shaco rün jungle / Best Singed players RU - League of Legends

Shaco Rün Jungle

shaco rün jungle

How are players ranked?

Two scores are determined for each summoner/champion/role (one for the current season, one for the past 30 days). Then a third score is computed (geometrical average of the two previous scores). Summoners are ranked by champion according to their best "averaged score" (one averaged score per role) for that champion.

The two scores (the one for season and the one for past 30 days) are computed using those rules:

  • +1 tier → score * 4 (The tier taken into account is the average tier of each game where the champion was played)
  • +12% winrate (compared to the average for that champion/role) → score * 2
  • +% KDA (compared to the average for that champion/role) → score *
  • Players must play a minimum of 10 games to be ranked. If a player has played fewer than 50 games with that champion/role → score * for each missing game.
  • You need to have played at least 1 ranked game in the past 30 days to be ranked with that champion.
  • If you played less than 5 games with the given champion in the less 30 days, a penalty is applied → score * for each missing game
  • Those rules are exponentials (ie +2 tier → score * 16)

Jungle Shaco Rehberi (En Detaylı Rehber)

  • Yüzbaşı
    Mesaj
    Konu Sahibi
    Merhaba arkadaşlar. (Yeni sezon geldi kabiliyetleri değiştirdim.)

    Bu konuda sizlere mainim Shaco'yu en g&#;zel şekilde anlatacağım. Buildi, oynanışı, nelere dikkat edilmesi gerektiğini, r&#;n ve kabiliyet dizilimini s&#;yleyeceğim.
    Bazı arkadaşlar Shaco'yu AP oynuyor. G&#;zel oluyor ama &#;ok da etkili değil. Yani biraz şans işi ve zor. Bu y&#;zden ben AD Shaco Jungle kullanıyorum ve bunu anlatacağım.

    Shaco Nasıl Bir Karakterdir?

    *Yakın d&#;v&#;ş suikast&#;ısıdır.
    *Oynaması &#;ok zevkli bir karakterdir.
    *Ka&#;ış mekanizması olağan&#;st&#; bir karakterdir.
    *Rakibinizi deli edebileceğiniz bir karakteridir.
    *Gank kapasitesi &#;ok iyi bir karakterdir.
    *Yavaşlatma (slow) ve korkutma (fear) etkilerine sahip bir karakterdir.
    *Rakibini kolay yakalayabilen bir karakterdir.
    *İyi bir ormancıdır. 6 levelde ejderha kesebilen bir karakterdir.
    *&#;abuk &#;lebilen biraz dayanıksız bir karakterdir.
    *TF sırasında dikkati &#;st&#;ne &#;ekerek karışıklığı dağıtıp takımınızın rakibi teker teker &#;ld&#;rmesini sağlar. (İşte Shaco'nun en sevdiğim bu &#;zelliğini oyun sırasında kimse anlayamaz ama takıma katkısı &#;ok b&#;y&#;kt&#;r.)

    Shaco'yu Nasıl Counterlarız?

    Shaco g&#;r&#;nmez olup ka&#;abilen bir şampiyon olduğu i&#;in Durug&#;r&#; gibi bir sihirdar b&#;y&#;s&#;yle, Lee Sin gibi yetenekleri g&#;r&#;nmez şampiyonları g&#;r&#;n&#;r hale getirebilen şampiyonlarla, G&#;r&#;ş Totemi ve K&#;hin'in Karışımı ile ve sersemletme yetenekleri olan şampiyonlar (Sersemletme Shaco'nun Q yeteneğini engelleyebilir) ile counterlanabilir.

    Shaco'nun Hikayesi

    &#;oğu kişi &#;l&#;m&#; herhalde komik bulmuyordur. Zaten değildir de, tabii Shaco değilsen. Shaco'ysan, feci komiktir. Shaco, Valoran'ın ilk tam teşekk&#;ll&#; katil komedyeni. Karşısındakini &#;ld&#;rene kadar şaka yapar, sonra da kendisi g&#;ler. İblis Soytarı olarak tanınan bu kişi tam bir muammadır. Kimse nereden geldiği konusunda anlaşamaz, Shaco da hi&#; bir ayrıntı vermez. Yaygın g&#;r&#;şe g&#;re Shaco Runeterra'lı değildir, karanlık ve &#;arpık bir d&#;nyadan &#;ağrılmış bir şeydir. Bazıları da onun insanlığın karanlık d&#;rt&#;lerinin v&#;cut bulmuş hali olduğuna, bu y&#;zden mantıkla ikna edilemeyeceğine inanır. En akla yatan inanış ise Shaco'nun, hizmetlerine ihtiya&#; duyulana kadar kendi deli haline bırakılmış kiralık bir katil olduğu. Shaco kendisini korkun&#;, kanuna aykırı bir gaddarlık hakkında sorguya &#;ekmek i&#;in arayan yetkililerin elinden her fırsatta ka&#;arak kurnazlığını kanıtladı. Bu tip dedikodular Valoran yerlilerinin i&#;ini rahatlatsa da, b&#;yle k&#;t&#;l&#;k dolu birinin serbest&#;e dolaşmasına izin verilmesi akıl alacak şey değil.

    Ge&#;mişi hakkındaki ger&#;ek ne olursa olsun, Shaco League of Legends'a (Efsaneler Ligi) sadece kendi bildiği sebeplerle katıldı. Hem diğer şampiyonların hem de halkın &#;oğunlukla &#;ekindiği biri. Sadece Savaş Enstit&#;s&#;'ndeki sihirdarlar b&#;yle bir yaratığın Lig'e girmesine izin verilme nedenini biliyor. Ama &#;oğu Runeterra'lı, bunun ele avuca sığmaz Shaco'yu baştakilerin g&#;z&#;n&#;n &#;n&#;nde tutmak i&#;in yapıldığından ş&#;pheleniyor. Bu şampiyon elbette deliliğin a&#;ık&#;a h&#;k&#;m s&#;rebildiği yerlerde, &#;rneğin Zaun ve Noxus'un g&#;ce a&#; sihirdarları arasında g&#;zde.

    Ne yaparsanız yapın, sakın ona şakayı anlamadığınızı s&#;ylemeyin.

    Shaco'nun Yetenekleri

    Arkadan Vuruş

    Shaco, bir birime arkadan saldırdığında %20 fazla hasar verir.

    Kandırmaca (Q)

    Shaco g&#;r&#;nmez olur ve hedef konuma ışınlanır. Sonraki ilk saldırısında kritik vuruş yapması kesindir.
    Shaco yakına ışınlanır ve 3,5 saniyeliğine g&#;r&#;nmez funduszeue.infoi 6 saniye i&#;erisinde yaptığı ilk normal saldırı kritik vurarak, %//// hasar verir (normal kritik vuruşlar % hasar verir).




    Soytarı Kutusu

    Shaco hedef konumda canlı bir Soytarı Kutusu yaratır. Kutu g&#;r&#;nmez bir şekilde, yakındaki birimleri Korkutup yakına gelenlere saldırmaya hazır halde beklemeye koyulur.
    Shaco hedef noktaya bir Soytarı Kutusu bırakır. Kutu 2 saniye sonra g&#;r&#;nmez hale gelir ve bir rakip yaklaştığında a&#;ılarak yakındaki rakipleri //1// saniyeliğine korkutup onlara saldırıfunduszeue.infoığı saldırılar 35/50/65/80/95 (+20% Yetenek G&#;c&#;) b&#;y&#; hasarı verir; Soytarı Kutusu g&#;r&#;nmez haldeyken 60 saniye, saldırı yaparken 5 saniye aktif kalır.




    &#;ift Zehirli Bı&#;ak

    Shaco'nun bı&#;akları vurdukları hedefi pasif olarak zehirleyerek yavaşlatır ve minyonlarda ıskalama ihtimali ortaya &#;ıkmasını sağlar. Shaco, hedefi zehirleyerek hasar vermek i&#;in bı&#;aklarını fırlatabilir.
    Pasif: &#;ift Zehirli Bı&#;ak kullanıma hazırken, Shaco'nun normal saldırıları hedefin Hareket Hızı değerini 2 saniyeliğine %10/15/20/25/30 azaltır. Ayrıca, minyonların vuruş ihtimalini de 2 saniyeliğine %20//25//30 azaltır.
    Aktif: Hedeflenen rakibe 50/90/// (+% ek Saldırı G&#;c&#;) (+% Yetenek G&#;c&#;) b&#;y&#; hasarı verir ve Hareket Hızı değerinin 3 saniyeliğine %10/15/20/25/30 azalmasına sebep olur.




    Hal&#;sinasyon

    Shaco, yanıbaşında kendi g&#;r&#;nt&#;s&#;n&#; i&#;eren bir yanılsama oluşturur. Bu yanılsama, rakiplere saldırabilir (Kulelere normalin yarısı hasar verir) Yanılsama &#;ld&#;ğ&#;nde patlar ve &#;evresindeki rakiplere hasar verir.
    Shaco kısa s&#;reliğine kaybolur ve 18 saniye boyunca yanında kalacak bir klonla yeniden ortaya &#;ıkar. Klon, Shaco'nun verdiği hasarın %75'ini verir; g&#;rd&#;ğ&#; hasar ise %50 oranında funduszeue.info &#;ld&#;ğ&#;nde patlayarak, yakındaki rakiplere // (+% Yetenek G&#;c&#;) b&#;y&#; hasarı funduszeue.info, alt tuşuna basılı tutup sağ fare tuşu kullanılarak veya bu yeteneği tekrar etkinleştirerek y&#;netilebilir.




    Shaco'nun Kısaca &#;zelliklerini ve Yeteneklerini Belirten Bir Video (Benim &#;evirim ve Dublajım İle):




    Evet, buraya kadar Shaco'nun temel &#;zelliklerini, yeteneklerini, nasıl bir şampiyon olduğunu vs. &#;ğrendik. Yani şampiyonu yeni aldık ve &#;stteki bilgileri de edindik.
    R&#;n ve kabiliyet dizilimi nasıl olmalı? Şimdi ben bu şampiyonu nasıl kullanacağım? Nelere dikkat etmem lazım? Hadi şimdi onları g&#;relim.


    R&#;n Dizilimi

    R&#;nler karakteri oyunun başlarında sağlam yapan temel bir unsurdur. R&#;nlerimizde amacımız eksik olan y&#;nlerimizi geliştirmek. Yani Shaco i&#;in saldırı hızı, saldırı g&#;c&#;, zırh ve b&#;y&#; direnci almamız gerek. Bu r&#;nler Shaco'yu oyunun başlarında daha sağlam bir şampiyon yapacaktır. Ayrıca orman kamplarını temizlemeyi ve gank atmayı da kolaylaştıracaktır.
    Damgalara 9x "Saldırı Hızı", m&#;h&#;rlere 9x "Zırh", nişanlara 8x "B&#;y&#; Direnci ve 1x Saldırı G&#;c&#;", cevherlere ise 3x "Saldırı G&#;c&#;" koyuyoruz. Dikkat etmemiz gereken şey nişanların birinde saldırı g&#;c&#; olmalı.

     Jungle Shaco Rehberi (En Detaylı Rehber)



    Kabiliyetler

    Kabiliyetlerimiz de bu şekilde.

     Jungle Shaco Rehberi (En Detaylı Rehber)



    İtem Dizilimi


    1. İlk &#;nce bu itemlerle başlıyoruz.
     Jungle Shaco Rehberi (En Detaylı Rehber)
     Jungle Shaco Rehberi (En Detaylı Rehber)


    2. Sonra ormanda altın biriktirip bu itemleri alıyoruz.
     Jungle Shaco Rehberi (En Detaylı Rehber)
     Jungle Shaco Rehberi (En Detaylı Rehber)
     Jungle Shaco Rehberi (En Detaylı Rehber)


    3. Sonra altın biriktirip base atıyoruz be bu itemleri alıyoruz.
     Jungle Shaco Rehberi (En Detaylı Rehber)


    4. Sonra altın yapıp bunları alıyoruz.
     Jungle Shaco Rehberi (En Detaylı Rehber)


    5. Sonra benim en sevdiğim item, "B&#;y&#;k Kertenkele'nin Ruhu" itemiyle &#;ok iyi giden "Celladın &#;ağrısı" alıyoruz. Belirli bir altın biriktirmeniz gerekmez. Base atmak istediğiniz bir zamanda alt itemlerini "Hırs Kılıcı" ve "Uzun Kılı&#;" da alıp sonradan itemi tamamlayabilirsiniz. Bu iki itemin pasifi birleşince ger&#;ekten &#;ok iyi oluyor. Pasiflerini inceleyebilirsiniz.


    Buraya kadar ana itemleri g&#;rd&#;k. Bunları &#;ıktıktan sonra eminim &#;ok sağlam olacaksınız. Şimdi oyun lateye doğru gidiyor ve Shaco'yu daha g&#;&#;l&#; yapmamız lazım.

    6. Biraz daha tanky olmak i&#;in bu itemleri alabilirsiniz. &#;zellikle Ağırkan'ın pasifi kendi pasifinizle birleşince 10 numara oluyor. Deneyin anlayacaksınız. Ayrıca Atma'nın Mızrağı da &#;ok iyi itemdir. Size hem saldırı g&#;c&#; hem kritik vuruş hem zırh hazandırır. (Karşıda AP ve AD karakterler olduğunu var sayarsak. AP yoksa b&#;y&#; direnci almanıza gerek yok.)
     Jungle Shaco Rehberi (En Detaylı Rehber)


    7. Şimdi oyun iyice uzadı. Yani itemleri yardırmamız lazım. İlk &#;ıkacağınız item Hydra olsun. &#;&#;nk&#; ultinizin yani klonunuzun verdiği hasarı arttırmak i&#;in Hydra &#;ıkmanız gerek. Eğer baya kill aldıysak Ağırkan'ı satıp yerine Donmuş Balyoz alabilirsiniz. Celladın &#;ağrısı'nı satıp yerine Ebedi Kılı&#; alabilirsiniz.

    Yetenekleri Y&#;kseltme Sırası (Maxleme)

     Jungle Shaco Rehberi (En Detaylı Rehber)


    Eğer &#;abuk gank atmanız gerekiyorsa 2. levelde Q yeteneğine verin. Eğer gerekmiyorsa ve hızlı level alıp hemen altın biriktirmek istiyorsanız 2. levelde E yeteneğine verin.

    Sihirdar B&#;y&#;leri

     Jungle Shaco Rehberi (En Detaylı Rehber)
     Jungle Shaco Rehberi (En Detaylı Rehber)


    "&#;arp" ve "Tutuştur" Shaco i&#;in &#;ok &#;nemli. &#;nemini "Oynanış" b&#;l&#;m&#;nde anlayacaksınız.

    Oynanış

    Şimdi size nasıl Shaco'yu nasıl oynayacağınızı ve p&#;f noktalarını en detaylı şekilde anlatacağım.

    1. Oyuna başladık itemlerimizi aldık (yukarıda bahsettiğim itemler). Koşa koşa maviye gidiyoruz. W yeteneğimizi hemen geliştirmiyoruz! &#;&#;nk&#; maviye geldiğimiz zaman baskın yeme ihtimalimiz olabilir. Takıma arkadaşlarımıza 1. dakikaya kadar hemen yerlerini almasını istiyoruz (maviyi koruması i&#;in takım arkadaşlarımızı yerleştiriyoruz) Ama 1. dakikaya kadar halletmemiz lazım. Baktık baskın falan yok ortada W yeteneğini geliştirin ve dakikada mavinin doğacağı b&#;lgenin arkasına soytarı kutularımızı yerleştirmeye başlıyoruz. 'e kadar 4 soytarı kutusu yerleştirmiş olmamız gerek. Mavi doğduktan sonra maviyi alıyoruz. (Videoda g&#;r&#;ld&#;ğ&#; gibi.)


    2. Level atladık. Şimdi eğer &#;abuk gank atmanız gerekiyorsa Q yeteneğine verin. Eğer gerekmiyorsa ve hızlı level alıp hemen altın biriktirmek istiyorsanız E yeteneğine verin. Eğer rakip takımda jungler varsa koşa koşa haritada belirttiğim yere gidiyoruz:

     Jungle Shaco Rehberi (En Detaylı Rehber)


    Ve hemen soytarı kutularımızı koymaya başlıyoruz. Koyabildiğimiz kadar hi&#; vakit kaybetmeden. (Eğer karşı tarafta manasız jungler varsa b&#;y&#;k ihtimal kırmızıyı kesmiştir. Ve kırmızıyı kestikten sonra ya ifritlere ya da golemlere gidecektir. Bu y&#;zden haritada belirttiğim yere gitmeden &#;nce &#;ok dikkatli olun. Rakibiniz sizi g&#;rmemeli. &#;imene girmeyi başardıysanız &#;ok iyi işi &#;ıkardınız demektir.) Rakip jungler bu &#;imenden mutlaka ge&#;ecektir ve o ge&#;ene kadar bekleyeceğiz. Ve &#;len soytarı kutularının yerine zaman kaybetmeden yenilerini koymaya devam edeceğiz. Rakip jungler &#;imene yaklaştığı anda hemen arkasına doğru Q yeteneğini kullanın ve soytarılarla birlikte siz de vurmaya devam edin. Bu arada rakibiz "Sı&#;ra" kullanması ihtimaline karşı "Tutuştur" yeteneğini de kullanın. (Videoda g&#;r&#;ld&#;ğ&#; gibi)



    Ama tabi bazen başarısız olunabiliyor.

    3. İlk kanı bu y&#;ntemle aldıysak iyi gidiyoruz demektir. Ganklerimizi sağlam tutalım. En &#;ok hangi koridor zorlanıyorsa genelde oraya gank atalım. Şimdi Shaco ile &#;rnek bir gank nasıl atılır onu g&#;relim:



    G&#;rd&#;ğ&#;n&#;z gibi Q attıktan sonra oraya bir soytarı kutusu koydum. Nedeni ise rakibiniz ka&#;arken soytarı kutusunun yanından ge&#;erken korkutulsun ve onu yakalamamız i&#;in bize zaman kazandırsın. Buna dikkat edelim.

    Ayrıca W yeteneğini ka&#;arken ya da totem niyetine de kullanabilirsiniz.

    4. Ganklarimizi attık. Bazıları başarılı bazıları başarısız olabilir. Takımımız yavaş yavaş midde toplanmaya başlıyor. Bir TF hazırlığı oluyor. TF'lerde dikkat etmemiz gereken nokta, TF'ye direk girmememiz gerektiğidir. Yani TF başlayınca ultinizi a&#;ın ve klonunuzu TF'ye yollayın. Siz kıyıda k&#;şede durun ya da tek kalmış rakipleri kesin. Baktık TF bitiyor;

    *Eğer TF'yi bizim lehimize d&#;n&#;yorsa canı az olan ve ka&#;maya &#;alışan rakipleri kendiniz avlayın.
    *Eğer TF bizim aleyhimize d&#;n&#;yorsa (yaşayan tek siz kaldıysanız ve karşıda kişi yaşıyorsa) arkanıza bakmadan ka&#;ın.

    &#;&#;nk&#; Shaco suikast&#;i bir karakterdir TF'ye direk girerseniz hemen yatarsınız. Hele ki Q yeteneğiyle girerseniz ka&#;ma şansınız bile olmaz.

    Bir T&#;yo

    Oyunun sonlarına doğru rakip takımın birliğini bozmanız gerek. Yani rakip takımdan kişi peşinize takıp onları kendi takım arkadaşlarınızın yanına getirebilirsiniz. Bunun i&#;in yeteneklerinizi kullanın. 1 tane bile taksanız peşinize k&#;rdır &#;&#;nk&#; TF'te 5 vs 4 olacak ve b&#;y&#;k ihtimal siz kazanacaksınız. Rakibinizi yeteneklerinizle deli edin sizi yakalayabilmek i&#;in hırs yapsınlar.

    5. Shaco &#;ok iyi kule alabilen bir şampiyondur. Bu y&#;zden oyunun sonlarına doğru kule almak gerekiyorsa bundan sorumlu olacak kişi de sizsiniz. &#;&#;nk&#; hem ultinizle kolayca kule alabilirsiniz. Hem de yeteneklerinizle hızlıca ka&#;abilirsiniz.

    Ka&#;ma Y&#;ntemleri

    *&#;nceden yerleştirdiğiniz soytarı kutularına doğru ka&#;mak size b&#;y&#;k bir avantaj kazandırır.

    *Aldatmaca yeteneğini ileri doğru (ka&#;tığınız y&#;ne doğru) değil de rakibin arkasına doğru atmanız gerek. &#;&#;nk&#; eğer ileri doğru atarsanız rakibiniz b&#;y&#;k ihtimal ileri doğru attığınızı anlayacak ve o tarafa doğru gidecektir. (Nasıl yapılacağını videoda g&#;sterdim)



    *E yeteneğini kullanarak rakibinizi yavaşlatıp daha rahat ka&#;abilirsiniz.

    *Ultinizi kullanabilirsiniz. Ultinizi a&#;tığınızda klonunuzu "R" tuşu ile başka bir yere y&#;nlendiriniz. Kendiniz başka bir yere gidin. Bu sayede rakibiniz şaşıracak kararsızlıktan+yanlış yola sapmaktan siz zaman kazanmış olacaksınız.


    Anlatacaklarım bu kadar. Eğer aklıma yeni bilgiler gelirse ekleyeceğim. Kendinize iyi bakın arkadaşlar. İyi şakalar!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furko -- 15 Aralık ; >







  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
    Detaylı bir rehber olmuş , şakacı olmamasıda bir başka.'' Şakacı Şako '' ile zamanında yeterince feedledik biraz farklı Rehberlere kayma zamanı geldi.

    Sonu&#; olarak emeğe saygı ellerine sağlık.
  • Yüzbaşı
    Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hydrogena

    Detaylı bir rehber olmuş , şakacı olmamasıda bir başka.'' Şakacı Şako '' ile zamanında yeterince feedledik biraz farklı Rehberlere kayma zamanı geldi.

    Sonu&#; olarak emeğe saygı ellerine sağlık.
    Q bitmeden w atmak yerine gore daha iyi ama m&#;mk&#;n olduğu kadar arkasına gecip vurmak en mantıklısı asıl damagecimizi oyle atıyoruz funduszeue.infoezken w atınca gorunur oldugumuzdan adamı kesme sansımız funduszeue.infoından wurduktan hemen e atıp slowlandıgı icin w rangeiyle beraber gene fearlamamız mumkun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vogue

    Hocam bayaa ugrasmmıssın.İ&#;inde emek olan guzel ama başarısız bır rehber bana g&#;funduszeue.info skıll dızılımı dısında kalan hıc bır seye katılmıyorum.
    Buildi g&#;ren k&#;r oluyor 0 hp kasıp atma almak statik almadan shaco oynamak konu kilit &#;ye ban forum ateşe verilsin.
  • Yüzbaşı
    Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furko

    Kardeşim sen istersen kasarsın. Zaten ana itemleri aldıktan sonra yardırın demiştim. İ&#;inde statik de dahil. Can zaten Ağırkan ve Donmuş Balyoz'dan geliyor.
    Başarılı bir rehber. Bilmediğim şeyler &#;ğrendim acıkcası.
  • Binbaşı
    Mesaj
    Eski Kullanıcı Adı:
    Shouu

    quote:

    Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

    Başarılı bir rehber. Bilmediğim şeyler &#;ğrendim acıkcası.

    Alıntıları Göster
    şakacı şako varken buda neymiş
  • Yarbay
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: WhySoDelicious!

    Hocam bayaa ugrasmmıssın.İ&#;inde emek olan guzel ama başarısız bır rehber bana g&#;funduszeue.info skıll dızılımı dısında kalan hıc bır seye katılmıyorum.

    seni kendime cok yakin hissettim hele base donup o can kristalini aldugini gorunce :(
    GOZELERİMMMM!!!!! Sanki kursu dokuyorlar gozlerime
    .
    ad build (sari build yapinsari olan herseyi alin:D -sunfire haric:D-)
    .
    ap build%40cd sart d.f.g sart
    .
    runlerde (ister ad ol ister ap)
    maviler ap
    kirmizilar ad
    sarilar zirh
    buyukler 2ad 1ap iyi olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CastellonA

    quote:

    Orijinalden alıntı: WhySoDelicious!

    Hocam bayaa ugrasmmıssın.İ&#;inde emek olan guzel ama başarısız bır rehber bana g&#;funduszeue.info skıll dızılımı dısında kalan hıc bır seye katılmıyorum.

    seni kendime cok yakin hissettim hele base donup o can kristalini aldugini gorunce :(
    GOZELERİMMMM!!!!! Sanki kursu dokuyorlar gozlerime
    .
    ad build (sari build yapinsari olan herseyi alin:D -sunfire haric:D-)
    .
    ap build%40cd sart d.f.g sart
    .
    runlerde (ister ad ol ister ap)
    maviler ap
    kirmizilar ad
    sarilar zirh
    buyukler 2ad 1ap iyi olur

    Alıntıları Göster
    Emeğe saygı fakat, useless bir build oyun sonunda b&#;yle bir build daha iyi:Lantern,StaticShiv,IE,TriForce,Hydra,MobilityBot oyun sonunda lantern satılıp GA alınabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi &#;Loading -- 28 Ekim ; >




  • Yüzbaşı
    Mesaj
    Konu Sahibi
    quote:

    Orijinalden alıntı: &#;Loading

    Emeğe saygı fakat, useless bir build oyun sonunda b&#;yle bir build daha iyi:Lantern,StaticShiv,IE,TriForce,Hydra,MobilityBot oyun sonunda lantern satılıp GA alınabilir.

    Alıntıları Göster
    Yorumlarınız i&#;in teşekk&#;r ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furko

    Yorumlarınız i&#;in teşekk&#;r ederim.

    Alıntıları Göster
    Şakacı şako > t&#;m rehberler
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

    şakacı shaco sandım şimdi gidiyorum
    Elinize sağlık detaylı olmuş rehber
  • Binbaşı
    Mesaj
  • Yüzbaşı
    Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furko

    nedir bu şakacı shaco dediğiniz :D şahsen ben bu buildle &#;oğu oyunu kazanıyorum.

    Alıntıları Göster
    Kabiliyet sayfasını değiştir birde şakacı shaco en iyi rehberdir kimse ondan daha iyi rehber yapamaz
  • yeni mesaja gitYeni mesaj

Benzer içerikler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası