dying light kasma / Steam közösség :: Útmutató :: Para & Ekipman Kasma Yöntemi

Dying Light Kasma

dying light kasma

Dying Light 2 Stay Human bizi hayatta kalan son şehirlerden birine götürüyor. Ancak bu yeni oyunda bazı hatalar var. Oyuncular, grafiklerde düşük kaliteyedüşük FPS&#;e ve takılmalara, kelimenin tam anlamıyla bir oyunda istemeyeceğiniz her şeye sahip oluyorlar. Bu konuda ne yapacağınızı tam olarak bilmiyorsanız, doğru sayfaya geldiniz.

Dying Light 2 FPS Sorunu Nasıl Çözülür? FPS Düşüşü Nasıl Düzeltilir?

1. Bilgisayarınızın Donanımından Emin Olun

Windows ve oyun içi ayarları değiştirmeden önce, PC&#;nizde en azından gerekli minimum özelliklere sahip olduğunuzdan emin olmanız gerekir.

  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerekli işletim sistemi: Windows® 7
  • İşlemci: Intel Core i / AMD Ryzen 3 X
  • RAM: 8 GB RAM
  • Grafik kartı: NVIDIA® GeForce® GTX Ti / AMD Radeon™ RX (4GB VRAM )
  • Depolama alanı: 60 GB boş alan gerekli

Halihazırda sahip olduğunuz donanım gereksinimleri karşıladığında, düşük kare hızınızı iyileştirmek için aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz.

2. Oyun Güncellemelerinizi İndirin

Geliştiriciler, yeni bir oyunun yaşam döngüsünün başlarında, önemli performans etkileri ve hata düzeltmeleri içeren yamalar yayınlar. Bu nedenle, bir tanesini kaçırmamak için otomatik güncellemeleri etkinleştirin. Varsayılan olarak, otomatik güncelleme etkindir. Ancak bazen sizin durumunuz bu olmayabilir. Böylece , aşağıdaki talimatları izleyerek Steam veya Epic Games Launcher&#;da manuel olarak etkinleştirebilirsiniz.

Steam Güncelleme

  • Steam istemcinizi açın. KÜTÜPHANE altında, oyun başlığınıza sağ tıklayın ve Özellikler&#;i seçin.
  • GÜNCELLEMELER sekmesini seçin ve OTOMATİK GÜNCELLEMELER&#;den bu oyunu her zaman güncel tut ayarlarını seçin.

Epic Games Launcher Güncelleme

  • Epic Games Başlatıcınızı açın. KÜTÜPHANE&#;de oyununuza gidin.
  • Ayarlar menüsüne girmek için oyununuzun yanındaki dişli simgesine (üç nokta) tıklayın.
  • Otomatik Güncelleme seçeneğinin açık olduğundan emin olun.

En son oyun güncellemelerine sahip olmak size en iyi performansı vermiyorsa, aşağıdaki bir sonraki düzeltmeyi denemelisiniz.

3. Arka Plan İşlemlerini Kapatın

Kaynak israfıyla bilinen belirli arka plan programları vardır. İşleri yavaşlatabilir ve bant genişliğinizi daraltabilirler; bu, çok oyunculu ve bağlantıya bağlı oyunlar için bir sorun olacaktır. Bunun olmasını önlemek için, bazı arka plan işlemlerini kapatmak için aşağıdaki adımları izleyin.

(Aşağıdaki ekran görüntüleri Windows 10&#;dan alınmıştır. Windows 11 çalıştırıyorsanız ekranınız biraz farklı görünecektir. Ancak atılan adımlar tamamen aynıdır. )

  • Klavyenizde, Çalıştır kutusunu getirmek için Windows logosu + R tuşlarına aynı anda basın.
  • Taskmgr yazın ve Enter&#;a basın.

Dying Light 2 FPS Düşmesi Nasıl Çözülür?

  • Herhangi bir şeyin CPU veya RAM&#;inizin büyük parçalarını kullanıp kullanmadığını kontrol etmek için CPU veya Bellek sekmesine tıklayın (örneğin, düzinelerce sekmenin açık olduğu bir web tarayıcısı).

Dying Light 2 FPS Düşmesi Nasıl Çözülür?

  • Bilgisayar performansını etkileyebilecek programları veya işlemleri bulun, üzerine sağ tıklayın ve Görevi sonlandır öğesini seçin.

Dying Light 2 FPS Düşmesi Nasıl Çözülür?

Bunları yaptıktan sonra oyununuzu yeniden başlatın ve bir FPS artışı fark edip edemediğinizi test edin.

4. Windows Güncellemelerini Kontrol Edin

Windows güncellemeleri genellikle Windows ve ilgili yazılımlardaki hataları ve uyumluluk sorunlarını düzeltir ve zaman zaman yeni özellikler getirir. Windows güncellemelerinden yararlanmak için mutlaka güncelleme olup olmadığını kontrol edin. Bu, yaşadığınız sorunu fazla sorun gidermeye gerek kalmadan çözmenin en kolay yolu olabilir.

Windows 10 Güncellemesi

  • Arama kutusuna  güncellemeleri kontrol et yazın. Ardından, sonuçlardan güncellemeleri kontrol et&#;i tıklayın.

Dying Light 2 FPS Düşmesi Nasıl Çözülür?

  • Güncellemeleri kontrol et düğmesine tıklayın. Mevcut güncellemeler varsa, otomatik olarak indirmeye ve yüklemeye başlayacaktır. Sadece işlemin tamamlanmasını bekleyin. Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatmanız istenecektir.

Dying Light 2 FPS Düşmesi Nasıl Çözülür?

Windows 11 Güncelleme

  • Klavyenizde  Windows logosu + I tuşlarına  aynı anda basarak Ayarlar&#;ı açın.
  • Windows Update&#;i tıklayın.

Dying Light 2 FPS Düşmesi Nasıl Çözülür?

  • Güncellemeleri kontrol et seçeneğine tıklayın . Mevcut güncellemeleri tespit ederse, sizin için indirecektir.

Dying Light 2 FPS Düşmesi Nasıl Çözülür?

  • Güncellemeleri indirmeyi bitirdiğinde , PC&#;nizi yeniden başlatmak için Şimdi yeniden başlat&#;a tıklayın. Veya  yeniden başlatmayı planlayabilirsiniz.

Dying Light 2 FPS Düşmesi Nasıl Çözülür?

Windows&#;u güncellemek size şans getirmezse, bir sonraki düzeltmeye geçin.

5. Grafik Sürücünüzü Güncelleyin

Eski grafik sürücünüz, muhtemelen oyun sorunları ve özellikle FPS düşüşleri için baş belasıdır. Sorunlarınızı çözmek için sisteminiz için en son grafik sürücüsünü indirmeniz ve yüklemeniz gerekir. Oyuna hazır sürücüler, yeni oyunları optimize etmek için düzenli olarak yayınlanır. En son grafik sürücüsünü almak için üreticinin indirme sayfasına gidebilir ve sisteminize uygun doğru sürücüyü manuel olarak indirmek ve kurmak için ekrandaki talimatları takip edebilirsiniz.

Veya Driver Easy ile otomatik olarak yapabilirsiniz . Eksik veya güncel olmayan sürücüleri taramanıza ve tespit etmenize, ardından doğrudan cihaz sağlayıcısından sisteminiz için en son sürücüleri indirip yüklemenize yardımcı olan otomatik bir sürücü güncelleme aracıdır. Driver Easy ile sürücü güncellemeleri için avlanmanıza gerek yok. Çünkü tüm yoğun işleri sizin için yapacak.

  • Driver Easy&#;yi indirin ve yükleyin.
  • Driver Easy&#;yi çalıştırın ve  Şimdi Tara  düğmesine tıklayın. Driver Easy daha sonra bilgisayarınızı tarar ve güncel olmayan sürücülere sahip tüm cihazları algılar.

Dying Light 2 FPS Düşmesi Nasıl Çözülür?

  • Tümünü Güncelle&#;yi tıklayın . Driver Easy daha sonra tüm güncelliğini yitirmiş ve eksik aygıt sürücülerinizi indirip güncelleyerek, doğrudan aygıt üreticisinden size her birinin en son sürümünü verir.

Bu, tam destek ve 30 günlük para iade garantisi ile gelen Pro sürümünü gerektirir. Tümünü Güncelle&#;yi tıkladığınızda yükseltmeniz istenir. Pro sürümüne yükseltmek istemiyorsanız, sürücülerinizi ÜCRETSİZ sürümle de güncelleyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken bunları birer birer indirmek ve manuel olarak yüklemek. Sürücüleri güncelledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve oyununuzu test edin. Sorununuz devam ederse, sonraki düzeltmeye geçin.

6. Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrulayın

Bu, oyundan sonuna kadar keyif almanızı engelleyen kurulum bozulmasını çözebilir. Şimdi Steam veya Epic Games Launcher&#;da önbellek dosyalarını doğrulamak için aşağıdaki adımları izleyin.

Steam İçin

  • Steam istemcinizi açın.
  • KÜTÜPHANE altında, Dying Light 2&#;ye sağ tıklayın ve Özellikler&#;i seçin.
  • YEREL DOSYALAR sekmesini seçin. Ardından  Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula… seçeneğine tıklayın.
  • Şimdi Steam, oyununuzun dosyalarını doğrulayacak. Bu işlem birkaç dakika sürebilir. İşlem tamamlandığında, Pencereyi kapatın ve oyununuzu başlatın.

Epic Games Launcher İçin

  • Epic Games Başlatıcınızı açın. KÜTÜPHANE&#;de oyununuza gidin.
  • Ayarlar menüsüne girmek için oyununuzun yanındaki dişli simgesine (üç nokta) tıklayın.
  • Açılır menüden Doğrula&#;yı seçin.

Oyunun boyutuna bağlı olarak tüm dosyalarınızı doğrulamak birkaç dakika sürebilir. Tamamlandığında, oyununuzu başlatın ve oyunu test edin.

7. Oyun İçi Ayarları Değiştirin

Çoğu oyun, kurulumdan sonra bilgisayarınızı otomatik olarak test edecek ve özel ayarlar atayacaktır. Ancak, bu ayarlar kare hızına istediğiniz önceliği vermez. Ölçülebilir performans artışları için kısmak (veya kapatmak) için birkaç genel ayar.

  • Seçenekler menüsüne gidin.
  • En üstteki VİDEO sekmesini seçin. Ardından aşağıdaki değişiklikleri yapın:

Pencere Modu: Tam Ekran
Çözünürlüğü: Bu seçeneği, ekranınızın çözünürlüğüne uyacak ve daha yüksek veya şimdi daha düşük olmayacak şekilde buradan ayarlayın.
Dikey Senkronizasyon: Kapalı

  • Şimdi aşağı kaydırın ve şu değişiklikleri yapın:

Parçacık Kalitesi: Düşük
Temaslı Gölgeler Kalite: Yok
Ortam Oklüzyon Kalitesi: Yok
Global Aydınlatma Kalitesi: Düşük
Global Aydınlatma Kalitesi: Düşük
Yansıma Kalitesi: Düşük
Sis Kalitesi: Düşük

  • Ardından değişiklikleri uygulayın. Esc tuşuna basın ve Tamam&#;ı tıklayın.

Ancak, bu değişiklikleri uygulayarak, daha az oyun içi görsel ayrıntıyla yetinmek zorunda kalacaksınız. Kare hızı hedefinize ulaşmak için grafik ayarlarınızda çok fazla fedakarlık yaptığınızı fark ederseniz, her zaman başka bir seçenek vardır: Daha hızlı GPU ve CPU ile yeni bir sisteme yükseltme.

8. Donanım Hızlandırmalı GPU Zamanlamasını Etkinleştirin

Denemeniz gereken bir sonraki yöntem, donanım hızlandırmalı GPU zamanlamasını etkinleştirmektir. Oyun içi FPS&#;yi artırmak için tasarlanmış yeni bir Windows güncellemesiyle birlikte gelen bir özelliktir. En son Windows sürümüne, en son sürücüye sahip bir Geforce 10 serisi veya üzeri/ Radeon veya serisi grafik kartına sahipseniz, bu özelliği etkinleştirebilir ve bir performans artışı fark edip etmediğinizi görebilirsiniz. Şimdi etkinleştirmek için aşağıdaki adımları izleyin.

  • Arama kutusuna &#;graphics settings&#; yazın.
  • Donanım hızlandırmalı GPU zamanlamasını açın . Ardından açılır menüden Masaüstü uygulamasını seçin. Ardından Gözat düğmesine tıklayın.
  • Oyununuzun kurulum klasörüne gidin. Steam kullanıyorsanız, oyununuzun kurulum klasörünü bulmak için aşağıdaki talimatları izleyin.(Epic Games Launcher&#;da oynuyorsanız, Varsayılan:  C:\Program Files\Epic Games\[Oyun Adı] varsayılandır.)Steam&#;de oyunun kurulum klasörünü bulun:
    • Steam istemcinizi açın.
    • KÜTÜPHANE altında, Dying Light 2&#;ye sağ tıklayın ve Yönet > Yerel dosyalara gözat öğesini seçin.
  • Ardından ph > work > bin > x64 dosyalarını açın . Dosya yolunu kopyalamak için en üste tıklayın.
  • Oyunun kurulum dosyasının yolunu adres çubuğuna yapıştırın. Ardından oyunun funduszeue.info dosyasına çift tıklayın.
  • Listeye eklendikten sonra onu seçin ve Seçenekler&#;e tıklayın.
  • Yüksek performans&#;ı seçin ve Kaydet&#;e tıklayın.

Bunu yapmak, oyunun herhangi bir performansı düşürmeden bilgisayarınızda bulunan en iyi grafik işlemcisinde çalışmasını sağlayacaktır. Ancak, bu size herhangi bir performans artışı sağlamıyorsa, aşağıdaki bir sonraki düzeltmeyi deneyin.

9. Bilgisayarınızı Bozuk Dosyalar İçin Tarayın

İşletim sisteminiz bozulduğunda grafik hataları ve diğer kritik sorunlar ortaya çıkabilir. Açılış programları daha yavaş olacak ve yanıt süresi gecikecek. Yaşadığınız sorunu teşhis etmek için sisteminizde tam bir tarama yapmalısınız. Elbette manuel olarak yapabilirsiniz. Ancak bu saatler alabilir ve sorunlarınızı çözemeyebilirsiniz. Bu durumda, bilgisayarınızı geçersiz kayıt defteri sorunları, parçalanmış dosyalar ve Windows ince ayarları için tarayan daha güçlü bir araç olan Restoro&#;yu kullanabilirsiniz.

Dying Light 2 İle İlgili Diğer Yazılarımız

STEAM
Ez az elem el lett távolítva a közösségből, mert sérti a Steam közösségi és tartalmi irányelveit. Csak te láthatod. Ha úgy gondolod, tévedésből lett eltávolítva, lépj kapcsolatba a Steam Támogatással.
Ez az elem összeférhetetlen a(z) Dying Light 2 játékkal. Nézd meg az útmutató oldalt okokért, melyek miatt alkalmatlan lehet a(z) Dying Light 2 játékhoz.
Jelenlegi láthatóság: Rejtett
Ezt az elemet csak te, az adminok és a készítőnek jelöltek látják majd.
Jelenlegi láthatóság: Csak barátok
Ez az elem keresésekben csak neked, barátaidnak és adminoknak jelenik meg.
Bezár

Dying Light bilgisayarını kasıyorsa sizi haberimize alalım

Merakla beklenen ve zombileri Harran’a kadar getiren oyun Dying Light, oyunculardan ve eleştirmenlerden çok farklı yorumlar alıyor. Kimisi Dying Light’ı yere göğe sığdıramazken, diğeri yerden yere vuruyor. Oyunun beğenilme kısmından ziyade PC kullanıcılarının, özellikle AMD işlemci kullanan oyuncuların başını çok ağrıtan ve son çıkan güncelleme ile birlikte dahi tam olarak çözülemeyen düşük performans sorununa RUFiO adlı bir reddit kullanıcı çözüm bulmuş olabilir.

Aşağıdaki yöntemi ile birlikte sizde bu performans sorununu çözmeyi deneyebilirsiniz:

- Oyunu çalıştırın
- Alt-Tab yaparak görev yöneticisini açın
- Detaylara tıklayın
- funduszeue.info'e sağ tıklayın
- İşlemci benzeşmesini ayarlaya tıklayın ve yalnızca  CPU 0 yanındaki tıkı kaldırın ve tekrar aktif edin. Tamam’a basıp çıkın oyun donabilir, korkmayın.
- Eğer benzeşme ekranı kapanırsa yeniden açın ve tekrar aktif edin. Oyun çalışmaya kaldığı yerden devam edecektir.
- Hepsini yaptıktan sonra oyuna dönün büyük ihtimalle oyun akıcı bir şekilde çalışmaya devam edecektir.

Dying Light bilgisayarını kasıyorsa sizi haberimize alalım
Dying Light bilgisayarını kasıyorsa sizi haberimize alalım

İlginizi Çekebilir

  • 'te çıkacak yeni oyunlar

    MK TV'te çıkacak yeni oyunlarBirbirinden güzel oyunların çıktığı yılının funduszeue.infoısı da bir o kadar dolu. Peki yılın geri kalan aylarında hangi oyunlar geliyor?

  • Amazon Prime Day 'te bizi neler bekliyor?

    TeknolojiAmazon Prime Day 'te bizi neler bekliyor?Amazon Prime Day fırsatları, 11 Temmuz tarihinde yüzlerce büyük fırsatla tekrardan geri dönüyor. Oyunlar, konsollar ve aklınıza gelecek birçok şeye tatmin edici seviyede indirimler ve fırsatlar geliyor.

  • Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1'de önemli özellik olmayacak

    Oyun HaberleriMetal Gear Solid: Master Collection Vol. 1'de önemli özellik olmayacakKonami'nin PC'deki Metal Gear Solid: Master Collection Vol 1'i önemli bir özellik içermeyecek. Master Collection Vol 1'in son duyurusu, beş ana Metal Gear oyununun 'te birden fazla platforma çıkacağını gösterdi.

  • Final Fantasy 16

    Oyun İncelemeleriFinal Fantasy 16Final Fantasy 16 inceleme içeriğimizde acımasız bir dünyanın tasvir edildiği oyunun genel dinamiklerine yakından bakıyoruz

  • FIFA Kadınlar Dünya Kupası , FIFA 23’e geliyor

    Oyun HaberleriFIFA Kadınlar Dünya Kupası , FIFA 23’e geliyorYeni güncelleme ile birlikte kupa mücadelesine hak kazanan 32 takımdan birinin yıldız oyuncusu olarak takımınızı zafere taşıyacaksınız

  • Nintendo Direct Duyuruları

    Oyun HaberleriNintendo Direct DuyurularıSuper Mario Bros. Wonder ile birlikte WarioWare: Move It!, Detective Pikachu Returns, Batman: Arkham Trilogy gibi yapımlar Nintendo Switch için duyuruldu

  • Call of Duty: Warzone Caldera kapanıyor

    Oyun HaberleriCall of Duty: Warzone Caldera kapanıyor yılında piyasaya sürülen Call of Duty: Warzone Caldera, 21 Eylül tarihinde oyuncuların erişimine kapanıyor. Activision bu kararın, gelecekteki Call of Duty içeriklerine odaklanmak amacıyla alındığını söyledi

  • Super Mario Bros. Wonder duyuruldu

    Oyun HaberleriSuper Mario Bros. Wonder duyurulduNintendo düzenlediği yeni Direct sunumunda daha önce ilk bilgileri gelen yeni 2D Mario oyunu Super Mario Bros. Wonder'ın duyurusuna da imza attı

  • AMD, İrlanda’ya milyon dolar yatırım

    TeknolojiAMD, İrlanda’ya milyon dolar yatırım AMD, İrlanda'daki operasyonlarını genişletmek için yapacağı bu yatırım ile kişiye kadar yeni istihdam yaratmayı planlıyor

dying light

  • resizebuffer failed hatası yüzünden kafasına göre oyundan atan oyun.
    şu son zamanlarda çıkan oyunların birisi de hatasız çıksın, kafamı kıracağım amk

  • "crashexitfatal error cannot initialize renderer" hatası veren oyun. oysa sistemim radeon r9 , intel core i ghz, windows 7 64bit. hepsi güncel. işlemciden dolayı mı çalışmıyor farklı bir dosya mı indirmeliyim bilemiyorum. yeşillendirilmeyi bekliyorum.

  • far cry' dan o kadar gına geldi ki; bu yüzden oynayıp oynama konusunda kararsız kaldığım oyun. oyuncular da ortalama bir puan vermişken, oyun siteleri klasik bir şekilde 8' i basıp geçmişler. gerçi hoş, oyun açısından o kadar berbat bir yıldı ki; bu yoklukta bir bakacağım sanırsam. oynarsam yorumlarımı eklerim.

  • öncelikle durum değişmediyse oyunun xbox versiyonu iptal edilmiş. xbox one olmasına rağmen oyunu bilmediğimden o kadar para gömmeyi düşünmediğim ve şansa da elimde bir adet güçlü bilgisayar olduğundan xbox kolunu bilgisayara bağlayıp oynayayım dedim. tabi onu da büyük ekran tvye bağlamam gerekti. sonuç aslında olumlu oldu.
    saatlik deneyimde oyunun dead island ile alakası olmadığını ve survival hissini verebildiğini düşünüyorum. yani bu demek oluyor ki zombileri öldürmek biraz zor olmuş. çok zor olmuş hatta. tabi daha hikayenin en başında olmak ve yetenekleri açmamaktan kaynaklanıyordur ileride daha kolaylaşacaktır ama ileride daha zorlu zombiler de gelecek biliyorum.
    şimdilik sevmekle sevmemek arasında kaldım diyebilirim ama oyun oynarken çok korkmayı kasmayı sevmiyorum açıkçası.

  • uzun zamandır parasının hakkını veren bir oyun oynamamıştım. parasının hakkı derken, steam'den almadım oyunu tabii. funduszeue.info'daki indirimden almıştım ama yine de steam'deki ücretin de hakkını veriyor oyun emin olun.

    aslında bu cümlelerimi oyunu henüz 2 saat oynamış olmama rağmen kurduğum için biraz abartmış gibi hissetsem de, oyunda hava ilk karardığı zaman arkadaşımla birlikte o hayvan gibi nightmare'lerden (gece dışarıda dolanan hayvani zombiler) bağırıp kaçmamız (görevler co-op yapılabiliniyor) uzun zamandır hiçbir oyuna vermediğimiz bir tepkiydi.

    co-op olarak görevleri 4 kişiye kadar yapabiliyorsunuz ve zilyon tane yan görev de mevcut. be the zombie modu ile başkasının oyununa da bağlanabilirsiniz veya ayrı bir online modunda takılabilirsiniz.

    arkadaşlarla birlikte oynamak için ideal bir oyun olduğunu net olarak söyleyebilirim. ayrıca funduszeue.info'daki indirimlerin takip edilmesinde fayda var. şu zamana kadar en düşük 32 dolara kadar düştü oyunun fiyatı.

  • tek kelimeyle "muhteşem" olmuş oyun.
    farcry 3'ten beri hiç bir oyun beni bu kadar bağlamamıştı kendisine. oyunu açtıktan sonra tövbe kapatamıyorum. senaryoda sürekli bir şeyler sarpa sarıyor, sürekli lan acaba nolacak diye diye günde saati bu oyuna ayırıyorum. hayır işin garibi sadece main quest'ler değil, side quest'lerde çok sağlam.

    hele bi gece olduğu zaman devam etmekle, sabahın olmasını beklemek arasında gitgellerim oluyor. götü sağlama alıp, götüm götüm ilerlemek çok keyifli ama ciddi ciddi geriyor adamı.

  • view distance'ı sıfırlayıp, texture ve diğer grafik ayarlarını mediuma çekip, motion bluru da kapatınca, oynanabilir olan oyun. grafik manyağı olmadığım için hiç de umrumda değil fps artsın yeter.

    edit: patchiyle performans sorunu düzeltildi artık gerek yok.

  • update'i yayınlanmış. gelişmeler olumlu çok fazla performans artışı var deniliyor.
    ( update çıktı bundan daha iyi sonuç veriyor-kesinlikle güncellenmeli)

  • oyunda bir sürü türk ismi var. ve kurtarıldığınız zaman size takılan isim ilginç bir tesadüf.

  • müziklerini ve seslendirmelerini başarılı bulduğum, onun dışında gayet sıradan bir oyun deneyimi sunduğundan olsa gerek beğenmediğim oyun. müziklerini de sırf far cry blood dragon' daki gibi 80's etkili olmasından dolayı beğendim. tabi oyunun 80'ler le alakası yok. madem müzik konusunda böyle bir tercih yaptın, atmosferi de dayardın 80' ler moduna miss gibi olurdu. daha önce söylendi ama; oyunun grafik optimizasyonu da felaket. metro redux' ü high ayarda sorunsuz oynayabiliyorken bu oyunda takılmalar yaşamak işin tuzu biberi olmuş. gören de oyunun, ağzımızın düşeceği bir görsellik vaad ettiğini falan sanar. klasik dayamışlar grain efektini neyse efenim, sonuç olarak oradan oraya atlayıp, zıplamaya bayılıyorsanız, far cry' daki gibi saçma sapan yan görevler yapmaya bitiyorsanız alın oynayın tabi. ama korku, aksiyon vs arıyorsanız, o oyun bu oyun değil.

    7/10
    not: ilk yayınlanan update' i grafik optimizasyon sorunlarını çözmek için değil, oyundaki bugları ortadan kaldırmak içindir. grafik performans sorunları ile ilgili update henüz çıkmadı.

  • nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası