jeep compass 2007 kullanıcı yorumları / Jeep Compass CVT Nasıldır?

Jeep Compass 2007 Kullanıcı Yorumları

jeep compass 2007 kullanıcı yorumları

UK qtHacim ve ağırlıklar.Ağırlık Kg lbs.Bagaj hacmi en az Lt cu. ft.Bagaj hacmi en fazla Lt cu. ft.Yakıt deposu hacmi 51 Lt US gal

Jeep Compass Kullanıcı Yorumları


Jeep Compass Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri:

Tavsiye Oranı: >Evet: %75 (9)   >Hayır:%25 (3)


Musa <>: Aracımı bir yıl önce satın aldım ve gerçekten çok memnunum. Görüntü olarak harika, performansı çok başarılı, çok konforlu bir araç. Aracın tek olumsuz yanı tabiki yakıtı, kilometrede 55 kuruşun altına hiç düşmedi, tabi onun da çözümü var, lpg takdırdım, şuan tüketim tam olarak yarıya düştü, ama dikkat etmeniz gereken nokta şu, akıllı lpg kiti taktırmalısınız. Diğer premium araçlara bir sürü para vereceğinize bu aracı almanızı tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Kamile <>:Koltuklar çok rahat, ayrıca koltukların yükseltilebilmesi benim gibi kısa boylu biri için çok güzel bir özellik. Uydu radyosuna ve dış tasarımına bayıldım aracın. Kış şartlarında karlı buzlu yollarda araç gerçekten çok başarılı.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet Ali <>: Aracı çok sevdim, görüntüsü güzel, Yol tutuşu başarılı, sürüşü keyifli. Ancak arka görüşü biraz problemli, dar bir görüşe sahip, arka koltukların kafalıklarını çıkarmanızı tavsiye ederim. Kabinde yi geçtikten sonra çok ses oluyor, almayı düşünüyorsanız kesinlikle öncesinde test sürüşüne çıkmalısınız, karar vermeden önce bahsettiğim hızlara çıkın, kararınızı ondan sonra verin.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Selçuk <>: Kış şartlarının çok zor olduğu bir yerde bir süre kaldım, yaşadığım yer gereği dört çeker bir araca ihtiyacım vardı, model compass kiraladım, araçtan memnun kaldım hiç sorun çıkarmadı. Küçük ve kompakt bir SUV.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Menderes <>: Daha önce Subaru Forester kullanıyordum, şimdi compass sahibiyim. İç mekanı beğendim, kullanılan malzeme kaliteli, keşke sunroofta olsaymış. Arka görüş kamerası iyi. Çok keskin bir dış görünümü vaar, 18 inç jantlar ile çok yüksek bir sürüş pozisyonu elde ediliyor, hoşuma gidiyor trafiğe yüksekten bakmak. Hayal kırıklığı yaşadığım tek konu ise performansı. Önceki aracım performansı ile koltuğa yapıştırırdı beni, compass'ın hızlanması daha yumuşak daha sakin. Süspansiyonlar biraz sert ve iyi bence. Şuana kadar karlı buzlu yollarda kullanmadım ama beni yolda bırakacağını düşünmüyorum. Eğer dağlara tırmanmayacaksanız, daha sportif görünüşlü aile aracı tarzında bir SUV istiyorsanız tam size göre.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Veysel <>: Bayilerde araç bulmak imkansız gibi, yakıt tüketimi çok çok fazla, ayrıca güvenlik testi sonuçları çok kötü, bu fiyatlara alınabilece daha güvenli ve servis ağı daha yaygın bir çok araç varken bu aracı almak kesinlikle hiç mantıklı değil.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Mehmet <>:Aracımı 2 hafta önce aldım. iç aksamı, hızlanması ve yol tutşu beni tatmin etti, bence fiyat-performans çok iyi. Alınabilir bir araba.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Murat <>:Aracımı 6 ay önce aldım. Araç mükemmel, test etmeden almıştım iyi ki aldım asla asla satmayacağım. Son sahibi benim, daha ne olsun bir araçta, tek sıkıntım yakıt onu da LPG ile çözdüm.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet <>:Aracımı 1 yıl önce aldım, LPG ile yakıt sorunumu hallettim, tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ali-usta 61 <>:JEEP COMPASS &#;ı 2 ay evvel (sıfır araç olarak almanya da) satın aldım. şuan km. yaptım. tavsiye eder misin sorusuyla karşı, karşıya kalırsam, gönül rahatlığıyla EVET diyemem. şimdiye kadar herhangi bir pürüz çıkmadı ama, içim ısınamadı gitti bu araca. beni sürekli teselli edip avunduran bir unsur var bu araçta. o da, motorunun MERCEDES OM (dünyanın en ünlü DIESEL motoru) oluşu. her gün araçta yeni olumsuzlukları keşfediyorum. geçenlerde ön sinyal lambası devre dışı kaldı. sipariş üzerine temin ettim. ama değiştirmek herkesin harcı değil.. zaten el kitabında bahsedilmiyor. bunun için ön pancuru ardından komple ön farı sökmeniz gerekiyor. en becerikli tamirciye 1 saat gerekiyor.. uzun sözün kısası, heryerden (amerika, kanada, meksika, almanya, macaristan, çin, italya) toplanılarak bir araya getirilmiş bir araç..
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Barış <>:Jeep Compass Araba gayet seri. Yakit olarak da motora ve aractaki konfora deger.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Batuhan <>:Jeep Compass Limited. Öncelikle herkese merhaba. Kasım ayında liraya aldığım aracımı hala kullanmaktayım. İnternette bu araç hakkında yeterli test, yorum vs. bulamadım. O yüzden yorum yapmak istedim. Arabam model. Yakıt konusunda pek çok yanlış yorumlar yapılmış. Ben aracı aldıktan sonra prins marka lpg takdırdım. Ve yakıt tüketimi konusunda yorum yazan kişilere katılmıyorum. Aracım sakin kullanımda şehir içi 33 kuruş yakıyor, performanslı kullanımda 40 kuruşa çıkabiliyor. Böyle bir araca göre gayet iyi bir sonuç olduğunu düşünüyorum. Lpgsiz kullanım hakkında bir fikrim yok. Çünkü aldığım gün lpg taktırdım.(Tahminen kuruş yakıyordur) Diğer bir konu ise aracın dıştan görünüşü. Ben aracı alırken tercih etmemin nedeni ön tasarımıydı. Bu fiyata alabileceğim diğer araçlarla kıyasladığımda şüphesiz bu aracı seçtim. Aracı kesinlikle satın aldığım için iyi yönlerinden bahsetmiyorum, objektif olarak yorumlamak seafoodplus.infoçok premium araç kullandım(Bmw x3,Audi q2,Mercedes gla gibi). Bu aracın parasının hakkını verdiğini düşünüyorum. Euro Ncap testinde 2 yıldız alması sizi şüphelendirmesin araç gayet sağlamlık hissi veriyor. İnternetten okuyup, bilgisayar başında sallayıp tutan insanlara aldırış etmeyin. Araç sonuçta bir Amerikan aracı. Bu testte eski kasanın yaya güvenliğini sağlamaması nedeniyle 2 yıldız aldığı söyleniyor. Uzun lafın kısası: Bu aracı beğendim, vergisini ödeyebilirim, yakıtı bana uygun diyorsanız aracı alabilirsiniz. Sürç-i lisan ettiysek af ola..
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Siz de Jeep Compass kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle

Jeep Compass Çarpışma ve Güvenlik Testi

Facebook'da Paylaş Twitter'da Paylaş Google+'da Paylaş

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir