pinterest indir / ‎Pinterest App Store’da

Pinterest Indir

pinterest indir

Pinterest indir

Pinterest, bir sosyal ağ ve ilham kaynağı platformudur. Pinterest üzerinde, kullanıcılar birbirlerinin paylaştığı resimleri (&#;pinleri&#;) toplayabilir ve bu pinleri kendi özel sayfalarına (&#;tahtalarına&#;) düzenleyebilirler. Genellikle moda, tasarım, yemek, ev dekorasyonu ve benzeri konularla ilgili resimleri toplamak için olarak kullanılır.


Pinterest ekran goruntuleri

Pinterest Nedir?

Siteyi aslında isminden yola çıkarak anlatmak en doğrusu olacaktır. Pin (iğnelemek) ve interest (ilgi) kelimelerinin birleşmesi ile oluşuyor. Pinterest, ilgi alanlarınızı oluşturan görselleri, panolara iğnelemek anlamında kullanılıyor. Daha kısa bir deyim ile dijital pano özelliği sunuyor. Sadece resim değil, gif ve videolardan oluşan paylaşımlarda mevcut. Sosyal medya kullanıcıları, kaliteli görsel içerik paylaşmak ve etkileşim kurmak için bu platformu seçiyor. Her zevke göre milyonlarca görsel bulabileceğiniz ve kendi panolarınızı oluşturabileceğiniz bir platform. Kaliteli ve çok geniş bir video/görsel içeriğine sahip olan Pinterest ile, moda, ev eşyaları, dövme sanatı, resim, yemek tarifleri, spor, sinema, kitap, duvar kağıdı… aklınıza gelebilecek her konuda görsele ve videoya ulaşabilirsiniz. Ve tüm bunlar tamamen ücretsizdir, hiçbir ödeme yapmanıza gerek yoktur.

Pinterest Nasıl Kullanılır?

Pinterest’de iki tür hesap oluşturabilirsiniz. Birincisi kişisel hesap, diğeri ise işletme hesabı olarak. Pinterest’e üye olmak için, mail adresinizi ya da Facebook hesabınızı kullanabilirsiniz. Örneğin; mail adresiniz ile kişisel hesap oluşturmak istiyorsunuz. Öncelikle mail adresinizi yazıp bir parola oluşturun. Giriş yaptıktan sonra, Pinterest size dair kişisel birkaç şey öğrenmek isteyecektir. Adınızı, yaşınızı, belirtmek isterseniz cinsiyetinizi ve yaşadığınız ülkeyi seçmeniz gerekiyor. Bunun gibi birkaç kişisel bilgiden sonra, karşınıza 65 konu kategorisinden oluşan bir sayfa çıkacak. Ana sayfanızda yer alması için ilgi alanlarınıza yönelik en az 5 adet konu başlığı seçtikten sonra ileri tuşuna basın. Artık hesabınız hazır, profilinizi düzenleyebilir, biyografi ya da web sitenizi ekleyebilirsiniz.

Pin ve Pona Nedir?

Pin; İsterseniz kendi yüklediğiniz görsel ve videoları isterseniz de başa kullanıcıların paylaşımlarını yüklemeye denir. Pano; Pinlerin belirli bir konu ya göre bir araya toplandığı yerdir.

FacebookTwitterPinterestWhatsAppTelegram

İndir, keşfet, paylaşandroid
androidwindowsmac
Pinterest icon

Herhangi bir zamandan istediğiniz bir fotoğrafı asın

Önceki sürümler
Pinterest aynı isimli ünlü sosyal ağın resmi uygulamasıdır. Bununla birlikte videolar, resimler, metinler, şarkılar vb. dahil bütün favori şeylerinizi el atında tutabileceğiniz ve düzenleyebileceğiniz kendi sanal panonuzu oluşturabilirsiniz.

Tabi ki en iyi kısmı, sadece kendi panonuzu döşemekle kalmadan aynı zamanda diğer kullanıcıların panolarını da arayabilmeniz ve ziyaret edebilmenizdir. Yorumlar bırakarak ne düşündüğünüzü bilmelerini sağlayabilir ve öğeleri &#;repin&#; yaparak kendi panonuza getirebilirsiniz.

Bu uygulaması sayesinde fotoğraf çekebilir ve hızlı bir şekilde panonuza asıp bütün takipçilerinizle paylaşabilirsiniz. Bu günlük tecrübelerinizi anlık olarak paylaşmak için mükemmel bir yoldur.

Pinterest milyonlarca kullanıcısı olan her zaman bakmaya değer fotoğraflar ve resimler bulabileceğiniz sosyal bir ağdır. Bu uygulama sayesinde internet bağlantınız olduğu sürece herhangi bir yerde, herhangi bir zamanda bunu yapabilirsiniz.
Andrés López tarafından incelendi. Uptodown Localization Team tarafından çevrildi.

Gereksinimler (son sürüm)

  • Android ya da üstü sürümünü gerektirir

Sıkça sorulan sorular

Pinterest'i nereden indirebilirim?

Pinterest'i Uptodown uygulamasından veya web sitesinden indirebilirsiniz. En Son Sürüm'e (eğer aradığınız buysa), ardından İndir'e dokunun, ardından uygulamanın APK'sına sahip olursunuz ve onu yükleyebilirsiniz.

Pinterest resimlerini ücretsiz olarak nereden indirebilirim?

Pinterest'den görselleri ücretsiz olarak indirmek için uygulamayı açmanız, görseli aramanız ve üç nokta menüsüne dokunmanız yeterlidir. Buradan, üçüncü taraf uygulamaları ödemek veya yüklemek zorunda kalmadan görüntüyü indirebilirsiniz.

Bir hesap olmadan Pinterest'i görüntüleyebilir miyim?

Evet, bir tarayıcı kullanıyorsanız hesap olmadan Pinterest'i görüntüleyebilirsiniz, ancak bir süre sonra giriş yapmaya sürükleneceksiniz. Ancak hiçbir özelliğini bir hesap olmadan kullanamazsınız, bu nedenle kaydolmak en iyisidir.

Pinterest ücretsiz mi?

Evet, Pinterest ücretsiz bir uygulama. Bu uygulamadan en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız, kaydolmaya değer, ardından tüm özelliklerinden yararlanabilirsiniz. Pinterest'deki mağazalara da ulaşabilirsiniz.

Pinterest'i ne için kullanabilirim?

Pinterest, ilham almanın popüler bir yolu. İster fikir arayan bir yazar olun, isterseniz Kendin Yap projelerinden hoşlanan biri olun, Pinteresther türlü ilginç görsel ve projeyi bulmak için harika bir yer.

Daha fazla bilgi

Paket Adımonash.pwest
LisansÜcretsiz
İşletim SistemiAndroid

Önceki sürümler

apkAndroid + Haz

apkAndroid + Haz

apkAndroid + Haz

apkAndroid + May

apkAndroid + May

apkAndroid + May

Diğer platformlar için mevcut

Oylama

Writers' Tools

Spotify icon

Spotify

Hareket halindeyken müziğinizi dinleyin

Tumblr icon

Tumblr

Tumblr sosyal ağının resmi uygulaması

Google Drive icon

Google Drive

Google Drive ile dokümanlarınızı ve dosyalarınızı senkronize edin

Wikipedia icon

Wikipedia

Tüm Wikipedia makaleleri Androidinizde

Pinterest benzer

Instagram icon

Instagram

Telefon fotoğrafçılığının kralı, şimdi Android'te

TikTok (Asia) icon

TikTok (Asia)

Müzik yeteneğinizi paylaşabileceğiniz bir sosyal ağ

Chikii icon

Chikii

AAA oyunları izlemek için muhteşem bir portal

Facebook icon

Facebook

Android cihazınızdaki mükemmel sosyal ağ bağlantısı

monash.pw icon

monash.pw

Yeni insanlarla tanışın, onlarla sohbet edin ve birçok yeni arkadaş ol

Kwai icon

Kwai

Müzik ve efektlerle video tabanlı bir sosyal ağ

Likee icon

Likee

Özel efektlerle eğlenceli videolar oluşturun ve paylaşın

İletişim uygulamalarını keşfedin

imo beta icon

imo beta

Arkadaşlarınızla ücretsiz arama ve mesajlarla iletişim kurun

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır