iphone se uzay grisi 64gb / Apple iPad Air inç WiFi 64GB Uzay Grisi - Troy Estore

Iphone Se Uzay Grisi 64gb

iphone se uzay grisi 64gb

Evet. iCloud ile ayarlarınızı, fotoğraflarınızı, uygulamalarınızı ve belgelerinizi yeni bir aygıta aktarmak çok kolay. Yeni aygıtınızı kurarken iCloud’da oturum açıp eski aygıtınızın iCloud yedeğine erişmeniz yeterli. Birkaç dakika içinde hazırsınız.

Yedeklemeyi tamamlamak için iCloud’da yeterli depolama alanınız mı yok? iCloud, aygıtınızı yedekleyip tüm verilerinizi aktarabilmeniz için gereken geçici depolama alanını size ücretsiz olarak sunuyor (iOS 15 sürümü gerekir).

Hızlı Başlangıç ile, iCloud yedeğinizdeki verilerinizi ve içeriğinizi yeni iPhone’unuza aktarabiliyorsunuz. Hızlı Başlangıç özelliği iOS  veya daha yeni bir iOS sürümü yüklü telefonlar için aygıttan aygıta geçiş seçeneği sunuyor. Bu sayede tüm verilerinizi mevcut aygıtınızdan yeni aygıtınıza kablosuz olarak aktarabiliyorsunuz.

Android’den geçiş yapıyorsanız, öncelikle “iOS’e Taşı” uygulamasını indirmeli ve yeni iPhone’unuzda kurulum aşamalarını takip etmelisiniz.

Yeni iPhone’unuza verilerinizi nasıl aktaracağınızı öğrenmek için seafoodplus.info sayfasını ziyaret edin.

iPad inç Wi-Fi 64GB Uzay Grisi (seafoodplus.info) 3K2K3TU/A

PTPTPTPTPTPTPTPTPTPT

Teşhir ürünlerimiz ile ilgili ayrıntılı bilgi, görseller ve garanti süresi bilgilendirmesi için [email protected] adresine mail atmanızı rica ederiz. Mail üzerinden sizlere ürün görsellerini, garanti bitiş tarihini iletip sizlerden onay alındıktan sonra kargoya verilmektedir. Öncelikli olarak Outlet ürünlerini elden teslim almanızı öneririz. (Depomuz İstanbul'da bulunmaktadır.) Teşhir ürünlerinde değişim hakkı bulunmamaktadır.

Ekran inç LED Arkadan Aydınlatmalı Multi Touch x Çözünürlük

Türkiye'de yılının Eylül ayında satışa çıkan inç 9. Nesil iPad tabletlerde Nit parlaklık, parmak izine dayanıklı yağ tutmayan kaplama sahip, inç başına piksel (ppi) yoğunluğu x çözünürlük ve Apple Pencil (1. nesil) desteği sunar.

İşlemci

iPad tabletler 64 bit veriye sahip A13 Bionic çip ve Neural Engine işlemciye sahiptir.

Depolama

iPad tabletler 64 GB depolamaya sahiptir, en fazla  GB depolama kapasitesi olan modelleri mevcuttur.

Kamera

9. nesil iPad tabletlerde bulunan kamera 8 megapiksel geniş kamera, ƒ/ diyafram, 5 kata kadar dijital zoom, 5 bileşenli lens, 43 megapiksele kadar panorama çekim, fotoğraflar için HDR, otomatik görüntü stabilizasyonu, seri çekim modu ve fotoğraflar için konum bilgisi ekleme özelliğine sahiptir.

Video Kaydı

Saniyede 25 ve 30 kare p HD video kaydı, saniyede 30 kare p HD video desteği, saniyede  kare p ağır çekim video desteği, stabilizasyon özelliğine sahip hızlı çekim video kaydı, video görüntü stabilizasyonu, sinematik video stabilizasyonu (p ve p), klesintisiz otomatik netleme özelliğine sahip video kaydı, videoyu oynatırken yakınlaştırma ve 3 kat video yakınlaştırma özellikleri mevcuttur.

FaceTime HD Kamera

12 MP Ultra Geniş kamera, ° görüş alanı, ƒ/ diyafram, fotoğraflar için HDR, saniyede 25, 30 veya 60 kare p HD video kaydı, stabilizasyon özelliğine sahip hızlı çekim video kaydı, saniyede 30 kareye kadar video kaydı için genişletilmiş dinamik aralık, sinematik video stabilizasyonu (p ve p), lens düzeltme, Retina Flash, otomatik görüntü stabilizasyonu ve seri çekim modu özelliklerine sahiptir.

Görüntülü ve Sesli Arama

FaceTime görüntülü ve sesli arama, Wi-Fi veya hücresel ağ aracılığıyla iPad’den FaceTime özelliğine sahip herhangi bir aygıtla sağlanabilir.

Pil ve Güç

inç iPad 9’lar watt-saatlik lityum polimer pile sahiptir. Wi-Fi üzerinden 10 saate kadar internette gezinme ve video izeleme imkanı sağlarken Wi-Fi + Cellular modelleri ise hücresel veri ağı üzerinden 9 saate kadar internette gezinme imkanı sunar.

Sensörler ve Tocuh ID

iPad 9’lar touch ID, üç eksenli jiroskop, ivme ölçer, barometre ve ortam ışığı sensörüne sahiptir.

Tocuh ID ile iPad’inizin kilidini açma, uygulamalardaki kişisel verilerinizi korunması ve iTunes Store ve App Store’dan alışveriş yapmanıza olanak sağlar.

Hoparlörler ve Mikrofonlar

Stereo hoparlörlere sahip olan iPad tabletler; aramalar, video ve ses kaydı için çift mikrofona sahiptir.

Cellular, Wireless ve SIM Kart

Tüm modelerde Wi-Fi, çift bant, MIMO özellikli HT80 ve Bluetooth teknolojisi bulunmaktadır. Nano SIM (Apple SIM’i destekler) ve eSIM destekemektedir.

Wi-Fi + Cellular modellerinde UMTS/HSPA/HSPA+/DC-HSDPA, GSM/EDGE, Gigabit sınıfı LTE, sadece veri, Wi-Fi üzerinden arama, eSIM bulunmaktadır.

Konum

Tüm modellerde dijital pusula, Wi-Fi ve iBeacon ile mikro lokasyon özelliği vardır.

Wi-Fi + Cellular modellerinde yerleşik GPS/GNSS, Cellular bulunmaktadır.

Siri

Mesaj göndermek, anımsatıcı ayarlamak, proaktif önerler almak, eller serbest kullanım ve çok daha fazlası için Siri mevcuttur.

Boyut ve Ağırlık

Uzunluk: ,6 mm

Genişlik: ,1 mm

Derinlik: 7,5 mm

Ağırlık: Wi-Fi Modelleri  gram, Wi-Fi + Cellular Modelleri gram

Kutunun İçindekiler

iPad, Lightning - USB Kablosu, 20W USB-C Güç Adaptörü

İşletim Sistemi

iPadOS

Yerleşik Uygulamalar

Kamera, Fotoğraflar, Mesajlar, Facetime, Mail, Müzik, Safari, Harita, Siri, Takvim, iTunes Store, App Store, Notlar, Sesli Notlar, Kişiler, Kitaplar, Ev, Anımsatıcılar, Borsa, Saat, TV, Photo Booth, Podcast’ler, Ölçüm, Bul, Dosyalar, İpuçları, Ayarlar

iPad ve iPhone Outlet 3K2K3TU/A iPad inç Wi-Fi 64GB Uzay Grisi (seafoodplus.info) 3K2K3TU/A sadece ,00 ₺  bu fırsatı kaçırmayın!

,00 TL den Başlayan Fiyatlarla

  • Kredi Kartı ve Banka Kartlarına Tek Çekimde Vade Farkı Yansıtılmamaktadır. 
  • World Kartlardan Yapacağınız arası Taksitli İşlemlerde +3 Taksit Kazandırmaktadır. Yapı kredi 9 taksit üzerine +3 taksit kazandırmamaktadır.
  • Maximum Kartlardan Yapacağınız Arası Taksitli İşlemlerde +3 Taksit Kazandırmaktadır.

Kredi Kartı

TaksitFiyatToplam
1 ,00₺ ,00₺
3 ,86₺ ,58₺
6 ,09₺ ,56₺
TaksitFiyatToplam
1 ,00₺ ,00₺
3 ,12₺ ,37₺
6 ,89₺ ,35₺
TaksitFiyatToplam
1 ,00₺ ,00₺
3 ,06₺ ,17₺
6 ,72₺ ,35₺
TaksitFiyatToplam
1 ,00₺ ,00₺
3 ,79₺ ,37₺
3+3 ,72₺ ,35₺
TaksitFiyatToplam
1 ,00₺ ,00₺
3 ,26₺ ,77₺
6 ,19₺ ,15₺
TaksitFiyatToplam
1 ,00₺ ,00₺
3 ,79₺ ,37₺
3+3 ,72₺ ,35₺

Yorum yaparak diğer üyelerin o ürün hakkında ki tecrübelerinizden faydalanmasını sağlayabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir