pitbull için mama önerisi / Bol Proteinli En İyi 10 Yavru Köpek Maması Listesi | Petzz Blog

Pitbull Için Mama Önerisi

pitbull için mama önerisi

En İyi Köpek Maması Markaları

En beğenilen markalar ve en çok satan tariflerle köpeğiniz için önerdiğimiz kaliteli tarifleri keşfedin.

En İyi Köpek Maması Markaları

Köpek mamasında nelere dikkat edilmelidir?

Kaliteli beslenme, köpeğinizin uzun ve sağlıklı bir yaşam sürmesine yardımcı olabilir. İşte evcil hayvanınız için en iyi köpek maması seçerken göz önünde bulundurmanız gereken bazı noktalar.

Köpeğinizin ihtiyaçları

Köpeğinizin ihtiyaçları

En iyi sağlık yararları için köpeğinizin yaşına, yaşam tarzına ve sağlık sorunlarına göre uyarlanmış yiyecekler satın alın.

AAFCO onaylı beslenme garantisi

AAFCO onaylı beslenme garantisi

Amerikan Yem Kontrol Yetkilileri Birliği (AAFCO) damgası, gıdanın eksiksiz ve dengeli olduğu anlamına gelir.

İçindekiler

İçindekiler

Yüksek kaliteli protein kaynakları arayın ve yapay renkler, tatlar ve koruyuculardan kaçının.

Orijen

Orijen

Köpeğiniz hangi yaşam evresinde olursa olsun, köpeğinizin ihtiyaç ve özelliklerini göz önünde bulundurur. Ayrıca en iyisine ulaşıncaya dek birçok araştırma yapılarak hazırlanır. Beslenme uzmanları tarafından özenle formüle edilen mama çeşitleri ile Orijen, her zaman en iyiler arasında yer alır.

  • Köpeğinizin damak tadına hitap eden ve iştahını kabartan lezzeti nedeni ile mama saatlerini mutlu bir hale getirir.
  • Sindirim ve bağışıklık sistemini destekleyerek köpeklerin yaşam kalitelerini arttırır.
  • İçeriğinde kullanılan her ürünün doğal, taze ve en iyisi olması konusunda hassas davranmaktadır.
Acana

Acana

Acana, marka olarak dünya genelinde en güvenilir ve en kaliteli köpek mamaları arasında daima ilk sıralarda yer almaktadır. Zengin içerikleri ve lezzetli yapısı ile kalitesinden asla ödün vermez. Seçici köpeklerin vazgeçilmezidir.

  • Acana köpek mama markası tarafından üretilen mamalar, köpeklerin ırkı, yaşam koşulları, kilo ve daha pek çok özellikleri göz önünde bulundurularak formüle edilir.
  • Köpeğinizin sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesi için dengeli beslenmesine katkı sağlar.
Hill's

Hill's

En doğal ürünlerin özel pişirme teknikleri ile hazırlanması sonucunda farkını pek çok şekilde belli eden köpek mama markasıdır. Mama seçimini kolaylaştıran seçenekleri sayesinde köpek severler huzurlu bir alışveriş keyfi tadar.

  • Köpek Mamalarının içeriğindeki hammaddelerin her biri özenle seçilmiştir.
  • Köpeklerin kolayca tüketmesi için mama şekli ve boyutu özel olarak tasarlanmıştır.
  • Beslerken çeneleri yorulmaz ve kolay sindirimi sayesinde hazımsızlık sorunu yaşatmaz.
N&D

N&D

Tahılsız içeriği ve sebze yerine meyve tercihi ile köpeklerin favorisi olan N&D köpek mama markası en iyiler arasında yerini her zaman koruyor. Sindirimi oldukça kolay olan mama çeşitlerinin faydalarını saymakla bitmiyor.

  • Kısa süre kullanım ile ortaya çıkan farklar köpek severleri sevindirirken patili dostlarımızı da sağlıklı yaşam konusunda destekliyor.
  • Yavru, yetişkin, yaşlı ya da hamile&#; köpeğiniz hangi yaşam evresinde ya da özelliklere sahip olursa olsun, ihtiyaçlarını tam ve dengeli olarak karşılamak için N&D kalitesine güvenebilirsiniz.
Royal Canin

Royal Canin

Royal Canin köpek mama markası, köpekler için eksiksiz bir şekilde tasarlanmıştır. Her köpeğin besin ihtiyaçlarını karşılamak için mama içeriği özenle formüle edilmiştir. Ayrıca köpeğinizin sindirimine duyarlı, tahıl içermeyen bir formüle sahiptir. Sadece doğal malzemelerle yapılan bu formül, belirli tahıllara alerjisi olan köpekler için de harikadır.

  • Köpeklerin ihtiyaç duyduğu protein miktarını karşılar.
  • Dengeli oranda vitamin ve kalsiyum içerir.
  • İştah kabartıcı lezzeti sayesinde köpeklerin damak tadına hitap eder ve mutlu olmalarına destek olur.
Pro Plan

Pro Plan

İçerik bakımından oldukça zengin olan Pro Plan köpek mama markası,

  • Köpeğinizin ırk, boy ve daha pek çok özelliğini göz önünde bulundurarak ürünlerini formüle ediyor.
  • Tam ve dengeli besin ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamakla kalmıyor, sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerine de destek veriyor.

Köpekler kademeli olarak büyürler. Büyümelerinin en ideal şekilde gerçekleşmesi için mamalarını severek yemeleri önemlidir. Pro plan köpek mama markası, köpeklerin reddedemeyeceği lezzette damak tatlarına uygun mamalar üretmektedir.

Brit Care

Brit Care

Yaklaşık olarak 30 yıldır hizmet vermekte olan Brit Care, köpek mama markası olarak tecrübesini ürünlerinin kalitesi ile hissettirmektedir. Güvenli ve kaliteli mama arayanların ilk tercihlerinden biri olmaya devam ediyor. Bunun nedeni oldukça fazladır. Uygun şekilde üretim, özenli formüle etme, optimum düzeyde fayda kazanımı için detaylı araştırma ve daha pek çok şey yapmaktadır.

  • Köpeklerin gelişimine büyük katkılar sağlar ve kondüsyonlarını zirvede tutmak için protein bakımından zengindir.
  • Onların sağlığı için son derece destek veren ve kaliteli bir mama markasıdır.
Dog Chow

Dog Chow

Sağlıklı ve dengeli bir beslenmeyi ayrıca lezzetli kılan Dog Chow köpek mama markası en iyiler arasında yerini korumakta. Yavru köpeklerin en sevdiği mamalardan biri olmasının yanı sıra zengin içeriği ile köpek sahiplerinin de sevgisini kazanmaya devam ediyor.

  • Doğal besinler, sağlıklı ve mutlu patiler için mama alışverişini kolaylaştırıyor.
  • Gerçek et lezzeti, sindirimi kolay tahıl ürünleri ve köpekler için sağlıklı olan sebzeleri bir araya getirerek paket dolusu mutluluk sunuyor.
Pro Choice

Pro Choice

Mama saatinin eşsiz keyfini Pro Choice tüketen köpekler ve sahipleri çıkartmayı çok iyi bilir. Bir patili dostun mamasını iştahlı bir şekilde yemesi, ideal kiloya sahip olması ve en güzeli de sağlıklı olması köpek severler için çok önemlidir.

  • Lezzetli, sağlıklı, taze ve bütçe dostu köpek mama markasıdır.
  • Doğal ürünleri tercih eden ve besinlerden optimum düzeyde fayda kazanımını hedefleyerek üretim yapan Pro Choice, farkını yaşamak için küçük bir paket dahi yeterli.
Friskies

Friskies

Friskies köpek maması, yavru ve yetişkin köpeklerin tüm besin ihtiyaçlarını gidermek amacıyla üretilmektedir. Köpeklerin kas gelişimini destekler ve sindirimi kolaylaştırır. Yüksek oranda protein içermektedir.

  • Köpeklerin savunma mekanizmalarına destek olur.
  • Bağışıklık sistemlerini güçlendirir.
  • Vitamin ve protein bakımından zengindir.
  • Köpeklerin hareketli yapıları nedeni ile kaybettikleri enerjilerini geri kazanmalarını sağlar.
Pedigre

Pedigre

Pedigree köpek mama markası, köpeğinizin sağlıklı bir şekilde gelişmesi ve beslenmesi için özenle üretim yapmaktadır.

  • Güçlü kas oluşumu, sindirim sağlığı ve beyin gelişimi gibi köpekler üzerindeki faydaları oldukça fazladır.
  • Zengin çeşitliliği sayesinde köpeğinizin damak zevki ve özelliklerine göre seçimler yapabilirsiniz.
  • Köpeğinizin sağlığını desteklerken mama saatinden keyif almasını da sağlar. Ayrıca seçici olan köpeklerin iştahını kabartan özel bir aromaya sahiptir.
Econature

Econature

Econature mamaları ile beslenen köpekler parlak ve canlı tüylere kavuşur, ek gıdaya ihtiyaç duymaz. Çünkü paket içeriğinde köpeğinizin ihtiyaç duyduğu her şey yer almaktadır. Özel ihtiyaçlar ve ırklar için zengin çeşitliliğe sahiptir.

  • Köpeklerin günlük besin ihtiyaçlarını tam olarak karşılamak amacı ile üretilmektedir.
  • Doğal, taze ve en iyi ürünler seçilerek üretime geçiliyor ve patili dostlar için leziz mamalar olarak paketleniyorlar.
  • Balık, kuzu, tavuk ve somon eti gibi içeriği ile protein bakımından zengindir.

 

*funduszeue.info satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Veterinerler, köpeğinizin yaşına, yaşam tarzına, sağlık sorunlarına ve aktivite düzeyine göre beslenme ihtiyaçlarına uygun bir mama seçmenize yardımcı olabilir. Örneğin, gıda hassasiyeti olan bir köpek, sağlıklı genç yetişkin bir köpekten farklı bir mamaya ihtiyaç duyacaktır.

Hill&#;s Science Diet, formüllerinin tutarlı olması, doğal içeriklerin saflık açısından test edilmesi ve tariflerde herhangi bir yapay tat veya koruyucu içermemesi nedeniyle veterinerler arasında favori bir markadır.

En iyi köpek maması markası her zaman köpeğinize bağlıdır. Her köpeğin farklı ihtiyaçları olduğundan, herkese uyan tek bir çözüm yoktur. Bazı köpeklerin yiyeceğe karşı hassasiyetleri olabilirken, diğer köpekler lezzet konusunda seçici olabilir.

Yiyecek seçerken, torbanın arkasında Amerikan Yem Kontrol Yetkilileri Birliği (AAFCO) onay mührünü arayın. Ardından, içerik listesine bakın. Kaliteli köpek maması yokyapay renkler, tatlar veya koruyucular.

En iyi köpek maması markası, köpeğinizin yaşını, sağlığını, aktivite düzeyini ve tercihlerini destekleyen mamadır. Birden fazla köpeğiniz varsa, bir köpek için en iyisi diğerleri için en iyisi olmayabilir.

Yavruların çok özel beslenme ihtiyaçları vardır. Her köpek yavrusu farklı olduğundan, her köpek yavrusu için en iyi olan tek bir marka yoktur. AAFCO yönergelerine göre, köpek maması belirli miktarda protein, yağ ve kalsiyum içermelidir. Örneğin, köpek maması en az %22,5 proteinden oluşmalıdır, ancak proteinin yetişkin köpek mamasının yalnızca %18&#;ini oluşturması gerekir.

En iyi marka, köpeğinizin özel ihtiyaçlarına bağlıdır. Küçük ırklar, süs köpek ırkları boyutlarına göre özel olarak formüle edilmiş yiyecekleri yemelidir, böylece mama tanesi daha kolay çiğnenebilir ve köpeğiniz ihtiyaç duyduğu besinleri alır.

Küçük cins köpekler genellikle daha büyük cins köpeklere göre kilo başına daha fazla protein ve kaloriye ihtiyaç duyar. Ayrıca antioksidan açısından zengin bir diyetten de yararlanabilirler.

Yiyeceklerin ötesinde, mağazalarımız, köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Dengeli Bir Beslenme İçin En İyi 10 Yavru Köpek Maması Öneri

Veterinerler hangi yavru köpek mamasını tavsiye ediyor?

Yepyeni bir patili yazıyla herkese merhabalar! Bir önceki yazımızda siz değerli okurlarımız tarafından sıklıkla merak edilen "yavru köpekler ne yer?" sorunu yanıtlamıştık. Bu yazımızda ise henüz yeni köpek sahiplenenlerin ya da yavru köpekler için hangi kuru mamanın en iyisi olduğu konusunda kararsızlık yaşayanların aklındaki tüm soru işaretlerini yok edecek tüm köpek cinsleri için uygun bir liste hazırladık.

Unutulmamalıdır ki; veterinerlere ve sağlık uzmanlarına göre yavru köpek mamalarındaki yağ asitleri sağlıklı ve parlak bir tüy yapısının, kalsiyum ve fosfor oranı sağlam diş ve kemik yapısının, protein seviyesi güçlü kas yapısının, yüksek sindirilebilir ise az miktarda ve sağlıklı dışkının oluşmasına yardımcı olmaktadır.

PetzzShop

Öyleyse artık piyasanın en kaliteli, en sağlıklı, en hesaplı, en sevilen lezzetli yavru köpek maması markalarına geçebiliriz! Peki ya hangi köpek maması daha iyi? Beyin, göz, kas ve iskelet gelişimini destekleyen en iyi yavru köpek maması markaları ve çeşitleri hakkında bilgi sahibi olmak için okumaya devam edin:)

SıraMarkaİçeriğineoldu Puanı
1MeraHindi10/10
2 Hill'sKuzu Eti10/
3Royal CaninKümes Hayvanları10/
4 Pro Plan Kuzu Eti10/
5 N&D Balkabağı-Kuzu Eti10/
6LaVitalKuzu Eti10/
7AcanaTavuk Eti10/
8OrijenTavuk Eti10/
9 ProfineKuzu Eti10/
10Advance Somon10/

En İyi Yavru Köpek Maması Tavsiyeleri

1. Mera Yavru Köpek Maması

funduszeue.info

Köpekleri seven hayvan ve gıda bilimi uzmanları tarafından formüle edilen Mera, mideye zarar vermeyen ve dışkı kalitesinin korunmasına yardımcı olmak için kolayca sindirilebilir bileşenlerle üretilmiştir. Bu özel, birinci sınıf köpek maması formülü, bağırsak sağlığını desteklemeye yardımcı olan prebiyotikler, sağlıklı sindirimi desteklemeye yardımcı olmak için doğal sebzeler ve bağışıklık sağlığını desteklemeye yardımcı olan vitaminler içermektedir.

Mera yavru köpek maması, hemen her bütçeye uygun tahıllı ve tahılsız seçenekleriyle patili dostlarımızın damak lezzetine uygun eşsiz seçenekler sunuyor. Lezzetli ve sindirimi kolay biftekli kuru mama, yavru köpeğinizin protein ihtiyacını karşılarken aynı zamanda enerji ihtiyacını da karşılamaktadır.

2. Hill's Yavru Köpek Maması

en-iyi-yavru-kopek-mamasiwebp

 

Hill's yavru köpek maması, küçük dostlarımızın temel besin ihtiyaçlarını karşılamak ve olası risk faktörlerine karşı korunması için özel olarak formüle edilmiştir. Yavru köpeklerin gelişimini desteklemek için doğru içerik ve mineral dengesine sahip olan Hill's, yavru köpeklerin hayata en iyi şekilde başlamasını ve potansiyeline eksiksiz olarak ulaşmasını hedeflemektedir.

Büyüme evresinde olan yavru köpeğinizin beyin, kemik, deri, tüy ve göz gelişimine yardımcı olmak için doğal malzemelerden üretilen Hill's yavru köpek maması; tavuklu, kuzu etli ve balıklı seçenekleriyle küçük dostlarımıza eşsiz bir damak lezzeti sunuyor. Yavru köpeğinizin tüm besin ihtiyacını karşılar ve sağlığını korumaya yardımcı olur. Besinleri köpeğinize tam ve dengeli olarak sunduğundan, kolay sindirilebilir ve sağlıklı gelişmesini sağlar.

3. Royal Canin Yavru Köpek Maması

en-iyi-yavru-kopek-mamasiwebp

 

Yavru köpekler, yetişkin köpeklere nazaran çok daha hızlı bir büyüme döngüsüne sahiptir. Neyse ki Royal Canin yavru köpek maması, küçük dostlarımızın sağlıklı büyümesi ve gelişmesi için özenle seçilmiş besinler içermektedir. Yavru köpeklerin kısa büyüme dönemini en verimli ve güçlü şekilde geçirmesini destekleyen Royal Canin, içeriğindeki proteinler, mineraller ve vitaminler sayesinde yavru köpeğinizin kemiklerinin, dişlerinin, bağışıklık sisteminin ve beynin güçlü ve sağlıklı gelişmesine yardımcı olur.

Ayrıca, Royal Canin köpek maması, yavrularının gerçekten tadını çıkarabilecekleri harika bir damak lezzetine sahip olması için onlarca yıllık araştırmalarla formüle edilmiştir. Yavru köpeklerin normal beslenmeye geçişte bağışıklık sistemlerinin ve sindirim sistemlerinin hazırlanmasına yardımcı olmaktadır.

PetzzShop

4. Pro Plan Yavru Köpek Maması

en-iyi-yavru-kopek-mamasiwebp

 

Kedi mamalarıyla da adını sıkça duyduğumuz Proplan, yetişkin ve yavru köpekler için ürettiği kuru ve yaş mamalarıylada bir hayli sevilen markalar arasında yer alıyor. Yavru köpeğiniz için özel olarak hazırlanmış besinleri içerisinde barındıran ProPlan yavru köpek maması, sadece saf ırklara özel mamalarıyla da bir hayli çok sevilmektedir.

Örneğin Fransız Bulldog yavru köpeği için geliştirilen bir mama, bu cinsin gelişimine yardımcı olabilecek benzersiz besinler içermektedir. Mamanın şeklinden Fransız Bulldog köpeğinin kısa çene yapısına uygun olarak tasarlanan bu özel ürünler, köpeğinizin mamayı almasını ve çiğnemesini kolaylaştırmaktadır.

5. N&D Yavru Köpek Maması

en-iyi-yavru-kopek-mamasiwebp

 

Yavru köpeklerin büyük beslenme ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış N&D köpek maması, küçük dostlarımızın hayata sağlıklı bir başlangıç yapmasını sağlamak için en doğal ürünleri tercih etmektedir. Bu doğal ürünlerden oluşturulan nd köpek maması, eksiksiz ve dengeli beslenme ile beraberinde güçlü kemikler, eklemler, dişler oluşturmasına yardımcı olmaktadır.

Tüm bunların yanında antioksidanlar ve mineraller açısından zenginleştirilmiş ND yavru köpek maması, küçük dostumuzun gelişmekte olan bağışıklık sistemini desteklerken vücudunun güçlenmesine de destek olmaktadır. Yavru köpeklerin ihtiyacı olan gerekli vitaminleri içermektedir. Yavru köpeklerinizin sağlıklı gelişimine yardımcı olmaktadır.

6. LaVital Yavru Köpek Maması

en-iyi-yavru-kopek-mamasiwebp

 

Yavru köpekler için eşsiz mamalar üretmesiyle bilinen LaVital, patili dostlarımızın ağzına layık birbirinden farklı lezzet seçenekleriyle en doğal ürünleri bir araya getirmektedir. Küçük ırk, orta ırk ve büyük ırk yavru köpek maması çeşitlerine sahip olan LaVital, küçük dostlarımızın vücutlarını güçlü tutmak için gelişen bağışıklık sistemlerini destekleyici antioksidanlar ve E vitamini açısından zengindir.

İyi beslenmenin küçük dostlarımız için aktif ve sağlıklı bir yaşam sunacağını ön görmekte olan LaVital markası, içeriğindeki özel besinler sayesinde sağlıklı bir cilt için cilt bariyerini güçlendirmektedir. Protein, yağlar, vitaminler ve mineraller gibi enerji sağlayan ve besin değeri açısından yüksek besin içerikleri ile yavru köpeğin ideal bir şekilde büyümesi ve gelişmesi sağlar.

7. Acana Yavru Köpek Maması

en-iyi-yavru-kopek-mamasiwebp

 

Köpeklerin doğası gereği etobur olduklarını, bununda az miktarda meyve ve sebze içeren zengin etli gıdalardan oluşması gerektiğini hedef edinen Acana markası, özellikle yavru köpekler için ürettiği mamalarda yerel çayır çiftliklerinden serbest dolaşan tavuklar, kuluçka yumurtaları ve Kanada'nın Vancouver Adası'nda yakalanmış pisi balıklarıyla doludur.

Köpeklerin beslenmesine son derece hassasiyetle yaklaşan Acana, yavru köpeğinizin gelişimini ve kondisyonunu en üst düzeye çıkartmak için protein açısından zengin gıdalardan oluşmaktadır.

8. Orijen Yavru Köpek Maması

en-iyi-yavru-kopek-mamasiwebp

 

Orijen yavru köpek maması, içeriğinde barındırdığı yüksek oranda sindirilebilir proteinler, hassas lif içeriği ve yüksek kaliteli karbonhidrat kaynaklarının bir kombinasyonu olarak şişkinliği ve kötü kokan dışkılamayı en aza indirmektedir.

Öte yandan sağlıklı vücut ağırlığını desteklemek için sınırlı kalori ile zengin proteinlere sahip olan Orijen köpek maması, taze sebzeler, serbest dolaşan tavuk ve hindilerle beraberinde serbest avlanmış balıklardan oluşan eşsiz doğal bir formüle sahiptir. Hassas deri ve tüy yapısına sahip yavru, hamile ve emziren köpekler için, yüksek besin değerine sahip, kuzu etli ve pirinçli kuru mama köpeğinizin sağlığı için ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

9. Profine Yavru Köpek Maması

en-iyi-yavru-kopek-mamasiwebp

 

Yavruluk döneminin köpekler için en önemli aşamalardan ilki olduğuna inanan Profine, büyük cins, orta cins ve küçük cins yavru köpeklerin sağlıklı büyümesini ve gelişimini destekleyen bileşenler içerir. Patili dostlarımızın midesini bayram ettirecek eşsiz içeriklere sahip Profine yavru köpek maması çeşitleri; kuzulu, tavuklu, balıklı seçenekleriyle gelmektedir.

Çek Cumhuriyeti'nden tüm dünyaya mutluluk ve sağlık saçan Profine köpek mamaları, yavru köpeklerin gelişimini tamamlaması için üretilmiş güvenilir köpek mamaları arasında yer almaktadır.

Advance Yavru Köpek Maması

en-iyi-yavru-kopek-mamasiwebp​​​​​​​

 

Son zamanların en çok tercih edilen köpek maması markaları arasında yer alan Advance, yavru köpeklerin sağlıklı gelişimini tamamlaması için gerçek et, meyve ve sebze içeren birinci sınıf evcil hayvan mamaları üretmektedir.

Köpeğinizin ırkına göre farklı çeşit mamalar bulabileceğiniz Advance yavru köpek maması seçenekleri, omega-3 ve -6 yağ asitleri ile beraberinde C vitamini, EPA ve DHA gibi hedeflenen besin maddelerini içermektedir. Yavru köpek maması 15 kg çeşitleriyle bir hayli hesaplı.


Yavru köpek nasıl beslenir?

Yeni doğan yavru köpeklerin beslenmesinde, bizim çok fazla rolümüz yoktur çünkü, anne yavruları nasıl besleyeceğini, ne zaman besleyeceğini bilmektedir. Burada önemli olan hekim danışmanlığında annenin sütünün gelip gelmediğinin kontrol edilmesidir. Yani annenin sütünün bütün yavrulara yetip yetmemesi ve zayıf olan yavruların beslenmesinin mutlaka kontrol altında olmalıdır.

Yavruların beslenmesi minimum bir buçuk ay anne sütüyle olması gerekir. Bu annenin yavrularını besleyip beslememesine göre de değişebilir fakat önerilen süre en az bir buçuk ay anne sütüyle yavruların beslenmesidir.

Yavru köpek tasması nasıl olmalı?

Yavru köpeğiniz için tasma seçimi yapamadan önce kesinlikle metal, çelik ya da zincir gibi ağır tasmalar yerine tokalı tasma almaya özen göstermelisiniz. Seçtiğiniz bu güvenilir ve rahat modeli köpeğinize taktıktan sonra tasma ile köpeğinizin boynu arasında iki parmak boşluk olmasına dikkat ediniz.

Yavru köpeğin annesi yoksa nasıl beslemeliyiz?

Yavru köpeğin eğer annesi yoksa, köpeğin beslenmesi zahmet gerektirmektedir. Yeni doğan ve anne sütü alamayan yavrular hazır mama ile 2 saatte bir, biberon yardımı ile beslenmeli. Yavru köpekler için, bebeklerde olduğu gibi toz şeklinde hazırlanan mamalar bulunmaktadır. Yeni doğan yavrulara mutlaka bunlardan hazırlanıp verilmelidir.

Bazı insanlar ise yavruları süt ile beslemek istemektedir. Bu genellikle mamaların maliyeti veya uğraştırması nedeniyle tercih edilmektedir fakat normal süt daha ağır ve yağlı olduğu için yavrularda sindirim sorunlarına neden olabilmektedir. Bu yüzden yavruların sütle beslenmesi gerektiği durumlarda süt mutlaka yarı yarıya sulandırılmalıdır. Yani yarım çay bardağı süt konulduysa yarım çay bardağı da su konulması gerekmektedir. Süt ile besleme yavru köpekler için tam ve sağlıklı bir beslenme oluşturmamaktadır. Bu yüzden yine bebek tozlarının hazırlanıp verilmesinde her zaman fayda vardır.

Yavru köpeklerde kuru mamaya ne zaman geçilmeli?

Yavru köpekler anneden süt aldıkları sürece takviye yapılması çok şart değil. Eğer anne sütü yetersiz geliyorsa, bunun kontrol edilip öyle takviye yapılması gerekmektedir. Bir aydan önce yani köpeklerin dişleri çıkmadan önce kuru mamaya geçilmemesi gerekmektedir. Bu süreçte yaş mamalar tercih edilmelidir. Dişleri çıkmaya başladıktan sonra yavaş yavaş kuru mamaya geçilebilir. Yavrular için kuru mamalar küçük tanecikler halinde oldukları için köpeklerin dişleri çıktıktan sonra yerken zorlanmazlar fakat eğer yerken zorlandıklarını düşünüyorsanız, mamalarını biraz ıslatarak yumuşatabilirsiniz. Daha sonra su miktarını azaltarak yavaş yavaş kuru mamaya tamamen geçmesi sağlanmalıdır.

Küçük ırk ( kg) aylık
Orta boy ırk ( kg) aylık
Büyük ya da dev ırk (>25 kg) aylık

Kuru mamaya geçiş sürecinde, yavru anne sütünden halen yararlanıyorsa bunun kesilmesine gerek yoktur. Yavru köpekler eğer kuru mamayla beslenecekse, mutlaka "puppy" dediğimiz yavru köpek mamalarıyla beslenmelidir çünkü bunların içerisindeki besin oranları yavru köpeklere uygun şekildedir. Anneden erken ayrılan yavrunun maması ıslatılarak veya yaş mamayla karıştırılarak rahat beslenmesi sağlanabilir. Yavruların mamalarının sık verilmesi ve saatlerinin düzenli olarak dikkat edilip verilmesi gerekmektedir. Yavruların beslenmesine günde 4 öğün olarak başlanmalı zamanla 3 öğüne düşürülmelidir ama anne sütü takviyesi varsa aynı zamanda 2 öğün mama verilmesi yeterli olacaktır.


Yavru köpekler için ne tür mamalar vardır?

Yavru mamaları, yavru köpeklerin büyüme ve gelişme dönemindeki yüksek enerji ihtiyaçlarını karşılamak üzere düzenlenmiştir. Bu mamalar, yeterli miktarda kalsiyum, protein, yağ asitleri, mineral ve vitaminleri içermesi gerekir. Yavru mamaları genellikle junior, puppy, growth gibi isimler almaktadır. Yavru köpek mamaları genellikle iki çeşittir.

Tavuk Etli Yavru Köpek Mamaları: Bu mamalarda protein kaynağı olarak tavuk eti ve tavuk yan ürünleri kullanılmaktadır. Mamaların içeresindeki besin maddeleri ihtiyaçlara göre farklı miktarlarda ayarlanmaktadır.

Kuzu Etli Yavru Köpek Mamaları: Bu mamalarda protein kaynağı olarak kuzu eti kullanılmaktadır. Kuzu etli mamalar yavruların beslenmesinde, deri ve tüy sağlığının korunmasında ve en az alerjik besin maddesi içermesinden dolayı iyi bir seçenektir.

Köpeklerde Deri ve Tüy Hassasiyeti Ne Demektir?

Köpeklerde deri ve tüy hassasiyeti, köpeklerin yediklerinden tutunda başka köpeklerde var olan hastalığın bulaşmasına kadar bir çok farklı nedenle görülebilir.

O zaman riski en aza indirmek için, deri hastalıklarından korunmak için başka köpeklerle görüşmeyi bitirmeli miyiz? Tabiki &#;Hayır&#;. Bilinçli bir köpek sahibi olmak köpeklerle ilgili her konuda olduğu gibi bu konu içinde oldukça önem arz etmektedir.

Kısaca özetlemek gerekirse deri hassasiyeti köpeklerde deri kaşıntılarına, deri yaralanmalarına, tüy hassasiyeti tüylerin sağlık görünmesine ve daha çok dökülmesine neden olmaktadır.

Köpeklerde Deri ve Tüy Hassasiyetine Özel Köpek Mamaları

Deri ve Tüy hassasiyetine özel köpek mamaları seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur köpeğinizin hangi köpek maması içeriğine karşı alerjisi olduğudur.

Veterinerler böyle durumlarda köpekleri bir dizi testlerden geçirir ve size isterseniz markasıyla beraber bir köpek maması çeşiti önerebilirler.

Not: Eğer köpeğinizin hangi maddelere karşı deri hassasiyet geliştirdiğini biliyorsanız mama poşetinin üzerindeki &#;Sensitive&#; yazılı olan, güvenilir markalı köpek mamalarını tercih etmelisiniz.

Şimdi listeyeceğimiz ve sizin için incelediğimiz köpek mamaları genelde deri ve tüy hassasiyeti olan köpekler için özel olarak üretilmiştir.

1) Bosch Sensitive Kuzu Etli Ve Pirinçli Hassas Yetişkin Köpek Maması

Bosch Sensitive Kuzu Etli Ve Pirinçli Hassas Yetişkin Köpek MamasıBosch Kuzu Etli Köpek Maması formulü, Bosch Köpek Maması ürün grubundan incelememize dahil edilen deri ve tüy hassasiyeti geliştiren köpek maması tariflerden biridir.

✅ Glutensiz olarak formüle edilmiştir.

✅ Bağırsak florasının ve bağışıklık sisteminin stabilize edilmesi için mannan ve glukan ihtiva eder.

✅ Yüksek oranda vitamin ve doğal elementler içerir.

 

  • İlk 5 Malzeme: Pirinç (%37,5), Kuzu proteini (kurutulmuş, %20), Patates (kurutulmuş), Kümes hayvanı yağı, Kurutulmuş pancar küspesi.
  • Tür: Glutensiz ve tahılsız formül
  • Tasarım: Tüm ırk köpeklerin ağız yapısına göre küçük taneli
  • Önerilen Irk Boyutu:  Tüm ırk yetişkin köpekler.
  • Fiyat: $$.
  • Diğer Bosch Köpek Maması İncelemeleri

Bosch Adult Lamb formülü, hayvansal proteininin büyük kısmını kuzu etinden alır. Kuru madde etiket analizimiz, tarifin %22 protein, %14 yağ ve %25 tahmini karbonhidrat içerdiğini ortaya koyuyor… Yaklaşık %39 yağ / protein oranı veriyor.

Kullanıcıların %95’i bu mamayı öneriyor.

Mamanın Ayrıntılı İncelemesi

Güncel Fiyatını Yetkili Satıcıdan Kontrol Et 

2) Dr. Clauders Adult Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması

funduszeue.infors Adult Super Premium Kuzu Etli Düşük Tahıllı Yetişkin Köpek MamasıDr. Clauders Kuzu Etli Köpek Maması formulü, Dr. Clauders Köpek Maması ürün grubundan incelememize dahil edilen deri ve tüy hassasiyeti geliştiren köpek maması tariflerden biridir.

✅ Tek hayvansal protein kaynağı vardır.

✅ Buğdaysız (Glutensiz) olarak üretilir.

✅ Dengeli Protein ve Yağ oranı mevcut.

✅ Bağışıklık sistemini güçlendirmek için yeşil çay eklenmiş.

  • İlk 5 Malzeme: Pirinç %, Kuzu proteini (susuz) %24, Pirinç proteini, Pancar küspesi (şekeri azaltılmış), Kümes hayvanları yağı.
  • Tür: Glutensiz ve düşük tahıllı formül
  • Tasarım: Tüm ırk köpeklerin ağız yapısına göre küçük taneli
  • Önerilen Irk Boyutu:  Tüm ırk yetişkin köpekler.
  • Fiyat: $$.
  • Diğer Dr. Clauders Köpek Maması İncelemeleri

Dr. Clauders Adult Sensitive Lamb formülü, hayvansal proteininin büyük kısmını kuzu etinden alan kuzu etli köpek mamasıdır. Kuru madde etiket analizimiz, tarifin %23 protein, %10 yağ ve %20 tahmini karbonhidrat içerdiğini ortaya koyuyor… Yaklaşık %40 yağ / protein oranı veriyor.

Kullanıcıların %98’i bu mamayı öneriyor.

Mamanın Ayrıntılı İncelemesi

Güncel Fiyatını Yetkili Satıcıdan Kontrol Et 

3) Bozita Robur Sensitive Somonlu Yetişkin Köpek Maması

Bozita Robur Sensitive Single Protein Somonlu Yetişkin Köpek MamasıBozita Somonlu Köpek Maması formulü, Bozita Köpek Maması ürün grubundan incelememize dahil edilen deri ve tüy hassasiyeti geliştiren köpek maması tariflerden biridir.

✅ Tek hayvansal protein kaynağı vardır.

✅ % dengeli beslenme sağlar

✅ Yapay renklendirici ve aroma içermez.

✅ İsveç kanunları altında üretilerek içerisinde antibiyotik vb katkılar bulunmaz.

  • İlk 5 Malzeme: Pirinç, Mısır, Kurutulmuş somon, Taze somon, Mısır tohumu.
  • Tür: Glutensiz ve düşük tahıllı formül
  • Tasarım: Tüm ırk köpeklerin ağız yapısına göre
  • Önerilen Irk Boyutu:  Tüm ırk yetişkin köpekler.
  • Fiyat: $$.
  • Diğer Dr. Clauders Köpek Maması İncelemeleri

Dr. Clauders Adult Sensitive Lamb formülü, hayvansal proteininin büyük kısmını somon balığı etinden alan balık etli köpek mamasıdır. Kuru madde etiket analizimiz, tarifin %21 protein, %20 yağ ve %30 tahmini karbonhidrat içerdiğini ortaya koyuyor… Yaklaşık %40 yağ / protein oranı veriyor.

Kullanıcıların %98’i bu mamayı öneriyor.

Mamanın Ayrıntılı İncelemesi

Güncel Fiyatını Yetkili Satıcıdan Kontrol Et 

4) Brit Premium Sensitive Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması

Brit Premium By Nature Sensitive Kuzu Etli Yetişkin Köpek MamasıBrit Premium Sensitive Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması formulü, Brit Köpek Maması ürün grubundan incelememize dahil edilen deri ve tüy hassasiyeti geliştiren köpek maması tariflerden biridir.

✅ Hypo-Allergenic köpek mamasıdır

✅ Alerji ve sindirim sistemi problemleri yaşayan köpekler için uygundur.

✅ Buğday, soya, mısır gibi tahılları içermez.

  • İlk 5 Malzeme: Kuzu Eti(31%) Pirinç Tavuk Yağı Pirinç Proteini Somon Yağı
  • Tür: Glutensiz ve düşük tahıllı formül
  • Tasarım: Tüm ırk köpeklerin ağız yapısına göre küçük taneli
  • Önerilen Irk Boyutu:  Tüm ırk yetişkin köpekler.
  • Fiyat: $$.
  • Diğer Brit Köpek Maması İncelemeleri

Brit Adult Sensitive Lamb formülü, hayvansal proteininin büyük kısmını kuzu etinden alır. Kuru madde etiket analizimiz, tarifin %24 protein, %10 yağ ve %29 tahmini karbonhidrat içerdiğini ortaya koyuyor… Yaklaşık %30 yağ / protein oranı veriyor.

Kullanıcıların %94’ü bu mamayı öneriyor.

Mamanın Ayrıntılı İncelemesi

Güncel Fiyatını Yetkili Satıcıdan Kontrol Et 

5) Felicia Hipoalerjenik Somonlu Yetişkin Köpek Maması

Felicia Düşük Tahıllı Hipoalerjenik Somonlu Orta ve Büyük Irk Yetişkin Köpek MamasıFelicia Düşük Tahıllı Hipoalerjenik Somonlu Yetişkin Köpek Maması formulü, Felicia Köpek Maması ürün grubundan incelememize dahil edilen deri ve tüy hassasiyeti geliştiren köpek maması tariflerden biridir.

✅ Hypo-Allergenic köpek mamasıdır

✅ Alerji ve sindirim sistemi problemleri yaşayan köpekler için uygundur.

✅ Sağlıklı kas kütlesini destekler

  • İlk 5 Malzeme: Kurutulmuş Somon Proteini (%32), Baldo Pirinç, Mısır, Somon Yağı (%6), Bezelye
  • Tür: Glutensiz ve düşük tahıllı formül
  • Tasarım: Orta ve büyük ırk köpeklerin ağız yapısına göre küçük taneli
  • Önerilen Irk Boyutu:  Orta ve büyük ırk yetişkin köpekler.
  • Fiyat: $$.
  • Diğer Felicia Köpek Maması İncelemeleri

Brit Adult Sensitive Lamb formülü, hayvansal proteininin büyük kısmını kuzu etinden alır. Kuru madde etiket analizimiz, tarifin %27 protein, %12 yağ ve %32 tahmini karbonhidrat içerdiğini ortaya koyuyor… Yaklaşık %35 yağ / protein oranı veriyor.

Kullanıcıların %92’si bu mamayı öneriyor.

Mamanın Ayrıntılı İncelemesi

Güncel Fiyatını Yetkili Satıcıdan Kontrol Et 

Köpeklerde Deri ve Tüy Hassasiyetinin Nedenleri ve Çözüm Önerileri

Genellikle deri ve tüy hassasiyeti alerjilerle ve kaşıntılarla kendini belli eder. Beslenmenin ve dış etkenlerin önemli rol oynadığı deri hassasiyetinin nedenlerinden kısaca bahsedelim.

1) Kısa Tüylü Köpek Irklarının Yatkınlığı

Öncelikle bazı az tüylü olan ırkların deri ve tüy hassasiyetine daha yatkın olduğunu söylemek mümkünüdür. Havayla oldukça çok temas eden deri, hastalıkları kapmaya, kurumaya ve dökülmeye daha meyilli olur.

Köpeklerde deri ve tüy hassasiyetinin nedenleri

Daha uzun tüylü köpeklerinde genelde karın bölgelerinde ve tüylerin seyreldiği bölgelerde deride ve tüylerde tahriş görülebilir.

En sık deri ve tüy hassasiyetinin görüldüğü kısa tüylü köpek cinslerini şöyle sıralayabiliriz;

  • Fox Terrier
  • Boston Terrier
  • Beagle
  • Bull Mastiff
  • Doberman
  • Amerikan Pitbull
  • Basenji
  • Fransız Bulldog
  • Peruvian Inca
  • Xoloitzcuintli

Nasıl Önlem Alınır?

  • Tüyleri kısa yada tüysüz köpek ırkları dediğimiz köpekleri kirli ortamlardan uzak tutmalısınız.
  • Başka köpeklerin kulübelerine girmesine, pis su birikintilerinde yuvarlanmasına izin vermemelisiniz.
  • Ağır oda kokularıyla ve cilde yapışan losyonlarla, insan parfümleriyle temas etmesini önlemelisiniz.

2) Gıda İntoleransı (Gıda Hassasiyeti) Bulunan Köpeklerin Yatkınlığı

Köpeklerde Deri ve Tüy hassasiyetiKöpek mamalarının içerisinde onlarca bileşen bulunur ve bu bileşenlerin bir kısmı bazı köpeklerde alerjilere neden olabilir.

Bu nedenle köpeklerinize köpek maması seçmeden önce veterinerinize danışıp, köpeğinizin beslenme hassasiyeti olup olmadığını öğrenmeniz ve veterinerinizden köpeğinizin özelliklerine göre bir köpek maması tavsiye etmeniz çok önemlidir.

Deride hassasiyete neden olan köpek maması bileşenleri genel olarak şunlardır:

  • Süt ürünleri,
  • Sığır eti,
  • Kuzu eti,
  • Tavuk,
  • Tavuk yumurtası,
  • Soya,
  • Buğday (Gluten).

Nasıl Önlem Alınır?

  • Gıdalara karşı hassas olan köpek için özel olarak üretilen hipoalerjenik köpek mamalarının tercih edilmesi gerekir.
  • Köpeğinizin hassasiyetinin hangi hammaddelere karşı olduğunu bilmekte önemlidir. Veteriner hekimler bir dizi testlerle bu bilgiyi size sağlayabilirler.

3) Deri Hastalığı Bulunan Köpeklerle Temas

Deri hastalığı olan köpek Bazı deri hastalıkları oldukça bulaşıcıdır. Köpeklerin birbiriyle temasları sonucu diğer bir köpeğe siz hiç anlamadan bulaşır ve bulaştığını anladığınızda artık çok geç olabilir.

Bundan dolayı köpekleri sosyalleştirirken karşı tarafın bilinçli bir köpek sahibi olduğunu bilmeniz, köpeğine en az sizin kadar iyi bakan biri olduğuna karar verdikten sonra köpeklerin birbiriyle temas etmelerine izin vermeniz oldukça önemlidir.

Köpeklerde en sık görülen deri hastalıkları şunlardır;

  • Folikülit
  • İmpetigo
  • Saçkıran
  • Maya Enfeksiyonları
  • Keneler ve Pireler
  • Kepek
  • Lupus

Nasıl Önlem Alınır?

  • Öncelikle köpeğinizin tüm aşılarının tam olduğuna ve parazit ilaçlarını kullandığınıza emin olun.
  • Bölgesel olarak var olan bir hastalık varsa onlar içinde ayrıca önlem almalısınız.
  • Köpeğinizin diğer köpeklerle ve o köpeklerin malzemelerine temas etmeden önce, karşı taraftaki köpeğinde gerekli önlemleri aldığına emin olmalısınız.

Deri Hassasiyeti Olan Köpekler İçin Hangi Köpek Mamasını Kullanmalıyım?

Köpeklerde deri ve tüy hassasiyetini ortadan kaldırmak için somon balıklı köpek mamaları tavsiye edilir. İçeriğindeki kaliteli Omega3 ve omega grubu vitaminleri tüy sağlığına ve deri yağına olumlu katkılar sağlar

Köpeğimin Kaşıntısını Nasıl Durdurabilirim?

Deri ve tüyde gelişmiş olan hassasiyet öncelikle köpeğin yediği mamadan ve deri hassasiyetine yatkın köpek ırkı olduğundan kaynaklanıyor olabilir. Bu nedenle sorunun tespit edilip çözülmesi çok önemlidir.

Hangi Yiyecekler Köpeklerde Cilt Alerjisine Neden Olur?

Köpeklerde en yaygın gıda alerjenleri proteinlerdir , özellikle süt ürünleri, sığır eti, kuzu eti, tavuk, tavuk yumurtası, soya veya glüten (buğdaydan) içeren mamalar göze çarpar. Köpekler bu maddeleri içeren yiyecekleri her yediğinde, antikorlar antijenlerle reaksiyona girer ve semptomlar ortaya çıkar.

[Toplam: 0   Ortalama: 0/5]

Post Views:

Umut Boz

Köpeğiniz için yapacağınız en büyük doğru mama seçimi yapmaktır. Kaliteli bir mama seçimi ile köpeğiniz daha sağlıklı ve enerji dolu olur. Aynı zamanda yaşam kalitesi yükselir ve ömrü daha uzun olur. Sizin için Hepsiburada, N11, Gittigidiyor gibi büyük alışveriş sitelerinden özenle derlediğimiz bir liste oluşturduk. Seçtiğimiz mamaları biz de köpeklerimize denedik ve memnun kaldıklarımızı yazdık.

Ürünlerin hemen altında yer alan ‘’satın al’’ butonuyla en avantajlı sitelerden ürünü alabilirsiniz.

Köpek Maması Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

  • Yaş: Köpeğinizin yaşına göre yüksek besin değerli bir mama almalısınız. Mamalar her yaş grubuna özel üretilir ve ihtiyaç duyulan enerji ögeleri eklenir. Örneğin, yavru köpekler için çok yüksek besin değerli mamalar kullanılmalıdır.
  • Tahıl Oranı: Mamalarda tahıl oranının düşük olması önemli bir etkendir. Sağlıklı ve dengeli bir beslenme için tahıl oranı az olmalıdır.
  • Katkı Maddeleri: Köpeğinizin sağlıklı gelişimi için katkı maddeli mamalardan uzak durmalısınız. Tıpkı insanlarda olduğu gibi kimyasal madde içeren GDO’lu mamalar köpeğinize zarar verir.

En İyi 8 Köpek Maması Tavsiyesi!

Köpekler ailemizin en neşeli ve en dost canlısı üyeleridir. Köpeğinize iyi bakmanız halinde size minnettar olacaktır. Düzenli veteriner kontrolüne götürmek, oyun oynamak ve dışarı çıkartmak başlıca görevlerimizdir. Aynı zamanda kaliteli bir mama ile beslenmeleri gerekir.  Ürünlerin altında bulunan butonu tıklayarak mamaları inceleyebilir ve kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz. İşte en iyi köpek maması tavsiyeleri:

Acana Grass-Fed Lamb Kuzulu Köpek Maması

Acana Grass-Fed Lamb Kuzulu Köpek Maması

Doğal beslenen kuzudan elde edilerek hazırlanan Acana katkı maddesi içermiyor. Köpeğinizin iştahla yiyebileceği lezzetli mamalardan biri. Ayrıca besin değeri oldukça yüksek ve doyurucu. Kuzu eti, kuzu ciğeri, kuzu böbreği gibi hayvansal gıdaların haricinde zencefil kökü, balkabağı ve bezelye gibi sebzeler bulunuyor.

  • Kuzu eti, hindi eti, sığır eti, kümes hayvanları gibi farklı bileşenlerin yoğun olduğu çeşitli mamaları mevcut,
  • Acana Classics Tahılsız Tavuklu ve Sebzeli, Acana Pacifica Balık ve Sebzeli ve Acana Grass-Fed Lamb Kuzulu köpeklerin en sevdiği mamalar arasında bulunuyor,
  • Domuz eti konusunda hassasiyeti bulunmayan köpek sahipleri Acana Yorkshire Pork Tahılsız Domuz Etli kullanabilir,
  • Koruyucu olarak kullanılan maddeler haricinde yabancı ve kimyasal maddeler yok,
  • Yüksek oranda lif içeriyor,
  • Kısa sürede köpeğiniz daha parlak ve yumuşak tüylere sahip olabilir.
  • Genel Değerlendirme: Acana en üst segment köpek mamaları arasında bulunuyor. Fiyatı oldukça yüksek. Bütçe problemi yaşamayanlar için ilk tercihlerden biri olabilir. 6 kg paket fiyatı 50 dolar civarında değişiyor. İlk kullanımdan itibaren köpekleri rahatsız etmiyor. 1 – 2 hafta sonra köpeğin tüyleri daha parlak ve yumuşak oluyor.

Bu ürünü Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla almak için burayı tıklayabilirsiniz.

ND Tahılsız Kuzu Etli ve Yaban Mersinli

ND Tahılsız Kuzu Etli ve Yaban Mersinli

Köpeğinizin iştahla yiyebileceği en güzel mamalardan biri ND. Tavuklu, etli, kuzu etli, sebzeli gibi çeşitleri bulunuyor. Kuzu etli ve yaban mersinli ürün iştahsız köpekleri bile cezbediyor. Besin değerleri oldukça yüksek ve katkı maddesi içermiyor. Ürünlerinde %70 oranında hayvansal gıda %30 oranında sebze, mineral ve vitamin var.

  • Köpeğinizi sağlıklı ve yüksek kaliteli mamalarla beslemek istiyorsanız tercih etmelisiniz,
  • Balkabaklı kuzu etli, tahıllı tavuklu, düşük tahıllı, domuz etli gibi çeşitleri bulunuyor,
  • Kas ve kemik gelişimini destekliyor,
  • Düşük tahıllı (%20 oranında tahıl içeriyor) veya tahılsız seçenekleri var,
  • Küçük ırk, orta ve büyük ırk gibi yaşlara özel mamaları mevcut,
  • GDO içermiyor,
  • Kullanıcılar yüksek besin değerinin yanı sıra tüy dökme oranının da azaldığını söylüyor.
  • Genel Değerlendirme: N&D dünyanın her yerinde oldukça sevilen markalardan biri. 12 kg pakette satılan tahılsız kuzu etli mama fiyatı 50 dolar civarında değişiyor. Acana kullanmak istemeyenler için N & D en iyi tercihlerden biri.

Bu ürünü Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla almak için burayı tıklayabilirsiniz.

Pro Plan Adult Digestion Lamb Kuzu Etli Köpek Maması

Pro Plan Adult Digestion Lamb Kuzu Etli Köpek Maması

 

Pro Plan markası köpek besleyen herkesin evine bir kez bile olsa giriyor. Protein ve karbonhidrat yönünden zengin olan mamalar uygun fiyatla satılıyor. Orta sınıf mamalar arasında sayabiliriz. Mama konusunda seçici köpekler bile iştahla yiyor. Ayrıca deri ve tüy problemlerini büyük oranda azaltıyor. Köpeğinizde egzama, kepeklenme veya tüy dökülme sorunları varsa bu mama çözüm olacaktır.

  • 1 yaş üzeri köpekler tüketebilir,
  • Pro Plan markası yavru köpekler ve diğer yaş grupları için kuru / yaş mama da satıyor,
  • Yüksek oranda enerji ihtiyacını karşılıyor,
  • E ve C vitamini, selenyum içeriyor ve bağışıklık sistemini destekliyor,
  • Kilo, yaş, cins ve sağlık problemlerine yönelik farklı mamaları mevcut,
  • Sindirim sistemi sorunu yaşayan köpekler severek yiyebilir.
  • Genel Değerlendirme: Pro Plan neredeyse her markette satılıyor ve geniş bir ürün skalası var. Katkısız ve doğal değil ancak besin değerleri yüksek. 16 kg paketler 55 dolar civarında satılıyor. Fiyatı üst segment mamalara oranla oldukça uygun.

Bu ürünü Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla almak için burayı tıklayabilirsiniz.

Hill’s Puppy Medium Healthy Development Kuzulu ve Pirinçli Orta Irk Yavru Köpek Maması

Hill's Puppy Medium Healthy Development Kuzulu

Yavru köpeklerinizin sağlıklı bir beslenme programı için tercih edebilirsiniz. Hill’s markası yavru köpek ve yetişkin köpekler için farklı çeşitler sunuyor. İçerdiği yararlı katkılar köpeklerin sindirim sistemini desteklerken kas ve kemikleri de gelişiyor. Kolayca sindirilebilen mama omega 3 ve omega 6 da içeriyor.

  • 1 – 18 aylık köpekler için uygun,
  • Daha büyük köpekler aynı markanın yetişkin dönemlerine özgü üretilen mamaları tüketebilir,
  • Yavruların iyi gelişimi için yüksek besin değerini ve oyun için ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlar,
  • Pirinç ve kuzu eti ağırlıklı mama kurutulmuş yumurta ve pancar kökü, ketentohumu, hayvansal yağ gibi farklı bileşenleri de içeriyor,
  • Genel Değerlendirme: Küçük köpeğinizin severek yiyebileceği mamalardan biri. Ürün 14 kglık paketlerde 50 dolar civarında satılıyor. Birkaç ay boyunca mama masrafı yapmadan ekonomik bir şekilde kullanabilirsiniz. Hill’s markası orta segment mamalar üretiyor ve oldukça seviliyor.

Bu ürünü Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla almak için burayı tıklayabilirsiniz.

Milo Kuzu Etli & Pirinçli Yetişkin Köpek Maması

Milo Kuzu Etli & Pirinçli Yetişkin Köpek Maması

Milo markası orta segment mamalar üretiyor. Ürünün en dikkat çekici özelliği uygun fiyatlı olması. Paketi 15 kg ve yaklaşık 10 dolar civarında satılıyor. Fiyat / performans ürünü diyebileceğimiz ürünü köpekler fazlasıyla seviyor. İster kendi köpeğiniz isterseniz de sokakta yaşayan köpekler için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

  • Her cins köpek severek tüketiyor,
  • 1 yaş üstü köpekler için kullanılabilir,
  • Kuzu eti ve pirinç ağırlık mama mısır, buğday, buğday kepeği, kurutulmuş şeker pancarı gibi tahıllar içeriyor,
  • Sodyum, kalsiyumi fosfor ve selenyum gibi köpeğiniz için yararlı mineral ve vitamin takviyesi var,
  • Genel Değerlendirme: Ürün hepsiburada sitesi için özel üretiliyor. Uygun fiyatlı olmasının yanı sıra köpekler severek tüketiyor. Kaliteli içeriğiyle dikkat çeken mama köpeğinizin bağışıklık sistemini güçlendirecektir.

Bu ürünü Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla almak için burayı tıklayabilirsiniz.

Orijen Regional Red Tahılsız Köpek Maması

Orijen Regional Red Tahılsız Köpek Maması

Köpeğiniz için katkısız ve doğal bir mama arıyorsanız Orijen doğru tercih. Orijen mamalarında %90 oranında protein bulunuyor ve tahılsız ya da tahıllı seçenekleri ile satılıyor. Serbest gezen kuzu ve sığır eti kullanılarak hazırlanan mamalarda köpeğiniz için yararlı sebzeler bulunuyor.

  • Avrupa’da ve dünyanın birçok yerinde en kaliteli köpek maması olarak biliniyor,
  • Mamalarda kullanılan hayvansal gıdalar tamamen kendi çiftliklerinde gezen hayvanlardan elde ediliyor,
  • Reginal Red tahılsız mamada bizon eti, sığır eti ve yaban domuzu eti bulunuyor,
  • Mamalarda domuz eti kullanılmayan çeşitleri de var,
  • Orjien mamalarda köpeğin kas, kemik ve deri gelişimi için yararlı bileşenler var,
  • Köpeklerin tabiatına uygun olarak özenle üretiliyor.
  • Genel Değerlendirme: GDO içermeyen özel mamaları ile dikkat çeken Orijen en üst segment mamalardan biri. En pahalı ve en etkili mama da diyebiliriz. Köpekler orijeni çok seviyor ve ilk haftalardan itibaren olumlu etkisi görülüyor. Yüksek sindirilebilirlik oranı ve yüksek besin değerine sahip. kglık pakette satılan Orijenin ortalama fiyatı 90 dolar civarında farklılık gösteriyor. Ürünün 2 kg olan paketleri de mevcut.

Bu ürünü Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla almak için burayı tıklayabilirsiniz.

Royal Canin Shn Maxi Junior Büyük Irk Yavru Köpek Maması

Royal Canin Shn Maxi Junior Büyük Irk Yavru Köpek Maması

En eski mama şirketlerinden biri olan Royal Canin, her köpeğin ihtiyacı ve damak tadına özel üretim yapıyor. Tahıllı, düşük tahıllı veya tahılsız seçenekleri bulunuyor. Kuru ve yaş mama seçenekleri ile köpeğinizi şımartabilirsiniz.

  • Yüksek besin değeri yavru köpeklerin ihtiyacını karşılayacaktır,
  • Glukozamin ve kondrotin kemik ve iskelet yapısını güçlendiriyor,
  • Bağırsak florasını destekler ve sindirimi rahatsız etmez,
  • Yüksek protein ve yağ içerir.
  • Genel Değerlendirme: 15 kg halinde satılan paketler 45 dolar civarında değişiyor. Kaliteli ve zengin içeriğiyle köpeğinizi sevindirecektir. Mama beğenmeyen ve iştahsız köpekler için farklı çeşitleri mevcut.

Bu ürünü Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla almak için burayı tıklayabilirsiniz.

Mystic Az Tahıllı Yetişkin Köpek Maması Kuzulu

Mystic Az Tahıllı Yetişkin Köpek Maması Kuzulu

Sıvılaştırılmış Taze Et Enjeksiyonu Sistemi (FMIS) ile üretilen mamalar köpekleri mest ediyor. %70 oranında protein ve %30 oranında sebze / tahıl içeren Mystic yetişkin köpekler için kullanılabilir. Yerli üretim olması nedeniyle de fiyatı oldukça uygun. 15 kg mama 25 dolar civarında satılıyor ve uzun süre gidiyor.

  • Ürün az tahıllı olmasıyla dikkat çekiyor,
  • Köpeğinizin kemik ve diş yapısını güçlendirecek mineraller içeriyor,
  • Omega 3 ve omega 6 bulunuyor,
  • Yüksek oranda protein içeriyor ve oldukça doyurucu,
  • Mamayı ilk defa kullanan köpekler bile severek yiyor.
  • Genel Değerlendirme: Ürün uygun fiyatı ile tam bir performans / fiyat vaat ediyor. Uzun süreli kullanımlarda köpeklerin tüyleri daha parlak ve yumuşak oluyor. Mama çok fazla katkı içermiyor ve sindirim sistemini koruyor.

Bu ürünü Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla almak için burayı tıklayabilirsiniz.

Yoksa birde kediniz mi var ? O zaman en iyi kedi maması içeriğimizi incelemenizi tavsiye ederiz.

Piyasada yüzlerce köpek maması bulunuyor. Siz ve köpeğiniz için en yararlı mamalar hakkında bilgi vermeye çalıştık. İçerik, fiyat ve kullanıcı yorumları ile karşılaştırdığımız köpek mamaları sizin için iyi bir rehber olacaktır. Sizler de daha fazla köpek severe ulaşmamız için içeriği paylaşabilirsiniz. Köpek mamaları hakkındaki yorumlarınızı belirtebilir ve sorularınızı sorabilirsiniz. Ayrıca köpeğinizin en sevdiği mamayı yazabilir ve diğer arkadaşlara yardımcı olabilirsiniz. BuldumZ uzmanları köpek mamaları hakkında merak ettiğiniz soruları kısa süre içinde cevaplandıracaktır.

 

Kategoriler PET SHOP

Paylaşmak Önemsemektir!

Elif Yılmaz

Elif Yılmaz

Merhaba, ben Elif! Ankara&#;da Moda Tasarım okuyorum ve aktif olarak kişisel bakım, kozmetik ve moda sektörleri ile ilgileniyorum. Dünyadaki son güzellik ve moda trendlerini takip etmek benim için büyük bir keyif. funduszeue.info üzerinde bu alandaki ürünleri objektif şekilde birlikte değerlendireceğiz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası