23 nisan dubai turu / Ankatur | 3 GECE 4 GÜN PROMOSYONLU DUBAİ TURU

23 Nisan Dubai Turu

23 nisan dubai turu

Dubai  Turlarında Neden Gezimod ?

*En tecrübeli ve işini severek yapan seyahat danışmanları Seyahat danışmanlarımız sizleri en doğru şekilde yönlendirir ve beklentilerinizi cevaplar. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına eğitimden geçerler.

*Dubai Turlarımız ekonomik ve beklentinizi fazlasıyla karşılamak için Dubai operasyon ekibi tarafından özenle hazırlanır.

*Rehberlerimizi özenle seçeriz sürpriz yaşamazsınız. Dubai Turlarımız için Türkiye’nin ve Dubai’nin en iyi rehberleri sizlere hizmet etmek için hazır olarak beklemektedirler.

*Gezimod ile Dubai Turları bilgilendirmenizi 2 gün önceden alırsınız. Son 2 günde değişiklik yapılmaz.

*Her nerde olursanız olun Dubai Turu’nuzla ilgili bilgi verir. Dubai Turuna katılmadan önce hazırlığınız için yardımcı olur.

*Dubai Turlarında kullandığımız transfer araçları operasyon ekibi tarafından Türkiye’de veya Dubai’deturdan en az 6 ay önce seçilir. Sürpriz yaşamazsınız.

*Dubai Turlarında kullandığımız oteller Dubai operasyon ekibimiz tarafından özenle seçilir. Sürpriz yaşamazsınız.

 

 

 

Satışta Olan Dubai Turlarımız:

Abu Dhabi ve Dubai Turu

İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanında buluşmamız ve uçuşumuz ardından rotamız Abu Dhabi sonrası Dubai olacaktır. Bu turumuz da Abu Dhabi’nin tura dahil olması size ekonomik bir fırsat sunmaktadır. Zenginlik, ihtişam ve lüks bir hayatı yakından göreceğimiz bu turda çeşitli aktiviteler ile de tatilimizi renklendirebiliriz. Oda kahvaltı hizmet alacağımız bu turumuzda konaklamalarımız Dubai’de 2 gece konaklama yaparken, Abu Dhabi 1 gece şeklinde olacaktır.

 

Dubai Turu

Air Arabia Havayolları’nı kullandığımız Dubai Turu’muzda; İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanında buluşmamız ve uçuşumuz ardından rotamız Dubai olacaktır. Air Zenginlik, ihtişam ve lüks bir hayatı yakından göreceğimiz bu turda çeşitli aktiviteler ile de tatilimizi renklendirebiliriz. Oda kahvaltı hizmet alacağımız bu turumuzda konaklamamız 3 gece veya 4 gece Dubai’de olacaktır.

 

Dubai Hakkında:

Dubai, Arap Yarımadası'nda Birleşik Arap Emirlikleri’ni oluşturan yedi emirlikten birisidir. Dubai deyince tabi ki akıllara öncelikle ihtişamlı oteller, lüks yaşam biçimi ve zenginlikler geliyor. Bununla beraber Dubai çok fazla aktivitesi, sosyal ve kültürel etkinliği olan bir coğrafyadır.

Dubai Turunda Ziyaret Edilen Şehirler ve Ülkeler:

Dubai’de ziyaret edilmesi gereken olmazsa olmaz yerlerde akla ilk olarak Sharjah’tır. Türkçe telaffuzu Şarika olan bölge Dubai’nin en büyük üçüncü ve en kalabalık Metropolüdür. Sharjah İslam Medeniyeti Müzesinde yıllık İslami Eserleri görebilirsiniz. Bunula beraber zenginliği ile meşhur Abu Dhabi’de lüks ve ihtişamı yakalayabilir, jeep safari ile çöl kültürünü yakından tanıyabilirsiniz.

Dubai’de Yemek Kültürü:

Dubai’de giden hiçbir turist aç kalmaz desek yeridir. Sadece Arap Mutfağı değil, İtalyan, İspanyol, Uzak Doğu ve Latin Amerika Mutfaklarının da en ünlü aşçılarını burada görebilir yemeklerini tadabilirsiniz. Yöresel bir yemek isterseniz de Chelo Kebabı ve Shubba Addis önerilerimiz arasındadır.

Dubai Hakkında Genel Bilgilendirme:

Dubai saat olarak bizden 1 saat ileridedir. Dubai’nin yerel halk para birimi Dirhem’dir. Bir Dirhem yaklaşık 1 Türk Lirasına eşittir. Bununla beraber alış veriş ve ödemelerinizi Dolar şeklinde de ödeyebilirsiniz.

 

 

DUBAİ TURLARI

Ankara Hareketli Dubai turları, her yıl binlerce turisti Dubai'nin göz alıcı manzaralarını ve modern mimarisini keşfetmek için ağırlıyor. Bu tur, özellikle Dubai'nin şehir hayatından uzaklaşıp, lüks oteller, plajlar ve modern yapıların tadını çıkarmak isteyenler için ideal bir seçenektir.

Dubai, dünyanın en ilginç ve büyüleyici şehirlerinden biridir. Yüksek binalar, geniş caddeler ve modern mimari ile doludur. Bu turda, gezginler Zabeel Sarayı, Emirates Kulesi, Burj Al Arab, Marina, Sheik Zayed Camii, Emirates Sarayı, Miras Köyü, Yas Adası, Miracle Garden, Dubai Frame, Çöl Safarisi Turu, He View at The Palm, Nakheel Mall, The Pointe gibi popüler yerleri ziyaret edebilirler.

Ziyaretçiler, Dubai'nin en yüksek noktasında yer alan Burj Khalifa binasının manzarasına hayran kalacaklar. Bu bina, metre yüksekliği ile dünyanın en yüksek binasıdır. Ayrıca, Dubai'nin simgesi haline gelen yelken şeklindeki Burj Al Arab'ın lüks içinde yüzmenin tadını çıkarabilirler.

Sheik Zayed Camii, ziyaretçilerin manzaraların yanı sıra İslam kültürünün zenginliğini keşfetmek için mükemmel bir yerdir. Bu camii, dünyanın en büyük camilerinden biridir ve içindeki süslü süslemeleri ve sanat eserleriyle göz kamaştırır.

Miracle Garden, renkli ve canlı çiçekleriyle ünlü bir parktır. Ziyaretçiler, 45 milyondan fazla çiçeğin göz alıcı bir şekilde düzenlendiği bu bahçede yürüyerek, koku ve renk zenginliği ile keyifli bir zaman geçirebilirler.

Dubai'nin modern mimarisini keşfetmek isteyenler için Dubai Frame, He View at The Palm, Nakheel Mall, ve The Pointe gibi yerler de tur programının önemli bir parçasıdır. Bu yerler, şehrin yüksekliklerinden ve yüzeylerinden farklı bir açıdan keşfedilmesine olanak tanır.

Turun son kısmı olan Çöl Safarisi Turu, ziyaretçilerin gerçek bir çöl macerası yaşamasına izin verir. Ziyaretçiler, kamelyalı çöl safarisi turuna çıkarak, dünyanın en büyüleyici manzaralarından birini keşfedebilirler. Bu turda, turistler, özgün bir Bedevi yemeği eşliğinde güneşi batırabilir ve Arap kültürünü daha yakından keşfedebilirler.

Ankara Hareketli Dubai turları, gezginlere unutulamaz bir deneyim sunuyor. Tur boyunca ziyaret edilen yerlerin çeşitliliği ve zenginliği sayesinde, gezginler hem modern hem de geleneksel Dubai kültürünü keşfedebilirler.

Dubai, birçok etkinlik ve festivalle de ünlüdür. Burada gerçekleştirilen etkinlikler arasında Dubai Alışveriş Festivali, Dubai Uluslararası Film Festivali ve Dubai Food Festivali gibi birçok etkinlik yer alır. Tur sırasında, turistler bu etkinliklerden birine denk gelme şansına sahip olabilirler ve Dubai'nin daha da canlı bir atmosferinde zaman geçirebilirler.

Turistler, Dubai'yi keşfetmek için birçok farklı tur seçeneği arasından seçim yapabilirler. Ankara Hareketli Dubai turları, ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim sunar ve Dubai'nin göz kamaştırıcı manzaralarını keşfetmek için mükemmel bir seçenektir.

Ankara Hareketli Dubai turları, ziyaretçilerin modern ve geleneksel Dubai kültürünü keşfetmelerini sağlayan unutulmaz bir deneyim sunar. Tur sırasında ziyaret edilen yerlerin zenginliği ve çeşitliliği, ziyaretçilerin Dubai'nin farklı yönlerini keşfetmelerine olanak tanır. Turistler, lüks otellerde konaklayarak Dubai'nin lüks hayatının keyfini çıkarabilir ve çöl safarisi turları gibi benzersiz deneyimler yaşayabilirler. Ankara Hareketli Dubai turları, ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim sunar ve Dubai'nin göz kamaştırıcı manzaralarını keşfetmek için mükemmel bir seçenektir. Dubai'nin tarihi, kültürü ve manzaraları ile dolu olan bu tur, gezginlere Dubai'nin en ünlü yerlerini ziyaret etme fırsatı sunuyor. Tur sırasında ziyaret edilen yerler arasında gökdelenler, müzeler, camiler ve çöl safarileri bulunur.

Dubai'nin tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetmek isteyenler için, tur sırasında ziyaret edilen yerler arasında Sheik Zayed Camii, Emirates Sarayı ve Miras Köyü gibi yerler de bulunur. Ziyaretçiler, bu yerlerde Dubai'nin tarihi ve kültürel mirasını keşfederken, aynı zamanda modern şehir hayatının keyfini çıkarabilirler.

Turun en ilgi çekici bölümlerinden biri, çöl safarisi turlarıdır. Bu turlar, ziyaretçilerin gerçek bir Bedevi yaşamı deneyimi yaşamasına izin verir. Kamelyalı safarilerde, turistler, kamelye üzerinde çölde yürüyüş yapabilir ve gün batımı sırasında muhteşem manzaraların keyfini çıkarabilirler.

Dubai'nin modern mimarisi de turistler için bir cazibe merkezidir. Burj Khalifa, He View at The Palm, Nakheel Mall ve The Pointe gibi yerler, ziyaretçilere şehrin yüksekliklerinden ve yüzeylerinden farklı bir açıdan bakma fırsatı sunar.

Dubai, aynı zamanda dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden birine ev sahipliği yapıyor. Tur sırasında ziyaret edilen Nakheel Mall, ziyaretçilerin alışveriş yapabilecekleri ve farklı restoranlarda yemek yiyebilecekleri birçok seçenek sunar.

Turun sonunda, ziyaretçiler Dubai'nin simgesi haline gelen Burj Al Arab'ın manzarasına hayran kalacaklar. Bu lüks otel, yelken şeklinde tasarlanmıştır ve Dubai'nin en yüksek binası olan Burj Khalifa'dan sonra en ikinci yüksek binasıdır.

Ankara Hareketli Dubai turları, ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim sunar ve Dubai'nin göz alıcı manzaralarını keşfetmek için mükemmel bir seçenektir. Tur sırasında ziyaret edilen yerlerin zenginliği, gezginlere Dubai'nin farklı yönlerini keşfetme fırsatı sunar. Turistler, lüks otellerde konaklayarak Dubai'nin lüks hayatının keyfini çıkarabilir ve çöl safarisi turları gibi benzersiz deneyimler yaşayabilirler.

Dubai Turları

Dubai

Başta balayı turları, yılbaşı seyahati, Kurban ve Ramazan Bayramı tatilleri için ucuz Dubai tur fiyatları ile tercih edilen Dubai turları, en uygun yurtdışı gezisi seçeneklerinden de biri oluyor.

Dubai için “en”ler şehri demek yanlış olmaz. En büyük binalar, en büyük alışveriş merkezleri ve oteller, en büyük yapay adalar… Her şeyin en görkemlisini bulabileceğiniz Dubai turları çöl ikliminde kayak yapabileceğiniz ya da yağmur ormanlarında dolaşma keyfi sürebileceğiniz yegâne yer olabilir. Dubai tur seçeneklerini mutlaka inceleyin!

Burj El Arab ve Burj Khalifa gibi ikonik binalara ev sahipliği yapan Dubai içinde pek çok farklılığın, hatta karşıtlığın bir arada uyum içerisinde var olduğuna şahit olacaksınız. Kurban Bayramı Dubai turları ya da yılbaşı Dubai turlarıyla da keşfedebileceğiniz bu kenti dolaşırken hayranlığınızı saklayamayacaksınız.

Dubai turları ile siz de bu inanılmaz şehrin büyüsüne kapılmaya hazırlanın!

Dubai Bayram Turları

Bayramda ilk akla gelen yurtdışı destinasyonu elbette Dubai! Kurban Bayramı Dubai turları ile keşfedebileceğiniz bu genç ve eğlenceli şehir, size unutulmaz bir bayram tatili yaşatacak. Dubai, unutulmaz eğlenceleri ile yılbaşı turları için olduğu kadar sömestr tatili için de ideal rotalardan bir tanesi.

bayram turları için Dubai tatili yapmak istiyorsanız şimdiden yerinizi ayırtmalısınız. Hem erken rezervasyon indirimlerinden yararlanmak hem de kolay ödeme seçenekleri için rezervasyon yapmanız yeter. 

Kış mevsiminin soğuğunu arkada bırakıp keyifli bir tatil yapmak için en güzel sömestr turları arasında yer alan Dubai'yi tercih edin, en uygun fiyatlarla unutulmaz bir sömestr tatiline hazırlanın! 19 Mayıs Dubai turları da ailecek keyifli bir tatil geçirmeniz için en iyi seçeneklerden bir tanesi olarak sayfalarımızda sizi bekliyor. Dubai turu satın almadan önce Gruppal'a uğramalısınız. 

Dubai’de Gezilecek Yerler

Dubai’de her gün dünya çapında bir rekora imza atacak yeni bir yapının inşası başlıyor ya da bitiyor. Bu sebeple, kısıtlı büyüklüğüne rağmen Dubai’de gezilecek yerler listesi içinde sayısız nokta bulunuyor. Dünyanın en çok ziyaret edilen ilk 10 şehri arasında yer alan Dubai, yapay adalarından dev alışveriş merkezlerine kadar sayısız gezi rotası sunuyor. 

Dubai gezisinde olması gereken yerler:

  • Dubai Mall
  • Dubai Körfezi çevresindeki yerel pazarlar
  • Jumeirah Camisi
  • Dünya Adası
  • Palmiye Adası
  • Burj Khalifa
  • Dünyanın en lüks oteli Burj El Arab
  • Dubai Mucize Bahçesi
  • Jumeirah Plajı
  • Umm Suqeim Plajı
  • Jumeirah Caddesi 
  • Dubai Marina
  • Dubai Müzesi
  • Dubai Çeşmesi
  • Ski Dubai
  • Madinat Jumeirah
  • Wild Wadi Su Parkı
  • Jumeirah Mosque
  • Dubai Dolphinarium

Dubai’de Ne Yenir?

Dünyanın en büyük otelleri ve markaları gibi elbette dünyanın en ünlü şefleri de Dubai otellerinde ve restoranlarında sizleri bekliyor. En kaliteli mutfakların özenle hazırlanmış tabaklarının yanı sıra şehirdeki sayısız büfede başta Arap mutfağının en ünlü hızlı yemeği olan şavurma olmak üzere, Uzakdoğu yemeklerinden hamburgere kadar çeşitli seçenekleri deneyebilirsiniz. Büryani de Dubai’da sıkça tercih edilen yemeklerden biri.

Kahve ve nargile keyfi Dubai’de oldukça popüler. Klimalı bir kahvede oturup Arap kahvesiyle nargilenizi tüttürebilirsiniz ya da otellerin içerisindeki barlarda Dubai manzarasına karşı içkinizi yudumlayabilirsiniz. Alkol ruhsatının genelde otellerin içerisindeki barlara ve restoranları verilmesi sayesinde Dubai’nincanlı gece hayatı özellikle otellerde yaşanıyor. Birbirinden güzel barlar ve kulüpler bu otellerde sizi bekliyor. Ünlü yıldızlardan iş adamlarına kadar herkese rastlayabileceğiniz gece eğlenceleri, Dubai akşamlarınızı unutulmaz hale getirecek.

Bu seyahat için gereken Dubai vizesini en kolay şekilde almak için vize hizmetleri sayfamız sizi bekliyor.

Dubai'den Ne Alınır?

Gümrüksüz alışveriş imkanı sağlayan Dubai, birçok turist için alışverişte cazibe noktası olur. Onlarca alışveriş merkezi olan şehirde, açık ve kapalı pazarların yanı sıra alışveriş caddeleri de oldukça popülerdir. Altın takı ve aksesuarlar, mücevherler, oymalar ve el sanatları gibi ürünler şehirden alabilecekleriniz arasında. Dubai'de alışveriş yapabileceğiniz en popüler ve yeni yerlerden biri Mall of Dubai'dir. Dünya standartlarında bir alışveriş merkezi kompleksi olan Mall of Dubai, içerisinde her şeyi bulabileceğiniz, eğlenebileceğiniz kayak yapıp film izleyeceğiniz bir eğlence ve alışveriş merkezi. 

Dünyanın en büyük ve eğlenceli free shoplarından biri olan Dubai Duty Free (Dubai Freeshop) de gezebileceğiniz alışveriş yerlerinden biri oluyor. Aradığınız ürünleri en ucuz fiyatlarla bulabileceğiniz Dubai Freeshop, dünyaca ünlü markaların ürünlerini en iyi fiyatlarla sunuyor. 

Tercih Edilme Nedenlerimiz

Misafirlerimiz neden mi bizi bu kadar çok seviyor ?

Kurumsal Kimlik ve Tecrübe
Erken Rezervasyon Avantajları
Seçkin Otellerde Konaklama
Tecrübeli ve Profesyonel Kadro

E-BÜLTEN ABONELİĞİ

Academic Tour'un tüm haberleri, kampanyaları ve yenilikleri hakkında bilgi almak istiyorsanız e-bülten aboneliğimize kayıt olun.

funduszeue.info © Tüm Hakları Saklıdır. Sitede bulunan hiç bir materyal izinsiz kopyalanamaz veya kopyalanması teklif edilemez.
Turlarımız içerisinde ilan edilen fiyatlar, ilgili tur için en uygun fiyat ve en düşük kategori olup, tarih ve erken rezervasyon durumuna göre değişiklik gösterebilir. İlan ettiğimiz tur fiyatları 'dan/’den itibaren başlayan fiyatlardır.
Erken Rezervasyon indirimli tur programlarımızda kademeli artış söz konusudur (Herhangi bir tarih kısıtı olmayıp, belirli sayıda kişi kısıtı mevcuttur).
Dilek ve önerileriniz için : [email protected] /
Web sitemizi düzgün ve hatasız görüntülemek için, Google Chrome tarayıcı kullanmanızı öneririz. Sayfamız Tablet/Telefon/PC uyumludur.
İZMİR EGETUR funduszeue.info funduszeue.infoŞTİ.

Acente2

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası