semiha şakir huzurevi zeytinburnu telefon / Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi Zeytinburnu, İSTANBUL

Semiha Şakir Huzurevi Zeytinburnu Telefon

semiha şakir huzurevi zeytinburnu telefon

Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi

yılında hayırsever merhume Semiha ŞAKİR tarafından yaptırılmış ve bağış yapılmıştır. 25 yılı aşkındır  yaşlılara hizmet vermektedir.

Toplam hizmet alanı m2 dir. Huzurevinde süit odaların yanı sıra normal odalarında bulunduğu binada toplam 90 yatak kapasitesine çıkarılmıştır. Bunlar 76 olan yatak kapasitesi 74 normal bakım, 16  özel bakım olmak üzere 90’a yükseltilmiştir.

Kuruluş binası 4 katlı olup;

Bodrum kat:

Özel Bakım Ünitesi; 8 adet 2 kişilik oda, Dinlenme Salonu WC ve banyo, Sağlık Servisi, Yaşlı Misafir Odası, Gözlem Odası, İş uğraşı atölyesi, Arşiv, Depo, Teknisyen Odası, Sığınak, Mutfak, Morg, Çamaşırhane ve Elektrik Panosu bulunmaktadır.  Özel Bakım Ünitesinde toplam 16 yaşlı hizmet almaktadır.

Zemin Kat:

Özel bakım Hizmeti alan yaşlıya ait 4 adet tek kişilik oda, 2 adet standart hizmet alan yaşlıların kaldığı tek kişilik oda bulunmaktadır.

 funduszeue.info :

funduszeue.info, 9 adet tek kişilik oda, 12 adet çift kişilik oda ve dinlenme salonu bulunmakta olup bu katta özel bakım hizmeti verilen 5 yaşlı bulunmaktadır.

funduszeue.info :

Bu katta, 11 Adet tek kişilik oda, 12 adet çift kişilik oda ve dinlenme salonu bulunmakta olup, özel bakım hizmeti verilen 2 yaşlı bulunmaktadır.

1)60 yaş ve üzeri yaşlarda olmak,

2)Kendi gereksinimlerini karşılamasını engelleyici bir rahatsızlığı bulunmamak yeme, içme, banyo, tuvalet ve bunun gibi günlük yaşam etkinliklerini bağımsız olarak yapabilecek durumda olmak,

3)Ruh sağlığı yerinde olmak,

4)Bulaşıcı hastalığı olmamak,

5)Uyuşturucu madde ya da alkol bağımlısı olmamak,

6)Oda ücretini ödeyebilecek durumda olmak

7)Sosyal ve/veya ekonomik yoksunluk içinde bulunduğu sosyal inceleme raporu ile saptanmış olmak.

Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi Yaşlı Kabulü

Müracaat için: Müracaatçı kuruluşa  aşağıdaki belgeleri tamamladıktan sonra gelerek bizzat başvuruda bulunur.

Başvuru Belgeleri:

1)Sağlık Raporu (Psikiyatri, Nöroloji, Dahiliye Doktorlarından “Huzurevine girmesinde sakınca yoktur” İbaresi olacak.(Ayrı ayrı doktorlardan alınabilir.)

2)Gelir Durumunu gösteren belge (Maaş, Kira vb. gelir durumun gösteren belge)

3)Nüfus Cüzdanı fotokopisi

4)Dilekçe

Başvuru şartlarını sağlamayan müracaatçı, durumuna uygun huzurevlerine yönlendirilir. Başvuru şartlarını sağlayan müracaatçının başvuru dilekçesi ile kimlik fotokopisi alınarak; cinsiyeti, kalmak istediği oda tipi ve başvuru tarihi itibariyle sıraya konulur. Sırası gelen yaşlıya çağrı yapılır. Çağrıya icabet etmeyen yaşlıya son çağrı yapılır. Kurumla iletişime geçmemesi halinde dosya işlemden kaldırılır.

Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevine Kabul Yapıldıktan sonra Düzenlenmesi Gereken Belgeler:

  • Bulaşıcı hastalığı olmadığını belirten ve “ Huzurevine girmesinde sakınca yoktur” ibaresi yer alan sağlık raporu. ( Özel ya da devlet hastanesinden )
  • Akıl hastalığı olmadığını belirten ve “ Huzurevine girmesinde sakınca yoktur” ibaresi yer alan sağlık raporu. ( Özel ya da devlet hastanesinden )
  • Alkol ya da madde bağımlısı olmadığını belirten ve “ Huzurevine girmesinde sakınca yoktur” ibaresi yer alan sağlık raporu. ( Özel yada devlet hastanesinden )
  • Verem savaş dispanserinden mikrofilmli sağlık raporu.

Yukarıda belirtilen evraklar tamamlandıktan sonra, Sosyal çalışmacı veya Psikolog tarafından yaşlının ikametgâhında yapılan sosyal inceleme sonucunda düzenlenen raporun sonuç ve değerlendirme bölümünde; sosyal, fiziksel, ekonomik, ruhsal, zihinsel özellikleriyle değerlendirilen yaşlının kuruluşa yerleştirilmesinin uygun olup olmadığı belirlenir.

Kabul sırasında istenilecek belgeler

  • 12 Fotoğraf
  • Yakınlarının ayrıntılı bilgileri
  • Hepatit “B” aşısı yaptırmaları
  • Kan grubu kartı

 

Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi adres ve telefonu

Adres: Kazlıçeşme Mh. İmam Hatip Yolu Sk. No.6  Zeytinburnu / İSTANBUL

TELEFON : 0 &#; 0

FAKS         : 0

E-MAİL     : [email protected]

 

Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi

Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi

Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi, Yaşlı Bakımı sektöründe hizmet vermektedir. İSTANBUL ilinde Zeytinburnu ilçesinde olan Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi, Yaşlı Bakımı kategorisinde hizmet veren firmadır. Zeytinburnu ilçesinde Yaşlı Bakımı arandığında Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İSTANBUL da Zeytinburnu ilçesinde Yaşlı Bakımı için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Yaşlı Bakımı hakkında ki bilgilere ve varsa Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi için yol tarifi de alabilirsiniz. İSTANBUL da Yaşlı Bakımı arayanlar için İSTANBUL Yaşlı Bakımı nasıl giderim, İSTANBUL Yaşlı Bakımı nerede, İSTANBUL Yaşlı Bakımı yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi firmasına ulaşabilirsiniz.

Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi sosyal medya hesapları varsa İSTANBUL da bulunan Yaşlı Bakımı için Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Yaşlı Bakımı hakkında bilgi almak için Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi telefon numarası üzerinden yada Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi adresinden Yaşlı Bakımı konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İSTANBUL firma rehberi ile İSTANBUL ilçesinde ki işletme bilgilerine, İSTANBUL nöbetçi eczane, İSTANBUL taksi telefonu ve İSTANBUL çilingir telefonu gibi İSTANBUL ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İSTANBUL Yaşlı Bakımı nerede, İSTANBUL Yaşlı Bakımı nasıl giderim, İSTANBUL Yaşlı Bakımı yol tarifi ve İSTANBUL en yakın Yaşlı Bakımı ulaşabilirsiniz. İSTANBUL ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası