arel üniversitesi sağlık bilimleri fakültesi nerede / Arel Üniversitesi Sağlık Bilimler Fakültesi nerede?

Arel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Nerede

arel üniversitesi sağlık bilimleri fakültesi nerede

kaynağı değiştir]

İstanbul Arel Üniversitesi Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi – ArelKAM, faaliyetlerini kariyer danışmanlığı, staj danışmanlığı ve öğrencilerin kişisel gelişimine yönelik etkinlikler olmak üzere üç ana başlık altında yürütmektedir.

Kariyer Danışmanlığı, öğrencilerin kariyer planı oluşturabilmeleri ve gerekli yetkinlikleri kazanabilmeleri için yapmaları gerekenlerin anlatıldığı birebir görüşmeleri kapsamaktadır. Öğrenciler bu hizmet kanalıyla; kendi potansiyellerini analiz edebilmeyi, alternatif kariyer yolları belirleye bilmeyi ve doğru işle eşleşe bilmek için gerekli zihin haritaları oluşturabilmeyi öğrenirken ayrıca, öz geçmiş yazma, iş arama ve mülakat teknikleri gibi temel konularda da danışmanlık hizmeti alabilmektedirler.

Staj Danışmanlığı, Zorunlu Yaz Stajı ve İş yerinde Eğitim Uygulamaları olmak üzere iki başlık altında toplanmıştır. Yaklaşık çözüm ortağı bulunan ArelKAM, yıl içinde bu sayıyı arttırmaya yönelik çalışmalar yapmakta ve öğrencilerini bu firmalara yerleştirmektedir. akademik yılı içerisinde, yaklaşık öğrencinin yaz stajı işlemleri ArelKAM tarafından organize edilmiş ve iş hayatı ile ilgili bilgilendirme toplantıları düzenlenmiştir.

Kişisel Gelişime Yönelik Etkinlikler; Sektör Günleri, Kariyer Günleri, Atölye Çalışmaları & Eğitimler, Mülakat Provaları Etkinlikleri ve ArelKAMP başlıkları altında toplanmıştır. Sektör Günleri; çeşitli sektörlerde öncü firmaların yetkililerinin öğrencilerle bir araya gelerek, deneyimlerini paylaştıkları ve öğrencilerin sorularını yanıtladıkları seminerlerdir. Bunun yanında, yılın belirli dönemlerinde, fakülteler ve yüksek okullar bazında Kariyer Günleri organize edilerek birçok işveren firmanın, kurdukları stantlar ve düzenlenen seminerlerle öğrencilerle buluşmaları sağlanmaktadır.Mülakat Provaları Etkinlikleri, insan kaynakları alanında öncü kurumların yetkilileri ile öğrencilerimizin prova niteliğinde gerçekleştirdiği mülakatlardır. Bu provalar öğrencilerimize mülakat sırasında geliştirebilecekleri yönlerine ilişkin geri bildirim sağlamaktadır. ArelKAM tarafından düzenlenen ArelKAMP etkinliği, İstanbul Arel Üniversitesi’nde öğrenim gören, başarı kriterlerine uygun öğrencilerin Koçluk, NLP gibi temel konularda seminerler dizisine katıldıkları bir eğitim kampı programıdır. akademik döneminde Beden Dili ve İletişim, Düşünme ve Karar Verme, Hedef Belirleme & Sonuç Alma & Problem Çözme Teknikleri, Amazon Liderler, İş Hayatında Duygusal Zeka, Y Jenerasyonu, Takım Çalışması başlıklarıyla Atölye Çalışmaları & Eğitimler gerçekleştirilmiştir.

Öğrenci Kulüpleri ve Liderlik Ofisi[değiştir kaynağı değiştir]

Dış bağlantılar[değiştir

Arel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi

Assoc. Prof. Dr. Mirna Fawaz (Lebanese university Head of Nursing Department, Beirut, Lübnan)
Assoc. Prof. Luiza Gabunia (Tbilisi State Medical University Physical Medicine and Rehabilitation, Tbilisi, Gürcistan)
Doç. Dr. Fahriye Vatan (Ege Üniversitesi Hemşirelik Bölümü, İzmir, Türkiye)
Doç. Dr. Penbe Çağatay (İstanbul Arel Üniversitesi Biyoistatistik Bölümü, İstanbul, Türkiye)
Dr. Almaz Ahmedov (Ministry of Health, Bakü, Azerbaijan)
Dr. Angela Muozon (University of Santo Tomas, Manila, Filipinler)
Dr. J. Maria Hooks (Methodist Hospital, Bihar, Hindistan)
Dr. Nargiz Mahdiyeva (Moscow State Hospital, Moscowa)
Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Ünlü (Hasan Kalyoncu Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Gaziantep Türkiye)
Dr. Öğr. Üyesi Funda Esin Fakılı (Sanko Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Gaziantep Türkiye)
Prof. Dr. Filiz Kantek (Karadeniz Teknik Üniversitesi Hemşirelik Bölümü, Trabzon, Türkiye)
Prof. Dr. Hatice Ulusoy (Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü, Sivas, Türkiye)
Prof. Dr. Havva Öztürek (Karadeniz Teknik Üniversitesi Hemşirelik Bölümü, Trabzon, Türkiye)
Prof. Dr. Hülya Yazıcı (İstanbul Arel Üniversitesi Tıbbi Biyoloji Bölümü, İstanbul, Türkiye)
Prof. Dr. İbrahim Halil Cankul (İstanbul Arel Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü, İstanbul  Türkiye)
Prof. Dr. Mahmut Orhan Denli (İstanbul Arel Üniversitesi Fizyoloji Bölümü, İstanbul, Türkiye)
Prof. Dr. Mehmet Yüncü (Gaziantep Üniversitesi Histoloji ve Embriyoloji Bölümü, Gaziantep, Türkiye)
Prof. Dr. Serap Altundağ (Bandırma Onsekiz Mart Üniversitesi Hemşirelik Bölümü, Balıkesir, Türkiye)
Prof. Dr. Sergül Duygulu (Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Bölümü, Ankara, Türkiye)
Prof. Dr. Seyda Seren İntepeli (Dokuz Eylül Üniversitesi Hemşirelik Bölümü, İzmir, Türkiye)
Prof. Dr. Şükrü Karataş (İstanbul Arel Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü, İstanbul, Türkiye)
Prof. Dr. Tekin Karslıgil (Gaziantep Üniversitesi Tıp Eğitimi ve Bilişim Anabilim Dalı, Gaziantep, Türkiye)

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası