mall of istanbul hangi semtte / Bahçeşehir Semti, Basaksehir nerede, Otobüs veya Minibüs / Dolmuş ile nasıl gidilir?

Mall Of Istanbul Hangi Semtte

mall of istanbul hangi semtte

Başakşehir

Başakşehir, İstanbul'un bir ilçesidir.[3] yılında Küçükçekmece, Esenler ve Büyükçekmece ilçelerinden ayrılarak ilçe yapılmıştır.[4] Başakşehir, kuzeyde Arnavutköy, kuzeydoğuda Sultangazi ve Eyüpsultan, doğuda Esenler, güneyde Bağcılar, Küçükçekmece ve Avcılar ile batıda Esenyurt ilçeleriyle çevrilidir.[4][5][6]

Başakşehir 1. ve 2. etapları, Altınşehir merkezi, Güvercintepe, Şahintepe mahalleleri ve Kayabaşı köyü Küçükçekmece Belediyesi'ne, 4. Etap ve 5. Etap'ı Esenler Belediyesi'ne, Bahçeşehir ise Büyükçekmece ilçesine bağlı bir belde belediyesi durumundaydı. Fakat son yapılan düzenlemelerle bu semtler birleştirilerek Başakşehir ilçesi kuruldu.[4][6]

Başakşehir, Türkiye'de yabancı uyruklu vatandaşların en çok tercih ettiği ilçelerden biridir.[7] İlçenin yoğun göç alan bir bölge olmasından dolayı Arapça, Rusça, İngilizce ve Fransızca konuşanların oranı yüksektir. Orta Doğu ve Afrika'dan aldığı göçler dolayısıyla Arapça, Fransızca ve İngilizce konuşanlar çoktur. Rusçayı ise genelde Rusya'dan göç eden halkların yanı sıra Orta Asya Türkleri'de konuşur. Arap nüfusunun fazlalığı nedeniyle bölgede Araplar için özel okullar bulunmaktadır.[8]

Tarih[değiştir

Mall Of İstanbul AVM

İstanbul ili, Başakşehir ilçe sınırında yer alan Mall Of İstanbul AVM, 23 Mayıs tarihinde Torunlar GYO tarafından hizmette açılan bir alışveriş merkezidir.

Mall Of İstanbul AVM Nerededir?

Ülkemizin en büyük alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi olan Mall of İstanbul, mutlaka gezilip görülmesi gereken bir yerdir. Bu AVM bünyesinde  mağaza ve binlerce marka hizmet vermektedir. Bunun dışında Moi Park gibi harika eğlence parkları da burada bulunmaktadır.  Buraya sevdiklerinizle birlikte gelip harika bir gün yaşama fırsatını yakalayabilirsiniz.

Mall Of İstanbul AVM Nasıl Gidilir?

Mall Of İstanbul AVM, İstanbul&#;un Başakşehir ilçesine bağlı Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde bulunur. Buraya ulaşmak için farklı seçenekler bulunur. İşte o seçenekler;

  1. Size en yakın durakta metrobüse binin Yenibosna durağında ininip Koçtaş’ın önünde kalkan ücretsiz servislerle buraya ulaşın.
  2. Metro ile ulaşmak isteyenler için Mall of İstanbul’a gitmek için önce Bağcılar-Kabataş Tramvay Hattı ile Bağcılar Durağı’na kadar gelmek gerek. Buradan Kirazlı-Başakşehir Metrosu’na aktarma yapıp İkitelli Sanayi Durağı’na kadar gelinebilir.
  3. Otobüsle gitmek isteyen bu hatları kullanabilir.
  • E – Esenyurt incirtepe-Aksaray
  • i – Küçükçekmece-İstoç
  • 33Çm – Bağcılar Devlet Hst.Çinçindere cd.-Mecidiyeköy
  • 34C – Beylikdüzü-Cevizlibağ
  • 36D – DelikliKaya-Arnavutköy
  • 73Y – Yenibosna Metro-Yeşilköy-Akvaryum
  • 76A – Bizimevler-Ispartakule-Yenikapı
  • 78F – Başakşehir seafoodplus.info-Fenertepe
  • 76O – Cihangir Mahallesi – Avcılar
  • T – Boğazköy Mahallesi-Bahçeşehir-Yenikapı
  •  98H – Başakşehir – Metrokent
  • M – Başakşehir seafoodplus.info – Mecidiyeköy
kaynağı değiştir]

Başakşehir ilçesinin 11 mahallesi bulunmaktadır.

Politika[değiştir

İkitelli Semti, Basaksehir, nerede, Otobüs, Metro, Minibüs / Dolmuş veya Tren ile nasıl gidilir?

Basaksehir şehrinde İkitelli Semti konumuna Toplu Taşıma

Basaksehir, Türkiye'deki İkitelli Semti adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile İkitelli Semti adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak İkitelli Semti adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

İkitelli Semti için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Masko 1; Demirciler Site Cami - Aymakop Yönü; Masko 1 - Bahçesehir Yönü; Marmara Sanayi A Kapisi - seafoodplus.info Yönü; Organize Sanayi Sitesi - Basaksehir-Masko Yönü; Organize Sanayi Sitesi - Masko-Basaksehir Yönü; Hastane; Demirciler Sitesi / Yenikapı Yönü.

OtobüsT76O98HMetro:M3M9Minibüs / Dolmuş:MİNİBÜS: A

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca İkitelli Semti için yol tarifi alın.

İkitelli Semti adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Basaksehir konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

İkitelli Semti için Otobüs, Metro, Minibüs / Dolmuş ve Tren fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

İkitelli Semti adres: Basaksehir İstanbul, Başakşehir, İkitelli Semti Sokağı

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.