erkeklerde köprücük kemiği / Erkeklerin Kadınlarda Hayır Diyemedikleri 15 Özellik - Sizce

Erkeklerde Köprücük Kemiği

erkeklerde köprücük kemiği

Bilmeniz Gereken 8 Erojen Bölge

Zevk noktasının nerede olduğunu biliyor musun?

İyi bir seks için penis ya da vajinadan daha fazlasına sahipsin.

Birçoğumuz, vücudumuzun farklı yerlerinde erojen bölgeler olduğunu unuturuz. Şaşırtıcı bir şekilde, bu tatlı kısımlar hem erkek hem de kadınlar için benzerdir. Bir dahaki sefere, partnerinizin vücudunun her bir santimini, doğrudan amaca ilerlemek yerine, yol boyunca keşfetmeyi deneyin. Bazı önemli bölümlerin gözden kaçırıldığını düşünüyorsanız, önümüzdeki sefer bu yazıyı bilgisayarınızda açık bırakmanız iyi bir fikir olabilir…

Bilmeniz gereken bu sekiz erojen bölge ile başlayalım…

1. Dudaklar

Öpüşmek genellikle birçok insan için başlangıç noktası olduğundan, partnerinizin dudaklarına biraz daha fazla odaklanmak partnerinizin ısınmasına ve havaya girmesine yardımcı olur.

Şunu deneyin: Sakin bir film seçin; partnerinizin dudaklarını öpün ve dilinizi nazikçe onun diline sürtün - partneriniz olumlu tepki verirse, alt dudağını da emmeyi deneyin.

Ya da bunu: Dudaklarına dudaklarınızla masaj yapın ve şakacı bir şekilde dudaklarınızı onun dudaklarının üstüne bastırın. Ardından, yumuşakça dudaklarını ısırabilir hatta başparmağınızı kullanarak okşayabilirsiniz

2. Boyun ve Köprücük Kemiği

Boynun kenarları ve ense fazla sayıda sinir ucu barındırır, bu nedenle bazı insanlara ilham vermek için ihtiyaç duyulan tek şey sadece hafif bir dokunuştur.

Şunu deneyin: Partnerinizin boynuna hem öpücükler kondururken arada bir ısırın. Bu şekilde çelişkili davranmanın da son derece uyarıcı olabileceğini unutmayın. Partnerinizin hoşuna giderse ısırıp, emerek daha haşin davranabilirsiniz.

Ya da bunu: Dilinizi partnerinizin köprücük kemiğinin arkasındaki göçükten boynuna kadar götürün.

3. Kulaklar

İnsanların birçoğu için kulağın en seksi kısmı kulak memesiyken diğerleri içinse kulağa fısıldanan tatlı sözler daha seksi bir yoldur.

Kulakla oynamak herkese uygun olmayabilir. Partneriniz bu konuda daha önce kötü bir deneyim yaşadıysa ve geriliyorsa önce bir nabzını yoklamak gerekir.

Bunu deneyin: Kulağının arkasında bulunan saç tellerini tararken partnerinizin kulağının kenarını parmağınızla gıdıklayın.

Ya da bunu: Partnerinizin boynunu öperken, nefesinizi yukarı, kulağına doğru verin ve ardından kulağının ucunu emmeye başlayın.

4. Kafatası

Küçük kafa masaj aletlerinin bu kadar popüler olmasının bir nedeni var, ancak bir çift el her zaman daha iyidir.

Bunu deneyin: Partnerinizin saçlarıyla oynayarak başlayın ve kafa derisine başparmağınızla ve parmaklarınızın ucuyla masaj yapmaya devam edin. Ortamı ısıtmak için tırnaklarınızı kafa derisi üzerinde hafifçe hareket ettirmeniz gerçekten iyi hissettirebilir.

Ya da bunu: Boyun çizgisinin hemen üstüyle saç çizgisinin bittiği alanın etrafını parmaklarınızla hafifçe sıkın. Bu partnerinizin gerilimini almak için harika bir yöntemdir.

5. Bilek İçleri

Bilek içi, fazla dokunulmamış bir alan olduğu için hassas bir nokta olabilir.

Bunu deneyin: Partnerinizin karşısında otururken – örneğin masada karşılıklı olarak – bileklerini bir elinizde nazikçe tutun ve göz temasını bırakmadan diğer elinizin başparmağını bilek içlerinde hareket ettirin.

Ya da bunu: Ön sevişme sadece yatak odasında gerçekleşmez. Bir dahaki sefere el ele tutuşup birlikte yürürken bileğinin içini başparmağınızla okşayın. Bunun sonucunda, kestirmeden hızlıca eve dönmeniz gerekebilir.

6. Meme Uçları

Meme uçları sinir uçlarıyla doludur ve vücudun en hassas bölgelerinden biridir. Bu alan erkeklere gelince genelde unutulur ancak bazı erkeklerin meme uçları inanılmaz derecede hassastır.

Şunu deneyin: Meme uçlarının etrafındaki alanı parmağınızla okşayın ve hafifçe öpün. Yavaş yavaş başlayın ve zamanla neyden hoşlandığını anlayın.

Veya bunu: Moda yavaş yavaş girmek için, partnerinizin meme ucuna hafifçe üfleyin ve partneriniz daha fazlasını isteyince dilinizin kıvrımlarını kullanarak yalayın.

7. Kalçalar

Kalçalarda milyonlarca sinir ucu vardır. Eğlenceli olun!

Bunu deneyin: Partnerinize uzun bir sırt ve bel masajı yapın ardından kalçalara yönelin ve sıcaklığı artırın.

Ya da bunu: Partneriniz size oral seks yaparken, ona ne kadar keyif aldığınızı göstermek için kalçasını sıkın. Bazı insanlar, cinsel ilişki sırasında ya da ön sevişmenin bir parçası olarak kalçaya atılan şaplakları severler.

8. Ayak

Gerçekten iyi bir pedikür ve ayak masajı yaptırdıysanız, bunu zaten biliyor olacaksınız.

Bunu deneyin: Partnerinize ayak masajı yaparken, eğilin ve bir veya iki parmağını ağzınıza koyun.

Ya da bunu: Partnerinizin ayaklarını ve parmaklarını gıdıklayın, öpün ve üst derisini nazikçe çimdikleyin ya da Durex Play 2 in 1 Hassas Masaj Jeli ile ovun.

Herkesin farklı şekilde dokunulmayı sevdiği ve bir insanı baştan çıkaran bir şeyin diğeri için tat kaçırıcı olabileceği doğru fakat sevgilinizin vücudunun tüm farklı alanlarına dikkat etmeniz bazı zevk noktalarının keşfedilmesine olanak sağlayabilir.

Dahası mı? İç uyluk, pelvik bölge, penis ve vajinayı bulmak için efor sarf etmeye gerek yok, bu yüzden onları buraya dahil etmedik

K&#;pr&#;c&#;k Kemi&#;i &#;nsana &#;ekicilik Katar M&#;? K&#;pr&#;c&#;k Kemi&#;inin S&#;rlar&#;n&#; Anlat&#;yoruz!

Köprücük kemi&#;i gerçekten bir ki&#;iye art&#; bir çekicilik kat&#;yor mu? Son zamanlar&#;n güzellik alg&#;lar&#;na yeni bir madde daha eklendi. Köprücük kemi&#;inin çekicilik üzerindeki pay&#; nedir? Çekici bir köprücük kemi&#;i nas&#;l olur? Bütün bu sorular&#;n cevaplar&#;na yaz&#;mda yer veriyorum.

Köprücük kemi&#;i çekicili&#;i nedir?

Ki&#;ilerin kar&#;&#; cinste ne arad&#;&#;&#;n&#;, neyi çekici buldu&#;unu tam olarak kimse kestiremiyor. Biri güzel bir kalp derken bir di&#;eri harika bir fizik diyebiliyor, ya da heyecanla bakan bir çift göz. Baz&#;lar&#; ise kar&#;&#; cinste çekici bir köprücük kemi&#;i ar&#;yor. Bazen kad&#;nlar&#;n köprücük kemi&#;i bir erke&#;i ba&#;tan ç&#;karmak için bile yeterli olabiliyor.

Hatta kad&#;nlar&#;n seksilik ve zay&#;fl&#;k simgesi olarak da gösterilen köprücük kemi&#;i hakk&#;nda sosyal medyada yap&#;lm&#;&#; baz&#; ak&#;mlar bile var. Köprücük kemi&#;inin çukurlu&#;uyla övünen kad&#;nlar çe&#;itli objeleri köprücük kemiklerine koyarak bu ak&#;ma ayak uyduruyor.

Vücudun en seksi yeri köprücük kemi&#;i olabilir mi?

Estetik duran köprücük kemi&#;i hem kad&#;nda hem erkekte ayr&#; bir hava yarat&#;r. Hatta baz&#; erkeklere ve kad&#;nlara göre köprücük kemi&#;i vucudun en seksi yeri olarak kabul edilir. Peki nedir bu köprücük kemi&#;inin s&#;rr&#;? Çekici bir köprücük kemi&#;i nas&#;l olur?

Bana göre seksi bir köprücük kemi&#;i sadece geni&#; omuza sahip bir vücutta daha çekici durabilir. Dü&#;ük ve dar omuzlardaki köprücük kemiklerinin yeteri kadar dikkat çekebilece&#;ini dü&#;ünmüyorum. Bu yüzden atletik bir vücuttaki köprücük kemikleri ki&#;iye art&#; bir seksilik katabilir.

Köprücük kemi&#;inin kar&#;&#; cinsteki etkisi nedir?

Köprücük kemi&#;i kar&#;&#; cinste boyundan sonra gelen en öpülesi yer olarak kabul edilir. Bu yüzden seksi görünen köprücük kemikleri bilhassa erkeklerin bir kad&#;n&#;n dudaklar&#; ve boynundan sonra bakt&#;klar&#; seafoodplus.info olabilir. Özellikle straplez k&#;yafetlerde, omuzlar&#;n aç&#;kta b&#;rak&#;ld&#;&#;&#; elbiselerde bu manzara seksili&#;inize seksilik katabilir.

Erkeklerdeki belirgin köprücük kemi&#;i ise bir kad&#;n için gücü temsil etti&#;i için ayr&#; bir seksili&#;e sahiptir. Geni&#; omuzlar ve güçlü kollarla birle&#;en köprücük kemikleri her kad&#;n&#;n akl&#;n&#; ba&#;&#;ndan almaya yetebilir.

Köprücük kemi&#;i nas&#;l belirginle&#;tirilir?

Köprücük kemi&#;inin fark&#;na varan herkes bu kemi&#;i daha da belirgin göstermek için ne yapmas&#; gerekti&#;ini ögrenmek istiyor. Peki köprücük kemi&#;i nas&#;l daha da belirginle&#;tirilir? Bunun için en önemli faktör ideal kiloya sahip olmakt&#;r. Fazla kilolu bir insanda köprücük kemiklerinin farkedilmesi biraz zor olabilir. E&#;er ideal kilonuza sahip oldu&#;unuzu dü&#;ünmüyorsan&#;z bunun için öncelikle s&#;k&#; bir diyete girmeniz gerekir.

Her ne kadar köprücük kemikleri zay&#;fl&#;&#;&#;n simgesi olarak görülse de bana göre a&#;&#;r&#; zay&#;fl&#;k köprücük kemiklerini çekici olmas&#;ndan çok itici görünmesine de yol açabilir. Bunun yerine çok fazla kilo vermeye odaklanmadan dik ve kendinden emin bir duru&#;la köprücük kemiklerinizi daha da ön plana ç&#;karabilirsiniz.

Dekolte makyaj&#;yla köprücük kemiklerini belirginle&#;tirme nas&#;l yap&#;l&#;r?

Köprücük kemiklerini daha çukur göstermek isteyenlerin bir di&#;er tercihi ise kontür yöntemidir. Kad&#;nlar&#;n dekolte elbiselerde daha çok uygulad&#;&#;&#; bu yöntem, köprücük kemiklerinizin daha da belirgin gösterilmesinde büyük yard&#;mc&#; olacakt&#;r.

Sevgiler

/tr/files/download/seafoodplus.info

 

Amacım yapılacak ameliyat ile ilgili sizi bilgilendirerek alınacak karara katılımınızı sağlamaktır. Aşağıdaki bilgiler çoğu hastanın pek çok koşulda ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tanımlanmış olmakla birlikte tüm tedavi şekillerini içermez. Size özel sağlık durumlarını da detaylı göüşmek gerekir. Tanı, tıbbi tedavi ve cerrahi girişimlerin yararlarını ve olası risklerini öğrendikten sonra yapılacak uygulamaları kabul etmek ya da etmemek kendi kararınıza bağlıdır. Yasal ve tıbbi zorunluluk taşıyan durumlar dışında bilgilendirmeyi reddedebilir veya dilediğiniz zaman vereceğiniz onamı geri alabilirsiniz.

_________________________________________________________________

Genel Bilgiler

Klavikula kırıklarıgenellikle ameliyat dışı tedaviler ile iyileşmektedir. Kırık çevresinde şişlik şeklinde

kozmetik bir deformite ile iyileşme olduğu durumlarda bile çoğunlukla fonksiyonel sonuçlar iyi

olabilmektedir. Ancak beraberinde damar-sinir yaralanmasıolması, kemiğin dışucunun kırığı ile

bağlarda yırtık olması, kırık uçları arasına yumuşak doku girmesi sebebi ile kırık uçlarında aşırıbir

ayrışma olması ve tedavi süresinde bunun devam etmesi, beraberinde skapula (kürek kemiği) kırığının

da mevcut olması, karşı tarafta da klavikula kırığının veya kırığın beklenen sürede kaynamamasıgibi

durumlarda cerrahi tedavi uygulanmaktadır. Hastanın sosyal durumu, konservatif tedavinin duruş ve

yatış pozisyonlarına getireceği zorluklar, cerrahi tedaviyi ilk seçenek kılabilmektedir. Ameliyat dışı

tedavilerde omuz kol askısıveya sekiz bandaj adıverilen ve desteğini sağlam omuz tarafından alan

özel bir bandaj kullanılmaktadır. Ameliyat sonrası ise omuz kol askısı yeterli olabilmektedir.

Uygulanacak Tedavi

· Basit destekleme:Omuz kol askısı veya sekiz bandajı yapılır. Sekiz bandajıuygulandığızaman

halk arasında pehlivan yürüyüşü tabir edilen her iki omuzun sürekli arkada tutulduğu bir durum

ortaya çıkmaktadır. Zira böyle durulamadığı takdirde bandaj çok rahatsız etmekte ve koltuk altından

baskıyaratarak kolda damar ve sinir lezyonlarına yol açabilmektedir. Bu bandaj en çok yatarken

sorun çıkarmaktadır. Hastanın yatarken omurgasıaltına destek koymasıve omuzların altının boş

kalacağı şekilde kollarıyana açık ve sırtüstü yatmasıgerekmektedir. Bu yöntem ile tedavi süresi,

hastanın yaşı ve kırığın şekline göre değişmekle beraber ortalama 8 hafta kadardır.

· Ameliyat ile tedavi:Kırık sahasıaçık olarak yerleştirilmekte ve ondan sonra serklaj suturleri,

intramedüller aletler (çivi-tel-pin) ya da plak-vida sistemleri ile tespit yapılmaktadır.

· Nadiren yine ameliyathane şartlarında ve anestezi altında, kırık sahasıaçılmadan çivileme işlemi

yapılabilmektedir.

Tedavinin Beklenen Yararları

· Kırık sahasında stabilite sağlanır. Bu hem konservatif tedavide uygulanan tespit şeklinin verdiği

rahatsızlıkları ortadan kaldırır, hem de kırık uçlarının tam olarak karşı karşıya gelmesini sağlayarak

kaynama sonrasında oluşacak deformiteyi en aza indirir. Ameliyattan sonra kısa süreli omuz-kol

askısıkullanılmasıgereklidir. Omuz-kol askısı ile ayakta durma, dolaşma ve yatışdaha kolay

olacaktır.

· Kırık sahasında olabilecek hareketlere bağlı olarak gelişme ihtimali olan sinir, damar yaralanmaları

engellenir.

· Ağrı kontrolü

· Kozmetik yarar

 

Tedavinin Riskleri

· Beklenen düzelmenin sağlanamaması, kırığın geç kaynaması, kırığın hiç kaynamaması (bu durumda

kırık bölgesinde devamlı bir hareket oluşabilir, bu da metal yorgunluğu yaratarak plak veya çiviyi

kırabilir)

· Ameliyat sırasında fazla kan kaybı ve kan verilmesi ihtiyacı ve buna bağlı sorunlar

· İç organ, damar ve sinir yaralanması

· Ameliyat sonrası ağrı

· Ameliyat yerinde enfeksiyon

· Yara izi

· Yara yerinde uyuşukluk

· Postur ve üst ekstremite hareket bozukluğu

Gereksinim Duyulabilecek Ek İşlemler

· Göğüs tüpü takılması

· Kan ve kan ürünü gereksinimi

· Ameliyat sırasında ve sonrasındaki takiplerde ilave röntgen işlemleri

· Yeniden ameliyat olma ihtiyacı

Olası Diğer Tedavi Seçenekleri

· Bandaj uygulaması

· Fizik tedavi yöntemleri (ileri dönemde)

Tedaviyi Ertelemenin Sonuçları

· Kozmetik sorunlar

· Eğriliğin düzeltilemez hale gelmesi

· Hareket kısıtlılığı

· Ağrı

· Muhtemel sinir zedelenmesi

Tedaviyi Reddetmenin Sonuçları

· Ağrılı yaşam

· Hareket kısıtlılığı

· Güç kaybı

· Kozmetik sorunlar

Hastanede Tahmini Kalış Süresi: gün


nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir