tarsus tozkoparan mahallesi / Tozkoparan Zahit, Tarsus - Vikipedi

Tarsus Tozkoparan Mahallesi

tarsus tozkoparan mahallesi

Tarsus Tozkoparan Mahallesi Haritası, Mersin Tarsus Tozkoparan Mahallesi Uydu Haritası

Türkiye Haritası »  Mersin » Tarsus » Tozkoparan Mahallesi Haritası

Mersin Tarsus Tozkoparan Mahallesi Haritası



Mersin Tarsus Tozkoparan Mahallesi Haritası Nasıl Kullanılır?

Şu an "Mersin Tarsus Tozkoparan Mahallesi Haritası" sayfasındasınız. Mersin Tarsus Tozkoparan Mahallesi haritasını farenizin sol tuşuyla tutarak yukarı-aşağı, sağa-sola hareket ettirebilirsiniz. Mersin Tarsus Tozkoparan Mahallesi Google haritasını sol üstteki işaretlerden "+"ya basarak (ya da çif tıklayarak) büyütebilir, "-"ye basarak küçültebilirsiniz. Farenizin üzerinde, ortada bulunan tekerlek tuşunu ileri-geri hareket ettirerek de Mersin Tarsus Tozkoparan Mahallesi haritasını büyütüp, küçültebilirsiniz. Sağ üstteki bölümden Mersin Tarsus Tozkoparan Mahallesi Google haritasını, uydu ya da arazi haritası olarak görüntüleyebilirsiniz.
Harita üzerinde sağ üst köşedeki Harita linki sadece karayolları haritasını, Uydu linki bakmakta olduğunuz bölgenin uydu görüntülerini ve coğrafi yapısını Karma modu ise hem karayollarını hem de coğrafi yapıyı birlikte gösterir. Yine aynı bölgedeki Arazi modu ise, haritadaki arazi yapısını görüntüler.


Bu sayfaya link ver; tıkla kopyala sayfana yapıştır

Mersin Emlak İlanları

Mersin Tarsus Tozkoparan Mahallesi Kiralık Daire İlanları


Twitter'da PaylaşFacebook'ta PaylaşWhatsApp'ta PaylaşGoogle+'da Paylaş

T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI

MERSİN / TARSUS - ÇAĞLAYAN İLKOKULU

ÇAĞLAYAN İLKOKULU

ÇAĞLAYAN İLKOKULU Fotoğrafı

WEB

seafoodplus.info

Adres

Tozkoparan Zahit Mahallesi Gazneliler Caddesi No1 TARSUS/MERSİN

Vizyon

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda;Zaman ve mekandan bağımsız,her zaman başarılı olmaya çaba gösterecek,geleceğe şimdiden hazır,yüzyıl becerilerine sahip,yaşadığı dünyaya uyumlu,çevresindeki sorunlara çözüm getiren,yaratıcı,ahlaklı,değerlerine sahip,öğrenmeyi seven,yaşadığı vatanı seven bireylerin yetiştirilmek istendği bir devlet okulu olmak.

Misyon

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş,sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan, çalışanlarının işbirliği ve uyum içinde olduğu,liderlik rollerinin herkesçe benimsendiği bir okul olarak faydalı bireyler yetiştirmek.

Öğretmen

Öğrenci

Çok Amaçlı Salon :1

Kütüphane Kitap Sayısı

Bağlantı

Fatih Projesi Fiber İnternet

Yerleşim Yeri

Tozkoparan zahit mahallesi Gazneliler caddesi no:1 Tarsus (Tarsus Belediyesi Civarı)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık

İl Merkezine 30 Km İlçe Merkezine Uzaklık 3 Km

Yazdır

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir