salih bayraktar kim / AKP'nin Sarıyer Belediye Başkan adayı Salih Bayraktar kimdir?

Salih Bayraktar Kim

salih bayraktar kim

Sarıyer adayı Erdoğan’ın dünürünün kardeşi

31 Mart seçimleri için AKP'nin Sarıyer Belediye Başkan adayı AKP lideri Erdoğan'ın dünürü Özdemir Bayraktar'ın kardeşi Salih Bayraktar oldu.

Yayınlanma: - 29 Aralık Güncellenme:

Sarıyer adayı Erdoğan’ın dünürünün kardeşi

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin tanıtım toplantısında AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. AKP’nin Sarıyer Belediye Başkan adayı ise AKP Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar oldu.

ERDOĞAN’IN DÜNÜRÜ

Salih Bayraktar, Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar'ın amcası. Salih Bayraktar, Sümeyye Erdoğan ile yılında hayatını birleştiren Selçuk Bayraktar’ın babası Özdemir Bayraktar’ın küçük kardeşi.

SALİH BAYRAKTAR KİMDİR?

yılında İstanbul'un Sarıyer İlçesi’nde doğdu. İlkokul ve lise eğitimini Sarıyer'de tamamladı. Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde okudu. Denizcilik, Sanayicilik ve Uluslararası Ticaret alanında girişimcilik faaliyetlerinde bulundu. 14 Aralık ve 01 Nisan tarihlerinde AKP İlçe Başkanı olarak seçildi. Bayraktar evli ve üç çocuk babası.

İşte AKP'nin İstanbul adaylarıİlginizi Çekebilirİşte AKP'nin İstanbul adayları

AKPBinali YıldırımÇocukCumhurbaşkanıistanbulİstanbul Büyükşehir Belediyeİstanbul Büyükşehir BelediyesiMarmara ÜniversitesiSarıyer

İstanbul Sarıyer Yerel Haberleri

  • Süper Lig'in "farklı" skorları

    İstanbul, 03 Ağustos

    Süper Lig'in "farklı" skorları

    ERCAN ÇAKAR - Bu sezon 65 yaşına girecek, eski adıyla Türkiye 1. Futbol Ligi, şimdiki adıyla Süper Lig'de en farklı skorlu galibiyeti Beşiktaş elde etti.

  • Süper Lig'in 64 sezonluk puan cetveli

    İstanbul, 02 Ağustos

    Süper Lig'in 64 sezonluk puan cetveli

    ERCAN ÇAKAR - Süper Lig'de sezon için geriye sayım sürerken, yılında başlayan organizasyonda şimdiye kadar 73 farklı takım mücadele etti.

  • Voleybol: Bayanlar 1. Lig
  • Futbol: TFF 2. Lig
  • İstanbul'da 7 ilçedeki geçersiz oyların sayımı tamamlandı
  • Futbol: TFF 2. Lig
  • Sarıyer'deki geçersiz oylar yeniden sayılacak
  • GRAFİKLİ - 3 büyükşehrin belediye meclisleri netleşiyor
  • Lastiği patlayan minibüs devrildi: 2 yaralı
  • "En büyük gücümüz vatanına, milletine bağlı gençliğimiz olacak"
  • AK Parti'nin Sarıyer mitingi
  • AK Parti'nin Sarıyer mitingi

Salih Bayraktar

FERİT CEVRAN (SALİH BAYRAKTAR)

Kasabanın en zengin adamı Ziya Cevran’ın tek oğludur Ferit… Yirmi yedi yaşında, daha görüntüsünden bela olduğu anlaşılan bir adamdır. Babası her ne kadar sinsi, saman altından su yürüten biriyse, ona kendini göstermek için çabalayan Ferit de bir o kadar tedbirsizdir. Ne konuştuğunu bilir, ne söylediği lafın nereye gideceğini… Askere karşı büyük bir sevgi beslediği de söylenemez. Şirin’e lise çağlarından beri vurgun… İlgisine karşılık alamadıkça daha çok hırçınlaşıyor.

Salih Bayraktar Kimdir? Kaç Yaşında?

yılında Irak Kerkük'te doğumlu olan Salih Bayraktar, 5 çocuklu Türkmen bir anne babanın en küçük çocuğudur. İlk-orta ve Lise eğitimini Antalya'da tamamladıktan sonra Konservatuar eğitimi almak için Ankara'ya gitti ve Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. Mezun olduğu sene Devlet Tiyatrosu sanatçısı unvanına hak kazandı ve 9 yıldır profesyonel olarak Devlet tiyatrolarında sanat hayatına devam etmekte. Oynadığı birçok Tiyatro eserinin yanı şimdilerde Televizyon ve Sinema işlerinde yer alan Salih, abisi Selim Bayraktarın baş rolde oynadığı Sevgili Komşum adlı filmi ile ilk sinema deneyimini yaşadı. Şimdi ise Ferit karakteriyle Nöbet dizisinde yer almakta.

Salih Bayraktar'ın Oynadığı Belgeseller

TRT Eğitim Belgeseli

Salih Bayraktar'ın Oynadığı Diziler

Galip Derviş (konuk oyuncu)

Salih Bayraktar'ın Oynadığı Filmler

Sevgili Komşum

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası