palm beach çeşmealtı / Motel Palm Motel Beach Club Urla, Türkiye - hemen rezervasyon yap, fiyatları

Palm Beach Çeşmealtı

palm beach çeşmealtı

Garanti BBVA Shop Fly
Neredekal Değerlendirme
'Çok güzel bir otel'
'Tek kelime ile harika'
'Harika bir tatildi'
'Huzurlu'
Tüm değerlendirmeleri gör

Popüler Özellikler

Adres

Mavi Plaj Cad. Sok. No. 14 Çeşmealtı Urla/İzmir
Örnek Harita Görseli
Lütfen Giriş-Çıkış tarihlerini seçiniz.
Aradığınız kriterlerde sonuç bulunamadı.
Palm Motel & Beach Club
hakkında deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?
Neredekal Değerlendirme
'Çok güzel bir otel'
'Tek kelime ile harika'
'Harika bir tatildi'
'Huzurlu'
funduszeue.info
Süperdi süper. Yemekler 10 numara, plaj 10 numara, havuz süper. Oda süper.

Otel Hakkında

Palm Motel & Beach Club İzmir Çeşmealtı'da yeşillikler içinde, deniz kıyısında bulunmaktadır. Motel misafirlerine bungalov evleri ile konforu sağlamaktadır. Tesisin toplam 22 odası bulunmaktadır. Her bungalovda bahçeye açılan özel bir veranda vardır ve deniz manzarasına sahiptirler. Motelin bu müstakil evlerinin tümünde sıcak su, banyo ve WC bulunmaktadır. Modern iç mekâna sahip olan bungalovlarda klima, TV, mini bar, kasa, Wi-Fi sağlanmaktadır. Bahçesinden denize doğrudan erişim imkânı vardır. İskelede tesise ait şezlonglar vardır. Çamaşırhane, ütü, günlük temizlik hizmeti sağlanmaktadır. Motelde ücretsiz özel park yeri mevcuttur. Palm Motel & Beach Club

Konum

Örnek Harita Görseli
Palm Motel & Beach Club
Etstur

Sıkça Sorulan Sorular

Palm Motel & Beach Club için 1 gecelik fiyat ne kadardır?
Palm Motel & Beach Club için 1 gecelik ortalama fiyat TL.
Palm Motel & Beach Club için tesisinde bulunan odaların özellikleri nelerdir?
Palm Motel & Beach Club odalarında bulunmaktadır. Oda özelliklerinde daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.
Palm Motel & Beach Club için rezervasyonumu ücretsiz iptal edebilir miyim?
Palm Motel & Beach Club için ücretsiz rezervasyon iptali isteği tesis politikasına bağlı olarak değişebilmektedir. Daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.
Palm Motel & Beach Club için popüler tesis özellikleri nelerdir?
Palm Motel & Beach Club için popüler tesis özellikleri; Resepsiyon, Özel Plaj olmasıdır.
Palm Motel & Beach Club Covid sertifikalı bir tesis midir?
Palm Motel & Beach Club güvenle konaklayabileceğiniz Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı Güvenli Turizm Sertifikalı bir tesistir.

Palm Otel Beach Club

İzmir’in vazgeçilmez tatil duraklarından Urla’da konuklarını ağırlayan Palm Motel Beach Club, yeşille maviyi buluşturan konumu ve zengin eğlence seçenekleri ile misafirlerine dolu dolu bir tatil vadetmektedir. Tesis, İzmir şehir merkezine 40 km, Adnan Menderes Havalimanı’na ise 50 km mesafede konumlanmaktadır. Palm Motel Beach Club konuklarını oda kahvaltı konseptinde ağırlamaktadır. 

Denize sıfır konumda yer alan tesisin özel plajı bulunmaktadır. Ahşap iskeleden oluşan güneşlenme alanı şemsiye, minder ve şezlonglarla donatılmıştır. Plaj alanının bakımı ve temizliği düzenli olarak yapılmaktadır. 

Yemyeşil bir bahçe içerisine konumlanan şık ve kullanışlı konaklama birimlerine sahip tesisin toplam 22 odası bulunmaktadır. Oda temizliğine önem verilmekte ve düzenli temizlik yapılmaktadır. 

Palm Motel Beach Club’ta misafirler güne açık büfe kahvaltı hizmeti ile başlamaktadır. Bu doyurucu ve lezzetli kahvaltı deneyiminin ardından günün diğer saatler içinse tesisin 1 adet a la carte restoranı seçkin lezzetleri ile misafirlerini ağırlamaktadır. Restoran içerisinde hizmet veren bar ve plaj alanında yer alan barda ise gün boyu serinletici ve lezzetli içecekler misafirlere servis edilmektedir. 

Misafirlerine huzuru ve eğlenceyi bir arada yaşaran Palm Motel Beach Club’da gündüz yüzme ve güneşlenmenin yanı sıra balık tutma ve masa tenisi aktivite olanakları sunulurken, akşam saatlerinde ise konukları doyasıya eğlenecekleri DJ partileri beklemektedir. 

Özel aracı ile tesise ulaşımı tercih eden misafirlerin otopark sorunu yaşamadığı tesiste, araçsız ulaşımı tercih eden misafirler içinse havaalanı transfer hizmeti sunulmaktadır. 

Urla’da hem eğlenip hem de dinlenebileceğiniz bir konaklama deneyimi için siz de tercihinizi Palm Motel Beach Club’dan yana yapabilir, dilerseniz yerinizi şimdi ayırtabilirsiniz. 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası