asus z170 pro fiyat / Asus Z PRO GAMING ATX LGA Uyumlu İşlemciler - HemenTopla

Asus Z170 Pro Fiyat

asus z170 pro fiyat

Asus ZA vs Asus Z Pro Gaming

Asus Z Pro Gaming

vs

75 incelenen özellikler

Asus ZA

Asus Z Pro Gaming

Asus ZA neden Asus Z Pro Gaming' den daha iyi?

  • 1 daha fazla fan kolektörü?
    6vs5
  • 2daha fazla SATA 3 bağlantı aparatı?
    6vs4
  • Desteklenen 1 daha fazla GPU?
    4vs3
  • 1 daha fazla USB Gen 2 bağlantı noktası (USB-A)?
    2vs1
  • 2 daha fazla USB yuvası (genişletme yoluyla)?
    4vs2
  • 1 daha fazla PCI yuvası?
    1vs0

Asus Z Pro Gaming neden Asus ZA' den daha iyi?

  • Hız aşırtma kolay?
  • 2 daha fazla USB Gen 1 bağlantı noktası (USB-A)?
    4vs2
  • 20dB daha yüksek sinyal gürültü oranı (SGO)?
    dBvs95dB
  • Dahili grafik kartı mevcuttur?

Genel bilgi

CPU soketi/leri desteklenir.

Yonga seti

Bilinmeyen. Bir değer önererek bize yardımcı olun. (Asus ZA)

Bilinmeyen. Bir değer önererek bize yardımcı olun. (Asus Z Pro Gaming)

Anakart yonga seti/leri desteklenir.

WiFi hot spotlarına bağlanabilir.

Wi-Fi sürümü

Bilinmeyen. Bir değer önererek bize yardımcı olun. (Asus ZA)

Cihaz tarafından desteklenen Wi-Fi sürümleri.

Bluetooth size akıllı telefon, tablet ve bilgisayar gibi değişik cihazlar arasında kolaylıkla veri alışverişi yapma imkanı veren bir kablosuz teknolojidir.

Bluetooth sürümü

Bilinmeyen. Bir değer önererek bize yardımcı olun. (Asus ZA)

Bluetooth, kısa dalga boylarını ve ultra yüksek frekanslı radyo dalgalarını kullanarak birbirine yakın cihazlar arasında veri aktarımını sağlayan kablosuz bir teknolojidir. Yeni versiyonu ise daha hızlı veri aktarımı sağlar.

HDMI sürümü

Bilinmeyen. Bir değer önererek bize yardımcı olun. (Asus ZA)

Daha yeni HDMI sürümleri, daha yüksek çözünürlük ve resim kare hızlarına imkan tanıyan daha yüksek bant genişliğini destekler.

Sisteminize hız aşırtma normalde oldukça karmaşık bir yöntemdir, ama bazı üretici firmalar tek bir tıklamayla bilgisayarınızı otomatik olarak hız aşırtıp size artmış bir performans sağlayan bir düğme veya program sağlamaktadırlar.

Bellek

Daha hızlı hafızayı destekler bu da daha çabuk sistem performansı verir.

Anakart RAM'i daha yüksek hıza hız aşırtarak destekler. Böylece belleğin çalıştığı hızı artırarak, bilgisayarınızın performansını yükseltebilirsiniz.

Daha fazla hafıza yuvası (DIMM yuvaları olarak da bilinir) bilgisayarınıza daha fazla RAM eklemenize izin verir. Aynı zamanda upgrade ederken de faydalıdır, çünkü mevcut hafıza modelini değiştirmek yerine boş bir yuvaya RAM ekleyebilirsiniz.

DDR (Çift Veri Hızı) bellek en çok kullanılan RAM tipidir. DDR belleğin yeni sürümleri daha yüksek hızları destekler ve enerji tasarrufu sağlar.

Daha fazla hafıza kanalı hafıza ve CPU arasındaki veri transfer hızını artırır.

Hata-düzeltme kod hafızası veri bozulmalarını algılayıp düzeltebilir. Bozulmayı önlemek önemli olduğunda kullanılır, mesela bilimsel programlama veya sunucu çalıştırırken.

Bağlantı noktaları

USB Gen 2, 10Gbps'ye kadar hızları destekler. Daha önce USB Gen 2 olarak biliniyordu. Bu bağlantı noktaları eski USB-A konektörünü kullanır.

USB Gen 1, 5Gbps'ye kadar hızları destekler. Eskiden USB Gen 1 ve USB olarak biliniyordu. Bu portlar, eski USB-A konektörünü kullanır.

USB Gen 2, 10Gbps'ye kadarki hızları destekler. Daha önce USB Gen 2 olarak biliniyordu. Bu bağlantı noktaları USB-C konektörünü kullanır.

USB Gen 1, 5Gbps'ye kadar hızları destekler. Eskiden USB Gen 1 ve USB olarak biliniyordu. Bu bağlantı noktaları USB-C konektörünü kullanır.

Daha fazla USB yuvası size USB 'ı destekleyen daha fazla cihazı bilgisayara bağlama imkanı verir.

USB Gen 2x2, 'da piyasaya sürüldü. 20Gbps'ye kadar hızları destekler ve USB-C konektörünü kullanır.

USB 4'ün bu sürümü, 40Gbps'ye kadar çok yüksek hızları destekler. USB 'den farklı olarak USB 4, bant genişliğini video ve verilere dinamik olarak tahsis edebilir. Bu bağlantı noktaları USB-C konektörünü kullanır.

USB 4'ün bu sürümü, 20Gbps'ye kadar hızları destekler. USB 'den farklı olarak USB 4, bant genişliğini video ve verilere dinamik olarak tahsis edebilir. Bu bağlantı noktaları USB-C konektörünü kullanır.

Thunderbolt 4 ile uyumlu USB bağlantı noktalarının sayısı. Bu bağlantı noktaları, minimum PCIe 32Gbps dahil olmak üzere 40Gbps'ye kadar hızları destekler. Bu, iki harici 4K ekranı (veya bir harici 8K ekranı) destekleyebilmesini garanti eder.

Bağlantı aparatları

Anakart üzerindeki USB başlıkları (konektörler) kullanılarak eklenebilen USB Gen 1 port sayısı.

Anakart üzerindeki USB başlıkları (konektörler) kullanılarak eklenebilen USB Gen 2 port sayısı.

SATA hard disk ve Blu-ray sürücüleri gibi yığın depolama aygıtlarına bağlanmakta kullanılan bir arayüzdür. SATA 3'ün önceki uyarlama olan SATA 2'den iki katı kadar hızlı olan 6 Gbit/s doğal transfer hızı mevcuttur. Bu özellikle yüksek hızlarda çalışabilen SSD kullanıyorsanız faydalıdır.

Fan kolektörleri anakart üzerinde soğutma fanlarının bağlanabileceği bağlantı noktalarıdır. Fanlar aynı zamanda doğrudan güç desteğine de bağlanabilir, ama anakarta bağlandığında onlar üzerinde yazılım yoluyla daha iyi bir kontrol elde edersiniz.

M.2, farklı cihaz tiplerini bağlamak için kullanılan bir arayüzdür, özellikle M.2 SSD gibi büyük depolama cihazları için uygundur. mSATA revizyonu olup daha yüksek veri transferi hızlarını destekler.

Güvenilir Platform Modülü (TPM) güvenliği oldukça artıran bir bileşendir. Güvenli bir ortamda şifreleme anahtarları oluşturulmasına izin vererek bir korsanın erişim kazanmasını en aza indirgemesi buna bir örnektir.

U.2 soketi

Bilinmeyen. Bir değer önererek bize yardımcı olun. (Asus Z Pro Gaming)

U.2, başta depolama cihazları olmak üzere farklı tip cihazları bağlamak için kullanılan bir arayüzdür. M.2 ile aynı performansa sahiptir ancak U.2 SSDleri standart " SATA sürücü formatındadır ve bu nedenle mSATA sürücülerinden çok daha fazla kapasite destekleyebilir.

Genişleme yuvaları

PCIe yuvaları, grafik kartları ve SSDs gibi çeşitli bileşenlerin anakarta bağlanmasını sağlar. Veri-aktarım hatlarının sayısı ( x'den sonra gelen sayı ile belirtilir) veri aktarım oranını/hızını belirler. PCIe 4 .0, PCIe 3 .0 tarafından sağlanan bant kalınlığını iki katına çıkaran 16 GT /s bit hız sağlar.

PCIe yuvaları, grafik kartları ve SSDs gibi çeşitli bileşenlerin anakarta bağlanmasını sağlar. Veri-aktarım hatlarının sayısı ( x'den sonra gelen sayı ile belirtilir) veri aktarım oranını/hızını belirler.

PCIe yuvaları, genellikle grafik kartları ve yine ses kartları ve ağ kartları gibi diğer çevre birimlerini anakarta bağlamanıza imkan verir. 'x16' sahip olduğu şerite işaret eder, daha fazla şerit daha yüksek transfer oranını destekler. PCIe , PCIe 'dan daha hızlı transfer oranı sunar ve arttırılmış bir performans sağlayabilir.

PCIe yuvaları, genellikle grafik kartları ve yine ses kartları ve ağ kartları gibi diğer çevre birimlerini anakarta bağlamanıza imkan verir. 'x1' sahip olduğu şerite işaret eder, daha fazla şerit daha yüksek aktarım oranını destekler.

PCIe yuvaları, genellikle grafik kartları ve yine ses kartları ve ağ kartları gibi diğer çevre birimlerini anakarta bağlamanıza imkan verir. Daha yüksek transfer oranı sunan PCI Express PCI'nın yerine geçmektedir, ama günümüzde pekçok kart hala PCI kullanmaktadır..

PCIe yuvaları, genellikle grafik kartları ve yine ses kartları ve ağ kartları gibi diğer çevre birimlerini anakarta bağlamanıza imkan verir. 'x16' sahip olduğu şerite işaret eder, daha fazla şerit daha yüksek aktarım oranını destekler.

PCIe x4 yuvası

Bilinmeyen. Bir değer önererek bize yardımcı olun. (Asus ZA)

PCIe yuvaları, genellikle grafik kartları ve yine ses kartları ve ağ kartları gibi diğer çevre birimlerini anakarta bağlamanıza imkan verir. 'x4' sahip olduğu şerite işaret eder, daha fazla şerit daha yüksek transfer oranını destekler.

PCIe x8 yuvası

Bilinmeyen. Bir değer önererek bize yardımcı olun. (Asus ZA)

PCIe yuvaları, genellikle grafik kartları ve yine ses kartları ve ağ kartları gibi diğer çevre birimlerini anakarta bağlamanıza imkan verir. 'x8' sahip olduğu şerite işaret eder, daha fazla şerit daha yüksek aktarım oranını destekler.

Ses

Dijital bir sinyal, analog bir sinyale dönüştürüldüğünde (örneğin hoparlör ya da kulaklıklardan müzik dinlemek istediğinizde) sinyalde bir miktar gürültü taşınacaktır. Daha yüksek SGO ile bunu engelleyebilirsiniz. Böylece ses kalitesi daha az gürültülü ve daha kaliteli olacaktır.

Herbir kanal ayrı birer ses bilgisi akışıdır. Daha fazla kanal surround ses sağlamak gibi daha gerçekçi bir deneyim sağlar.

S/PDIF yüksek uygunluk derecesiyle dijital ses aktarımı için kullanılan bir arayüzdür.

Daha fazla bağlantı aparatı hoparlör veya mikrofon gibi daha fazla ses cihazı bağlanabilir demektir.

Bellek

RAID 1

✔Asus ZA

✔Asus Z Pro Gaming

RAID çoklu diskleri tek bir üniteye birleştiren bir depolama teknolojisidir. RAID 1 veriyi sürücüler boyunca yansıtır. Aynı zamanda daha fazla veri güvenliği sağlar çünkü eğer bir sürücü bozulursa diğerinden hala veriye ulaşılabilir.

RAID çoklu diskleri tek bir üniteye birleştiren bir depolama teknolojisidir. RAID 10 (0+1) veriyi sürücüler boyunca işler ve yansıtır. Bu, tek bir diske oranla kapasiteyi ve performansı artırır. Aynı zamanda daha fazla veri güvenliği sağlar çünkü eğer bir sürücü bozulursa diğerinden hala veriye ulaşılabilir.

RAID 5

✔Asus ZA

✔Asus Z Pro Gaming

RAID çoklu diskleri tek bir üniteye birleştiren bir depolama teknolojisidir. RAID 5 veriyi sürücüler boyunca işler ve tek bir diske oranla kapasiteyi ve performansı artırır. Aynı zamanda daha fazla veri güvenliği sağlar çünkü eğer bir sürücü bozulursa parite kullanımı dolayısıyla diğerinden hala veriye ulaşılabilir.

RAID 0

✔Asus ZA

✔Asus Z Pro Gaming

RAID çoklu diskleri tek bir üniteye birleştiren bir depolama teknolojisidir. RAID 0 veriyi sürücüler boyunca işler ve tek bir diske oranla kapasiteyi ve performansı artırır. Tek sakıncası eğer bir sürücü bozulursa bütün sürücülerdeki verileri kaybedersiniz.

RAID 0+1

✖Asus ZA

✖Asus Z Pro Gaming

RAID çoklu diskleri tek bir üniteye birleştiren bir depolama teknolojisidir. RAID 0+1 veriyi sürücüler boyunca işler ve yansıtır. Bu, tek bir diske oranla kapasiteyi ve performansı artırır. Aynı zamanda daha fazla veri güvenliği sağlar çünkü eğer bir sürücü bozulursa diğerinden hala veriye ulaşılabilir.

Asus ROG Maximus Z Extreme

Gigabyte Z Aorus Master

Asus ROG Maximus Z Formula

Asus ROG Maximus Z Hero

Asus ROG Maximus Z Hero

Asus ROG Maximus Z Hero EVA Edition

Asus ROG Strix BE-E Gaming WiFi

Asus ROG Strix ZF Gaming WiFi

Hepsini Göster
This page is currently only available in English.

Asus Z PRO GAMING ATX LGA Uyumlu İşlemciler

Intel Celeron G GHz Dual-Core LGA GHz 2 51 Watt Intel Pentium Gold G GHz Dual-Core LGA GHz 2 54 Watt ₺ ,72Intel Core iK GHz 8-Core LGA GHz 8 95 Watt Intel Pentium G GHz Dual-Core LGA GHz 2 51 Watt ₺ ,68Intel Pentium G GHz Dual-Core LGA GHz 2 54 Watt ₺ ,95Intel Pentium G GHz Dual-Core LGA GHz 2 54 Watt ₺ ,59Intel Pentium Gold G GHz Dual-Core LGA GHz 2 54 Watt Intel Pentium Gold G GHz Dual-Core LGA GHz 2 58 Watt ₺ ,33Intel Core iK GHz 8-Core LGA GHz 8 95 Watt ₺ ,12Intel Core iK GHz 6-Core LGA GHz 6 95 Watt ₺ ,29Intel Core i GHz 6-Core LGA GHz 6 65 Watt ₺ ,75Intel Core iK GHz Quad-Core LGA GHz 4 91 Watt ₺ ,80Intel Core i GHz Quad-Core LGA GHz 4 65 Watt ₺ ,30Intel Core iK GHz 6-Core LGA GHz 6 95 Watt ₺ ,59Intel Core i GHz 6-Core LGA GHz 6 65 Watt ₺ ,99Intel Core iK GHz 6-Core LGA GHz 6 95 Watt ₺ ,70Intel Core i 3GHz 6-Core LGA GHz 6 65 Watt ₺ ,13Intel Core i GHz 6-Core LGA GHz 6 65 Watt ₺ ,37Intel Core i GHz Quad-Core LGA GHz 4 65 Watt ₺ ,15Intel Core i GHz Quad-Core LGA GHz 4 65 Watt ₺ ,20

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası