konya uygulama oteli fiyat / Selcuk Uygulama Oteli Selçuk Türkiye - seafoodplus.info'dan EN UYGUN FİYATLAR

Konya Uygulama Oteli Fiyat

konya uygulama oteli fiyat

Yorumlar

Odalar temizdi resepsiyonda ki öğrenci kibar efendi kahvaltısını sabah görecez inşaallah öğretmen evlerine kat kat tercih edilir

Fiyat çok uygun odalar eski fakat temiz. Oda kahvaltı 70 TL !!!!

Resepsiyonda bekleyen ogrenciler cok nazikler helal olsun vatanin boyle gençlere ihtiyacı var

Şehir hastanesi tarafına bakan odalarda İnternet var, yan odalarda İnternet yok, ama oda fiyatları aynı. Gelmeden önce başka alternatifleri değerlendirin bence. Resepsiyonun güleryüzüne bir, temizliğe bir toplam 2 yıldız kafi bence

Temiz bir Aile oteli

Otel beklentimi yeterince karşıladı, kişi başı günlük fiyatı 70 TL'ydi. Konumu, Adliye tramvay durağına yakın. gün kalacaksanız değerlendirebilirsiniz.

Uygulama otelleri arasında oda konfor bakımından en kötüsü diyebilirim. Bu yıldızları kahvaltı ve personel arkadaşlar hatrına berdim

İhtiyacınızı karşılar temiz oda kahvaltısı fena değil..

Akşamcı ahmet beye ilgisinden dolayi tesekkur ederlz cok memnun kaldik temiz nezih ferah ortam herkese tavsiye ederlm

Fiyat performans olarak çok güzel bir otel temiz düzenli aile olarak kalınmaya uygun

Konya Uygulama Oteli

Konya Uygulama Oteli özelinde konaklama yaparak sıcak ve samimi bir tatil deneyimi elde edebilirsiniz. İlgili tesiste popüler olan hizmetlerin başında mescit hizmeti geliyor. Modern tasarıma ve tatilci dostu imkânlara sahip olması misafirleri otele çekiyor. İlgili tesis, Karatay Borsa İstanbul Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne bağlı uygulama oteli olarak hizmet veriyor.

Konya şehir merkezine 6,5 km uzaklıkta bulunan tesis, sahip olduğu konum itibarıyla da dikkat çekiyor. Konya’nın aile dostu otellerinden Uygulama Oteli aynı zamanda Güvenli Turizm Sertifikası’na sahip bir tesis. Mescit, ücretsiz internet bağlantısı, konforlu odalar, ferah oturma alanları ve restoran gibi olanaklarla Konya tatili yapanların dikkatini çekiyor. Konya Uygulama Oteli, otopark hizmetiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Tesise ait otoparkı kullanarak şehrin dilediğiniz noktasına özel aracınızla gidebilirsiniz.

Konya’nın iş seyahati otellerinden Uygulama Oteli, toplantı salonu gibi olanaklarla iş için şehre gelenlere kucak açıyor. Bir iş toplantısı için Konya’ya gitmeniz gerekiyorsa konaklama amacıyla ilgili tesisi tercih edebilirsiniz. Otele ait geniş toplantı salonunda verimli konuşmalar yapabilir ve iş sonrası yorgunluğunu otelin konforlu yataklarında atabilirsiniz.

Konya’nın popüler otellerinden Uygulama Oteli, donanımlı oda görevlilerinden oluşuyor. Söz konusu tesisin sahip olduğu güler yüzlü ve ilgili personeller, Konya tatiline gelen misafirlerin beğenisini kazanıyor. Konya Uygulama Oteli özelinde sunulan ütü hizmeti de konuklar tarafından beğeni topluyor. Konya Uygulama Oteli Wi-Fi hizmeti, tesisin birçok noktasında internet erişimini mümkün hâle getiriyor.

Konya Uygulama Oteli konaklama imkânları, geniş seçenekleriyle konaklama için Konya’ya gelenlerin dikkatini çekiyor. Toplamda 30 oda kapasitesine sahip tesiste standart ve süit olmak üzere iki farklı oda bulunuyor. Konya Uygulama Oteli özelinde 4 süit oda ve 15 standart oda mevcut. Odalarda genel olarak; sıcak su, mini buzdolabı, saç kurutma makinesi, uydu yayınlı televizyon ve temiz nevresim gibi ayrıntılar sunuluyor.

Tesisi ziyaret eden kullanıcılar tarafından yapılan Konya Uygulama Oteli yorumları üzerine inceleme yapabilir ve olumlu yorumlar ışığında etkili bir rezervasyon tercihi yapabilirsiniz. Konya Uygulama Oteli içerisinde mescid, ücretsiz Wi-Fi ve ütü hizmeti gibi imkânlar konukların favorisi hâline gelmiş durumda. Konya Uygulama Oteli restoran bölümünde dilediğiniz lezzetteki yemeği yiyebilir ve benzersiz bir tatil geçirebilirsiniz.

Konya Uygulama Oteli şehrin merkez noktasında konumlanıyor. Bu anlamda otelde konakladığınız süre boyunca eczane, market ve ATM gibi noktalara da yakın olabilirsiniz. Söz konusu tesise 5 km uzaklıkta bulunan Konya Müzesi, turistik bir gezi yapmak isteyenlerin ihtiyacını karşılıyor.

Müzeye gidiş için Yeniceler Caddesi üzerinden Batı yönüne doğru ilerleyebilir ve sağa dönebilirsiniz. Döner kavşak kısmında 3. çıkışa girebilir ve Piri Esat Caddesi rotasını izleyebilirsiniz. Sahibiata Caddesi üzerinden ilgili müzeye ulaşabilirsiniz. Aracınızı park ettikten sonra bir gezginin keşif tutkusuyla gezmeye başlayabilirsiniz.

Konya Uygulama Oteli fiyatları ise söz konusu tesiste tercih edilen oda türüne bağlı olarak değişiyor. Standart ve süit oda arasında fiyat farkı var. Aynı şekilde konaklanan gece sayısı ve konaklamanın gerçekleştiği sezon gibi unsurlar da ücreti etkiliyor. Daha bütçe dostu bir tatil için erken rezervasyon indirimlerini takip edebilirsiniz.

Otel Bilgileri

seafoodplus.info("col-left")

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir