koton export merter / GEZGİN DİZAYN / (@funduszeue.info) • Instagram photos and videos

Koton Export Merter

koton export merter

İnternetten Toptan Giyim Alışverişi


Lonca, Türkiye'nin en büyük toptan giyim pazarında en büyük tedarikçilere ulaşmanın tek adresidir. Hem kaliteli hem de modaya uygun toptan elbiseler, üstler, kot pantolonlar, ferace gibi muhafazakar giysiler ve daha birçok türden geniş bir koleksiyona sahibiz. Butik sahipleri oturdukları yerden alışveriş yapabilir, kendilerine özel toptan kadın giyim ve aksesuarlarını kapı teslim sipariş edebilirler.


Butikler için en karlı strateji farklılaşmaktır. Müşterilerine rakiplerinin sahip olmadığı ürünleri sunmak, butik başarısı için çok kritiktir. Ancak aynı tedarikçilerle çalışmak, koleksiyonlarını farklılaştırmalarına yardımcı olmuyor. Lonca, benzersiz Türk toptan giyim tedarikçilerini tek bir çevrimiçi pazarda bir araya getiriyor. Butikler, İstanbul'un en büyük toptan giyim pazarında yer alan Setre, funduszeue.infoel, Dilvin, Big Merter, Tommy Life ve Mizalle gibi büyük markalardan toptan alışveriş yapabilmektedir. İstanbul'da Laleli, Merter ve Güngören adında üç ana semt var. Bunlar Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Rusya'daki butiklerin toptan kadın giyim satın aldıkları ana pazarlardır.


Küçük ve orta ölçekli işletmeler için, konu toptan giyim olduğunda iki önemli kriter var: Yüksek kalite ve düşük maliyet. Türkiye'deki ekonomik değişimler nedeniyle İstanbul, toptan giyim için global bir merkez haline geldi. Lonca'da insanlar hem güncel modayı takip edip hem de kaliteden ödün vermeyerek Türk giyiminin ideal kombinasyonuna uygun fiyatlarla ulaşabilirler.


İnternet siparişinde giyim ürünlerine dokunulamadığı için, online bir siteden toptan giyim satın almanın ne kadar zor olabileceğini biliyoruz. Bu nedenle, ürünün kalitesini hissedip kontrol edebilmeniz ve satıcılar hakkında bilgi sahibi olabilmeniz için numuneler sağlıyoruz. Bu da bizi Türkiye'deki diğer online toptan satış mağazaları arasında öne çıkarıyor.


Birden fazla tedarikçiden sipariş verip fazla kargo ücreti ödediğinizin farkındayız. Bu yüzden tedarikçilerinizden ürünleri toplayıp tek kargoda size gönderiyoruz. Böylece birden fazla markayı denemek için fırsat oluşturmuş oluyoruz. Hem de minimum sepet tutarı olmadığı için her markadan bir seri bile alabilirsiniz. Böylece yeni tedarikçileri en düşük riskle deneyebilirsiniz.


Diğer online toptan giyim sitelerinde, ödeme sayfasına geldiğinizde kargo ücreti ve gümrük vergilerini göremezsiniz. Son dakikada bu ek ücretler eklenir ve tahmin edemediğiniz ek ücretlerle karşılaşırsınız. Lonca'da tüm ek ücretler ödeme sayfasında açıkça belirtilir. Bu şeffaflık sayesinde maliyetlerinizi tam anlamıyla görebilirsiniz.


Butikler özel dokuma ve logolu askılı etiketlerini sitemizden ürettirebilirler. Bu etiketleri, sitemizden sipariş verdikleri giyim ürünlerine uygun fiyatlara dikiyoruz. Bu sayede kendi koleksiyonlarını başka etiket göstermeden müşterilerine sunabilirler.

KOTON MAĞAZACILIK TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İSTANBUL MERTER TOPTAN ŞUBESİ

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : KOTON MAĞAZACILIK TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İSTANBUL MERTER TOPTAN ŞUBESİ
  • Kuruluş Tarihi : 3 Haziran Cuma
  • Sermaye : ,00 ₺
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - BOĞAZİ&#;İ KURUMLAR VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası
  • Ticaret Odası :İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası
  • Oda Sicil Numarası
  • NACE Kodu
  • Mersis No

Yasal Uyarı / Bildiri!

  • Find® bir Türkiye Firma Rehberi / Türkiye İşletme Rehberi sitesidir.
  • Find®'de yayınlanan bilgiler Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanan kamuya açık işletme kuruluş ve faaliyet bilgileri, işletmenin kendi yayınladığı kamuya açık kurumsal internet sitesi, Ticaret Odası, Mesleki Odalar, Mesleki Birlikler, işletmenin kendisi tarafından sağlanan bilgilerden derlenerek oluşmaktadır.
  • Find® internet sitesi, sahibi veya yöneticilerinin; site içerisinde yayınlanan işletmeler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır.
  • Find® site üzerindeki bilgilere dayalı yapılan ticari anlaşmalarda taraflara kesinlikle bir garanti veya güvence vermemektedir.
  • Find® sitesi içerisinde yayınlanan işletmelerin iletişim ve genel bilgileri hiçbir şekilde herhangi (resmi veya gayri resmi) bir konuyla ilgili kullanılmak üzere resmi bir kuruluşun, işletmenin bağlı olduğu mesleki oda veya kurumun vereceği bilgi/belge yerine geçmez ve resmi hiçbir geçerliliği yoktur.
  • Find® yayınlan bilgilerin güncelliğini garanti etmez, doğruluk, tamlık ve kullanılırlığını değerlendirmek yalnızca kullanıcının sorumluluğundadır.
  • Find® üzerinden yayınlanan işletme ve ziyaretçi arasında herhangi bir ödeme/tahsilat/satış işlemi veya para transferi teknik olarak mümkün değildir.
  • Find®'de yayınlan işletmelerin ticari faaliyeti esnasında müşteri ilişkileri veya satış pazarlama usulleri/teknikleri Find'i hiç bir surette bağlamamakta/ilgilendirmemektedir.

HAZIR GİYİM VE KONFEKSİYON Meslek grubunda, GÜNGÖREN / İSTANBUL Bölgesinde Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda diğer dış giyim perakende satışı (palto, kaban, anorak, takım elbise, ceket, pantolon, şort (tekstil kumaşından veya örgü ve tığ işi)) konularında hizmet vermektedir. Her türlü tekstil her türlü dokuma ve her türlü erkek kadın çocuk konfeksiyon ve her türlü deri ürünleri ile her türlü hazır giyim ürünleri alımı satımı imalat ihracat ithalat ve pazarlamasını yapmak

HATALI İŞLETME BİLGİSİ funduszeue.info

İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.

KOTON MAĞAZACILIK TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İSTANBUL MERTER TOPTAN ŞUBESİ

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası