işçilerin bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek / Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak? - Foto Galeri - Memurlar.Net

Işçilerin Bayram Ikramiyesi Ne Zaman Ödenecek

işçilerin bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek

Bayram İkramiyesi

Bayram İkramiyesi

Son dakika bayram ikramiyesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bayram ikramiyesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bayram ikramiyesi haber sayfamızda...

Daha Fazla

Bayram İkramiyesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 578 bayram ikramiyesi haberi bulunmuştur.

Maaşı geciken EYT'lilere avans müjdesi!

Maaşı geciken EYT'lilere avans müjdesi!Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin resmen hayata geçirilmesiyle 2 milyonu aşkın kişiye emeklilik yolu açıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) çalışanları gece gündüz demeden EYT müracaatında bulunanların dosyalarını inceleyip karara bağlanıyor. Maaşı geciken EYT'liler için ise avans müjdesi geldi.

27.05.2023Ekonomi

Emekli bayram ikramiyesi 2 bin lira oldu

Emekli maaşının artmasıyla birlikte emekli bayram ikramiyesi de artmış oldu. AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş emekli bayram ikramiyesinin ne kadar olduğunu açıkladı. Elitaş Ramazan ve Kurban bayramlarında emeklilere ödenen bayram ikramiyesinin 2 bin liraya çıktığını duyurdu.

Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ramazan Bayramı için emekli vatandaşlara hibe edilecek olan 2 bin TL değerindeki bayram ikramiyesinin Nisan ayında hesaplara yatırılacağı bildirildi. Kurban Bayramı içinse Haziran ayında hesaplara yatırılacağı bildirildi.

Kurban bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Kurban bayramı ikramiyelerinin bayramdan 1 hafta önce yani 21 Haziran Çarşamba gününden itibaren hesaplara yatırılması bekleniyor.

Ramazan bayramı ikramiyeleri ne zaman hesaplara yatacak?

2023 yılı Nisan ayı için;

SSK kapsamında aylık alanların aylık ve Ramazan Bayramı ikramiyeleri;

Ödeme günü 17, 18, 19, 20 olanların 14/04/2023 tarihinde,
Ödeme günü 21, 22, 23 olanların 15/04/2023 tarihinde,
Ödeme günü 24, 25, 26 olanların 16/04/2023 tarihinde,

BAĞKUR kapsamında aylık alanların aylık ve Ramazan Bayramı ikramiyeleri;

Ödeme günü 25 ve 26 olanların 17/04/2023 tarihinde,
Ödeme günü 27 ve 28 olanların 18/04/2023 tarihinde,

EMEKLİ SANDIĞI kapsamında aylık alanların ise Ramazan Bayramı ikramiyeleri 19/4/2023 tarihinde ödenecektir.

2023 Bayram ikramiyesi tarihi

Bayram ikramiyelerinin yatacağı tarih belirtilerek, "Emeklilerimizin bayramlarını kutlu geçirmeleri için 2018'den bugüne kadar 114 milyar lira bayram ikramiyesi ödenmiştir. 2023 yılı Ramazan Bayramı ikramiyesi bayram öncesi, nisan ayı içerisinde, Kurban Bayramı ikramiyesi ise yine bayram öncesi haziran ayı içerisinde ödenecektir." ifadeleri kullanıldı.

EYT'liler de bayram ikramiyesi alacak

Açıklamada, 2018 yılında emeklilere Ramazan ve Kurban bayramlarında ikramiye verilmesi uygulamasına başlandığı da anımsatılarak, şunlar kaydedildi:

"2018'de 1000'er lira olarak ödenmeye başlanılan bayram ikramiyesi 2021 yılında 1100 liraya yükseltilmiştir. Yeni düzenleme ile bu tutar yüzde 82 artışla 2 bin liraya yükseltiliyor.

Emeklilerimiz hem Ramazan hem de Kurban Bayramı'nda 2 biner lira ikramiye alacaklardır. Bu düzenlemeden EYT kapsamında emekli olacaklar da dahil olmak üzere 15,6 milyon emeklimiz yararlanacaktır."

İlave tediye tarihleri 2023! Kamu işçilerinin ilave tediyeleri ne zaman ödenecek?

Her sene devlet tarafından verilen tediye ikramiyenin 2023 yılında hesaplara yatırılacağı tarih ile ilgili araştırmalar bir süredir devam ediyordu. Kamuda çalışan işçilerin merakla beklediği ilave tediye ödeme tarihleri 2023 son dakika netlik kazandı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, 2023 yılında ödenecek ikramiyelerin ilk taksiti, Haziran ayında belirlenen tarihte kamu işçilerinin hesaplarına yatırılacak.

İLAVE TEDİYE ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Cumhurbaşkanı kararı ile 6772 sayılı kanun kapsamına giren kurumlarda çalışan işçilere 2023 yılında verilecek ilave tediye sürelerinin belirlenmesi hakkındaki karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; Kamuda çalışan işçilere 2023'te verilecek ikramiyenin ilk yarısı 23 Haziran'da, 2. yarısı ise 18 Aralık'ta ödenecek.

İLAVE TEDİYE (İKRAMİYE) NEDİR?

Genel ve katma bütçeli kamu kurumları, sermayesinin yarısından fazlası devlete ait olan şirket ve kurumlar ve Belediyelerde çalışan işçi statüsünde çalışan personele ücret sistemlerine bakılmaksızın her yıl için bir aylık tutarında devletçe verilen ikramiye ödeneğidir.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır