vatanım sensin 52 bölüm izle / puhutv | Sen Nasıl İzlersen

Vatanım Sensin 52 Bölüm Izle

vatanım sensin 52 bölüm izle

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Vatanım Sensin son bölüm izle

Kanal D'nin sevilen dizilerinden Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni fragmanda kurtulan Hilal'den Leon'a: Hakikatleri görmenin vakti gelmedi mi? sorusu öne çıkıyor. Vatanım Sensin son bölüm izleme linki de haberimizde. İşte ayrıntılar

Yayınlanma:

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Vatanım Sensin son bölüm izle

Başrollerini Bergüzar Korel Halit Ergenç’İn paylaştığı Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Filippos ve Adonis, hain planları için harekete geçiyor! Cevdet’in tüm bu olanlara karşı ne yapacağı merak konusu. İşte ayrıntılar…

vatanimsensin

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Vatanım Sensin Bölümde Hilal'in verdiği hayat mücadelesi Cevdet ve ailesini çaresiz bırakıyor; Milli Mücadele için önemli bir adım atılıyor!

Yunan Ordusu Kumandanı Filippos ve Adonis'in planı sonrası Hilal vurulur. Bu ana tanık olan Leon, onu hastaneye kaldırır ve Hilal için kritik süreç başlar. Cevdet ve Azize, aldıkları bu haberle yıkılırlar. Cevdet, yaşam savaşı veren Hilal'e söyleyemediklerinin acısı çekmektedir. Hilal'e aslında Kuva-yi Milliye için çalıştığını söyleyemeyen Cevdet, daha fazla bu yükü taşıyamamaktadır. Yunan albay Adonis ise Hilal'in ölmemesi üzerine yeniden harekete geçmeye hazırlanır. Hastanede yatan Hilal'i öldürmeyi amaçlayan Adonis, bir kez daha elini kana bulamaya hazırlanır.

Mustafa Kemal Paşa, Cevdet'e yeni bir vazife verir. Bu vazifede Güney Cephesi'ni kapatacak barış görüşmeleri için Fransız heyetinin İzmir'den, Ankara'ya güvenli bir şekilde gitmelerini sağlamaktır. Cevdet, bu uğurda yeniden Yunan Ordusu ile karşı karşıya gelecektir. Milli Mücadele'nin gidişatını etkileyecek bu olay, Cevdet'in her zamankinden daha dikkatli olmasını gerektirecektir. Üstelik beklenmedik bir cinayet, her şeyin seyrini değiştirecektir.

vatanimsensin


YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Vatanım Sensin Bölüm Fragmanı yayında! Filippos ve Adonis, hain planları için harekete geçiyor!
Filippos, Albay Adonis’i kötü planlarına ortak etmiştir. Adonis’in kaçmadan önce yapacağı kötülükler, Cevdet ve ailesini derinden üzecektir.

Türk ordusunun arasına karışan gizli ajan, bildiklerini Filippos’a anlatmak üzere onunla anlaşma yapma peşindedir.

Leon ve Cevdet’in kumanda ettiği Yunan askerleri, Albay Adonis’in peşindedir. Cevdet, Adonis’i kaçmaya çalışırken yakalamayı başarır ve tüm bildiklerini anlatmasını ister. Fakat Adonis’i takip eden Filippos, gerçeklerin öğrenilmesini istemeyecektir.

VATANIM SENSİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

VATANIM SENSİN SON BÖLÜM İZLE

AnkaraBerguzar KorelCinayetHalit ErgençizmirKanal DMustafa KemalVatanım SensinYeni BölümYouTube

Vatan&#x;m Sensin Bölüm

Vurulduktan sonra felç kalan Hilal için yeniden her şeyi değerlendirme zamanıdır. Yunan Kumandanı Filippos ve Yunan albay Adonis’in hedefi olan Hilal, başına gelen olaydan sonra Leon ile ilişkilerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalır. Yaşanan bu hadise, çiftin bir savaşın içinde Türk-Yunan aşkının ne kadar mümkün olabileceği konusunda düşündürmeye başlar.

Cevdet, kızı Hilal’e bunu yapanın peşine düşer. Filippos, Adonis’in hedef haline geleceğinin farkındadır ve ona kaçmadan son bir vazife verir. Cevdet ise Yunan askerleriyle birlikte her yerde Adonis’i aramaya başlar. Cevdet, Adonis’i bulmayı başarır ve bu olayın arkasında kimin olduğunu sorgulamaya başlar.

Öte yandan İstanbul Hükümeti, İsmet Paşa’nın başında olduğu Türk Ordusu’na bir ajan göndermiştir. Bu ajan hem İstanbul Hükümeti hem de Yunanlar için istihbarat toplamaya çalışırken, içlerinde hainin farkında olmayan Türk Ordusu’nu büyük bir tehlike beklemektedir.

Vatanım Sensin son bölümde; Cevdet, Güney Cephesi’nin kapanması yolunda büyük bir adım atsa da Filippos’un son hamlesiyle Doğu Cephesi yeniden karışmış, Türk Ordusu'nun gücü tek cephede toplanamaz hale gelmiştir. Hilal yeni durumunu kabullenmekte güçlük çekerken, ne Leon ne de ailesi onun umutsuzluğa teslim olmasına izin vermeyecektir. Böylece Cevdet ve Leon, Hilal’i bu hale getiren caninin izini sürmeye başlarlar. Ancak failin kimliği onları yepyeni bir şüpheye iter. Peki, nefes kesen Vatanım Sensin bölümün ardından, merakla beklenen Vatanım Sensin bölüm fragmanı yayınlandı mı?

VATANIM SENSİN BÖLÜM FRAGMANI

Kanal D ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Vatanım Sensin bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizin detayında yer alacaktır. 

VATANIM SENSİN BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi isimlerin rol aldığı Vatanım Sensin bölümü 19 Nisan Perşembe akşamı saat 'de Kanal D ekranlarında olacak.

VATANIM SENSİN BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yunan Kumandanı Filippos ve Yunan albay Adonis’in Hilal ve Leon’u ayırmak için plan yapmışlardı. Bu planın neticesinde Adonis, Hilal ve arkadaşlarının gece savaş mağdurları için eşya toplamaya çıktıkları zaman saldırıya geçmesine sebep olmuştu. Hilal, sokak ortasında vurulmuş ve kanlar içinde Leon tarafından bulunmuştu. Hastaneye kaldırılan Hilal, yaşam savaşını kazanır. Lakin Hilal’i büyük bir felaket beklemektedir. Hilal, bacaklarını hissedemez ve felç kalır. Bu durum Hilal ve ailesini kahreder.

Olayın yankıları sürerken Hilal, Leon ile hiç yapmadığı türden bir konuşmaya hazırlanır. Hilal, yaşadığı olay sonrasında bazı hakikatlerle karşı karşıya kalmıştır. Hilal’in bu konuşması Leon’u tedirgin eder ve ikili için yeni bir süreç başlar. Adonis’in suçu ortaya çıkmak üzeredir. Yunan Kumandanı Filippos, İzmir’den gitmeden önce ona son bir vazife verir. Yeni vazifesi, öncekilerden daha zordur ve her zamankinden daha dikkatli olmak zorunda kalacaktır. Adonis, bu vazifesi esnasında kimse tarafından bulunmaması gerekmektedir. Cevdet ve Yunan Ordusu, Adonis’in peşine düşer ve her yerde onu aramaya başlarlar.

Cephede üst üste zaferler alan İsmet Bey ve Türk Ordusu, Yunanlar tarafından yeni bir hamle beklemektedirler. Yunan Kumandanı Filippos’un harekete geçeceğini düşünen İsmet Bey, hazırlıklı olmaları gerektiğini ifade eder. Filippos, Türk Ordusu içine doktor kılığında bir hain sokmuştur. İçeriden kendisine istihbarat getiren bu kişi, Milli Mücadele için savaşan Türk Ordusu’nu kötü etkileyecektir. 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası