daha fazla gösterDaha az göster

      TopuzYaln&#x;z gezgin

    Batumi Otelleri

    Batum Gürcistan’da, Acara Özerk Cumhuriyeti’nin başkentidir… Türkiye’ye oldukça yakın olan Batum, ulaşımı kolay, vize istemeyen ve köklü kültürü ile dikkat çeken şirin bir şehirdir. Bakü-Ceyhan Boru Hatta’nın son bulduğu bir kent olan Batum, limanı ile de ticari anlamda gelişmiştir.Gürcistan’ın gülen yüzü olan Batum, günden güne gelişerek turizm açısından da önem kazanmıştır. Bu güzel şehre gelip, konaklamak isterseniz birbirinden hoş Batum Otelleri‘ni sizlere tavsiye ederiz.

    Batum ilk başta “Batis” adınya bir Yunan kolonisi tarafından kurulmuştur. Daha sonra Pers İmparatorluğu, Pontos Krallığı, Romalılar’dan sonra ise Ortaçağ’da Moğollar’ın egemenliğindedir. Kanuni tarafından yy’da fest edilen Batum, Lazistan Sancağı’nın merkezi olmuştur. 1. Dünya Savaşı’nda sonra Gürcistan’a bağlanan Batum, daha sonra Sovyetler’e bağlanmıştır. Bu dönemde Rus komutanların yazlık evlerinin bulunduğu şehir, turizm ile iç içe olmaya devam etmiştir.

    Batum hemen bir adım ötenizde farklı kültürü ve farklı mimarisiyle kolayca gezebileceğiniz bir şehirdir. Bir tarafta yüksek gökdelenlerin bulunduğu şehirde, bir yandan tarihi kiliseleri görebilirsiniz. Bu açıdan Batum’da gezilecek yerler oldukça fazladır… Akşamları ışıldayan şehirde Batum Bulvarı’nı gezebilirsiniz. Palmiyeler ve heykeller ile donatılan bu bulvar, sahil şeridinde akşam yürüyüşleri için birebir… Medea Heykeli ise, Batum’da dolaşırken mutlaka göreceğiniz bir heykeldir. Avrupa Meydanı’nda bulunan bu heykel, elinde tuttuğu altın post ile her yerden görülebilir. Efsanelerin yaşandığı bu yerde, altın post Yunanlılar için zenginliğin ve iktidarın sembolüdür.

    Ali ve Nino Heykeli yine Batum’da en dikkat çeker yapılar arasındadır. Gürcü bir genç kız ve Azerbaycanlı bir delikanlının aşkını anlatan Ali ve Nino öyküsünden ilham alınarak yapılmıştır. Batum’un 10 km ilerisinde yer alan ve dünyanın en büyük 2. botanik bahçesini mutlaka gezmelisiniz. Orta Camii ise Batum’da bulunan tek camidir. Sovyetler zamanında kapatılan cami, şu anda müftülük binası olarak hizmet veriyor. Roma döneminde yapılan ve 12 havariden biri olan Aziz Matthias’ın anıt mezarının yer aldığı Apsaros Kalesi’ni görmelisiniz. St Nikolas Kilisesi ise Piazza Meydanı’nda bulunan tarihi yapılardan bir tanesidir.

    Batum’da en güzel Karadeniz ve Gürcü yemeklerini deneyebilirsiniz. Tuzsuz sulguni peyniri, armut şuyu, harço çorbası, hinkal adında mantı, Karadeniz pidesine benzeyen haçapuri, bir türü meze olan badricani, peynirli mısır unu olan elarci ve silor yemeğini mutlaka denemelisiniz. Gece hayatıyla ünlü olan Batum’da eğlenceli vakitler de geçirebilirsiniz.

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası