kuşadası güzelçamlı tekne turu / Kuşadası Tekne Turu - Kuşadası Tekne Turu

Kuşadası Güzelçamlı Tekne Turu

kuşadası güzelçamlı tekne turu

Kuşadası Tekne Turu


Kuşadası ülke turizminin en önemli bölgelerinin başında gelmektedir. Özellikle gemi turizmi ile her yıl yüzbinlerce turist gemi ile Kuşadası'na gelmektedir. Gemi ile Kuşadası'na gelen turistlerin neredeyse tamamı Efes'te bulunan Meryem Ana'ya gelerek hacı olmaktadırlar. 

Bunun yanında Kuşadası'na çok yakın olan ve Yunanistan'a ait Samos Adasından her gün Kuşadası'na karşılıklı feribot seferleri düzenlenmektedir. Bu seferler ile de yüzlerce kişi Kuşadası'na gelmekte ve ilçe ekonomisine can vermektedir. 

Kuşadası bunun dışında da yerli ve yabancı turistlerin en çok tercih ettikleri bir turizm kentidir. Beş yıldızlı otelleri, plajları, su parkları, milli parkı,  balık restaurantları, gece hayatı ve dolu dolu günlük tur etkinlikleri ile tatilcilere keyifli günler sunuyor. 

Kuşadası Tekne Turları da Kuşadası'na tatile gelen yerli ve yabancı turistlerin en çok ilgi gösterdikleri günlük turların başında gelmektedir. Tur tekneleri Kuşadası ve Milli Park koylarına turlar düzenlemektedir. Günübirlik olan tekne turlarının fiyatının da ekonomik olması tekne turlarına olan ilginin artmasına sebep olmaktadır. Bir ailenin plaja gitmesi ile harcayacağı toplam ücret ile tekne turuna katıldığı zaman harcayacağı toplam ücret arasında oldukça fark bulunmaktadır. Kuşadası Tekne Turu kişi başı fiyatına öğle yemeği ile yemek servisinde verilen ücretsiz ve limitsiz meşrubatların da dahil olması tekne turunu daha da ekonomik hale getiriyor. 

Plaja gidildiğinde tek bir plajda yüzme fırsatınız olurken tekne turunda 3 farklı koyda yüzme fırsatınız oluyor. Üstelik gidilen koylar doğa ile iç içe kıyıdan ulaşımın olmadığı koylardır. 

Teknelerde çalan müzikler ve animasyonlar eşliğinde sınırsız eğlence şansınız da var. 

Bunun dışında şanslı gününüzdeyseniz Yunus Balıklarının size eşlik ettiği anlara da sahip olabilir, bu eşsiz anları videoya kaydedebilirsiniz. 

Aileniz veya arkadaşlarınız ile katılacağınız Kuşadası Tekne Turlarında doyasıya eğleneceğinizden emin olabilirsiniz. 

Peki Kuşadası tur tekneleri sizlere neler sunuyor? Hangi hizmetleri sunuyor? Tekneler nasıl? 

Öncelikle Kuşadası Tur Teknelerinden bahsedelim. 

Tekneler genellikle iki katlıdır. Alt katta masalar, bar, tuvalet ve duşlar bulunuyor. Ön güvertede güneşlenme imkanı sunan tekneler de var. Teknelerin ikinci katında güneşlenme minderleri bulunmaktadır. Bu alanlarda rahatlıkla güneşlenebilirsiniz. Kuşadası'ndaki tur teknelerinde canlı müzik yok. Misafirlerimiz çalan müzikler eşliğinde eğlenebiliyor. O gün teknedeki insanların eğlenme istekleri ne kadar fazla ise eğlence o kadar yüksek oluyor. Son derece iyi ses sistemleri olan teknelerde güncel ve popüler müzikler çalınıyor. Siz de yanınızda getirdiğiniz müzikleri teknede çalabilirsiniz. Bunun için tekne kaptanından rica etmeniz yeterli olacaktır. 

Teknelerde yiyecek içecek nasıl oluyor. Fiyatlar nasıl?

Tekne turunda kişi başı fiyata öğle yemeği ile yemek servisi süresince limitsiz su ve meşrubat alabileceğinizden bahsetmiştik. Ancak yemek servisi öncesi ve yemek servisi sonrasında tüm içecekler ücretlidir. 

Teknelerde su, çay, kahve, Türk kahvesi, meşrubatlar, alkollü içecekler, dondurma, çikolata, cips ve çerez çeşitleri satılmaktadır. Fiyatları da oldukça uygundur. Tur teknelerine dışarıdan içecek alınmadığını yeri gelmişken belirtelim.

Yüzme bilmeyenler ve çocuklar için teknede can yelekleri bulunmaktadır. Yüzme molası verilen koylarda tekne personelinden can yeleği isteyebilirsiniz. Her ne kadar can yeleği kullanıyor olsanız da tekneden fazla uzaklaşmamanızı öneririz.

Tekne turuna bireysel katılımların olduğu gibi aile ve arkadaş guruplarınız için özel tekne kiralayabilirsiniz. Bu konuda bilgi sahibi olmak için yazımızı okuyabilirsiniz.

Peki Kuşadası Özel Tekne Turu ne gibi farklılıklar sunuyor? Biraz da bunlardan bahsedelim. 

O gün teknede sadece siz ve sevdikleriniz oluyor. Teknede tekne personeli dışında sizden başka kimse yok. Tekne turu rotasını rezervasyon aşamasında kendiniz belirliyorsunuz. Dilerseniz Kuşadası , dilerseniz Milli Park koylarına seyir yapabilirsiniz. Burada bilmeniz gereken tek şey, milli park rotasında ücretlendirme biraz daha fazla oluyor. Sebebi ise aradaki mesafenin daha fazla olması. 

Özel tekne turunda rota dışında öğle yemeği menüsünü de siz belirleyebilirsiniz. Normal tekne turunda verilen menü ile sizin tercih ettiğiniz menü arasındaki farkı ödemeniz gerekmektedir. Normal tekne turunda mangal yakılmamaktadır. Ancak, özel tekne turunda mangal yakma şansınız da var. Bunun dışında çalan müzikleri de siz belirleyebilirsiniz. Dilerseniz hiç müzik çalmamasını da isteyebilirsiniz. Adı üstünde  tekneyi özel kiraladınız.

Ayrıca teknenin duracağı koy sayısını da siz belirleyebilirsiniz. Hatta bir koyu çok sevdiniz ve o koyda sadece siz varsınız. O zaman tekne kaptanından bu koyda kalmasını ve başka bir koya gitmesini istemediğinizi de söyleyebilirsiniz. Kısacası o güne ve o günün programına siz karar veriyorsunuz. Ancak ve ancak tekne kaptanı hava koşullarından dolayı size farklı bir uygulama yapmak zorunda olduğunu söyleyene kadar a dan z ye sizin istediğiniz oluyor.

Ya da gün içerisinde programınız yoğun ama akşam başlayan ve gece sabaha kadar devam eden bir tur planı da yapabilirsiniz. Gece turu Kuşadası Tekne Turları programlarımız arasında da var. Bu tip talepler ile bizden destek isteyebilirsiniz.

Tüm bunların dışında doğum günü, evlilik teklifi gibi etkinlikleriniz ile saatlik tekne kiralama taleplerinize de cevap verebilmekteyiz.  

Teknede Doğum Günü Kutlaması hakkında kısaca bilgi verelim. Bu şekilde bir etkinliğinizi günlük kiralayacağınız tekne turunda yapabileceğiniz gibi tekne turu bitiş saati olan dan sonra da yapabilirsiniz. Doğum günü kutlama etkinliğiniz için bir saat, iki saat veya daha fazla saatlik süreler iççin de tekne kiralama şansınız bulunmaktadır. Bu talepleriniz kişi sayınıza uygun tekne, istediğiniz süre ve özel menü talepleriniz doğrultusunda ücretlendirilir. Dilerseniz tüm malzemelerinizi sizlerde getirebilir, sadece tekne kiralama bedeli ödersiniz. Burada tercih size kalıyor. 

Teknede Evlilik Teklifi Son yıllardaki en popüler evlilik teklif etme seçeneklerinden birisi oldu. Burada da yine aynı şekilde kişi sayınız ve kiralamak istediğiniz süre dikkate alınarak bir fiyatlandırma yapılmaktadır. Tekne süslenmesi, süslenmiş masa, balonlar ve diğer seçenekler tarafımızdan da organize edilebilir. Dilerseniz tüm organizasyonu siz organize edebilirsiniz. 

Yaz sonu boyunca Kuşadası Tekne Turu hizmetlerimizin dışında kış sezonunda da sizlere hizmet vermeye devam etmekteyiz. Kuşadası Balık Turu kış sezonu boyunca Amatör Balıkçılar için düzenlediğimiz başka bir program. Bu konuda da tüm  taleplerinize yanıt verebilmekteyiz. 

Kuşadası Tekne Turu

Kuşadası Tekne Turu

Güzelçamlı&#;da Özel Tekne Turu

Güzelçamlı'dan yola çıkan gezi teknemiz milli parkı ziyaret ederek sizlere eşsiz bir deneyim sunmaktadır.  Günlük gezi/yüzme turlarımız sabah limandan kalkış ve akşam limana varış şeklinde planlanmaktadır.

Turlarımız sadece size özel olarak gerçekleştirilmektedir. Sevdikleriniz veya arkadaşlarınız grubunuzla birlikte olacağız güzel bir gün sizleri bekliyor.

Güzelçamlı'da hava durumuna bağlı olarak en az 3 veya 4 koyda durarak yüzme molaları verilmektedir. Gidilebilecek koylar arasında;

Milli park Afrodit Koyu, Aydınlık Koyu, Kalamaki Koyu, Kelebek Koyu, Kuyu Bükü, Karasu Koyu gibi koylarda molalar verilmektedir. 

Güzelçamlı tekne turumuz için tavsiyemiz; tura gelirken mutlaka güneş kreminizi, güneş gözlüğünüzü ve şapkanızı getirmeyi unutmayız! Ayrıca telefonunuzun ve kameranızın şarjının olduğundan emin olun, rotamız üzerinde göreceğiniz mükemmel yerlerden görseller anı olarak kalacaktır.

Gün boyu denize girme, güneşlenme ve dinlenme için bizi tercih edebilirsiniz.

Daha fazla Güzelçamlı tekne turu ve Kuşadası tekne turu için bizimle iletişime geçin!

Yakıt giderleri fiyata dahildir.

Personel hizmetleri fiyata dahildir.

Hava şartlarına bağlı olarak 3 veya 4 koy gezisi fiyata dahildir.

Yemekli veya yemeksiz fiyatlar için bilgi alınız!

  • check iconSes Sistemleri
  • check iconOrganizasyon Hizmeti

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası