directx 8.1 windows 10 64 bit download / Indir DirectX Windows (32/64 bit) Türkçe

Directx 8.1 Windows 10 64 Bit Download

directx 8.1 windows 10 64 bit download

kaynağı değiştir]

"19H2" kod adı verilen Windows 10'un sürümünün dokuzuncu kararlı yapısı, 26 Ağustos 'dan beri Insider Release Preview dalında olduktan sonra 12 Kasım 'da halka açıklandı. Önceki güncellemelerin aksine, bu önemli yeni özellikler olmadan küçük bir kalite güncellemesi olarak yayınlandı.[]

Sürüm (Mayıs Güncellemesi)[değiştir kaynağı değiştir]

Windows 10, farklı cihaz sınıfları arasında kullanıcı deneyimini ve işlevselliğini daha tutarlı hale getirir ve Windows 8'de tanıtılan kullanıcı arabirimindeki eksiklikleri giderir.

Windows Runtime uygulama ekosistemi Evrensel Windows Platformuna (UWP) dönüştürüldü. Evrensel Windows Platformu, tek bir Windows çekirdeğiyle aynı uygulamayı; masaüstü bilgisayarlar, akıllı telefonlar, tabletler, Xbox One konsolları ve diğer uyumlu Windows 10 cihazları dahil olmak üzere birden çok platformda ve cihaz sınıfında çalıştıracak şekilde geliştirilir. Geliştiriciler, bir uygulama için satın alınan lisansların yalnızca satın aldıkları cihaz yerine kullanıcının uyumlu cihazlarının tümüne uygulandığı "çapraz satın alımlara" izin verebilir (örn., PC'de uygulama satın alan bir kullanıcının akıllı telefon sürümünü kullanma hakkı da vardır. Hiçbir ekstra ücret ödemeden).

Windows 10'da Microsoft Store bir mağaza görevi görür. Microsoft Store; uygulamalar, oyunlar, e-kitaplar, filmler ve Windows temaları gibi (Türkiye pazarında hepsi yok.) birçok içeriğe sahiptir. Windows 10 ayrıca Microsoft Store'da web uygulamalarının ve masaüstü yazılımının (Win32 veya .NET Framework kullanarak) Microsoft Store'da dağıtım için paketlenmesine izin verir.[14]

Kullanıcı arayüzü ve masaüstü[değiştir kaynağı değiştir]

Windows 10, yeni bir varsayılan web tarayıcısı olan Microsoft Edge'i içermektedir.

Microsoft, ortak web standartları oluşturmayı amaçladığı için Edge’i Chromium projesi içerisinde geliştirmeye başladı. Final sürümü yayında ve indirilebilir durumda.

Windows 10, Microsoft'un akıllı kişisel asistanı Cortana'yı ilk kez yılında Windows Phone ile tanıttı. Cortana şu anda yalnızca Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, Çin, Fransa, İtalya, Almanya, Brezilya, Meksika, Japonya, Kanada, İspanya, Avustralya ve Hindistan'da kullanılabilir. Cortana, hem metin hem de ses girişini destekleyen Windows'un gömülü arama özelliğinin yerini aldı ve dolayısıyla arama yapmak ve Cortana’ya erişmek için aynı tuş kullanılmıştır. Ancak daha sonra Arama ve Cortana ayrıldı ve ikisinin ayrı tuşları oldu. Bazı özellikleri: Bing ile entegrasyon, hatırlatıcı ayarlama, dosya arama, müzik çalma, uygulama başlatma.

Windows platformları ve Microsoft çevrimiçi hizmetleri arasında uygulanan bir ebeveyn denetim sistemi eklenmiştir. Kullanıcılar belirlenmiş bir aile oluşturabilir ve çocuk olarak belirlenen kullanıcıların web sitelerine erişim, Microsoft Store satın alımlarında yaş derecelendirmelerini zorunlu kılma ve diğer kısıtlamalar gibi eylemlerini izleyebilir ve kısıtlayabilir. Servis ayrıca, çocuğun bilgisayar kullanımını detaylandıran ebeveynlere haftalık e-posta raporları gönderebilir. Windows'un önceki sürümlerinden farklı olarak, bir ailedeki alt hesapların bir Microsoft hesabıyla ilişkili olması gerekir; bu ayarların belirli bir çocuğun kullandığı tüm Windows 10 aygıtlarına uygulanmasına izin verir.

Multimedya ve oyun[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası