hande erçel mimar sinan üniversitesi / Hande Erçel - Vikipedi

Hande Erçel Mimar Sinan Üniversitesi

hande erçel mimar sinan üniversitesi

Hande Erçel

Ödüller ve adaylıkları Yıl Ödül Töreni Kategori Proje Sonuç Miss Civilization of TurkeyBirincilikKazandı[7]Miss Civilization of The WorldİkincilikKazandı[7][8] Altın Kelebek ÖdülleriPantene Yıldızı ParlayanlarGüneşin KızlarıKazandı En İyi Dizi Çifti (Hande & Tolga)Adaylık 7. KTÜ Medya ÖdülleriEn İyi Çıkış Yapan Kadın OyuncuKazandı[9] İTÜ EMÖS Başarı ÖdülleriEn Başarılı Kadın Dizi Oyuncusu Kazandı[10] Altın Kelebek ÖdülleriEn İyi Kadın Komedi OyuncusuAşk Laftan AnlamazAdaylık 7. İMK Sosyal Medya ÖdülleriEn İyi Kadın OyuncuAdaylık 2. Türkiye Gençlik ÖdülleriEn İyi Kadın Dizi OyuncusuAdaylık 1. Müzikonair ÖdülleriEn İyi Kadın Dizi OyuncusuAdaylık Yeditepe Üniversitesi 5. Dilek ÖdülleriEn İyi Kadın Komedi OyuncusuKazandı[11]1. Türkiye Çocuk ÖdülleriEn İyi Kadın Dizi OyuncusuAdaylık 3. Türkiye Gençlik ÖdülleriEn İyi Kadın Dizi Oyuncusu [12]Kazandı Altın Kelebek ÖdülleriEn İyi Romantik Komedi & Komedi Kadın OyuncusuKazandı Marketing Türkiye The One ÖdülleriKişisel Marka Kadın ÖdülüSiyah İnciKazandı 4. Türkiye Gençlik ÖdülleriEn İyi Kadın Dizi OyuncusuKazandı 5. Türkiye Gençlik ÖdülleriEn İyi Kadın Dizi OyuncusuKazandı Golden Wings Dijital İçerik ÖdülleriYılın En İyi Kadın Oyuncusu Sen Çal KapımıKazandı Güzel AwardsEn İyi Dizi ÇiftiKazandı En İyi Kadın OyuncuKazandı KTÜ Medya ÖdülleriEn İyi Dizi Çifti (Hande & Kerem)Kazandı İstanbul Üniversitesi 7. Altın 61 ÖdülleriEn İyi Dizi Çifti (Hande & Kerem)Kazandı 9. Ayaklı Gazete ÖdülleriEn İyi Dizi Çifti (Hande & Kerem)Kazandı En İyi Romantik Komedi Kadın OyuncuKazandı Altın Kelebek ÖdülleriEn İyi Dizi Çifti (Hande & Kerem)Kazandı En İyi Romantik Komedi Dizisi Kadın OyuncuAdaylık Produ Awards Yabancı Dilde En İyi Kadın Oyuncu[13]Adaylık Global Nubia Awards Yılın En İyi Global Kadın Oyuncusu[14]Kazandı Kansersiz Yaşam Derneği 'Kahramanım Ol' Dijital Kadın ÖdülleriYılın En İyi Dijital Kadın Yardım ProjesiKazandı 7. Türkiye Gençlik ÖdülleriEn İyi Kadın Dizi OyuncusuKazandı En İyi Dizi Çifti (Hande & Kerem)Adaylık 8. Elle Stil ÖdülleriYılın Elle Kapak Kızı Kazandı Produ Awards Yabancı Dilde En İyi Kadın Oyuncu[15][16]Sen Çal KapımıAdaylık

Hande Erçel 24 Kas&#x;m y&#x;l&#x;nda Bal&#x;kesir'de dünyaya gelmiştir. Modellik ve oyunculuk yapan Hande Erçel Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk sanatlar&#x; bölümünde eğitimine devam ediyor. 22 yaş&#x;nda olan Hande Erçel yay burcudur. Kanal D de yay&#x;nlanm&#x;ş olan Güneşin K&#x;zlar&#x; adl&#x; dizide Selin Y&#x;lmaz karakterine hayat veren Hande Erçel y&#x;l&#x;nda Bakü'de düzenlenmiş olan Miss Civilization Of The World yar&#x;şmas&#x;nda ikinci seçilmiştir.

Hande Erçel Güneşin K&#x;zlar&#x; adl&#x; dizisi ile Y&#x;ld&#x;z&#x; parlayan özel ödülüne sahip olmuştur. Pantene Alt&#x;n Kelebek ödüllerinde bu ödülü kazanm&#x;şt&#x;seafoodplus.info Pantene Alt&#x;n Kelebek ödüllerinde en yak&#x;şan çift olarak güneşin k&#x;zlar&#x;n da Ali ile Selin olarak aday gösterilmiştir. 3. &#x;TÜ Emös Başar&#x; Ödüllerinde en iyi kad&#x;n dizi oyuncusu seçilen Hande Erçel bu ödülü Güneşin K&#x;zlar&#x; adl&#x; dizideki rolüyle alm&#x;şt&#x;r. 7. Medya ödüllerinde en iyi ç&#x;k&#x;ş yapan kad&#x;n dizi oyuncusu olarak Güneşin K&#x;zlar&#x; dizisindeki rolüyle kazanm&#x;şt&#x;r.

Hande Erçel in yer ald&#x;ğ&#x; diziler şunlard&#x;r: Çal&#x;kuşu, Aşk Laftan Anlamaz, Güneşin K&#x;zlar&#x;, Hayat Ağac&#x; ve Ç&#x;lg&#x;n Dershane Üniversitede.

Hande Erçel in yer ald&#x;ğ&#x; diziler şunlard&#x;r: Çal&#x;kuşu, Aşk Laftan Anlamaz, Güneşin K&#x;zlar&#x;, Hayat Ağac&#x; ve Ç&#x;lg&#x;n Dershane Üniversitede

Hande Erçel: Çok anlamlı bir gece

Değerli seafoodplus.info okurları.

seafoodplus.info ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak seafoodplus.info yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca seafoodplus.info yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler seafoodplus.info yorum sayfalarında paylaşılamaz.

seafoodplus.info yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve seafoodplus.info bunlardan sorumlu tutulamaz.

seafoodplus.info yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Hande Erçel Yine Gündem Oldu! İstanbul’u Daha Gezmediğini Açıkladı!

Eğitim hayatı hakkında açıklama yapan Hande Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’nden mezun olduktan sonra Filiz Kaya ve Beyti Engin’den oyunculuk dersi aldı.

Birinci Oldu…! İşte Hande Erçel’in Dönüm Noktası

Birinci oldu…! İşte Hande Erçel’in dönüm noktası. Miss Civilization of Turkey Yarışması yılında düzenlenmiş ve güzel oyuncu yarışmada birinci olmuştur.

Bunun dışında aynı sene Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de Miss Civilization of the World ikinci oldu.

Bu yarışmalar ile hayatının değiştiğini söyleyen Erçel, ulaşmak istediği konuma geldiğini aktardı.

Televizyon Sektörüne Nasıl ve Ne Zaman Başladı?

Televizyon sektörüne nasıl ve ne zaman başladı? Güzel oyuncu Hande Erçel, yılında Çalıkuşu dizisi ile oyunculuk sektörüne adım attığını anlatıyor.

Bunun dışında Erçel’in ilk sinema filminin ise Yasin Uslu-Çılgın Dershane Üniversitede olduğunu söyledi.

Ardından Selin karakterine hayat verdiği Güneşin Kızları dizisi ile dikkatleri üzerine topladığını dile getirdi.

yılında Hayat Ağacı dizisinde Selen karakterine hayat vermiş. Bundan ziyade ve yılları arasında Hayat karakteri ile Aşk Laftan Anlamaz dizisinde oynadı.

ve yılları arasında ise Siyah İnci’de başrol alarak Hazal karakterini canlandırdı. Daha sonra TRT1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde Müjde, Azize dizisinde ise Azize Günay, şu an ise Sen Çal Kapımı ile Eda Yıldız karakteri ile ekranlarda boy gösteriyor.

Kişisel Özellikleri Nelerdir?

Kişisel özellikleri nelerdir? Göz önünde olmayı çok sevdiğini, her şeye pozitif bakmayı bildiğini, moralinin düştüğü durumlar olduğu zamanlarda kendini motive edecek bir şey bulduğunu aksetti.

Kendini sürekli geliştirmek istediğini söyleyen oyuncu, durağanlığı sevmediğini, oyunculuğun kalpten geçtiğini söyleyerek, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’ni kendi için vizyon gördüğünü, güzel sanatlara girdiği zaman aitlik hissettiğini, çünkü farklı pencerelerden bakmayı öğrendiğini ifade etti.

Gezmeyi çok sevdiğini söyleyen güzel oyuncu Hande Erçel, İstanbul’da gezmediği birçok yerin olduğunu, vakit buldukça gezeceğini, bunun dışında çizim yapmayı sevdiğini söyledi.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir