fatma kotan / Türkiye Büyük Millet Meclisi

Fatma Kotan

fatma kotan

Davası olanın derdi olur

AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Eğitimci, Yazar, Sosyolog, Aile Danışmanı ve İlahiyatçı Fatma Yağız Kotan, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. İlçe başkanlıkları ile belediye başkanlarını ziyaret eden Kotan, Erzurum’a yönelik hazırladığı projeler hakkında yöneticilerle fikir alışverişinde bulundu.

Haber Merkezi

Aile olarak uzun yıllar Erbakan Hocanın davasına hizmet ettiklerini söyleyen Fatma Yağız Kotan, “Bizler, aile olarak ’li yıllarda Erbakan Hocamızın işaretiyle sermayemizi bir araya getirip gaz sektörü işine girdik. Şirketimiz, Erzurum’da ilk fabrika olan Ergazı kurarak şehre istihdam alanı oluşturdu ve yıllarca bu şehirde vergi rekortmeni oldu. Siyasal İslâm’a vermiş olduğumuz maddî ve manevî destekler yüzünden  “Batı Çalışma Grubu” tarafından yeşil sermaye olarak ilan edildik ve uzun yıllar hedef haline getirildik. Dolayısıyla bizler, dün olduğu gibi bugün de davasına sıkı sıkıya bağlı bir aileyiz. Ailemizi yakından tanıyan insanlar bilir ki bu aile, Erbakan Hocanın davasına sadık kalmış ve bu davanın yükselmesi için elinden gelen bütün gayreti göstermiştir.” dedi.

Tek dertlerinin ülkeye, millete ve bayrağına sevdalı gençler yetiştirmek olduğunu ifade eden Kotan “ Uzun yıllar, diyanet camiası içerisinde birçok kademede görev yaptım. En son Diyanet İşleri Başkanlığında başkan müşavirliğinden istifa ederek AK Parti Milletvekili Aday Adayı oldum. Bu görevleri icra ederken şunu gördüm ki bu milletin bir derdi ve davası var. Çünkü davası olan insanın derdi olur. Bizler de ülke ülke, il il, ilçe ilçe gezerek gençlerin dertlerini dinleyip fikirlerinden istifade etmeye çalıştık. Ülkemizin önemli kurumlarında görev yapan öğretmenlere, din görevlilerine, sosyal hizmet çalışanlarına ve halka yönelik uygulamalı seminerler verdik. Erzurum, dün olduğu gibi bugünde Anadolu’nun serhat şehri olma özelliğini göstermektedir. Böyle aziz bir şehre hizmet etmek elbette ki bizler için bir onurdur. Çünkü bizler, bu şehirde doğduk, bu şehirde büyüdük, bu şehirde yetiştik ve bu şehrin değerleriyle hayatımıza yön verdik. Önümüzdeki seçimlerde Erzurum’dan bir bayan aday çıkacaksa bence bunun temelinde; İslâm şuuruna, Müslüman kadın kimliğine ve ruhuna sahip, yıllarca bu davaya emek vermiş, duruşuyla, çizgisiyle bir saygınlığı olan bir adayın olması hepimizin isteğidir. İnanıyorum ki Erzurum halkı ferasetle hareket edecek ve geçmişte olduğu gibi bu seçimde de kendi şehrine yakışan isimleri meclise taşıyacaktır. Ben, cumartesi günü yapılacak olan temayül yoklamasının hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, partimizden aday adaylığı başvurusu yapan bütün kardeşlerime başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.


E-Posta                                                                                Kullanıcı için notlar

NoAna BaşlıkÖzet BilgiCiltBirleşimSayfa
TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ -- Dönem
1 İstifalar FATMA SALMAN KOTAN (AĞRI) : Kadın - Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Komisyon üyelığinden çekildiğine ilişkin (4/17)

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası