pierre cardin bayan omuz çantası / Pierre Cardin Omuz Çantası Modelleri ve Fiyatları - Trendyol

Pierre Cardin Bayan Omuz Çantası

pierre cardin bayan omuz çantası

Pierre Cardin Kadın çanta

HEM EVİNİ HEM DOLABINI DOLDURUR

Dünyaca ünlü İtalyan markası olan Pierre Cardin, İtalyan tasarımcıların özgün ve şık kalemlerini tasarımlarına yansıtmayı çok iyi başarıyor. Hem dolaplarımızı hem de evlerimizi dolduran geniş ürün yelpazesi ile Pierre Cardin her alanda adından sık sık söz ettiriyor. Giyim kreasyonunun yanında, iç giyim, nevresim takımı, ayakkabı ve çanta kreasyonlarının da yer aldığı Pierre Cardin ürünleri, size özel indirimli fiyatlar ile GLAMI'nin Pierre Cardin kataloğunda sizleri bekliyor.

PIERRE CARDIN İLE BİR ADIM ÖNDE

Ayakkabı ve çanta seçimleri ile şıklığından söz ettirmek isteyenlerin ilk tercihlerinde yer alan Pierre Cardin ayakkabı , çanta ve cüzdan modelleri, göz kamaştıran tasarımları ile podyumların tozunu attırıyor. Sıradanlıktan uzak, özgün çizgiler ile tasarlanan şık parçaları kaliteli malzeme ile birleştiren Pierre Cardin, yıllarca ayaklarımızdan çıkarmak istemeyeceğimiz ayakkabılar, hep yanımızda olsun isteyeceğimiz çanta ve cüzdanlar tasarlayarak gönülleri feth ediyor. GLAMI'nin ayakkabı ve aksesuar kategorilerinde Pierre Cardine ait yüzlerce ayakkabı ve çanta modellerine ulaşabilirsiniz.

PIERRE CARDIN'DEN İDDİALI TASARIMLAR

Çanta ve ayakkabılarında olduğu kadar iç giyim kreasyonlarına da büyük bir titizlikle tasarımlarını yapan Pierre Cardin, kullandığı materyaller ile birbirinden şık ve iddialı iç giyim ürünleri tasarlayarak gönüllerimizi feth etmekle kalmadı iç çamaşırı dolaplarımızda da çoktan yerini aldı. İç giyim tasarımları ve tasarımlarında kullandığı renkler ile kadın iç giyimin en çok tercih edilen markalarından biri haline gelen Pierre Cardin'e ait, sütyen, külot ve külotlu çorap çeşitlerinin yer aldığı iç giyim kreasyonuna GLAMI üzerinden indirimli fiyatlar ile ulaşabilirsiniz.

Yeşil Omuz ÇantasıYeşil Omuz ÇantasıYeşil Omuz Çantası
2 Renk

APP'E ÖZEL TL'DE TL İNDİRİM

SEPETTE %10 İNDİRİM

Yeşil Omuz Çantası

Sepetteki Fiyatı ,96 TL

Siyah Omuz ÇantasıSiyah Omuz Çantası

Pierre Cardin Omuz Çantası

Pierre Cardin, giyim alanındaki koleksiyonları ile yılında temeli oluşturulmuş bir markadır. Pierre Cardin omuz çantası, markanın kaliteli üretimleri arasında yer alır. Klasik ya da spor tarza uygun özellikler ile ürün seçenekleri bulabilmek mümkündür. Ayarlanabilen askıları ve üretiminde kullanılan aksesuarlar, tasarımlara farklı bir hava katar. Ürünler, % kaliteli bir şekilde imal edilir. Pierre Cardin siyah omuz çantası, kullanışlı rengi ile sık tercih edilen ürünlerdendir. Birçok kıyafet ile kombinasyon yapılabilecek çeşitlilikte dikiş ve tasarım şekilleriyle değişkenlik gösterir. Pierre Cardin büzgülü omuz çantası, geniş iç tasarımı ve fermuarlı özellikleri ile kullanışlılık sunar. Modeli kapama şekli büzgülüdür. Dış tasarımındaki marka amblemi, model çeşitliliğine göre farklı yerlere tasarlanır. Tasarımlarda, kapama özelliği fermuarlı olan çeşitler de bulunur. Omuzdan askı özellikleri ile yandan genişletilebilir olması, birçok eşyanın içine sığmasına yardımcı olur. Farklı renk seçenekleri sayesinde her kıyafete uygun olarak takılabilir. Seçilecek olan ürün modelleri, sezonsal olarak değişkenlik gösterecek şekilde tasarlanır. Örneğin, sonbahar-kış koleksiyonu farklı renk ve desenler ile imal edilirken ilkbahar-yaz seçenekleri de mevsime uygun özellikler gösterir. Pierre Cardin omuz çantası yorumları, ürünü deneyen müşterilerin değerlendirmelerini içerdiğinden sıklıkla dikkate alınır. Trendyol üzerinden gönül rahatlığıyla Pierre Cardin omuz çantası satın alabilirsiniz.

Tarzınızı Yansıtan Pierre Cardin Omuz Çantası

Tarzınızı Yansıtan Pierre Cardin Omuz Çantası

Ürünlerin düz ya da Pierre Cardin alfabe omuz çantası olarak sıra dışı çeşitleri bulunur. Sağlamlıkları ve kaliteli işçiliği ile dikkat çeken üretimler, kullanan kişilerden tam not alır. Pierre Cardin bej omuz çantası modelleri, her tarza uygun olarak kare, oval, dikdörtgen, tasarımlara ayrılır. Ürün çeşitliliğindeki askı detayı, zincir ya da modelin kumaşına uyumlu şekilde sıralanır. Günlük kullanımlardan özel günlere ve davetlere kadar birçok alanda bu tasarımlar her tarzı yansıtır. Ayrıca farklı renk seçenekleri de özel tasarımlar ile birleştirilir. Ürün kullanımları, farklı alanlara göre çeşitli detaylarla tercih edilebilir. Çapraz ya da omuzdan asılarak takılabilen çeşitteki ürünler, müşterileri yarı yolda bırakmayacak şekilde tasarlanır. Üretimler, Vinlex % suni deri kumaş seçenekleri ile düz renk ve desenli tasarımlarda imal edilir. Yaz kış şıklığın ve sağlamlığın bir arada yakalanacağı ürün çeşitleri, her müşterinin kendi tarzına göre belirlenebilir. Ürünlerin rahatlığı ve şıklığı kaliteye dahil edilebilir. Pierre Cardin gri omuz çantası, ergonomik iç tasarımları ile dikkat çeker. Küçük modellerde bile oldukça detaylı bir tasarım yer alır. Bu nedenle müşterilerin pek çok eşyasını içine alabilecek özelliklerde olan ürün seçeneği bulunur. Kaliteli modeller, spor kıyafetler ya da ofis şıklığı ile de tamamlanabilir. Pierre Cardin çapraz omuz çantası, vücuda rahatsızlık vermeyen ve çapraz ya da düz bir şekilde takılmasını sağlayacak özelliklerdedir. Malzeme yapılarının kaliteli olması uzun ömürlü bir kullanım sağlanmasına yardımcı olur. Kadın müşterilerin fazlasıyla önem verdikleri eşyalardan biri çantalar olarak bilinir. Marka ürünleri gidilecek olan yere uygun takılarak, kıyafetler ile rahatlıkla kombinlenebilir. Bu çeşitliliğe uygun şekilde ürün formları, kadın müşterilerin tarzlarını ortaya çıkarabilmeleri için büyük önem taşır. Ayrıca Pierre Cardin kadın, erkek omuz çanta seçenekleri de bulunur. İç ve dış tasarımı özel eşyaları alacak şekilde tasarlanmış ergonomik iç tasarımları kullanım kolaylığı sunar. Ayrıca fermuar kaliteleri de oldukça yüksektir. Pierre Cardin omuz çantası online seçeneği ile tüm bu ürünleri Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz.

Kaliteli Tasarımıyla Pierre Cardin Omuz Çantaları

Kaliteli Tasarımıyla Pierre Cardin Omuz Çantaları

Omuz çantası Pierre Cardin marka ürünler, imalatında kullanılan malzeme özellikleri ve sağlam dikişleriyle sık tercih edilen tasarımlardır. İnsan sağlığını bozmayacak şekilde orijinal üretimler yapılır. Tasarımlar, vücut formlarına göre ayarlanabilir askıları ile işlevsel birer kullanıma sahiptir. Bu ürünler, kadınların elbise ya da farklı kıyafet kombinasyonlarının yanı sıra yüksek oranda önem verdikleri ürünlerden biridir. Sağlam yapıda olmaları da oldukça önemlidir. Pierre Cardin askılı omuz çantası seçenekleri; fermuar, dikiş ve kullanılan malzeme konusundaki kalitesiyle dikkat çeker. Pierre Cardin zincirli omuz çantası tasarımlarında; kaliteli zincir askılar, solmayan kumaş gibi özellikler bulunur. Canlı kumaş detayları, sağlam bir işçilik kullanılarak dikilir. Bu sayede uzun süren sorunsuz kullanım elde edilir. Marka tasarımlarının zarif dokunuşları ile şekillenen farklı geometrik formlarda modeller vardır. Ürün tasarım çeşitliliği, kullanılan malzemelere bağlı olarak da değişkenlik gösterir. Buna göre de ürünlere uygulanan işlemler değişik şekillerde yapılır. Tasarımdan üretime, iç ve dış imalatının kaliteli malzeme özellikleri ile üretildiği söylenebilir. Bu nedenle müşteriler tarafından sık tercih edilen sağlam modellerdir. Pierre Cardin taba omuz çantası, sağlam işçiliği ve yeni sezon seçenekleri ile müşteriler tarafından dikkat çeker. Geniş iç bölmeleri ve dış tasarımlarının kaliteli kumaşlar ile yapılması çantaların tok bir görünüme sahip olmasına yardımcı olur. Pierre Cardin çiçekli omuz çantası ve desenli seçenekler ile zevkinize uygun olarak sunulur. Print baskı, desenli, iki renk uyumu yakalanan tasarımlar, değişen renk ve desenler ile farklı imalatları oluşturur. Pierre Cardin, köklü bir marka olarak ürünlerindeki sağlamlık ve yeni sezon seçenekleri ile beğeni kazanır. Aynı zamanda Pierre Cardin omuz çantasıindirim günlerini de Trendyol üzerinden yakalayarak avantaj elde edebilirsiniz.

Avantajlı Seçenekler Sunan Pierre Cardin Çanta Fiyatları

Avantajlı Seçenekler Sunan Pierre Cardin Çanta Fiyatları

Pierre Cardin omuz çanta modelleri, modern müşterilerin vazgeçemediği sezon ruhunu yansıtan çeşitler ile sunulur. İddialı sadelik ve çeşitli ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde model çeşitliliğini bulabilmek mümkündür. İkonik modeller üzerinde kullanılan farklı malzemeler ile çeşitli ürün seçenekleri tasarlanır. Tarzlar böylelikle yeniden yorumlanarak şekil kazanır. Pierre Cardin vizon omuz çantası, koleksiyonlar arasında çok sık tercih edilen renklerdendir. Desenli ya da desensiz beyaz omuz çantası seçenekleri de Pierre Cardin marka tasarımı ile sağlanır. Modern şıklığın yakalanabileceği seçenekler arasında yerini alan Pierre Cardin yeşil omuz çantası, şık modellerden biridir. Şıklığı hayat tarzı haline getiren kadınlara, % suni deri özellikli malzemeler ile üretilen çanta modelleri sunulur. Çanta tasarımından özelliklerine kadar her seçenek, model çeşitliliğini oluşturur. Tarza ve giyilecek olan kıyafete uygun renk seçenekleri tercih edilebilir. Pierre Cardin somon omuz çantası; yuvarlak, oval, kare, dikdörtgen gibi formlarda yer alır. Kullanılacak olan alana uygun dizaynda seçim yapılabilir. Giyilecek olan elbise ya da kıyafete uygun olarak belli boyut ve iç tasarım büyüklüklerine sahip çeşitler bulunur. Marka tasarımlarında koyu renkten hoşlanan müşteriler için hemen hemen her renge uyum sağlayabilecek Pierre Cardin lacivert omuz çantası seçenekleri mevcuttur. Çanta askıları, ürünlerin malzemelerinden imal edilebileceği gibi sezon tasarımlarına göre farklılık göstererek zincir detaylarla da oluşabilir. Zincir askılar, kumaş tasarımlar kadar rahat ve kullanışlıdır. Tercih edilecek ürün modelleri, özellikleri, malzeme seçenekleri, tasarımları, aksesuar ve materyal kullanımları ile kendi içinde fiyat farklılıkları meydana gelebilir. Bu farklı ürünler ise çeşitli özelliklere ve kalitelere sahip oldukları için Pierre Cardin omuz çantası fiyatları da değişir. Bu durumlar göz önüne alınarak çanta tercihi yapılabilir. Pierre Cardin altın omuz çantası çeşitlerini, Trendyol üzerinden inceleyerek güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası