beyaz et protein değeri / Tavuk Eti (Derili) Besin Değerleri: Kaç Kalori? | Dr. Can ile Fitekran

Beyaz Et Protein Değeri

beyaz et protein değeri

Et Ürünlerinin Kalori Değerleri

30 gr Bir köfte büyüklüğünde
Kırmızı et
30 gr Bir köfte büyüklüğünde
Beyaz et
Deniz mahsulleri
malzemekalorimalzemekalorimalzemebirimkalori
Dana antrikot51Hindi but62Çipura gr (1 adet)
Dana biftek56Hindi kıyma48Fener balığı gr
Dana bonfile57Hindi göğüs47Hamsi20 gr (1 adet)45
Dana kıyma47Tavuk but eti56Çinekop60 gr (1 adet)
Dana kontrafile47Tavuk kalça şiş56Barbun70 gr (1 adet)
Dana nuar47Tavuk kıyma34Lüfer gr (1 adet)
Dana pirzola57Tavuk göğüs34İstavrit25 gr (1 adet)42
Kuzu incikHindi füme30Karides8 gr (1 adet)8
Kuzu kıyma74Hindi pastırma81Kalamar gr (1 adet)
Kuzu but70Hindi jambon36Levrek gr (1 adet)
Kuzu kol70Tavuk jambon30Cod balığı gr (1 adet)
Kuzu pirzolaTavuk salam37Mezgit gr (1 adet)
Dana jambon55Tavuk göğüs füme30Kılıç balığı gr
Dana salamPalamut gr (1 adet)
Dana sosis97Somon gr
Dana sucukTon balığı gr
Dana dil38Uskumru gr (1 adet)


Kalorifunduszeue.info

  • Haşlanmış Tavuk Göğüs

    Haşlanmış Tavuk Göğüs kcal

    Sülüngiller ailesinin bir üyesi olan tavuk binyıllardır insanların en çok yetiştirdiği hayvan türlerinden biri. Hem etinden hem de yumurtasından yararlanılan tavuklar güçlü bir besin değerine sahip olmalarıyla sağlıklı tüketim gıdaları arasında yer alıyor. gr'da 25 gr protein bulunur.

    1 Porsiyon ( gr) yaklaşık kcal kalori içerir, 51 gr protein, 0 gr karbonhidrat ve gr yağ
  • Piliç Pirzola

    Piliç Pirzola Tavuk, Pişmemişkcal

    Piliç Pirzola’nın gramı 3 et ile eşdeğerdir. Piliç Pirzola tüketileceği zaman derisiz tüketilmeye özen gösterilmelidir. Pişirme yöntemi olarak ise fırın veya ızgara yöntemleri tercih edilmelidir. gr'da 19 gr protein, 8 gr yağ bulunur.

    1 Adet ( gr) yaklaşık kcal kalori içerir, 44 gr protein, 0 gr karbonhidrat ve 19 gr yağ
  • Piliç Nugget

    Piliç Nugget kcal

    Piliç nugget, tavuk etinin kaplama malzemesi ile kaplanıp kızartılması ile hazırlanır. Bu nedenle sağlık açısından tüketiminden kaçınılmalıdır. Bunun yerine tavuk göğsünü yağsız tavada veya fırında sağlıklı bir şekilde pişirebilirsin. gr'da 16 gr protein, 20 gr yağ, 6 gr karbonhidrat bulunur.

    1 Adet (30 gr) yaklaşık 80 kcal kalori içerir, gr protein, gr karbonhidrat ve 6 gr yağ
  • Pişmiş Hindi Göğüs

    Pişmiş Hindi Göğüs kcal

    Tavuk eti ile benzer lezzete sahip olan hindi, zengin besin değerine sahip, oldukça yararlı bir beyaz et çeşidi. Tam bir protein deposu olmasının yanında düşük yağ oranıyla da sporcular için oldukça ideal bir besin. Yağ oranının düşük olması diyet yapanlar için de avantaj sağlıyor. gr'da 30 gr protein, gr yağ bulunur.

    1 Porsiyon ( gr) yaklaşık kcal kalori içerir, 44 gr protein, 0 gr karbonhidrat ve gr yağ
  • Lezita Fileto

    Lezita Fileto kcal

    Lezita fileto, ana öğünlerde ana yemek olarak veya salatalara eklenerek tercih edilebilir. Pişirme yöntemi olarak fırında pişirme yöntemi veya yağsız tavada pişirme tercih edilmelidir. gr'da 28 gr protein, 2 gr yağ bulunur.

    1 Porsiyon (90 gr) yaklaşık kcal kalori içerir, 25 gr protein, 0 gr karbonhidrat ve gr yağ
  • Banvit Piliç Kanat

    Banvit Piliç Kanat kcal

    Banvit Piliç Kanat, öğle ve akşam yemeklerinde tüketilebilir. Yağ içeriği biraz daha fazla bir besindir. Tüketileceği zaman, yağda kızartmayarak 5 adet kadar tüketilmesi yeterlidir gr'da 20 gr protein, 12 gr yağ bulunur.

    1 Adet (30 gr) yaklaşık 56 kcal kalori içerir, 6 gr protein, 0 gr karbonhidrat ve gr yağ
  • Derisiz Tavuk Göğüs

    Derisiz Tavuk Göğüs kcal

    Tavuk göğüs (derisiz), protein, potasyum, fosfor, demir, çinko açısından zengindir. Derisiz tüketimi alınacak kaloriyi azalttığından tercih edilmelidir. gr'da 23 gr protein, gr yağ bulunur.

    1 Adet ( gr) yaklaşık kcal kalori içerir, 45 gr protein, 0 gr karbonhidrat ve 5 gr yağ
  • Derisiz Tavuk Baget

    Derisiz Tavuk Baget kcal

    Tavuk eti, protein, potasyum, fosfor, demir, çinko açısından zengindir. Derisiz olarak, haşlama, fırın ya da ızgara pişirme yöntemleriyle tüketilmesi önerilir. gr'da 19 gr protein, gr yağ bulunur.

    1 Adet ( gr) yaklaşık kcal kalori içerir, 25 gr protein, 0 gr karbonhidrat ve 5 gr yağ
  • Banvit Piliç Schnitzel

    Banvit Piliç Schnitzel kcal

    Banvit Piliç Schnitzel, öğle ve akşam yemeklerinde tüketilebilir. Banvit Piliç Schnitzel tüketileceği zaman, 1 adet kadar tüketilmesi yeterlidir. gr'da 13 gr protein, 10 gr yağ, 18 gr karbonhidrat bulunur.

    1 Adet ( gr) yaklaşık kcal kalori içerir, 13 gr protein, 18 gr karbonhidrat ve 10 gr yağ
  • Lezita Kanat Izgara

    Lezita Kanat Izgara kcal

    Lezita kanat ızgara, ana öğünlerde ana yemek olarak tercih edilebilir. Pişirme yöntemi olarak ızgara yöntemi tercih edilmelidir. Tüketileceği zaman derisiz tüketilmesine özen gösterilmelidir. gr'da 27 gr protein, 7 gr yağ bulunur.

    1 Adet (20 gr) yaklaşık 35 kcal kalori içerir, 5 gr protein, 0 gr karbonhidrat ve gr yağ
  • Çiğ Tavuk Taşlık

    Çiğ Tavuk Taşlık 94kcal

    Tavuk sakatatı olarak tüketilmektedir. Oldukça kaslı bir yapıdadır. Pişmesi uzun sürmekle birlikte protein sağlaması bakımından oldukça ucuz bir besindir. gr'da 18 gr protein, gr yağ bulunur.

    1 Porsiyon (90 gr) yaklaşık 85 kcal kalori içerir, 16 gr protein, 0 gr karbonhidrat ve gr yağ
  • Kızartılmış Tavuk Göğüs

    Kızartılmış Tavuk Göğüs kcal

    Tavuk göğüs (kızartılmış), yağ içeriği yüksek olduğu için çok sık tercih edilmemelidir. Mümkünse ızgara yöntemi tercih edilmelidir. Tüketileceği zaman, az miktar tüketilmeye özen gösterilmelidir. gr'da 18 gr protein, 10 gr yağ, gr karbonhidrat bulunur.

    1 Porsiyon ( gr) yaklaşık kcal kalori içerir, 37 gr protein, 9 gr karbonhidrat ve 20 gr yağ
  • Derisiz Tavuk But

    Derisiz Tavuk But kcal

    Tavuk eti, protein, potasyum, fosfor, demir, çinko açısından zengindir. Derisiz olarak, haşlama, fırın ya da ızgara pişirme yöntemleriyle tüketilmesi önerilir. gr'da 20 gr protein, gr yağ bulunur.

    1 Adet ( gr) yaklaşık kcal kalori içerir, 26 gr protein, 0 gr karbonhidrat ve 5 gr yağ
  • Piliç Bonfile

    Piliç Bonfile kcal

    Piliç bonfile, protein içeriği yüksek olan tavuğun yağsız göğüs kısmından yapılır. 6 köfte büyüklüğünde et yerine 1 porsiyon piliç bonfile yenebilir. gr'da 21 gr protein, 5 gr yağ bulunur.

    1 Adet ( gr) yaklaşık kcal kalori içerir, 63 gr protein, gr karbonhidrat ve 15 gr yağ
  • Derili Tavuk Kanadı

    Derili Tavuk Kanadı kcal

    Tavuk kanadı (derili), protein, potasyum, fosfor, demir, çinko açısından zengindir. Ancak kolesterol içeriği yüksektir. Derili tüketimi tüketilecek yağ ve kalori miktarını artırır bu nedenle derisiz tüketilmelidir. gr'da 18 gr protein, 13 gr yağ bulunur.

    1 Porsiyon ( gr) yaklaşık kcal kalori içerir, 26 gr protein, 0 gr karbonhidrat ve 19 gr yağ
  • Tavuk Eti

    Tavuk Eti Derilikcal

    Tavuk eti, protein, potasyum, fosfor, demir, çinko açısından zengindir. Ancak kolesterol içeriği yüksektir. Derili tüketimi tüketilecek yağ ve kalori miktarını artırır bu nedenle tüketiminden kaçınılmalıdır. gr'da 19 gr protein, 17 gr yağ bulunur.

    1 Porsiyon ( gr) yaklaşık kcal kalori içerir, 38 gr protein, 0 gr karbonhidrat ve 34 gr yağ
  • Banvit Piliç Cordon Bleu

    Banvit Piliç Cordon Bleu kcal

    Banvit Piliç Cordon Bleu, öğle ve akşam yemeklerinde tüketilebilir. Banvit Piliç Cordon Bleu tüketileceği zaman, 1 adet tüketilmesi yeterlidir. gr'da 14 gr protein, 10 gr yağ, 13 gr karbonhidrat bulunur.

    1 Adet ( gr) yaklaşık kcal kalori içerir, 14 gr protein, 13 gr karbonhidrat ve 10 gr yağ
  • Banvit Piliç Nuget

    Banvit Piliç Nuget kcal

    Banvit Piliç Nuget, öğle ve akşam yemeklerinde tüketilebilir. Banvit Piliç Nuget tüketileceği zaman, adet kadar tüketilmesi yeterlidir. gr'da 13 gr protein, 12 gr yağ, 18 gr karbonhidrat bulunur.

    1 Adet (22 gr) yaklaşık 50 kcal kalori içerir, gr protein, gr karbonhidrat ve gr yağ
  • nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası