aras kargo canlı sohbet / Yardım | Trendyol

Aras Kargo Canlı Sohbet

aras kargo canlı sohbet

Aras kargo ne zaman açılıyor ne zaman kapanıyor

Ülkemizin en iyi ve en hızlı kargo şirketlerinden birisi Aras Kargo'dur. yılında kurulan Aras Kargo'da yaklaşık 12 bin kişi çalışmaktadır. Aras Kargo'nun çalışma saatleri ise çok araştırılıyor. Çünkü özellikle cumartesi günü kargo kaça kadar açık çok merak ediliyor. Aras kargo çalışma saatleri ne zaman, açılış-kapanış saatleri kaçta?

Aras Kargo yılında Celal Aras tarafından kurulan bir taşımacılık şirketidir. Türkiye'de faaliyet göstermekte olup yurt dışına da kargo dağıtımı yapmaktadır.

Aras Kargo'nun 'e yakın şubesi bulunmaktadır. Hemen hemen her ilçede en az 1 tane şubesi yer alan Aras Kargo'nun toplam çalışan sayısı yaklaşık olarak 12 bin civarıdır. Her ay yaklaşık 12 milyon müşteriye hizmet vermektedir.

PAZARTESİ : - ( Öğlen saatlerinde açıktır! )

SALI : - ( Öğlen saatlerinde açıktır! )

ÇARŞAMBA : - ( Öğlen saatlerinde açıktır! )

PERŞEMBE : - ( Öğlen saatlerinde açıktır! )

CUMA : - ( Öğlen saatlerinde açıktır! )

CUMARTESİ : - ( Kargo teslimi 2'ye kadar )

PAZAR : Pazar günü tüm şubeler kapalıdır!

Aras Kargo hafta içi her gün sabah saat 9'da açılmaktadır. Akşam ise saat 'a kadar açıktır. Öğlen molası normalde arasındadır. Fakat bu arada bile müşterilerine hizmet vermektedir. Yani öğlen arası olsa bile müşteriler şubeye gidip işlemlerini yapabilirler. Hafta sonu ise pazar günü tüm şubeler kapalı olup sadece cumartesi öğlen 'a kadar açıktır. Yani Aras Kargo'ya cumartesi günü öğlen 3'e kadar gidebilirsiniz. Fakat son kargo çıkışları saat 'da yaıpılıyor diye biliyoruz.

Aras Kargo firması pazartesi, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri sabah saat 'da açılmaktadır. Akşam ise saat 'a kadar açıktır. Cumartesi günü ise yine sabah 9'da açılan kargo şubeleri öğlen 'a kadar açık kalmaktadır. Pazar günü ise tüm şubeler tamamen kapalıdır.

Aras Kargo sabah kaçta açılır :

Aras Kargo akşam kaçta kapanır :

Aras Kargo öğlen molası ne zaman : -

Aras Kargo şubeleri hafta içi sabah saat 'da açılmaktadır ve akşam ise saat 'da kapanmaktadır. Öğlen molasında da hizmet veren Aras Kargo, hafta sonu cumartesi günü yine sabah 9'da açılıyor. Fakat cumartesi günü öğlene kadar yani saat 3'e kadar hizmet vermektedir. Siz yine de cumartesi öğleden önce kargo işlemlerinizi yapmak için şubeye gitmeye çalışın.

Evet, Aras Kargo cumartesi günleri de açıktır. Fakat öğlene kadar hizmet vermektedir. Kargo firması cumartesi günü sabah 9'da açılıyor ve öğlen 'da kapanıyor. Kargonuzu teslimata çıkartmak için en geç saat 'da şubede olmanız gerekiyor.

Her firmada olduğu gibi Aras Kargo'da da öğle arası mevcuttur. Fakat bu öğlen arası müşterilere yansıtılmamaktadır. Yani öğlen arası da kargolar açıktır. Müşteri olarak giderseniz beklemeden kargo işlemlerinizi halledebilirsiniz.

Hafta içi Aras Kargo gönderi alımı en geç akşam saat 'a kadar yapılmaktadır. Yani akşam saat 5'e kadar Aras Kargo şubelerine giderseniz kargo teslimi yapabilirsiniz. Fakat normalde Aras Kargo akşam 6'da kapanıyor. Ama dediğimiz gibi gönderi yapmak istiyorsanız en geç 'a kadar şubede olmanız gerekiyor. Bunun dışında hafta sonu cumartesi günü ise kargo yollamak için en geç saat 'a kadar şubede bulunmanız lazımdır.

Aras Kargo cep telefonu mobil uygulamasından veya müşteri hizmetlerinden hafta içi en geç saat 'a kadar adres kargo alımı bildiriminde bulunursanız Aras Kargo sizin kargonuzu alır ve gideceği yere bırakmak için şubeye teslim eder. Yani bu durumda şubeye gitmenize gerek kalmaz.

Aras Kargo'nun teslimat süreleri hizmete göre değişiklik gösteriyor. Bu hizmetlere göre kargo gönderim ücreti de değişiklik göstermektedir. Kısaca hizmete göre teslimat süreleri şu şekilde:

Aras Standart teslimat süreleri :

km altı mesafe için : 1 iş günü

km üstü mesafe için : 2 iş günü

Aras Günaydın teslimat süreleri :

km altı mesafe için : 1 iş günü

km üstü mesafe için : 1 iş günü

Aras Güniçi teslimat süreleri :

Aynı gün kargo teslim edilir.

Aras Randevulu teslimat süreleri :

km altı mesafe için : 1 iş günü

km üstü mesafe için : 2 iş günü

Aras Tahsilatlı teslimat süreleri :

km altı mesafe için : 1 iş günü

km üstü mesafe için : 2 iş günü

Aras Uçak teslimat süreleri :

km altı mesafe için : 1 iş günü

km üstü mesafe için : 1 iş günü

Aras Geridönüşlü teslimat süreleri :

km altı mesafe için : 1 iş günü

km üstü mesafe için : 2 iş günü

Aras Yurtdışı teslimat süreleri :

Ekonomi paket : iş günü

Ekspress paket : iş günü

Aras Kargo'yu " 25 52" numarasından arayabilirsiniz.

Aras Kargo'da size en yakın şubeyi "funduszeue.info" sitesinden bakabilirsiniz. Buradan nerede oturuyorsanız onu seçin ve hangi şubeler varmış ona bakabilirsiniz.

funduszeue.info - Gündem

GündemYaşamGüncelHaberler

Aras Kargo çalışma saatleri: Aras Kargo açılış ve kapanış saatleri

funduszeue.info

Yurtiçi ve Aras Kargo'dan deprem bölgesine ücretsiz yardım ulaştırma kampanyası

Yurtiçi ve Aras Kargo'dan deprem bölgesine ücretsiz yardım ulaştırma kampanyası

Yurtiçi ve Aras kargo firmaları, Kahramanmaraş ve çevre illere yapılacak deprem yardımlarını ücretsiz taşıyacaklarını duyurdu. , Sputnik Türkiye

T+

T+

T+

6 şubat kahramanmaraş depremi

deprem

kargo

ücretsiz

yurtiçi kargo

aras kargo

/html/head/meta[@name='og:title']/@content

/html/head/meta[@name='og:description']/@content

funduszeue.info

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, AFAD ve Kızılay ile koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdüren Yurtiçi Kargo, şubelerinden deprem yardımlarını kabul etmeye başladı.Şirketten yapılan açıklamaya göre, deprem bölgesine yardım kolisi göndermek isteyen vatandaşlar kolilenmiş yardımlarını istedikleri herhangi bir Yurtiçi Kargo şubesine funduszeue.infoımların bakanlıklar tarafından belirlenen listeye uygun olmasının hayati önem taşıdığını belirten şirket yetkilileri, listenin dışında bir ürün gönderilmeye çalışılmasının ya da ikinci el ürün gönderilmesinin çalışmalara fayda yerine zarar verebileceğini de ifade etti.Açıklamada, "Depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını hep birlikte sarmak için el ele veriyoruz. Listede yer alan bireysel yardımlarınızı şubelerimize getirebilir, ücretsiz bir şekilde deprem bölgelerine gönderebilirsiniz. Devlet yetkililerinin belirlediği listeye ve kurallara uygun gönderilerinizi #SözVerdiğimizgiGibi en kısa sürede ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız" funduszeue.info göre yardım kapsamında deprem bölgelerine gönderilebilecek malzemeler şu şekilde belirtildi:Aras Kargo: Deprem bölgesine desteklerinizi önemle taşıyoruzÖte yandan Aras Kargo da Kahramanmaraş ve çevre illere yapılacak deprem yardımlarını ücretsiz taşıyacağını funduszeue.infoan yapılan açıklamada, "Deprem bölgesine desteklerinizi önemle taşıyoruz!Aras Kargo olarak, AFAD ile koordineli şekilde, ihtiyaçları karşılamak üzere deprem bölgesine gönderilecek ihtiyaç listesindeki yardım malzemelerini ücretsiz olarak taşıyoruz" denildi.

funduszeue.info

Sputnik Türkiye

[email protected]

+

MIA „Rosiya Segodnya“

Sputnik Türkiye

[email protected]

+

MIA „Rosiya Segodnya“

SON HABERLER

tr_TR

Sputnik Türkiye

[email protected]

+

MIA „Rosiya Segodnya“

funduszeue.info

Sputnik Türkiye

[email protected]

+

MIA „Rosiya Segodnya“

Sputnik Türkiye

deprem, kargo, ücretsiz, yurtiçi kargo, aras kargo

deprem, kargo, ücretsiz, yurtiçi kargo, aras kargo

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, AFAD ve Kızılay ile koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdüren Yurtiçi Kargo, şubelerinden deprem yardımlarını kabul etmeye başladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, deprem bölgesine yardım kolisi göndermek isteyen vatandaşlar kolilenmiş yardımlarını istedikleri herhangi bir Yurtiçi Kargo şubesine getirebilecek.

Yardımların bakanlıklar tarafından belirlenen listeye uygun olmasının hayati önem taşıdığını belirten şirket yetkilileri, listenin dışında bir ürün gönderilmeye çalışılmasının ya da ikinci el ürün gönderilmesinin çalışmalara fayda yerine zarar verebileceğini de ifade etti.

Açıklamada, "Depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını hep birlikte sarmak için el ele veriyoruz. Listede yer alan bireysel yardımlarınızı şubelerimize getirebilir, ücretsiz bir şekilde deprem bölgelerine gönderebilirsiniz. Devlet yetkililerinin belirlediği listeye ve kurallara uygun gönderilerinizi #SözVerdiğimizgiGibi en kısa sürede ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız" denildi.

Buna göre yardım kapsamında deprem bölgelerine gönderilebilecek malzemeler şu şekilde belirtildi:

Eldiven
Mont
Bot
Bere
Temizlik ve hijyen malzemeleri
Battaniye
Powerbank
Konserve Gıda
Çocuk Bezi
Çocuk Maması

Aras Kargo: Deprem bölgesine desteklerinizi önemle taşıyoruz

Öte yandan Aras Kargo da Kahramanmaraş ve çevre illere yapılacak deprem yardımlarını ücretsiz taşıyacağını duyurdu.

Firmadan yapılan açıklamada, "Deprem bölgesine desteklerinizi önemle taşıyoruz!
Aras Kargo olarak, AFAD ile koordineli şekilde, ihtiyaçları karşılamak üzere deprem bölgesine gönderilecek ihtiyaç listesindeki yardım malzemelerini ücretsiz olarak taşıyoruz" denildi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası