doğu demirkol kim bu / Ahlat Ağacı’nın başrolü Doğu Demirkol kimdir?Doğu Demirkol kaç yaşında? - Magazin haberleri – Sözcü

Doğu Demirkol Kim Bu

doğu demirkol kim bu

Doğu Demirkol kimdir? Doğu Demirkol kaç yaşında?

Aydın Doğu Demirkol, 6 Eylül 'de doğdu. İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünü bitirmiştir. Önceleri Sosyal medya üzerinden çeşitli komedi video çalışmaları yaparak sözlük sitelerinin dikkatini çeken Doğu, yılında Yetenek Sizsiniz yarışmasına katıldı. yılında BKM'de Açık Mikrofon adıyla gösteriler yaptı. Buradaki başarısından sonra Güldür Güldür adlı programa konuk olarak katılıp kısa bir stand-up gösterisi sundu.

Daha sonra; Beşiktaş Kültür Merkezi, Ataşehir Dasdas Sahne, Ankara Yılmaz Güney Sahnesi, Beylikdüzü Torium Sahne ve daha birçok mekanda tek kişilik stand-up gösterileri gerçekleştirdi.

yılında Ali Atay'ın yönettiği Ölümlü Dünya filminde canlandırdığı "Zafer" karakteri ile sinema hayatı başladı. Aynı yıl İlk gösterimi Cannes Film Festivali'nde gerçekleştirilen Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği Ahlat Ağacı filminde "Sinan Karasu" karakteriyle başrolde yer aldı.

yılı Ocak ayında TRT1'de 19 bölüm yayınlanan Tutunamayanlar adlı ilk Televizyon dizisinde "Tarık Şakrak" karakterini canlandırdı. Aynı yıl İbrahim Büyükak'ın senaryonusunu yazıp oynadığı Bayi Toplantısı adlı sinema filminde canlandırdığı "Adem Ballı" karakteri ile başrolü paylaştı. yılının son gününde Digital Platform GAİN'de yayınlanan yılbaşına özel hazırladığı stand-up gösterisi gerçekleştirdi.

yılında internet platformu BluTV tarafından yayınlanan ve kendi hayatını konu aldığı absürt komedi tarzındaki "Doğu" adlı dizide oynuyor. Aynı yıl Ocak ayında Mustafa Sandal ile düet yaptığı Tekrar adlı single çalışmasının normal ve kısa film olmak üzere 2 versiyonunun yayınlandığı skeç tadındaki farklı tarzıyla dikkat çeken klibinde Musti'nin eski kliplerine göndermede bulunuldu.

Doğu Demirkol kimdir?

Tam adıyla Aydın Doğu Demirkol, 6 Eylül 'de Ankara'da dünyaya geldi. Demirkol, eğitimini İstanbul Üniversitesi  bilgisayar mühendisliği bölümünü tamamlayarak mezun oldu. 

Oyunculuk kariyeri öncesi

Doğu Demirkol, sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı komik videolar ile dikkatleri üzerine çekmiş ve daha sonra 'de Yetenek Sizsiniz programına katılmasıyla adını ülkeye duyurmuştur. Daha sonra Demirkol, yılında Beşiktaş Kültür Merkezi'nde "Açık Mikrofon" adında gösteriler düzenledi ve ardından Güldür Güldür programına konuk olarak burada da stand up gösterisi sundu. Ardından Demirkol, Beşiktaş Kültür Merkezi, Ataşehir Dasdas Sahne, Ankara Yılmaz Güney Sahnesi, Beylikdüzü Torium Sahne ve daha birçok sahnede tek kişilik stand-up  gösterilerinde bulundu.

Oyunculuk kariyeri

Doğu Demirkol, oyunculuk kariyerine yılında Ali Atay'ın yönetmenliğini yaptığı "Ölümlü Dünya" filmiyle adım atmıştır. Daha sonra Demirkol, aynı yıl  Nuri Bilge Ceylan'ın yönetmenliğini yaptığı "Ahlat Ağacı" filminin kadrosunda yer aldı. Ardından Demirkol, yılında TRT1 ekranlarında yayınlanan "Tutunamayanlar" adlı dizisinde ve aynı yıl çekilen "Bayi Toplantısı" filminin kadrosunda yer aldı. 

Doğu Demirkol, İnternet platformu olan Blue TV'de kendi hayatının konu alındığı absürt komedi türünde "Doğu" adlı dizide baş rol olarak oynadı ve aynı yıl Mustafa Sandal ile düet yaptığı "Tekrar" parçasına normal ve kısa film olmak üzere skeç tarzında 2 klip çekti. Bir yıl sonra 'de Demirkol, Maske Kimsin? yarışmasında jüri üyesi olarak yer aldı ve yine aynı yıl "Doğu Demirkol ile Alelade Show" programını hazırlayarak sunuculuğunu yaptı. 

Filmografisi

-Ahlat Ağacı (film)

-Ölümlü Dünya (film)

-Bayi Toplantısı (film)

-Tutunamayanlar (dizi) 

-Doğu (günümüz-dizi)

funduszeue.info

Etiketler: Doğu Demirkol dogu demirkol doğu demirkol cannes komedyen doğu demirkol ayd&#x;n doğu demirkol stand up doğu demirkol nereli doğu demirkol stand up ayd&#x;n doğu demirkol güldür güldür doğu demirkol filmleri ve tv dizileri doğu demirkol dizileri doğu demirkol kimdir

Doğu Demirkol

Doğu Demirkol

DoğumAydın Doğu Demirkol
6 Eylül () (34&#;yaşında)
Ankara, Türkiye
MeslekKomedyen, oyuncu
Etkin&#;yıllar günümüz

Aydın Doğu Demirkol (d. 6 Eylül ,[1][2]Ankara), Türk komedyen ve oyuncudur.

Özel hayatı[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.