fanaa filmi türkçe dublaj izle / Fanaa Filmi Türkçe Dublaj Altyazılı Full izle

Fanaa Filmi Türkçe Dublaj Izle

fanaa filmi türkçe dublaj izle

IMDB Puanı

Fanaa izle, Fanaa full izle, Fanaa hd izle, Fanaa filmi izle - Zooni, harika bir kızdır ve üstelik amadır yani kördür. Rehan da tur reheridir ve kader onları karşılaştırmış ve birbirlerine deli gibi aşık olmuşlardır. Gözlerinden ameliyat olurken Rehanı kaybetmiştir. O onu öldü zannederken yıllar sonra Bundan sonrasını yazmayalım ve bu güzel aşk filmini izleyin. Yanınızda bi paket peçete bulundurmanız veya selpak önemle rica olunur. Mutlaka izleyin ve yorum yapmayı unutmayın iyi seyirler. Filmin müziğini merak edenler için: Mere Haath Mein

Resimler 3

Fanaa Türkçe Dublaj İzle

Fanaa Türkçe dublaj izle, iki son derece farklı ve benzersiz karakter etrafında dönen yavaş tempolu bir film. Film, küçük bir kasabada yaşayan kör Keşmirli Rehan (Amitabh Bachan) ile başlıyor. Fanaa Türkçe dublaj izle, Zooni adında güzel bir karısı var ve sık sık günlük işlerini bırakıp onu bir "tura" çıkma bahanesiyle şımartıyor. Bir gün, Zooni'ye bir taksiyle arkadaşının evine kadar eşlik eder ve bir grup Hindu köktencinin neden olduğu bir ayaklanmanın ortasında yakalanırlar.



Fanaa Türkçe dublaj izle, Sih olan taksi şoförünün, yeri bombalamak ve kasabadaki tüm Yahudileri öldürmek isteyen bir terörist olduğu ortaya çıkıyor. Şans eseri, Rehan, Zooni vurulurken kaçmayı başarır. Daha sonra Zooni'yi güvenli bir yere götürür ve sonunda gelecekleri hakkında samimi bir konuşma yapar ve teröristlerin daha fazla zarar vermesini önlemek için birlikte çalışır. Kitap, şok edici olaylarla biter ve taksi şoförü öldürülür. Rehan'ın yoluna devam etmesi veya kasabadan bir çıkış yolu bulması gerektiği anlaşılır.



Fanaa Türkçe dublaj izle, birbirlerini çok iyi tanıyan ve toplumlarında barışı korumak için her şeyi riske atmaya istekli iki arkadaş hakkında romantik bir kitap. Amitabh Bachan'ın yanı sıra Aishwarya Rai ve Sharukh Khan'dan mükemmel oyunculuğa sahiptir. Müzik ve şarkılar harika ve film, kitabı hayata geçirme konusunda iyi bir iş çıkarıyor. Genel olarak, bu eğlenceli ve başarılı bir film. Kitap ve film hakkında daha fazla okumak isterseniz, web sitemiz Fanaa Review'a göz atın.

Fanaa izle

Fanaa izle

Fanaa izle , Fanaa Filmi Türkçe Dublaj Altyazılı Full izle - Seçimler - doğru ve yanlış arasında seçim yapmak kolaydır, ancak iki iyiden daha büyüğü veya iki kötüden daha azı arasında karar vermek, kişinin hayatını tanımlayan şeydir. Zooni Ali Beg (Kajol) bu tavsiyeyi babasından alır, dünyaya tek başına çıktığı ilk yolculuğa çıkmaya hazırdır. Bu yorumların hayatını bu kadar etkileyeceğini bilmiyordu. Kör bir Keşmir kızı olan Zooni, flört etmeyi bırakamayan bir Delhi tur rehberi olan Rehan Qadri (Aamir Khan) ile tanışır. Arkadaşları onu yol kenarındaki bu değersiz Romeo hakkında uyarır ama o onların tavsiyelerini dikkate almamaya karar verir. Şimdi hayatı ve aşkı öğrenme sırası onda. Bu gerçekten en iyi seçenek mi? Rehan, Zooni'ye âşıktır ve onun hayata tüm renkleriyle görülmesi gerektiği gibi bakmasını ister. Onunla geçirdiği zamanın hayatının en değerli zamanı olacağına dair ona güvence verir. Zooni, Rehan sayesinde Delhi'yi, hayatı ve aşkı daha önce hiç görmediği bir şekilde görür. Zooni'nin fark etmediği şey, Rehan'ın hayatında ondan sakladığı gizli bir yanı olduğudur - bu, yalnızca değiştirme değil, aynı zamanda muhtemelen hayatını mahvetme potansiyeline de sahip bir yanıdır.

Dil Türkçe Altyazılı

Orjinal İsmi Fanaa

IMDB ID tt

IMDB Puanı

Yıl

Ülke India

Yönetmen Kunal Kohli

Senaryo Kunal KohliShibani Bathija

Oyuncular Aamir KhanKajolRishi Kapoor

Ödüller 11 ödül & 10 Adaylık.

Yapım Şirketi Yashraj Productions

Süre dakika

Kategori

Fanaa


Film Bilgileri

Fanaa

Fanaa izle, Fanaa full izle, Fanaa türkçe dublaj izle, Fanaa hd izle, Görme engellisi olan Zooni, çok güzel bir kızdır. Bir gün seyahat amaçlı düzenlenen bir tura katılır ve burada Tur&#;u düzenleyen şirketin rehberi Rehanla, tanışır ve ona aşık olur. Zooni, gözlerinden ameliyat olduğunda Rehanla&#;ı kaybeder ve onun öldüğünü düşünmektedir. Ancak yıllar sonra bunun doğru olmadığının farkına varacaktır.

Benzer Filmler

Çal Kaç
Özgürlüğün Elli Tonu
 Days
Bergen
Gelinin Babası
Kalpler ve Kemikler
Kimlik
Trans

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır