küf önleyen boya 15 litre / Elegans Küf Önleyici Antibakteriyel Tam Silinebilir Ic Cephe Boya 15 lt Dingin Gri

Küf Önleyen Boya 15 Litre

küf önleyen boya 15 litre

&#;r&#;nler

DYONEM

Özellikle boya filmi üzerinde nem (yoğuşma) oluşturan banyo, mutfak gibi rutubetli mekanlarda bu problemin önlenmesi amacıyla tasarlanmış, ayrıca sıcak yüzeyi ve kadife dokusu ile bebek odalarında ve her türlü iç mekanlarda da rahatlıkla kullanılabilen akrilik kopolimer esaslı bir boyadır.

Dolum

2,5 LT / 15 LT

Özellikler

Fizikotermal etki, boya içerisinde bulunan izole edici özelliğe sahip mikro cam parçacıklarla sağlanmaktadır. DYONEM, mikro cam bilyeler sayesinde, sürüldüğü yüzeylerde çift cam sisteminde çalışarak (cam/hava/ cam) izole edici bir film oluşturur. DYONEM diğer boyalara göre kat daha düşük ısı geçirgenlik katsayısına sahiptir. Mikro cam bilyeler ve düşük ısı geçirgenliği sayesinde boya filmi üzerinde su buharının yoğuşmasını engeller ve ısı kaybını önlemeye yardımcı olur. İçerdiği mikro cam bilyeler sayesinde diğer boyalara göre uygulandığı yüzey daha sıcak olmakta böylece izolasyona katkı sağlamaktadır.

Dekoratif etkisiyle mat desenli bir görünüm ve sıcak bir yüzey sağlar.

Termal ve izolasyon etkilerinin, yoğuşma ve teneffüs etme özelliklerinin yanı sıra insan sağlığına ve çevreye dosttur. Her türlü yüzeye mükemmel bir yapışma gösterir, çatlama dökülme yapmaz. Uygulandığı alanlara desenli mat bir görünüm ve sıcak bir yüzey sağlar. Her mevsim kolaylıkla uygulanır ve çabuk kurur, mutfak banyo ve bebek odalarının vazgeçilmez boyasıdır. 
 

Uygulama Açıklaması

Yeni boyanacak yüzeylerde uygulama: Dyorit Macun ile düzgünleştirilmiş yüzeylere Dyobinder uygulanır. “Astarlama işleminde kesinlikle izolasyon astarları kullanılmamalıdır”. Astar uygulamasından 2 saat sonra su ile hacmen %10 inceltilmiş  DYONEM rulo ile 2 kat veya yoğuşmayı önleme etkisini artırmak için 3 kat uygulanır. Düzgün uygulama yapabilmek için tek yönde tarama yapılmalı, fazla taramadan kaçınılmalıdır. Katlar arası en az 6 saat beklenmesi önerilir.

Eski boyalı yüzeylere uygulama: DYONEM ile boyanacak yüzeyler her türlü kir, yağ, gevşek ve kabarmış dokulardan arındırılmalıdır. Küf ve bakteri önleyici solüsyon ile temizlenmelidir. DYORİT veya saten alçı gibi çok emici yüzeyler üzerine uygulanmış eski plastik boyalı yüzeylere macun tamiri yapılmasının ardından Dyobinder uygulanarak (“Astarlama işleminde kesinlikle izolasyon astarları kullanılmamalıdır”) yukarıda belirtildiği şekilde  DYONEM tatbik edilir. Eski sentetik boyalı yüzeylerde ise; yüzey iyice zımparalanıp, zımpara tozları yüzeyden uzaklaştırıldıktan sonra hacmen %10 inceltilen DYONEM 2 veya 3 kat (yoğuşmayı önleme etkisini artırmak için) olarak rulo ile uygulanır.
 

Ne Kadar Alan Boyar?

2 katta yüzeye bağlı olarak 1 L ile ,5 m2, 1 kg ile ,5 m2  alan boyanır.
3 katta(Yoğuşmayı önleme etkisini artırmak için) yüzeye bağlı olarak 1 L ile 2, m² alan boyanabilir.

G&#;venlik Bilgi Formu (MSDS)

DYONEM

Filli Boya İndeko-Home Küf Önleyici İç Cephe B- 15 L Renk: Beyaz

Ana SayfaYapı Market & BahçeBoya ve Boya MalzemeleriDuvar BoyalarıFilli Boya İndeko-Home Küf Önleyici İç Cephe B- 15 L Renk: Beyaz

Filli Boya İndeko-Home Küf Önleyici İç Cephe B- 15 L Renk: Beyaz - 1
Bu ürüne henüz yorum yapılmadı.
yapivia
Mağaza: yapivia Mağaza Puanı:

%81

Mağazaya Soru Sor

Bu ürün şu an satışa açık değildir. Diğer ürünleri incelemek için tıklayınız.

Kargo Bedava

Bu ürünün kargosundan ücret alınmayacak.

Kargomata Teslimat

Kargo beklemeyin paketlerinizi Kargomattan istediğiniz zaman alın.

Toptan Fiyat İste

Ürünü 10 adetten fazla alacaksanız bizimle iletişime geçin

  • Ürün Açıklamaları
  • Ürün Yorumları (0)
  • Taksit Seçenekleri
  • Bu ürünün açıklaması bulunmamaktadır.

  • Değerlendirme yapabilmek için bu ürünü satın almış olmanız gerekmektedir.

  • Taksit Seçenekleri

Küflenen tavan ve köşelere sorunsuz çözüm sunan en iyi küf önleyici boya ve ürünler

Küflü ve nemli duvarlar hem görünüm olarak rahatsız eder hem uzun vadede sağlığınızı tehlikeye atar. Duvarlarda oluşan küf, birçok nedenle meydana gelir. Bunların başında yanlış izolasyon yer alır. Sızıntı yapan tesisat borusu da ıslaklık yaratarak rutubete yol açabilir. Bunların yanı sıra ısı değişimleri sebebiyle terleme yapan duvarlar da küflenmeye sebep olabilir. Kış mevsiminde evde düzenli havalandırma yapmadığımızda işler iyice kontrolden çıkabilir! Neyse ki nem ve küfü önlemenin oldukça kolay yöntemleri mevcut. Siz de evinizde küf problemi yaşıyorsanız ve en iyi küf önleyici tavan boya tavsiyesine ihtiyacınız varsa gelin, yazımıza hep birlikte göz atalım.

1. Solunum sisteminiz küfle tehlikede


Küflenen tavan ve köşelere sorunsuz çözüm sunan en iyi küf önleyici boya ve ürünler

Sepette %10'a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

Tavanlarınız siyah lekelerle mi kaplandı? Üstelik kötü bir koku da yayıyor, değil mi? Ne yazık ki küf problemiyle karşı karşıyasınız! Öyle bir problem ki sadece göründüğü kadar yüzeysel de olmayabilir. Küf, aslında canlı bir organizma ve ıslaklığı, nemi çok sever. Bu nedenle bir an önce önlem alınması gerekir. Küf problemi için özel üretilen tavan boyası ile çözüm çok kolay! Küf önleyici boya kullananların tavsiye ettiği Polisan, litre seçeneğiyle ihtiyacınızı karşılar. Su bazlı boya, tavanlardaki küf oluşumunu engeller ve duvarları korur.

Ürünü İncele

2. Sorunu tespit edin


Küflenen tavan ve köşelere sorunsuz çözüm sunan en iyi küf önleyici boya ve ürünler

Tavan ve köşelerde meydana gelen küf probleminin birçok nedeni olabilir. Banyo ve mutfaklarda görülen küfün sebebi çoğunlukla sızıntı yapan bir tesisat borusu olur. Ayrıca banyolar ısı değişiminin en çok görüldüğü alanlar arasında yer alır. Nemli olduğu için küf oluşumunu da tetikler. Eğer rutubet ve küfün nedeni borulardan kaynaklanıyorsa ilk olarak tesisat sorununu çözmelisiniz. Her şey yoluna girdiğinde küf önleyici boyayı uygulamak için küflü ve ıslak bölümün kuruduğundan emin olmanız gerekir. Zeminin hazır olması boyanın uygulanmasını kolaylaştırır. Son basamak olarak Tekno Paint Küf Önleyici Boya'yı kullanarak küf problemine "Elveda!" diyebilirsiniz.

Ürünü İncele

3. Sağlıksız koşullardan kurtulun


Küflenen tavan ve köşelere sorunsuz çözüm sunan en iyi küf önleyici boya ve ürünler

Küf ve rutubet, astım hastaları, yaşlılar ve çocuklar için çok büyük bir tehlike. Küfün ürettiği sporlar solunum yollarında tahrişe sebebiyet verebilir. Çocuk ve yaşlıların bağışıklık sistemi hassas olduğu için küften daha çok etkilenir. Küfün yerleşebileceği nemli yerleri düzenli olarak silmezseniz problemin artmasına neden olabilirsiniz. Bu noktada yanlış yapılmış izolasyon da tetikleyici bir unsur olarak karşımıza çıkar. Küfü yok etmeniz gerektiğinde ise çözüm küf önleyici boyalar olabilir. Ancak boyaların yanı sıra küf önleyici ürünler de etkili sonuç verir. İzocardi Ultratecrit Su ve Rutubete Kesin Çözüm, evinizde yaşadığınız küf sorununa hızlı ve etkili çözüm sunar. Mutlaka denemelisiniz!

Ürünü İncele

4. Zeminin temiz olduğundan emin olun


Küflenen tavan ve köşelere sorunsuz çözüm sunan en iyi küf önleyici boya ve ürünler

Eğer evinizde küf problemi varsa ve duvarının içine kadar işlemişse hızlıca önlem almalısınız. Ancak uygulama yapmadan önce derinlemesine bir temizlik yapmanız şart. Küflü bölgede kabarmalar varsa kazınması gerekir. Bazen problem çok daha iç bölgelerde olabilir. Bu sebeple küfün ana öbeği neredeyse tespit edilmesi gerekir. Tekrarlanan küf ve rutubet sorunları çoğunlukla binanın yapısal eksikliğinden kaynaklanır. Bu nedenle evin dış cephesinin izolasyonu sağlamlaştırmalısınız. Aşamaları tamamladıktan sonra iç cephede kullanacağınız küf önleyici boya işinizi görür. Bu noktada Leinos Kil Boya Sıvası'nı tercih edebilirsiniz. İç yüzeyde kullanılan ürün, nefes alır ve küf oluşumunu engeller. Size de sağlıklı bir ortamın keyfini çıkarmak kalır.

Ürünü İncele

5. Küfün çoğalmasının önüne geçin


Küflenen tavan ve köşelere sorunsuz çözüm sunan en iyi küf önleyici boya ve ürünler

Küf problemiyle karşı karşıya kaldıysanız, hızlı çözüm üretmelisinizr. Belirtileri ilk fark ettiğinizde sorunun kaynağını bulmanız gerekir. Küf canlı bir mikroorganizma olduğu için müsait ortam bulduğunda çok hızlı yayılır. Özellikle nemin ve ısı değişiminin önüne geçemediğiniz banyolarda sık görülür. Çoğu zaman yeterli havalandırılmayan banyolarda küf sorunu hızlı yayılır. Düzenli olarak tavanları silmek de oldukça zor. Bu noktada en iyi rutubet önleyici boyaların arasında yer alan Permolit Permomax Antibakteriyel Küf Önleyici Tavan Boyası'nı tercih edebilirsiniz. Yüksek örtücü boya hem duvarların nefes almasını sağlar hem küf oluşumunu engeller.

Ürünü İncele

6. Kazanan siz olun


Küflenen tavan ve köşelere sorunsuz çözüm sunan en iyi küf önleyici boya ve ürünler

Küf önleyici tavan boyası tavsiyesine ihtiyaç duyuyorsanız Goldmeister Farben Küf Önleyici Boya'yı tercih edebilirsiniz. Akrilat reçine bazlı ürün, uygulandığı alanda küf oluşumuna engel olur. Yüksek kapatıcı özelliğiyle uzun süre etkisini korur. Mat beyaz rengiyle uygulanan alana ferah bir gürünüm verir. Kolay uygulanan boya, rulo ya da püskürtme tabancalarıyla kullanılabilir. Kokusuz olduğu için uygulama sırasında ve sonrasında rahatsız etmez. Farklı litre seçenekleriyle ihtiyacınıza cevap verir. Siz de evinizdeki küf problemine çözüm olacak küf önleyici boya tavsiyesine ihtiyaç duyuyorsanız ürüne mutlaka şans vermelisiniz!

Ürünü İncele

7. İhtiyacınız olan bir fırça ve doğru boya


Küflenen tavan ve köşelere sorunsuz çözüm sunan en iyi küf önleyici boya ve ürünler

“En iyi küf önleyici boya hangisi?” diye sorarsanız Redcolour Nem ve Küf Önleyici Boya en iyi seçenekler arasında yer alır. İç cephelerde kullanabileceğiniz boya, litre olduğu için çeşitli alanlarda uygulamak üzere ihtiyacınızı rahatlıkla karşılar. Son kat mat iç cephe boyası, duvarların nefes almasını sağlar. Yosun ve küf gibi organizmaların oluşumunu önler. Beyaz rengiyle alana ferahlık hissi verir. Isı farklılıklarından etkilenmez ve kir oluşumunda silinerek rahatça temizlenir. Kolay uygulanan boyayı kullanmadan önce duvarın temiz, kuru ve sağlam olması gerekir. Aksi takdirde istenen verimi alamayabilirsiniz.

Ürünü İncele

8. Uygulamak çok kolay


Küflenen tavan ve köşelere sorunsuz çözüm sunan en iyi küf önleyici boya ve ürünler

Küf önleyici boyaların avantajlarından biri, kolay uygulanabilir olmaları. Küfü hayatınızdan çıkarmak için boyanın yanı sıra özel solüsyonlar da bulmak mümkün. Filli Boya, küften arındırılmış ve kazınmış duvara uygulanabilecek solüsyonuyla kullananlardan tam not almayı başarmış. Derinlemesine etki eden ürün biyolojik solüsyon olduğu için duvar yüzeyinde herhangi bir organizmanın oluşumuna izin vermez. Hem iç hem dış cephede rahatlıkla kullanabilirsiniz. Solüsyonu temiz ve kuru yüzeye inceltmeden yumuşak bir fırça ile kolayca uygulayabilirsiniz. Solüsyon tamamen kuruyunca üzerine astar ve boya yapabilirsiniz.

Ürünü İncele

9. Rutubetsiz ev, kaliteli yaşam


Küflenen tavan ve köşelere sorunsuz çözüm sunan en iyi küf önleyici boya ve ürünler

Evinizde rutubet olması, hayat kalitenizi oldukça düşürür. Alerjik bünyeye sahip kişiler böyle ortamlardan daha fazla etkilenir. Deride kaşıntı, kabarma ve nefes almada zorluk gibi sağlık problemleri meydana gelebilir. Hem tavan hem iç cephe duvarlarında uygulayabileceğiniz ‎Bianca Bia-Nem, hafif ıslak ya da nemli yüzeylere uygulandığı takdirde maksimum performans gösterir. Alkid ve yağ içermeyen ürün, uzun süre beyaz rengini muhafaza eder, sararmalara neden olmaz. Nem ve rutubetin yoğun olduğu alanlarda rahatlıkla tercih edebileceğiniz ürünü uygulamadan önce zemini toz ve kirden arındırmalısınız.

Ürünü İncele

Kullananlar sonuçtan memnun


Küflenen tavan ve köşelere sorunsuz çözüm sunan en iyi küf önleyici boya ve ürünler

Yüksek antimikrobiyal etkiye sahip profesyonel bir küf önleyiciye ihtiyaç duyuyorsanız İzower Küf ve Rutubet Önleyici'ye mutlaka göz atmalısınız. Akrilik ve su bazlı boya, duvarlarda 8 farklı bakteri, küf ve mantar oluşumunu önler. Binaların hem iç hem dış cephelerinde uygulanabilen ürün, UV ışınlarına ve kimyasallara karşı direnç gösterir. Nefes alan boya kir tutmaz ve silinerek kolayca temizlenir. Her türlü macun, boya ve sıva üzerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Astar gerektirmez ve inceltilmeden kolayca uygulanır. Nemli, ıslak ya da rutubetli alanlara uygulayabilirsiniz.

Ürünü İncele

Geç kalmadan problemi çözün


Küflenen tavan ve köşelere sorunsuz çözüm sunan en iyi küf önleyici boya ve ürünler

Prime üyesi olup bedava kargo ve daha birçok avantajdan yararlanmak için tıklayın!

Kim çözümü varken küf ve rutubetle yaşamak ister ki? Üstelik ulaşımı bu kadar kolay birçok küf önleyici boya seçeneği varken. Sürekli nemli ve rutubetli duvarı ele geçiren küf, içten içe duvarın yapısına da zarar verir. Dışarıdan bakıldığında küçük siyah lekeler gibi görünse de iç tarafında çok daha yoğun küf öbekleri yaşıyor olabilir. Isonem Nem ve Rutubet Boyası'nı kullanarak küf probleminden kurtulabilirsiniz. Boya hem mevcut küf problemini yok eder hem yeni oluşumlara engel olur. Tuz, UV ışınları ve tuzdan etkilenmediği için uzun süre duvarları korur.

Ürünü İncele

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Antiküf boya nedir?

Antiküf boya,küf ve mantar gibi mikroorganizmaların üremesini ve tutunmasını engelleyen özellikte bir boya türüdür. Antibakteriyel boya ise boya yüzeyinde bakteri oluşumlarını engeller.

Antiküf boyanın avantajları nelerdir?

  • Antibakteriyel boya, hijyenik bir ortam sağlar. Duvarlarınızda bakteri, küf ve mantar oluşumunu engeller.
  • Kokusuz bir boyadır; uygulama sırasında da sonrasında da sorun yaşanmaz. Bu da alerjik ve solunum rahatsızlığı olan kişiler için avantaj sağlar.
  • Antibakteriyel boyalar, hijyenik ortam sağlamanın yanı sıra zengin renk seçenekleriyle dekoratif özelliğe de sahiptir.
  • Kapama özelliği yüksektir ve uygulaması kolaydır.

Antiküf boya nerelerde kullanılabilir?

Antiküf / antibakteriyel boya, nem oranı yüksek olan yaşam alanlarında, hastanelerde, sağlık kurumlarında, yemekhanelerde,depolarda, kreşlerde, haricen çocuk odalarında ve okullarda kullanılabilir.

Filli Boya, Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılmış Momento Silan-Cleanix ve Momento Max-Cleanix boyalarını üretmiştir. Bakteri,küf ve mantar oluşumunu engelleyen içeriğiyle sağlıklı bir ortam sunar.

Evinizde ya da kurumunuzda antibakteriyel boya uygulaması ile bakteri, küf ve mantar oluşumuna dayanıklı bir ortam yaratmak isterseniz, Filli Ustam dan destek alabilirsiniz. funduszeue.info üzerinden bulunduğunuz bölgedeki ustalarla iş birliği kurarak, Filli Boya garantisi altında boyama işlemlerinizi gerçekleştirmeniz mümkün.


Momento Silan-Cleanix

Yeni nesil silikonların, silisyum bazlı dolguların, pigmentlerin ve akrilik bağlayıcıların olağanüstü uyumu ve optimizasyonu sayesinde silinebilen iç cephe boyalarındaki tüm özellikleri geliştirilmiş ve mikroorganizma oluşumunu durduran kimyasallar ile

İncele

Momento Max-Cleanix®

Su bazlı, silikon katkılı, akrilik bağlayıcı esaslı, mikroorganizma oluşumunu durduran kimyasallar ile modifiye edilmiş, antibakteriyel ve minimum alerji yapma potansiyeli olan mat görünümlü dekoratif iç yüzey son kat boyasıdır.

İncele




Tüm Ürünleri Görüntüle

Bizi Takip Edin

© Betek Boya ve Kimya San. A.Ş., Tüm Hakları Saklıdır.

carvist

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası