berfu yıldız kürt mü / Azer Bülbül - Vikipedi

Berfu Yıldız Kürt Mü

berfu yıldız kürt mü

Berfin Nilsu Aktaş

GÖKÇE MOLLAOĞLU (BERFİN NİLSU AKTAŞ) 

Babasının biricik ortanca çiçeğidir. Adı gibi gök mavisi gözleri vardır.  On sekiz yaşında, lise son sınıf öğrencisidir. Renkli kişiliği sayesinde girdiği her ortama ayak uydurur. Deli dolu, ele avuca sığmayan bir kızdır. Bu “taşkın”lığı, Kuzey’in başını fazlasıyla belaya sokacaktır.  

 

Berfin Nilsu Aktaş Kimdir? Kaç Yaşında?

yılında Ankara’da doğan güzel oyuncu Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Başarılı oyuncu yılında Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak’ın jüriliğini yaptığı Geleceğin Starı yarışma programı ile adından sıkça söz ettirmeye başladı. Oyunculuk kariyerinde Pantene, Cornetto, Turkcell gibi markaların reklamlarında da rol aldı. Yeni sezonda yayına girecek olan ve yönetmenliğini Ersoy Güler’in yaptığı ‘’Kuzey Yıldızı İlk Aşk’’ projesinde Gökçe karakterine hayat verecek.

DİZİ PROJELERİ

- Show TV / Kuzey Yıldızı İlk Aşk / Gökçe Karakteri - Director: Ersoy Güler

SİNEMA ÇALIŞMALARI

- Rastlantı - Director: Onur Öğden

KATILDIĞI YARIŞMALAR

- Geleceğin Starı - Director: Tamer İpek

Azer Bülbül Hayatı Kimdir(Kürt Mü)

Azer Bülbül hayatı hakkında merak edilen bilgiler arasında genellikle Azer Bülbül Kürt mü? sorusu yer almaktadır. Bizler de Azer Bülbül Hayatı Kimdir(Kürt Mü) başlıklı makalemiz ile Azer Bülbülün kökeni başta olmak üzere Azar Bülbül nerelidir gibi bir çok soruya cevap vereceğiz. Gelin Azer Bülbül kimdir? yakından öğrenelim.

İçindekiler:

Azer Bülbül Kimdir?

Azer Bülbül kimdir hayatı hayran kitlesi tarafından merak edilmiştir. Azer Bülbül Karsta dünyaya gelmiştir. Almanya da ünlü olup sonrasında Türkiye de ünü artmıştır. Kendisinin belli bir hayran kitlesi olan Azer Bülbül ‘titrek Kral’ ünvanını almıştır. Fantezi arabesk ve Türk Halk Müziği sanatçı olan Azer Bülbül’ü Yıldız Tezcan keşfetmiştir. Sahne ismini de Yıldız Tezcan vermiştir. yılında çıkardığı Garip Yolcu albümüyle sanat camiasına adımını atmıştır. 1 Şubat Kars Akkaya da dünyaya gelmiş gerçek ismi Subutay Kesgin’dir. Ailesiyle birlikte Almanya’ya gurbetçi olarak gitmiştir. Düğün salonlarında sahne alan Azer Bülbül bu sayede keşfedilmiştir.  Azer Bülbül şarkılarıyla hayran kitlesine hitap edebilmiştir.

  • Üzülmedim ki ()
  • Seçmeler()
  • Kalemin Kırıldı ()
  • Dünden Bugüne()
  • Azer Bülbül /Ateş Düştüğü Yeri Yakar ()
  • Zordayım Canım Yanıyor()
  • Kör Kurşun / Sana Yalan Gelebilir()
  • Esmerin Adı Oya ()
  • Dağlara Yolculuk ()
  • Bir Yudum Su ()
  • Güze Kız Necla ()

Azer Bülbül Hayatı

Azer Bülbülün hayatına vikipediadan baktığımızda çok karmaşık şekilde karşımıza çıkmaktadır. Azer Bülbül hayatı boyunca ilk kez Mavi Mavi Masmavi filmi ile televizyon karşına çıkmıştır. Popülerliğini arttıran şarkıları ise, Dokunmayın Çok Fenayım, Yaralandın mı Ey Can, Ben Babayım şarkıları çok sevilmiş ve bu şarkıları kendine has yorumuyla hayran kitleleri oluşmuştur. Azer Bülbül yılında uyuşturucu kullandığı için 10 ay hapis cezasına çarptırılmıştır. Sonrasında cezası paraya çevrilmiştir. Azer Bülbül yaklaşık 3 yıl uyuşturucu tedavisi almıştır. Antalya’ya albümünü tanıtmak için gitmiş, orada kaldığı otel odasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmiştir.

Azer Bülbül Nereli

Azer Bülbül nereli sorusu yine onu merak eden kişiler tarafından araştırılmıştır. Azer Bülbül Kars’lıdır. Ailesi ile birlikte belli dönemler de Almanya’da gurbetçi olarak yaşamışlardır. Halk Ozanı Güney Yıldız’dan çok küçük yaşlarda ders almıştır. Azer Bülbül yine çıkardığı albümlerle klasik denecek ölçüde hayran kitlesini genişleterek Türkiye sınırını aşmıştır. Bu albümlerden yine bazılarıysa; Kör Kurşun, Ağıt, Zordayım, Bana Düştü gibi besteleriyle çıkışları çok güçlü olmuştur. Azer Bülbül ailesinin zoruyla istemediği bir evlilik yapmış ve sonrasında zorlu bir boşanma sürecinden geçmiştir. Baba olmayı çok istediğini zaman zaman dile getiren şarkıcı Yıldız Tilbeye’de evlenme teklifi etmiştir. Yıldız Tilbe bu teklifi kabul etmemiştir.

Azer Bülbül Ailesi

Azer Bülbül&#;ün ailesi incelendiğinde en çok merak merak edilen sorular arasında Azer Bülbülün çocukları var mı? sorusu yer almaktadır. Oysa Azer Bülbül&#;ün evlilik hayatına baktığımızda sadece bir defa evlendiğini ve hiç çocuğu olmadığını görmekteyiz. Azer Bülbül&#;ün eşi daha sonra Almanya&#;ya taşınmıştır.

Azer Bülbül Sözleri

Azer Bülbül&#;ün şarkılarından esinlenerek paylaşılan sözleri aşağıya ekliyoruz. Azer Bülbül&#;ün şarkı sözleri genellikle depresif bir ruh hali ile yazılmakta olup arabesk şarkı tarzını oluşturmaktadır.

duygularım darmadağın anlayamazsın
bendeki kalp sende olsa taşıyamazsın..

Gidiyorum gidiyorum buraları terk ediyorum
 
Gidiyorum gidiyorum buraları terk ediyorum
 
Sen bambaşka rüyalarda bense hüzün içinde
 
Acılarla terk ediyorum ızdırapla terk ediyorum
 
Sen bambaşka rüyalarda bense hüzün içinde
 
Acılarla terk ediyorum ızdırapla terk ediyorum

Azer Bülbül Kürt mü?

Azer Bülbül kökeni nedir? Azer Bülbül&#;ün kökenine baktığımızda evet kendisinin Kürt olduğunu görmekteyiz. Kars’ta dünyaya gelmesiyle onun kürt mü olduğu hep sorulmuştur. Merak edilen bu konu bütün doğulu sanatçılar da olduğu gibi kendisi için de merak edilen bir konu olmuştur. Azer Bülbül sahne alırken farklı tarzıyla da ismini yapmıştır.

Azer Bülbül Kars şehrinin Kürtlerindendir. Kürtçe şarkı da seslendirmiştir. Bu şarkı Berfu Barane olurken bunu hem Türkçe hem de Kürtçe okumuştur. Azer Bülbül Almanya’ya gittiği zamanlarda farklı gazinolarda sahneler almıştır. Azer Bülbül Hayatı kendine ait bazı sözleri vardır. Bunları hayran kitlesi benimsemiştir. Onlardan bazılarıysa;

Gömdüklerimle Bir Daha İşim Olmaz. Ölüyü Diriltmek Sadece ALLAH’a Mahsustur. Koşarsın koşarsın da varmazsın hani; içindeki umut, varamadığın kadar büyür. Kürt ünlüler hakkında detaylı bilgiler için ayrıca Kürt Oyuncular başlıklı makalemizi de inceleyebilirsiniz.

Azer Bülbül Filimleri

Azer Bülbül Hayatı makalemizin devamında Azer Bülbülün oynamış olduğu filimler hakkında da bilgiler vermek istiyoruz. Azer Bülbül müzik kariyerinden başka aldığı filim rolleriyle de bu sektörde yer almıştır. Oynadığı filimlerse;

  • Vefa Borcu
  • Arkadaş
  • Rus Gelin
  • Bedel
  • Mavi Mavi Masmavi
  • Seninki Kaç Para

Azer Bülbül Hayatı film kariyerinden çok şarkılarıyla daha çok ön plana çıkmıştır. Bu şarkılarla çok sevilmiş ve büyük bir hayran kitlesi oluşmuştur. Kendisinin cenazesinde yine hayranları büyük kalabalıklarla onu yolcu etmiştir. Azer Bülbül ölüm nedeni kalp krizi olurken bazı kaynaklar kalbinin 70 yaşındaki insanın kalbi kadar yıprandığını söyler. Hayata oldukça erken veda eden şarkıcıyı hala dinleyen kitleler vardır.

azer bülbül kimdir

Azer Bülbül Nasıl Öldü

Azer Bülbül Hayatı Yıldız Tilbe’ye evlenme teklifi ettiği bilinir. Yıldız Tilbe ise bunu daha sonra bir dergide verdiği röportajda anlatmıştır. Kendisine abla diyen Azer Bülbül aslında şakayla karışık bir teklif olduğunu anlıyoruz. Yıldız Tilbe’den kendisine evlenmek için bir kız bulmasını isteyip sora Yıldız Tilbe’de bulamam deyince Yıldız Tilbe’ye abla sen benle evlen o zaman demiştir. Yıldız Tilbe Azer Bülbül için ‘Çok iyi ve saftı, zaten bu kadar iyi ve saf olan insanlar hayatta kendilerine sahip olamamıştır’ demiştir.

Azer Bülbül Mezarı Yeri

Azer Bülbül arabesk kültüründe yerini edinmiş sanatçılardandır. Kendisi uyuşturucu kullandığını da itiraf etmiş tedavisinden ‘sonra artık temizim’ demiştir. Sonrasında sağlığı ile ilgili kendisine çok iyi bakmadığı için erken yaşta hayatını kaybetmiştir. Sevilen şarkıcının ölüm haberi birçok mecrada ilk sayfalarda yer almıştır. Keşfedildiği zamanlar da adını Azer verilmesini sorgulamamış bunun nedenini de utandığı için soramamıştır. İstemediği evlilik yüzünden bu konu da mutlu olamamış baba olmayı da çok istemiştir. Azer Bülbül Genel olarak magazin haberlerin de çok gündem olacak işler yapmayıp, konserleriyle ve şarkılarıyla işini sürdürmüştür. Antalya’da bir otel odasında öldüğü sırada yanındaki kadın göz altına alınmış sonrasında serbest bırakılmıştır. Azer Bülbül’ün mezarı İstanbul’da Gülbahçe Sarayındadır. 

Azer Bülbül Kökeni Nedir?

Azer Bülbül&#;ün kökenini incelediğimizde aslen Karslı olmakla beraber Kürt bir aileden doğduğunu görmekteyiz. Dolayısı ile Azer Bülbül&#;ün Kürt kökenli olduğunu söylemek mümkündür.

Azer Bülbül Mezarı Nerededir?

Azer Bülbül Antalya’da bir otel odasında öldüğü sırada yanındaki kadın göz altına alınmış sonrasında serbest bırakılmıştır. Azer Bülbül’ün mezarı İstanbul’da Gülbahçe Sarayındadır. 

Azer Bülbül Filimlerde Oynamış Mı?

Azer Bülbülün sanatçı yönü dışında çeşitli filmler de oynadığı oyunculuk ruhu da vardır. Azer Bülbül sadece bir sanatçı değil aynı zamanda bir oyuncu olarak da filimlerde yer almıştır.

Berfu Yıldız kaç yaşında aslen nereli hamile haberi geldi

Komedyen Eser Yenenler şu günlerde özel hayatı ile gündemde. 1 Yıldır aşk yaşadığı Berfu Yıldız ile nişanlanan Eser Yenenler baba oluyor. Çift nikah öncesi bebek haberi ile havalara uçtu. Peki Miss Turkey 4. Güzeli sevgilisi Berfu YıldızEser Yenenler kimdir, kaç yaşında?

Abone ol

Eser Yenenler aşk hayatı ile son günlerin yeni konusu oldu. 1 yıldır büyük aşk yaşadığı Berfu Yıldız'a romantik bir evlenme teklifi eden Eser Yenenler sevgilsiine nişan yüzüğünü geçtiğimiz günlerde takmıştı.  Haziran ayında kır düğünü yapmaya hazırlanan çift bebek haberi aldı. Düğüne aylar kaşa bebek haberi alan çift havalara uçtu. Peki kimdir  35 yaşındaki Eser Yenenler'in sevgilisi Berfu Yıldız, kaç yaşındadır? 

Nişanlısı Berfu Yıldız ile 9 Haziran’da nikah masasına oturacak olan Eser Yenenler baba oluyor. Berfu Yıldız, Eser Yenenler nişanlandıktan sonra check-up için gittiği hastanede hamile olduğunu öğrendi.

yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında dördüncü olan Yıldız ve Yenenler, üç gün önce de aile arasında yapılan törenle nikah masasına oturdu.

9 Haziran’da kır düğünüyle evlenecek ikili, düğün tarihinde değişiklik yapmayarak, hazırlıklarını sürdürüyor.

Yenenler, “Hayatımın en güzel sürecinden geçiyorum. Bu mutluluk tarif edilemez. Nazardan çok korkuyoruz, o yüzden fazla konuşmak istemiyorum. Haziran ayında, güzel bir havada kır düğününü gerçekleştirmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Berfu Yıldız kimdir: Miss Turkey yarışmasıyla tanınan ve binlerce güzel içerisinden dördüncü olan Berfu Yıldız, yılında İzmit’te dünyaya geldi. Lisansını Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamladı. Berfu Yıldız yılındaki Miss International Yarışması'nda da Türkiye'yi temsil etti. Gözlerden uzak bir yaşamı olan Berfu Yıldız, nisan ayında nişanlandı. 9 Haziran'da kır düğünüyle evlenecek ikili, hazırlıklarını sürdürüyor.

Eser Yenenler kimdir: Eser Yenenler, 14 Şubat tarihinde Bursa’da doğmuştur. 11 yaşında tiyatroya başladı. İlk ve orta okulu Bursa’da okudu, Liseyi ise Bursa Gazi Anadolu Lisesi'nde okumuştur. Daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. İki ablası vardır. 6 yaşındayken babası vefat etmiştir.

Oyunculuk Kariyeri: Sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu'nda, Bursa Devlet Tiyatrosu'nda, İstanbul Akademi Hayat'ta ve son olarak yılında Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği BKM Mutfak'ta yer aldı.

BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında sunuculuk, yazarlık ve oyunculuk yaptı.

yılında ilk televizyon tecrübesi olan Aliye dizisinde Özgür karakterini canlandırmıştır. Bir dönem Star TV'de Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programını sunmuştur. BKM Mutfak'tan arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile Star TV'de 3+1 programına başladı. Daha sonra Acun Medya yapımcılığında, 3 Adam ismiyle yayınlanmaya başlayan program halen devam etmektedir. Bunun yanında, “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasında, Ali Taran ve Seda Bakan ile birlikte jüri üyeliği yapmaktadır.

eser yenenlerberfu yıldız

kaynağı değiştir]

1 Şubat tarihinde[2]Kars'ın Arpaçay[2] ilçesinde dünyaya geldi.[2] Babası Remzi Bey, annesi Şamama Hanım'dır.[2][6] Çok küçük yaşlarda halk ozanı Güney Yıldız'dan dersler aldı.[7] Daha sonra ailesi ile birlikte Almanya'ya taşındı. Düğün salonlarında şarkı söylerken ünlü sanatçı Yıldız Tezcan tarafından keşfedildi. Yıldız Tezcan, ona "Azer Bülbül" adını verdi. Müzik yaşantısına yılında Uzelli Müzik etiketiyle çıkardığı Garip Yolcu albümü ile başladı. yılında Mavi Mavi Masmavi filmi ile ilk kez kamera karşısına geçti. Halk müziği - arabesk tarzında Esmerin Adı Oya, Yalan Olur (Yoruldum), Güzel / Kız Necla, Fırat (Yürüyorum), Ben Sana Vurgunum, Bir Yudum Su ve Dağlara Yolculuk albümleri ile müzik kariyerine devam etti.

Asıl çıkışı yılında Barış Müzik etiketiyle çıkardığı Ben Babayım adlı albümüyle yakaladı. Albümünde yer alan "Yaralandın Mı Ey Can?", "Dokunmayın Çok Fenayım", "Her An Her Şey Olabilir" ve "Çoğu Gitti Azı Kaldı" adlı parçaları popüler oldu. MÜYAP verilerine göre albümü 1,4 milyon adet sattı. Arabesk müzikte "Baba" ve şarkı söylerken titremesi nedeniyle "Titrek Kral" lakapları ile tanındı.[8]

Azer Bülbül, Ağıt, Zordayım, Kör Kurşun ve Bana Düştü gibi albümlere imza attı.

19 Şubat 'da asker kaçağı olduğu iddia edildi ve tecilinin yılına kadar sürdüğü tespit edildi. 22 Mart'ta birliğine gönderildi. 27 Eylül 'de askerliği bitti.[9]

15 Şubat 'de kokain kullandığı tespit edilerek 10 ay hapis cezasına çarptırıldı ve cezası daha sonra paraya çevrildi. Üç yıl uyuşturucu tedavisi gördü. Bülbül, Bir röportajında:

"18 aydır temizim, artık o günleri anmak bile istemiyorum." dedi.[10]

Tedavi sürecinde Yalan Sevgiler, Başımda Bela Var ve Ateş Düştüğü Yeri Yakar albümleriyle hayran kitlesine hitap etti. Eski şarkılarını "Seçmeler" adlı albümünde topladı. "Üzülmedim Ki" albümü popüler oldu.[11] yılının sonlarına doğru çıkardığı Kalemin Kırıldı albümünde "Alıştım", "Dayanamıyorum" ve "Zoruna mı Gitti" parçaları yer aldı. yılında son albümü Duygularım için stüdyoya geçti.

Özel hayatı[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası