lg 32lb652v akıllı kumanda / LG Magic Remote cihazını seçin. Akıllı TV'lerde uzaktan kumanda uyumluluğu

Lg 32lb652v Akıllı Kumanda

lg 32lb652v akıllı kumanda

LG Magic Remote seçiliyor. Smart TV'lerle uzaktan kumanda uyumluluğu

Merhaba! Hepimiz LG şirketinin teknolojisini iyi biliyoruz. Bu makale LG TV'lere ve TV aksesuarlarına odaklanacaktır. Daha spesifik olarak, LG Magic Remote hakkında. Bu sayfaya gittiyseniz, büyük olasılıkla kendinize bir LG Magic Remote satın alacaksınız, zaten satın aldınız, ancak TV'nizle çalışmıyor veya her şey yolunda gidiyor, ancak bu cihazla ilgili bazı bilgileri öğrenmek veya bir inceleme bırakmak istersiniz. Her durumda, doğru yere geldiniz.

Önce LG Magic Remote'un ne olduğunu anlayalım Bu, Smart TV işlevlerini kontrol etmek için tasarlanmış tescilli bir LG uzaktan kumandasıdır. En son model () halihazırda evrensel hale geldi, sayı tuşları vb. Var. Bu, bu uzaktan kumandanın yardımıyla kanalları, çağrı ayarlarını vb. LG Magic Remote'un ana özellikleri, elbette, uzaktan kumandayı uzayda hareket ettirdiğinizde TV ekranında hareket eden imleçtir (uzaktan kumandada yerleşik bir jiroskop vardır). Ancak, uzaktan kumandanın TV'ye doğrultulması gerekmez. Ayrıca, bir TV tarayıcısında web sitelerine göz atarken kullanmak için çok uygun olan kaydırma tekerleğine (incelemelere bakılırsa, uzaktan kumandanın en zayıf noktasıdır ve genellikle kırılır) dikkat çekmeye değer. Bir özellik daha sesli arama. Düğmeye basın, istediğiniz ifadeyi uzaktan kumandaya söyleyin,ve TV zaten ihtiyacınız olan bilgileri arıyor. TV ile kelimenin tam anlamıyla konuşabilirsiniz.

Şu anda Sihirli Uzaktan Kumandanın 4 modeli var:  AN-MR, AN-MR, AN-MR, AN-MR Magic Remote (AN-MR) şimdiye kadarki en yeni modeldir. Bu bir modelidir. Şöyle görünüyor:

Fotoğraf: Sihirli Uzaktan Kumanda (AN-MR)

Aslında, bu çok güzel. Elbette biraz pahalı, ancak LG Magic Remote kullanarak TV'nizi Smart TV'den kontrol etmek çok kullanışlı. Kanepede yatarken her zaman kullanımı uygun olmayan farenin ve hatta klavyenin yerini alıyor. Bu uzaktan kumanda ile yazmak, normalden çok daha uygundur. Ve zaten yazdığım gibi, sesli komutları uygulayabilirsiniz. En son model aynı zamanda kanal kontrolü için normal uzaktan kumandanın yerini alıyor. Her ne derse desin evrensel bir cihaz.

LG Magic Remote Uyumluluğu ve Seçim İpuçları

Uzaktan kumandanın seçilmesi, satın alınması ve uyumluluk sorunlarına gelince, orada her şey üzücü. Evet, Magic Remote, yedinci diziden ve sonrasından itibaren yanılmıyorsam LG TV'lerle geliyor. Bu tür durumlarda hiçbir sorun çıkmaz. Her şey kesinlikle işe yarayacak. Uzaktan kumanda ile TV arasındaki herhangi bir uyumluluk hakkında konuşmaya gerek yoktur.

Altıncı dizi veya daha düşük bir TV'niz varsa, o zaman nasıl olunur. Sonuçta, bu kadar kullanışlı ve kullanışlı bir cihaz satın almak istiyorum, ancak uzaktan kumanda TV modelimle çalışacak mı? Hemen şunu belirtmek isterim ki, eğer TV'nizde Smart TV yoksa, o zaman kesinlikle bir uzaktan kumandaya ihtiyacınız yoktur. Ondan faydası yok.

Prensip olarak, normal bir mağazadan bir uzaktan kumanda almaya geldiyseniz, o zaman sorun olmamalıdır. Büyük olasılıkla, mağazada sizinkiyle aynı TV var, uyumluluğu kontrol edebilirsiniz. Ancak çevrimiçi mağazalardaki satın alımlara gelince, orada her şey daha karmaşık.

En yeni iki modele bir göz atalım: AN-MR ve AN-MR Fikre göre AN-MR TV modelleriyle, AN-MR ise modelleriyle çalışıyor.Tüm TV modellerinin desteklenmediği açık. Ancak, bu bilgi hiçbir yerde bulunamaz. Bu uzaktan kumandalara çeşitli çevrimiçi mağazalarda ve LG web sitesinde baktım. Ve ne düşünüyorsunuz, hiçbir yerde uyumluluk konusunda belirli bir bilgi bulamadım.

Bu, AN-MR için 'ün tüm modelleriyle çalıştığı yazıldığı anlamına gelir. Ve AN-MR uzaktan kumandanın bulunduğu sayfada, tam olarak desteklenen birkaç model var. Öyle bir karmaşa var ki, bu sadece korkutucu. Ayrıca, açıklama birkaç belirli TV modelini gösterir ve yorumlarda, LG temsilcileri daha da fazla sayıda modelle uyumluluk hakkında yazmaktadır. Bununla birlikte, bazıları ek bir Wi-Fi / Bluetooth adaptörü AN WF bağlarken uzaktan kumandayı destekler.

Gerçekten, orada kafanı kırabilirsin. Hiçbir şey net değil. Şimdi, büyük soru şu: Her Magic Remote için uyumlu TV'lerin bir listesini koymak bu kadar zor mu? Hangi modellerin uzaktan kumandayı desteklediğini ve hangisinin sadece bir adaptörle desteklendiğini belirlemek çok mu zor? En ilginç şey, bu bilgilerin LG web sitesinde bile olmaması. Orada, kural olarak, yalnızca birkaç model belirtilir (uzaktan kumandanın birlikte verildiği). Dürüst olmak gerekirse bunu anlamıyorum. Belki de bu bilgiyi bulamadım. Bu durumda, ipucu için minnettar olacağım.

LG Magic Remote, LG TV (Akıllı TV) ile çalışacak mı?

Bu sayfada iki Sihirli Uzaktan Kumandadan biriyle çalışan TV'lerin bir listesini toplamak istiyorum: AN-MR, AN-MR Eski modellerin artık düşünülemeyeceğini düşünüyorum.

Ayrıca, özel bir AN WF alıcısına ihtiyaç duyacağınız uzaktan kumandayı bağlamak için TV modellerini ayrı ayrı işaretlemeye çalışacağım.

Lütfen uyumluluk bilgilerinin şahsen benim tarafımdan doğrulanmadığını unutmayın. Büyük olasılıkla, bu forumlardan alınan bilgiler, çevrimiçi mağazalardaki incelemeler vb. Uyumluluğundan emin olduğum modeller veya uyumluluk hakkında bilgiler bu makaleye yapılan yorumlarda vurgulanacaktır.

Geri bildiriminizi yorumlarda bırakırsanız çok minnettar olurum. Bir LG Magic Remote'unuz varsa ve TV'nizle harika çalışıyorsa, bunun hakkında yazın. Bilgi birçokları için faydalı olacaktır.

AN-MR şu TV'lerle çalışır:

modelleri:

UF, UF, EG, EF, EF, UF, UF, UF, LF, UF, 43UF, 42LFV, LFV

Bu modeller için özel bir adaptör gereklidir:  43UFV

AN-MR aşağıdaki TV modelleriyle çalışır:

32LBV, 47LBV

Şu modeller için özel bir adaptör gereklidir:  43LFV, 42 LFV, 42 LBV-ZB

Listeyi kademeli olarak genişletiyorum.

Uyumluluğu bulmanın başka bir harika yolu:

LG web sitesine gidiyoruz ve orada televizyonumuzun modelini buluyoruz. Özellikler sekmesini açın ve Smart TV öğesine tıklayın . Karşıt "Uzaktan kumanda" , büyük olasılıkla TV'nin desteklediği modeli gösterecektir.

Smart TV ile LG Magic Remote Uyumluluğu

Yorumlarda geri bildirim, ipuçları ve uyumluluk bilgileri bırakmayı unutmayın.

LG Magic Remote cihazını seçin. Akıllı TV'lerde uzaktan kumanda uyumluluğu

LG Magic Remote'un varlığı aynı marka TV'lerin yönetilmesi işlemini büyük ölçüde basitleştirmenizi sağlar.

Bunları kullanırken elde edilen avantaj, televizyon alıcısının modda çalışmasını sağlayan yerleşik bir teknolojiye sahip olan ekipmanın sahipleri tarafından elde edilir.

Kural olarak, bu tür cihazlar televizyonlarla birlikte verilmez ve ayrıca satın alınır.

Seçim yaparken, her uzaktan kumandanın modern televizyon alıcılarının tüm modellerine uymadığı ve uyumluluğun netleştiğinden emin olunması gerekir.

Özellikle TV birkaç yıl önce yayınlandıysa.

Cihazın ana özellikleri

LG Magic Remote adlı bir cihaz, işlevleri uzaktan kontrol etmenizi sağlayan çok işlevli bir uzaktan kumandadır.

TV ile birlikte gelen standart bir cihazın bu gibi olanakları yoktur.

Oysa en yeni Magic Remote modelleri sıradan uzaktan kumanda olarak kullanılabilecek çok sayıda seçenek ve düğme almış - kanalları değiştirmek, ayarları ve ses seviyelerini değiştirmek için.

Ana olasılık, imleci TV ekranında hareket ettirmek olsa da, bir televizyonla çalışırken istediğiniz düğmeyi veya bağlantıyı kolayca seçmenizi ve basmanızı sağlar.

Ve yine - bilgisayar faresi üzerindeki benzer bir cihaz gibi yetenekli bir tekerlek, İnternet'te gezinme sürecinde sitelere göz atmak için kullanılır.


Şek. 1. Uzaktan kumanda Magic Remote eski örnek.

Dikkat: Uzaktan kumandayı kullanırken, TV'ye yönlendirmek gerekmez. Sinyal diğer yüzeylerden yansır ve yine de televizyon alıcısına gider.

Magic Remote'u artık bir PC faresi gibi görünmeyen, ancak sesli arama yapan diğer ilginç bir özellik:

  • kullanıcı uzaktan kumandadaki ilgili düğmeye basar;
  • bir cümle söyler;
  • tV komuta cevap verir ve istenen kanalı açar veya ilgili filme gider.


En yeni LG Magic Remote modelleri ayrıca jest kontrolü gibi bir işlevi de destekliyor.

Örneğin, “V” harfini havadaki uzaktan kumanda yardımı ile gösterdikten sonra, video bölümüne geçebilirsiniz.

Bu durumda, kullanıcı bağımsız olarak çeşitli eylemler için hareketler atayabilir ve TV'yi kontrol etme rahatlığını artırabilir.

Uzaktan kumanda

Bugün, çevrimiçi mağazalarda ve normal mağazalarda konsolun 5 ana modelini bulabilirsiniz - AN-MR'den AN-MR'ye.

Hepsi belirli TV modelleriyle uyumludur. Televizyonunuz için uygun olmayan bir cihaz almak, iade edilmesi gerekmesine yol açabilir.

rağmen son nesiller   Televizyonlar zaten uyumlu bir uzaktan kumandayla satılıyor.

Ve 'da piyasaya sürülen çoğu model AN-MR ve AN-MR kullanılarak kontrol edilebilir.


Şek. 3. LG Smart TV için modern uzaktan kumanda.

Bir mağazada seçim yapmak genellikle kolaydır - yanılmamak için satıcıya danışmak genellikle yeterlidir.

Satın alma işlemi çevrimiçi bir kaynak üzerinden yapılırsa veya danışman uzaktan kumanda konusunda yetersiz olduğu ortaya çıkarsa, modelini bilerek ekipmanın uyumluluğunu netleştirmelisiniz.

Bu özellikle göreceli olarak eski TV'leriniz varsa önemlidir - örneğin, bu teknolojinin neredeyse yarısının yerleşik bir Smart TV işlevine sahip olduğu 'da piyasaya sürülmüştür.

Cihazların televizyonlarla uyumluluğu

LG Magic Remote gibi bir uzaktan kumanda satın almanız gerekiyorsa, hangi modelin TV'nize uygun olduğunu belirlemelisiniz.

Bunu yapmak için, çevrimiçi mağazaların web sitelerinde verilen bilgileri okuyabilirsiniz - kural olarak, cihazın açıklamasında uyumluluk hakkında bilgi vardır.

TV modeliniz listede değilse - bu onunla çalışmanın imkansız olduğu anlamına gelmez.

LG'nin resmi web sitesi olan daha güvenilir bir kaynak kullanarak uyumluluk bilgilerini kontrol edin.

Üretici sayfasına giderek TV modelinizi bulmalı ve Smart TV sekmesini seçmelisiniz.

Bölümünde "Uzaktan Kumanda"   Genellikle listelenen ve desteklenen cihaz modeli.

Uzaktan kumanda ile ilgili sorunlar ve çözümleri

LG Remote TV'ler için Magic Remote uzaktan kumanda kullanırken, bazen sorunlar ortaya çıkar. Sebeplerinin cihazın ve TV alıcının uyumsuzluğu olduğunu düşünmeyin.

Bazen bir soru, birkaç dakika içinde, bunun için servise başvurmadan bile çözülebilir.

Bunu yapmakla birlikte, önce uzaktan kumandanın kendisinin uzaktan kumanda ile TV arasındaki iletişim eksikliğinin nedeni olup olmadığını öğrenmelisiniz - cihazı herhangi bir akıllı telefonun kamerasına yönlendirin.

Telefonun ekranında kamera açık durumdayken, herhangi bir tuşa bastığınızda kırmızı bir yanıp sönen ışık görebilirsiniz, bu sorun büyük olasılıkla olabilir.

Sinyal yoksa, konsolda bir sorun var.

Pil sorunları

Bitmiş pillerde varsa, uzaktan kumanda ile sorunu çözmenin en kolay yolu. Bunu yapmak için, eski güç kaynaklarını kaldırın ve yenilerini kurun.

Değiştirme sıklığı şarj edilebilir kullanılarak azaltılır güçlü piller.

Ek olarak, pil, pilin akma olasılığını azaltır - bu durum sadece uzaktan kumandanın çalışmasını geçici olarak durduramaz, aynı zamanda tamamen devre dışı bırakır.

İpucu: Yeni pilleri takmadan önce, eski bir cihazı başka bir cihazda kontrol etmeye değer - bir uzaktan kumanda veya cihaz. Eğer piller çalışırsa (kutupları doğru ayarlandığında), cihazın değiştirilmesi bu problemi çözmez.

LG Magic Remote Remote'un sökülmesi ve takılması

LG Magic Remote cihazının kullanılması, LG TV kullanım olanaklarını genişletmek anlamına gelir.

TV ile bağlantı kaybı

Diğer bir yaygın neden, televizyon alıcısıyla iletişimin kaybolması - ya da uygun bağlantıuzaktan ilk kez bağlanırsa.

Sonuçta, işe başlamadan önce her iki cihazı da yapılandırmanız gerekir. Ve bazen yeniden yapılandırma, eğer bir nedenden ötürü, önceden yapılandırılmış olan link kaybedilir.

Bilmeniz gerekenler: Geri ve Giriş tuş birleşimini birkaç saniye basılı tutarak Magic Remote'u kapatabilirsiniz. Sonuç, cihazın geleneksel bir uzaktan kumanda moduna geçişi olacaktır - örneğin, kanalları değiştirmek ve sesi ayarlamak.

Aşağıdaki eylemleri gerçekleştirerek sorun çözülür:

  • Kumandayı açın;
  • Orta tekerlek düğmesini basılı tutun;
  • Ayarın başlangıcındaki mesaj ekranda belirdikten sonra, birkaç saniye bekleyin.

Sorun, uzaktan kumandayı TV'ye bağlamanın kayıp parametrelerindeyse, bir süre sonra başarılı kayıt hakkında bir mesaj görünecektir.

Bundan sonra, normal modda Magic Remote kullanmaya devam edebilirsiniz.


Şek. 4. Uzaktan kumandayı TV'ye bağlamak için otomatik ayarların tamamlanması.

Diğer konular

Bazen Magic Remote ile ilgili problemler diğer cihazlar tarafından engellenebilir.

Örneğin, aynı uzaktan kumandalar, ancak diğer TV'lerden (başka bir odaya bile yerleştirilmiş). Veya bilgisayar gibi elektronik aygıtlar ve hatta çok parlak lambalar.

Bu gibi sebeplerin ve diğer ciddi sorunların olmadığından (örneğin, sıvı dolu bir uzaktan kumanda veya yükseklikten düşen bir uzaktan kumanda) olduğundan emin olarak, uzaktan kumandayı kapatabilir ve bir süre sonra çalışmasını tekrar kontrol edebilirsiniz.

Uzaktan kumanda sıvı ile doldurulmuşsa, hemen pilleri çıkarın ve tüm talaşları silin. Güç kaynakları, büyük olasılıkla, artık iyileşemeyecektir.

Ve kuruduktan sonra konsolun kendisi bazen her zamanki gibi çalışmaya başlar.

Bilmelisiniz: Konsolların neredeyse hiç sebepsiz bir şekilde çalışmasının başlamasından bir buçuk yıl sonra arızalanma sorunu, eski modellerde not edildi. Yeni Magic Remote bu problemden özgür.

Onarım LG Magic Remote - Kayan kaymanın giderilmesi

LG SmartTV uzaktan kumandasının kayma kaydırmasının (tekerlek) kaldırılması - LG Magic Remote

Selamlar! Hepimiz LG tekniğini iyi biliyoruz. Bu makalede LG TV'ler ve TV aksesuarları üzerinde durulacak. Daha spesifik olarak, LG Magic Remote. Bu sayfaya gelirseniz, büyük olasılıkla bir LG Magic Remote satın alacaksınız, zaten satın aldınız, ancak TV'nizle çalışmaz veya her şey yolunda gitmez, ancak bu cihazla ilgili bazı bilgileri bilmek veya bir inceleme bırakmak istersiniz. . Her durumda, adrese gittin.

İlk görelim lG Magic Remote nedir. Bu, LG'yi kontrol etmek için tasarlanmış tescilli bir konsolu Akıllı özellikler   televizyon seti En son model () çoktan evrensel hale geldi, üzerinde sayısal tuşlar var, vb. Bu uzaktan kumandayla kanalları değiştirebilir, ayarları geri çağırabilir ve tüm bunları yapabilirsiniz. LG Magic Remote Remote ürününün ana özellikleri, uzaktan kumandayı uzayda hareket ettirdiğinizde TV ekranında hareket eden imleç. (konsol içine bir jiroskop inşa edilmiştir). Bu durumda, uzaktan kumanda mutlaka TV'ye gönderilmek zorunda değildir. Ayrıca, kaydırma tekerleğine dikkat çekmeye değer (incelemelere bakılırsa, konsolun en zayıf yeridir ve çoğu zaman kırılır)TV tarayıcısındaki web sitelerine göz atarken kullanmak çok kullanışlı. Eh, başka bir özellik sesli arama. Düğmeye basın, istediğiniz cümleyi konsola söyleyin ve TV zaten ihtiyacınız olan bilgiyi arıyor. TV ile kelimenin tam anlamıyla konuşabilirsiniz.

üzerinde bu an   Magic Remote'un 4 modeli var:AN-MR, AN-MR, AN-MR, AN-MR Magic Remote (AN-MR) - şimdiye kadarki en yeni model. Bu, model yılıdır. Bu gibi görünüyor:

Aslında, şey çok güzel. Tabii ki pahalı, ancak LG Magic Remote kullanarak TV'yi Smart TV ile kontrol etmek çok uygun. Kanepede ve hatta klavyede yatarken kullanmak her zaman uygun olmayan fareyi değiştirir. Bu uzaktan kumanda ile yazmak normalden çok daha uygundur. Evet ve yazdığım gibi sesli komutlar. Eh, en son model ayrıca kanal yönetimi için normal uzaktan kumanda yerine geçer. Evrensel cihaz, ne kadar soğuk değil.

Uzaktan kumanda seçimi, satın alma ve uyumluluk konularına gelince, her şey üzücü. Evet, Magic Remote Remote, yedinci seriden sonra yanılmıyorsam LG TV'ler ile birlikte gelir. Bu gibi durumlarda, hiçbir sorun yoktur. Her şey kesinlikle işe yarayacak. Uzaktan kumandayı ve TV bir tür uyumluluk hakkında konuşamıyor.

Altıncı dizi TV'niz veya daha düşük bir sunucunuz varsa, nasıl olunur. Sonuçta, böyle kullanışlı ve kullanışlı bir cihaz satın almak istiyorsunuz, ancak uzaktan kumanda TV modelimde çalışır mı? Eğer TV’nizde Smart TV yoksa, o zaman kesinlikle bir uzaktan kumandaya ihtiyacınız olmadığını derhal fark etmek istiyorum. Ondan bir anlam yok.

Prensip olarak, uzaktan kumandayı düzenli bir mağazada almaya gelirseniz, problem ortaya çıkmalıdır. Büyük olasılıkla, mağazanız sizinle aynı TV’ye sahip, uyumu kontrol edebilirsiniz. Ancak çevrimiçi mağazalardan satın alma gelince, orada her şey daha karmaşıktır.

Son iki modele bakalım: AN-MR ve AN-MR Bu fikre göre, AN-MR, TV modelleriyle ve AN-MR ile modelleriyle çalışıyor. Bütün TV modellerinin desteklenmediği açık. Ancak, bu bilgi bulunacak bir yer değil. Bu konsollara çeşitli çevrimiçi mağazalarda ve LG web sitesinde baktım. Ve ne düşünüyorsun, hiçbir yerde belirli bir uyumluluk bilgisi bulamadım.

Böylece, AN-MR için 'ün tüm modelleriyle çalıştığı yazılmıştır. Ve AN-MR konsolu ile sayfada tam olarak desteklenen birkaç model var. Sadece korkutucu bir karmaşa var. Dahası, açıklama birkaç TV modeline işaret ediyor ve yorumlarda LG temsilcileri daha da fazla modelle uyumluluk hakkında yazıyor. Ancak bazıları, ek bir Wi-Fi / Bluetooth adaptörü AN WF bağladığınızda konsolu desteklemektedir.

Aslında, orada kafanı kırabilirsin. Hiçbir şey net değil. Şimdi asıl soru: Her Magic Remote için uyumlu bir TV listesi hazırlamak çok mu zor? Hangi modellerin kumandayı desteklediğini ve hangisinin yalnızca adaptörle olduğunu belirlemek çok mu zor? En ilginç olanı, bu bilgilerin LG sitesinde bile bulunmamasıdır. Burada, bir kural olarak, sadece birkaç model belirtilmiştir (uzaktan kumandanın kitle birlikte geldiği). Bunu anlamıyorum, dürüst olmak gerekirse. Belki de sadece bu bilgiyi bulamadım. Bu durumda, ipucu için minnettar olacağım.

LG Magic Remote, LG TV'mle (Smart TV) çalışır mı?

Bu sayfada iki Magic Remote konsolundan biriyle çalışan TV'lerin bir listesini toplamak istiyorum: AN-MR, AN-MR Eski modellerin artık dikkate alınmayacağını düşünüyorum.

Ayrıca, özel bir AN WF alıcısına ihtiyaç duyduğunuz konsolu bağlamak için TV modellerini ayrı ayrı göstermeye çalışacağım.

Lütfen uyumluluk bilgilerinin şahsen doğrulanmadığını unutmayın. Büyük olasılıkla, bu forumlardan gelen bilgiler, çevrimiçi mağazalardaki incelemeler, vb. Bilgilerdir. Uyumlu olduğum modeller veya bu makalenin yorumunda uyumluluk bilgileri bırakılmıştı.

Yorumlarınıza görüşlerinizi bildirirseniz çok minnettar olurum. Eğer bir LG Magic Remote cihazınız varsa ve TV’nizle iyi çalışıyorsa, hakkında bir şeyler yazın. Bilgi birçok kişi için yararlıdır.

AN-MR bu gibi televizyonlarla çalışır:

modelleri:

UF, UF, EG, EF, EF, UF, UF, UF, LF, UF, 43UF, 42LFV, LFV

43UFV

AN-MR bu TV modelleriyle çalışır:

32LBV, 47LBV

Bu modeller için özel bir adaptöre ihtiyacınız vardır:   43LFV, 42 LFV, 42 LBV-ZB

Liste yavaş yavaş güncellenir.

Uyumluluğu bulmanın başka bir harika yolu:

LG'nin sitesine gidip TV'nizin modelini bulacağız. Sekmeyi aç Teknik özelliklerve öğeye tıklayın Akıllı tv. Aksine "Uzaktan Kumanda"   Büyük olasılıkla, TV tarafından desteklenen model belirtilecektir.


Yorumlarda geri bildirim, tavsiye ve uyumluluk bilgisi bırakmayı unutmayın.

LG uzaktan kumanda: vazgeçilmez ve kullanımı kolay
  Televizyonun olmadığı modern bir daire bulmak zor. Çoğu izleyicinin seçimi LG'nin yüksek kalitesi ve çok yönlülüğü nedeniyle üretilmesidir. Genellikle, tüm marka TV'lere bir uzaktan kumanda cihazı bağlanır, ancak zamanla çalışma özellikleri göz önüne alındığında, kullanılamaz hale gelebilir veya kaybolabilir. Mağazamızda LG TV için uzaktan kumanda alın. Geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz, yüksek kalite ve uygun fiyatları garanti ediyoruz.

Özellikle insan eli için modellenen konforlu aerodinamik şekil, LG TV'nin uzaktan kumandasının kullanımını rahat bir hale getirir. Bu tartışılmaz avantaj, herhangi bir cihaz üreticisine sahiptir. LG Smart TV'nin uzaktan kumandası, düştüğünde kırılmayan sağlam plastikten yapılmıştır.

Cihaz özellikleri
Ürünün anahtarları dört bölgeye ayrılmıştır. Bunlardan ilki, TV'nin açılması ve kapatılmasının yanı sıra, ana menüyü ekranda göstermek, ikincisi programları değiştirmek, sesi artırmak veya azaltmaktan sorumludur. LG Smart TV uzaktan kumandaları, çoğu durumda yararlı olan sessiz modu seçmenize de izin verir. Üçüncü bölgenin düğmelerini kullanarak, çeşitli menü öğeleri arasında gezinebilirsiniz, dördüncü ses dosyalarını kaydetmenize ve çalmanıza izin verir.

En sevdikleri filmlerin ve TV şovlarının gerçekliğini takdir edenler için LG akıllı TV için uzaktan kumanda satın almaya değer. İçin aparat uzaktan kumanda   Ekranda gerçekleşen her şeyi hacimli olarak görmenizi sağlayan benzersiz bir 3D moduna sahiptir. Bu, izleyiciyi filmde olanlara doğrudan bir katılımcı yapacak, çift izleme keyfi elde etmede yardımcı olacaktır.

LG TV'nin uzaktan kumandası, en sevdiğiniz şarkıları dinlemenin yanı sıra yayınları izlemenize ve merakla unutulmaz fotoğraf ve videoların keyfini çıkarmanıza olanak sağlar. Bunu yapmak için, cihazın altında özel kontrol düğmeleri bulunur. Çok işlevsellik, LG TV uzaktan kumandasının alıcıları cezbettiği başlıca avantajlardan biridir.

Kullanım ipuçları
  Her TV izleyicisi, uzaktan kumanda cihazının uzun ve tam olarak hizmet etmesini ister. Bunu yapmak için, ürünün yüksek kalitede çalışmasını sağlamak için tasarlanmış özel kurallara uymalısınız. Onlar basit.

TV oyunları için uzaktan kumanda LG Smart TV'de çocuk oyunları için kullanamazsınız. Tekniği ile oynamak, çocuk kırabilir, estetiği bozabilir. Cihazı çocukların erişiminden mümkün olduğunca uzakta tuttuğunuzdan emin olun, böylece herkes sağlıklı ve mutlu kalacak ve cihaz uzun yıllar sürecek.

LG Smart TV uzaktan kumandaları oda sıcaklığında saklanmalıdır. Aşırı ısınma, cihazların çalışmasını olumsuz yönde etkileyebilir.

 

LG 32LBV     3D SMART TV KUMANDASI

 

  TOPTAN & PERAKENDE

 

 

LG 3D SMART UYDULU LED TV KUMANDA

 

 

 LG MARKA  3D SMART LED , LCD , PLAZMA  TV LERE UYGUNDUR

 

 

 

Kredi Kartı Tek Ödeme

:

,90 TRY

TaksitTaksit TutarıToplam Tutar
Tek Çekim,90 TRY,90 TRY
3 Taksit49,78 TRY,35 TRY
6 Taksit25,60 TRY,58 TRY
TaksitTaksit TutarıToplam Tutar
Tek Çekim,90 TRY,90 TRY
3 Taksit49,78 TRY,35 TRY
6 Taksit25,60 TRY,58 TRY
TaksitTaksit TutarıToplam Tutar
Tek Çekim,90 TRY,90 TRY
3 Taksit49,78 TRY,35 TRY
6 Taksit25,60 TRY,58 TRY
TaksitTaksit TutarıToplam Tutar
Tek Çekim,90 TRY,90 TRY
3 Taksit49,78 TRY,35 TRY
6 Taksit25,60 TRY,58 TRY
TaksitTaksit TutarıToplam Tutar
Tek Çekim,90 TRY,90 TRY
3 Taksit49,78 TRY,35 TRY
6 Taksit25,60 TRY,58 TRY
TaksitTaksit TutarıToplam Tutar
Tek Çekim,90 TRY,90 TRY
3 Taksit49,78 TRY,35 TRY
6 Taksit25,60 TRY,58 TRY

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir