izmir hatay uçak bileti / İzmir Hatay uçak bileti, Ucuz uçak biletleri fiyatları - ENUYGUN

Izmir Hatay Uçak Bileti

izmir hatay uçak bileti

Izmir Hatay Uçak Bileti

Izmir Hatay Uçak Bileti

Izmir Hatay en ucuz uçak biletlerinizi online satın alabilirsiniz. martiGO.com bilet arama hizmetimiz ile problemsiz ve kolay bir şekilde işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Uçuş güzergahınızı, seyahat tarihinizi ve yolcu sayısını belirtmeniz yeterli olacaktır. Aynı zamanda Izmir Hatay için veya herhangi bir havaalanı uçak saatlerini, indirimlerini, fırsatları kısacası tüm imkanları bulunduğunuz yerden dakikalar içerisinde satın alabilirsiniz.

Izmir Hatay uçuşları için web sitemizden kolaylıkla direk veya aktarmalı uçuş saatlerini kontrol edebilirsiniz. Hemen siz de martiGO.com'a giriş yapın ve Izmir Hatay uçak biletleri için en uygun ucuza uçak biletlerini bulun.

 

Izmir Hatay Uçak Bileti En Uygun Ne Zaman Alınır?

Izmir Hatay Uçak biletini martiGO.com üzerinden dilediğiniz zaman alabilirsiniz. Özellikle popüler ve talebin yüksek olduğu zamanlarda bilet fiyatlarından yükseliş olmaktadır. Bu yüzden siz de Izmir Hatay uçak biletinizi ve seyahat planınızı önceden yapmalısınız. Böylelikle en uygun ve en ucuz Uçak biletlerini martigo.com dan uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. martiGO.com Izmir Hatay Uçak biletini sizler için 540’a yakın havayolu arasından sıralar. Böylelikle dakikalar içerisinde online ucuza uçak biletinizi alabilirsiniz. Dilediğiniz zaman ise martiGO çağrı merkezimizi arayıp yardım ve destek alabilirsiniz.

 

Izmir Hatay Uçak Biletini Almak İçin Ne Yapmalısınız?

Izmir Hatay uçak biletinizi almak için yapmanız gereken nereden nereye kısmını doldurmak. Ardından Izmir Hatay uçak biletinizin tek yönlü veya gidiş geliş olarak seçebilir, sonrasında en uygun fiyatlı biletleri sıralayabilirsiniz.İşte bu kadar basit. martiGO.com dünyasının size sunmuş olduğu fırsatlardan hemen yararlanabilirsiniz. martiGO ucuz uçak bileti ve en uygun uçak biletini fiyatlarıyla birlikte sizlere sunar.

 

martiGO 7/24 Seninle

martiGO’dan aldığınız tüm biletlerde işlemlerinizi dilediğiniz zaman 7 gün 24 saat hizmet veren Türkçe çağrı merkezimizden de yapabilirsiniz. Yardıma ihtiyaç duyduğunuz anda veya biletinizle alakalı tüm sorular için çağrı merkezimiz daima sizinle.

martiGO Müşteri Hizmetleri: +43 1 909 45 00

 

martiGO Hakkında

- Turizm ve seyahat sektöründe 40 yılı aşkın tecrübemizle hizmet vermekteyiz.

- Size destek olmak için 7/24 bizlere çağrı merkezimizden ulaşabilir, veya seyahat acentelerimizden birine gelip destek ve yardım alabilirsiniz.

- Ücretsiz çağrı merkezi.

- Güvenilir ve Kolay Ödeme seçenekleri ile uçak bileti satın alabilirsiniz.

- Müşteri memnuniyetimizi ve hizmet kalitemizi en yüksek seviyede tutmaya özen gösteriyoruz.

- Uçak bileti, Tatil paketi, Transfer, Gemi turları ve Araç  kiralama.

Yaklaşık Seyahat Mesafesi

seyehat mesafesi836 Kilometre

Yaklaşık Seyahat Süresi

seyehat zamanı1 Saat 35 Dakika

Hatay Havalimanından Ulaşım

Servisler

Hatay Havalimanı’na İskenderun’dan ulaşım HAVAŞ servisleriyle sağlanmaktadır. Pac Meydanı Shell benzin istasyonu önünden hareket eden HAVAŞ servisleri günün hemen hemen her saatinde hizmet vermektedir. Pac Meydanı -  Mete Aslan Bulvarı - Sahil Yolu - Fener Caddesi - İskenderun-Hatay Karayolu – Sarımazı – Belen - Hatay Havalimanı güzergâhını izleyerek, trafik ve hava koşullarına da bağlı olarak yaklaşık 1 saatte ulaşım sağlayan HAVAŞ servislerinin Hatay Havalimanı’na ulaşım ücreti 17.00 TL’dir.   

 
Hatay Havalimanı’na Antakya’dan ulaşım yine HAVAŞ servisleriyle sağlanmaktaır. Gündüz Caddesi, Durmuş Debboğlu Camisi Karşısı, Atatürk Parkı Köşesi’nden hareket eden HAVAŞ servisleri yine günün her saatinde misafirlerine hizmet vermektedir. Sümerler Maksim, Gündüz Caddesi, Atatürk Caddesi, Ayşe Fitnat Caddesi, 75. Yıl Bulvarı, Antakya-İskenderun Karayolu, Hatay Havalimanı güzergâhını izleyerek, trafik ve hava koşullarına da bağlı olarak yaklaşık 40 dakikada ulaşım sağlayan HAVAŞ servislerinin Hatay Havalimanı’na ulaşım ücreti 12.00 TL’dir. Hatay Havalimanı’ndan İskenderun ve Antakya’ya ulaşım sağlamak için; Hatay Havalimanı’na inen içhat uçuşlarının tamamlanmasından 25 dakika sonra şehir merkezine doğru hareket eden HAVAŞ servisleri hizmet vermektedir.      

Taksi

Hatay Havalimanı’na ulaşmak için diğer bir seçenek ise taksidir. Merkezi noktalardan taksiye bindiğinizde; Antakya’dan Hatay Havalimanı’na 55-60 TL ücretle ortalama 30 dakika içerisinde, İskenderun’dan Hatay Havalimanı’na 95-100 TL ücretle ortalama 1 saat içerisinde, Reyhanlı’dan Hatay Havalimanı’na 85 - 90 TL ücretle ortalama 45 dakika içerisinde, Kırıkhan’dan Hatay Havalimanı’na 50 - 55 TL ücretle ortalama 30 dakika içerisinde ulaşım sağlayabilirsiniz. (Ücretler ortalama rakamlardır, referans almayınız.)

Diğer Alternatifler

Ayrıca, tüm bu ulaşım seçenekleri dışında, Hatay’da bulunan araç kiralama şirketlerinden de hizmet alabilirsiniz. En uygun Hatay uçak bileti fırsatını yakalamak için ucakbileti.com üzerinden yapacağınız sorgulamayla tüm havayollarını karşılaştırabilir ve size en uygun bileti hemen satın alabilirsiniz. Ucakbileti.com olarak iyi uçuşlar dileriz.

İzmir Havalimanından ulaşım yolları

Otobüs İle Ulaşım

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren ESHOT Genel Müdürlüğü’nün 200, 202 ve 204 numaralı belediye otobüslerine binerek İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na ulaşabilirsiniz. Merkezi noktalardan otobüsler her saat başı hareket etmektedir. 200 numaralı belediye otobüsü Mavişehir Aktarma, 202 numaralı belediye otobüsü Cumhuriyet Meydanı’ndan ve 204 numaralı belediye otobüsü ise Bornova Metro güzergahından hareket etmektedir. Hava durumu, trafik yoğunluğu hareket şartlarını olumsuz etkileyen nedenler de göz önünde bulundurulursa ortalama bir saat süren yolculukla ulaşabilirsiniz.

Havalimanına bir diğer erişim seçeneğiniz de HAVAŞ otobüsleridir. Çeşme, Alsancak, Karşıyaka-Mavişehir, Aydın, Kuşadası-Söke HAVAŞ otobüslerinin merkez kalkış güzergahlarıdır. Çeşme Otogar hareketli otobüsler trafik yoğunluğu ve hava şartları değişkeni olmadığı takdirde ortalama 90 dakikada havalimanına ulaşmanızı sağlıyor. İki saatte bir kalkan servislerle 25 TL ücret karşılığında Çeşme’den hareket edebilirsiniz. Alsancak’dan havalimanına ulaşacaksanız Büyük Efes Oteli yakınında bulunan hareket noktasından binebilirsiniz. Alsancak’ta kalkış noktası harici yolcu alınmadığı için lütfen bu bilgiyi göz önünde bulundurun. Trafik ve hava şartlarına bağlı olarak ortalama bir saatlik sürede 10 TL karşılığında havalimanına ulaşabilirsiniz.

Karşıyaka-Mavişehir üzernden havalimanına ulaşmak istiyorsanız Ege Park AVM hareket nokrasından binmeniz gerekmektedir. Bu kalkış noktası haricinde yine yolcu alınmadığı için dikkat etmenizde fayda var. Saat başı kalkan servislere trafik ve hava şartlarını da göz önünde bulundurarak ortalama bir saat sürede 10 TL ödeyerek havalimanına ulaşabilirsiniz. Aydın ilçesinden havalimanına erişmek için HAVAŞ servislerinin iki kalkış noktası bulunmaktadır. Şehir merkezi Otogar 1 nolu peron ve Shell Benzin İstasyonu – Osman Tur önünden servislere binebilirsiniz. İki saatte bir hareket eden servislere 25 TL ödeyerek binebilirsiniz. Trafik ve hava şartları göz önünde bulundurulduğunda ortalama 90 dakikada ulaşabilirsiniz.

uşadası-Söke’den havalimanına ulaşmak istiyorsanız, Söke hareket noktaları; Didim Seyahat önü ve Davutlar Kavşağı Bellona Mağazası önünden binebilirsiniz. Ayrıca Kuşadası Otogar istikametinden de binebilirsiniz. Söke’den gelen servisler yarım saatte bir Söke Otogar’dan geçerek yolcu almaktadır. Yolculuk süreleri Söke’den ortalama 135 dakika, Kuşadası’ndan 90 dakikayı bulmaktadır. Yine belirtelim trafik ve hava şartları durumunda bu süreler değişebilir. Söke’den 27 TL, Kuşadası’ndan 25 TL ücret ödeyerek Adnan Menderes Havalimanına ulaşabilirsiniz.

Metro İle Ulaşım

İzmir’de ülkemizin havalimanı bağlantılı en büyük kent içi toplu taşıma  sistemlerinden biri olan İZBAN ile Adnan Menderes Havalimanına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Aliağa’dan başlayan raylı sistem İç Hatlar Terminali önünde bulunan istasyondan geçerek Torbalı’da son bulur. Tam bilet ücreti 2,45 TL, öğrenci 1,35 TL’dir. İzmirim Kart ile ya da nakit ile binilmemektedir. Sefer saatleri hakkında detaylı bilgi için İZBAN çağrı merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

 

Taksi İle Ulaşım

Adnan Menderes Havalimanı’na bir başka ulaşım şekli de taksi iledir. Merkezi noktalardan hareketle taksiye bindiğinizde ortalama olarak; Otogar – Havalimanı arası 85-90 TL, Konak – Havalimanı arası 50-60 TL, Saat Kulesi – Havalimanı arası 50 – 55 TL ödersiniz. (Fiyatlar ortalama rakamlardır referans almayınız.)

Transfer ve Araç Kiralama İle Ulaşım

Tüm bunlara ek olarak İzmir’de dilerseniz transfer ve araç kiralama hizmetlerinden de faydalanabileceğiniz özel şirketler bulunmaktadır.

En uygun İzmir uçak bileti fırsatını yakalamak için ucakbileti.com üzerinden yapacağınız sorgulamayla tüm havayollarını karşılaştırabilir ve size en uygun bileti hemen alabilirsiniz. İyi uçuşlar dileriz.

İzmir Hatay Uçak Bileti

Havayolu ulaşımı sizlere oldukça avantajlı seçenekler sunan bir ulaşım biçimidir. Hem zamandan hem de belirli koşullar altında uygun fiyatlar sunan havayolu ulaşımı, gün geçtikçe daha çok tercih edilmektedir. En uygun İzmir Hatay uçak bileti araştırmaları yaparken havalimanına sefer düzenleyen birçok firmaya göz gezdirmeniz, en avantajlı uçak biletini bulmanızı sağlayabilir. Bunun için internet siteleri arasında dolaşmaktan ziyade tek bir sitede havalimanına sefer düzenleyen firmalar arasında en uygun İzmir Hatay uçak bileti karşılaştırmaları yapabilirsiniz. Adnan Menderes Havalimanı, İzmir’in Gaziemir ilçesinde yer almaktadır. Havalimanının şehir merkezine olan uzaklığı yaklaşık olarak on dört kilometre kadardır. Türkiye havalimanları arasındaki 2015 senesinde yapılan karşılaştırmalarda yolcu trafiği bakımından ülkenin en yoğun dördüncü havalimanı, kargo trafiği bakımından ülkenin en yoğun üçüncü havalimanı olmuştur. Adnan Menderes Havalimanı’nın işletme hakları TAV Havalimanlarına aittir. Bu havalimanın sahibiyse Devlet Hava Meydanı İşletmeciliği (DHMİ)’ye aittir.

 

 

Şehir merkezinden Adnan Menderes Havalimanı’na ulaşım sağlamanın yöntemleri arasında toplu taşıma araçları, HAVAŞ, taksi yer almaktadır. Bu seçenekler arasından herhangi birini tercih ederek Adnan Menderes Havalimanı’na ulaşımınızı gerçekleştirebilirsiniz. İzmir şehrinin belirli noktalarından Adnan Menderes Havalimanı’na ulaşımınızı sağlayabilecek en hesaplı yöntem toplu taşıma araçlarıdır. Şehrin belirli duraklarından bu toplu taşıma araçlarından birine biniş gerçekleştirerek Adnan Menderes Havalimanı’na ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. İzmir ESHOT toplu taşıma araçlarından 200, 202 ve 204 sefer numaralı otobüsler, sizleri kolayca havalimanına ulaştırabilmektedir. 200 sefer numarası toplu taşıma araçları Mavişehir Aktarma - Havalimanı hattı üzerinden hizmet vermektedir. Takip ettiği güzergâhsa Karşıyaka, Yeşildere ve Gaziemir’dir. 202 sefer numaralı otobüsleri Cumhuriyet Meydanı – Havalimanı arasında hizmet vermektedir. Bu otobüslerin kullandığı güzergâhsa Mustafa Kemal Sahil Bulv, Fahrettin Altay ve Çevre yolu üzerindedir. 204 sefer numaralı otobüslerse Bornova Metro – Havalimanı arasında hizmet vermektedir. Kullandığı güzergâhsa Otogar, Çevre Yolu ve Akçay Caddesi olmaktadır.

 

 

İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na ulaşımınızı gerçekleştirebilmek için kullanmanız gereken seçenekler arasında HAVAŞ servis otobüsleri yer almaktadır. Bu otobüsler sizleri İzmir’in belirli merkezlerinden alarak havalimanına kolayca ulaştırabilmektedir. HAVAŞ servis otobüslerine binebileceğiniz noktalar Alsancak ve Karşıyaka – Mavişehir noktaları olmaktadır. HAVAŞ servis otobüslerinden yararlanabilmek için Alsancak noktasını tercih edecekseniz Büyük Efes Oteli önünde beklemeniz gerekmektedir. Ödemeniz gereken tutar 10 TL, yolculuk süresi de altmış dakika kadardır. HAVAŞ servis otobüslerine binmek için Karşıyaka – Mavişehir noktasını tercih ederseniz beklemeniz gereken nokta EGE Park Alışveriş Merkezi’dir. Ödemeniz gereken ücret 10 TL, yolculuk süresi altmış dakikadır. Bu süreler hava koşullarına ve trafik yoğunluğuna göre değişebilmektedir. Bu noktalar dışında Adnan Menderes Havalimanı’na İzmir çevresinden ulaşım sağlamak için HAVAŞ servis otobüslerinden yararlanabilirsiniz. HAVAŞ servis otobüsleri Aydın, Kuşadası – Söke ve Çeşme bölgelerinde havalimanına ulaşımını gerçekleştirebilmektedir. İzmir’in herhangi bir bölgesinden Adnan Menderes Havalimanı’na ulaşımınızı taksiler aracılığıyla da sağlayabilirsiniz. Her zaman ve diğer seçeneklere göre daha konforlu bir ulaşım şeklidir. Ancak diğerlerine nazaran biraz daha pahalıya gelmektedir.

 

 

Hatay Havalimanı, Türkiye’nin en genç havalimanlarından biri olmaktadır. Hatay Havalimanı’nın kuruluş tarihi 9 Aralık 2007 senesidir. Bu tarihten itibaren bölge halkının havayolu ulaşımını gerçekleştirmektedir. Hatay Havalimanı’nın sahibi ve işletme hakları Devlet Havayolu Meydanları İşletmeciliği, DHMİ’ye aittir. Hatay Havalimanı’nın bölgenin Antakya ilçesine olan uzaklığı yaklaşık olarak yirmi beş kilometre kadardır. İskenderun ilçesine olan uzaklığıysa kırk beş kilometre kadardır. Hatay Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşım sağlayabilmek için kullanabileceğiniz birçok seçenek bulunmaktadır. Bu seçenekler arasında HAVAŞ, rent a car ve taksiler yer almaktadır. Size en kolay gelen seçenek hangisiyse bu seçenekten yararlanarak Hatay Havalimanı’ndan şehrin istediğiniz noktasına ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.

 

 

HAVAŞ servis otobüsleri Hatay’ın İskenderun ve Antakya noktalarına ulaşım sağlamaktadır. Hatay Havalimanı’ndan bölgenin bu noktalarına ulaşımı sağlamak için tercih edilen en önemli ulaşım yöntemlerinden biridir. Hatay Havalimanı’ndan Antakya bölgesine tüm uçuşlara göre HAVAŞ servis otobüsleri bulunmaktadır. Havalimanından Antakya bölgesine HAVAŞ servis otobüslerinin ücreti 17 TL kadardır. Yolculuk süresi de altmış dakika kadar sürmektedir. Bu süre trafik yoğunluğuna ve hava koşullarına göre değişiklik gösterebilir. Hatay Havalimanı’ndan İskenderun bölgesine gitmek için kalkan HAVAŞ servis otobüsleri tüm uçuş saatlerine uygundur. Ödemeniz gereken tutar 12 TL kadardır. Yolculuk süresi de kırk dakika kadar sürmektedir. Ancak bu süre hava koşullarına ve trafik yoğunluğuna göre değişiklik gösterebilmektedir.

 

 

Rent a car, diğer adıyla araç kiralama şirketlerinden yararlanarak Hatay Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşımınızı gerçekleştirebilirsiniz. Araç kiralama şirketlerinden zevkinize ve bütçenize uygun bir araç kiralayabilir, havalimanından Hatay’ın istediğiniz bölgesine ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Hatay Havalimanı’nda kullanabileceğiniz rent a car firmalarından bazılarına Avis, REKAR Hatay Havalimanı Rent a Car & Transfer, Hatay havaalanı rent a car, Hatay Kiralık Araba, car rentals in hatay turkey şeklinde örnek verebiliriz. Hatay Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşım sağlamak için kullanabileceğiniz yöntemler arasında taksiler de yer almaktadır. Bu yöntem diğer seçeneklere göre biraz daha pahalıya mal olabilmektedir. Havalimanının terminal çıkışında taksileri bulabilmeniz mümkündür.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası