op dr hüseyin kandulu iletişim / Op. Dr. Hüseyin Kandulu - Yorumları incele ve randevu al | DoktorTakvimi.com

Op Dr Hüseyin Kandulu Iletişim

op dr hüseyin kandulu iletişim

Op.Dr. Hüseyin Kandulu Burun Estetiği Hakkında Bilgi Veriyor

Estetik operasyonlar içerisinde her zaman ön sıralarda yer alan ve birçok kişinin farklı amaçlar ve sebepler doğrultusunda yaptırdığıburun estetiği, hız kesmeden gelişmeye ve uygulanmaya devam ediyor. 18 yaşını dolduran herkes tarafından istek ve ihtiyaçlara yönelik olarak uygulanan burun estetiği, uzman doktorların maharetli elleriyle hayata geçiriliyor. Erkekler için de kadınlar için de birçok burun sorununu ortadan kaldırmak amacıyla yapılır. Burun düşüklüğünde, burun büyüklüğünde, burun ucu sorunlarında çok daha güzel sonuçlar elde etmek için estetik işlemlerine yer verilir.

Op. Dr. Hüseyin Kandulu Kimdir?

op-dr-huseyin-kandulu.jpg

Op.Dr.Hüseyin KANDULU , K.K.T.C ‘nin Lefkoşa kentinde 1979 yılında doğmuştur. İlköğretimini ve kolej eğitimini K.K.T.C de tamamladıktan sonra 1997-2003 yılları arasında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinde Tıp Eğitimini tamamlayarak Tıp Doktoru ünvanını almıştır. Kısa süren pratisyen hekimlik döneminin ardından 2005-2010 yılları arasında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi alanında uzmanlık eğitimini mikrocerrahi alanında ki “Minimal Sütür Tekniği ile Mikrovasküler Anastamoz Uygulamalarında Kitosan’ın Etkisi” isimli tezini sunarak tamamlamıştır. Uzmanlık eğitimi sürecinde uluslararası hakemli 5 dergide makaleleri yayınlanmıştır. Odaklanmanın getireceği başarıya inanan Dr.KANDULU uzmanlık eğitimini tamamlar tamamlamaz üst eğitimler alarak kendini geliştirmeye devam etmiştir. Estetik Cerrahi alanında ilerlemeye gönlünü eğitim yıllarında vermiş olan Dr KANDULU, ONEP kliniklerinde dünyaca birçok özel cerrahi tekniği ile kabul görmüş Prof. Dr. Onur EROL ile çalışmış ve estetik cerrahi üst eğitim programını tamamlamıştır.

2011-2013 yılları arasında mecburi hizmet görevini Bilecik Devlet hastanesinde birçok başarılı operasyon gerçekleştirerek tamamlamıştır. Bilecik şehrine daha önce yapılmamış birçok operasyonu tanıtan ve kısa sürede binlerce operasyonu başarı ile gerçekleştiren Dr. KANDULU’nun yerel basında halk tarafından ne kadar takdir edilip sevildiği birçok kez yer almıştır.

2013-2015 yılları arasında İstanbul’a dönerek, İstanbul Cerrahi Hastanesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Departmanı’nın başına geçmiştir. Bu dönemde vücut cerrahisi ile ilgili birçok teknolojik yeniliği hastaneye kazandırmış ileri düzey vücut şekillendirme uygulamaları ile ilgili seminerler düzenlemiştir.

Kendi üst eğitimine asla ara vermemiş ve vücut cerrahisine ayrıca odaklanmış olan Dr.KANDULU ileri düzey vücut şekillendirme alanında (Vaser Hi-Def , Vaser Liposuction , Postbariatrik Cerrahi) dünyanın önde gelen isimleri ile İngiltere , Fransa ve Kolombiya ‘ da çalışmış üst eğitimler almıştır.

2015 yılında İstanbul’da kendi özel kliniğini oluşturan Op.Dr.Hüseyin KANDULU bu yıldan beridir de meslektaşlarına ileri düzey vücut şekillendirme operasyonları ve yüksek volüm yağ transfer teknikleri ile ilgili özel eğitimler vermektedir. 2019 yılı itibari ile ECAMS (European College of Aesthetic Medicine & Surgery ) bünyesinde uluslararası eğitmen olarak görev almaktadır.

2017-2020 yılları arasında Monaco, Paris (3 kez) , Riyad , Dubai(3 kez) , Kuveyt ,Budapeşte ve Atina’da davetli konuşmacı olarak bulunmuş ve meslektaşları ile tecrübelerini paylaşmıştır. Ayrıca İstanbul, Dubai, Doha ve Atina’ da gerçekleştirdiği ileri düzey vücut şekillendirme canlı cerrahi eğitimleri ile bu alanda bugüne dek farklı ülkeden 56 cerraha üst eğitim olanağı sağlamış ve sertifika vermiştir. İleri düzey vücut şekillendirme kursları, ileri düzey liposuction teknikleri, ileri düzey ve yüksek volümde yağ transferi ile meme ve kalça şekillendirme, gıdı ve jawline şekillendirme, yüze yağ enjeksiyonu, yağ transferli meme küçültme ve agresif liposakşınlı karın germe ve yağ veya yağ transferli meme implantı ile meme büyütme ameliyatlarını kapsamaktadır.

Burun Estetiği Ameliyatı Nedir?

Doğuştan meydana gelen ya da sonradan kazanılan burun sorunları için burun estetiği yapılır. Burun dolgusu, burun büyütme, burun kaldırma, burun dikleştirme ya da burun küçültme gibi çeşitli yöntemler kullanılarak yeni bir burun elde edilir. Hiçbir zararı ve yan etkisi olmayan bu işlemler tamamen alanında uzman cerrahlar tarafından yapılır.

Her geçen gün daha gelişme kaydeden ve kullanılan malzemelerin daha tıbbi olması herkese güven veren bir uygulamadır. Burun kırıklığında, burun yamukluğunda ve burun ucu sorunlarında da estetik işlemler yapılarak yüz ile daha simetrik görünen bir burun elde edilebilir.

Burun Estetiği Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Dolgu yöntemi kullanılarak ya da soruna bağlı olarak en doğru yöntemler kullanılarak burun bölgesine kısa sürede kaliteli işlemler yapılır. Yüzü ile burun arasında orantı bulunmayan kişiler tarafından daha fazla tercih edilen bu estetik işlemi dünya çapında en çok tercih edilen işlemlerden birisidir.

 Burun görüntüleri alındıktan sonra, üzerinde dijital olarak işlem yapılır ve sonucun ne kadar başarılı olacağı ölçüldükten sonra ameliyata geçilir. Yapılması gereken işleme bağlı olarak lokal anestezi ya da genel anestezi verilir ve burun kısmında oynamalar başlar.

Burun Estetiği Ameliyatı Öncesi

İdealburun estetiği fiyatlarıkapsamında yapılan bu işlemden önce mutlaka dikkat edilmesi gereken noktalar mevcuttur. Beslenme, uyku ve egzersiz gibi durumlara özen gösterilmeli ve hem psikolojik açıdan hem fizyolojik açıdan ameliyata hazır hissedilmelidir.

Burun Estetiği Ameliyatı Kimlere Uygulanır?

18 yaşını doldurmuş olan ve burun bölgesinde sorunu olan herkese burun estetiği fiyatları kapsamında uygun işlemler yapılır. Tüm estetik ameliyatlarda olduğu gibi burun bölgesinde yapılacak olan işlemler için 18 yaşını doldurmuş olma şartı aranır.

18 yaşını dolduran herkesin burun yapısı fiziksel açıdan oturmuştur ve kıkırdak ile kemik bölgelerinde de daha rahat ve sorunsuz işlemler yapılır. Ancak ciddi bir hastalık durumunda 18 yaşını doldurmamış olan bireylere acil bir şekilde estetik yapılması gerektiğinde, aile onayı alınarak işlem yapılabilir.

Burun Estetiği Ameliyatı Sonrası

Her ameliyat sonrasında olduğu gibi burun bölgesinde yapılan estetik operasyonlar sonrasında da dikkat edilmesi gereken noktalar mevcuttur. Burun bölgesindeki iyileşme süresi tamamen bir aylık bir süreyi kaplıyor. Bu süre içerisinde burun bölgesinin pansumanlarına düzenli olarak gidilmeli, burun bölgesini hiçbir yere çarpmamaya ve herhangi bir baskıya maruz bırakmamaya da özen gösterilmesi gerekiyor.

 Doktor tarafından yöneltilen tüm talimatlara en dikkatli şekilde uymak da iyileşme süresinde oldukça önemlidir. Ameliyat sonrası biraz acı ve ağrı hissi normaldir, hafif ağrı kesiciler alınabilir.

Burun Estetiği Fiyatları

Her geçen yıl belirlenen estetik fiyatları mevcuttur. Her estetik işlemin fiyatı farklıdır. Aynı zamanda uygulanan yöntemler, kullanılan malzemeler ve uygulamayı yapan doktorlara göre de fiyatlarda değişiklik meydana gelmesi olağandır. Özel bir kurumda belirlenen burun estetiği fiyatları da kullanılan malzemeye, yaş grubuna ve yapılacak olan işleme göre değişebilir.

Op. Dr. Hüseyin Kandulu burun estetiği ve burun estetiği fiyatları hakkında detaylı bilgi almak içinhttps://huseyinkandulu.com/burun-estetigi/adresini ziyaret edebilirsiniz.

sac ekimi

Günümüzde pek çok ilde çok sayıda saç ekimi merkezi bulunmaktadır. Saç ekim merkezlerinin çoğu da dünyanın göz bebeği haline gelen İstanbul metropolde bulunur. Sayılarının fazlalığı saç ekimi merkezi seçiminde zorluk yaratsa da yapılacak sağlıklı araştırmalarla en uygun yeri bulmak kolay olacaktır. Saç ekimi yapılacak merkezin sağlık bakanlığının onaylayacağı özelliklere sahip olması ilk ölçünüz olabilir. Operasyonun yapılacağı saç ekim merkezinin hijyen kurallarına uygun, donanımlı bir ameliyathanesinin olmasına dikkat edilmelidir. Aynı zamanda acil bir durumda müdahale edilebilecek uzman personelin ve acil durum gereçlerinin de bulunduğundan emin olunmalıdır. Saç ekiminde uzman hekimin özellikleri de en az saç ekim merkezinin özellikleri kadar önemlidir. Saç ekimi yapacak kişinin kaç yıllık tecrübesinin olduğu, bu işi aktif olarak kaç yıldır yaptığı, ekibiyle kaç yıldır çalıştığı çok önemlidir. Uyum içerisinde yıllardır birlikte çalışan bir ekibin yapacağı saç ekimi her zaman daha fazla tercih edilir. Saç ekimi yapmak için teorik bilgi yeterli olmaz, bu işi pratik edip el alışkanlığı ve becerisi kazanmak uzmanlığın gereklerindendir. Bu yüzden acemi ellerde deneme tahtası olmak yerine uzman ellerde harika saçlara kavuşmayı hedeflemelisiniz.

Op. Dr. Hüseyin Kandulu Kimdir?

Hüseyin Kandulu

Hüseyin Kandulu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde doğmuş ve üniversite eğitimine kadar Lefkoşa şehrinde yaşamıştır. Tıp fakültesinde eğitim görmek için Türkiye’ye gelen Hüseyin Kandulu, 6 senelik genel tıp eğitimini tamamladıktan sonra ilgisini en çok çekmekte olan Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi alanında uzmanlığını tamamlayıp  Op. Dr. ünvanını almıştır. Estetik cerrahı olarak yaklaşık olarak 15 senedir hizmet vermektedir.

Hüseyin Kandulu’nun Başarıları

Uzman olarak mesleğine başladığı andan itibaren sürekli gelişmekte olan tıp dünyasına ayak uydurabilmek için ve hastalarıyla en kaliteli şekilde ilgilenebilmek için dünyada yapılan en yeni çalışmaları ve gelişmeleri takip etmektedir. Yurt dışında geliştirilmiş olan yeni ve güvenilir teknikleri,  ülkemizde uygulamaktadır. Hatta İngiltere’de de çeşitli çalışmalar yaparak şimdiye kadar az sayıda estetik cerrahın yapabildiği yöntemler hakkında uzmanlık sonrası uluslararası cerrahlara eğitimler vermektedir. Ayrıca Hüseyin Kandulu daha birçok cerrahi teknik alanında üst eğitimler almış ve bu eğitimlerin hepsini de başarılı bir şekilde tamamlamıştır.

Neden Hüseyin Kandulu?

Hüseyin Kandulu son zamanlarda estetik ameliyat olmak isteyen ya da cerrahi bir işlem olan saç ekimi işlemi yaptırmak isteyen hastaların araştırmakta olduğu oldukça başarılı bir estetik cerrahtır. Meslek hayatına başladığı andan itibaren adını sıkça duyurmayı başaran bu uzman doktorun başarısı sadece aldığı eğitimler veya yaptığı operasyonlar ile sağlamamıştır. “Ya en iyisini yaparım ya da hiç yapmam. Kendim için istemediğimi hastalarım için de istemem.” cümlesini hayat tarzı haline getirerek hastalarına iyi bir cerrahi müdahalenin yanı sıra güven ve samimiyet verir. Bu sebeple son zamanlarda saç ekimi yaptırmak isteyen hastaların en çok dikkatini çekmekte olan cerrahlardan birisi olmuştur.

Hüseyin Kandulu Nerede Hizmet Vermektedir?

Uluslar arası ve ulusal çapta binden fazla başarılı operasyona imzasını atmış olan, en çok da saç ekimi yaptırmak isteyen hastaların dikkatini çeken Hüseyin Kandulu zorunlu görevini tamamladıktan sonra birkaç sene boyunca bazı özel hastanelerde çalışmıştır. Birkaç senedir de hastalarını kendi açmış olduğu Kandulu Estetik Sağlık Hizmetleri’nde muayene etmektedir ve anlaşmalı olduğu özel hastanelerde birçok estetik ve saç ekimi operasyonlarını gerçekleştirmektedir.

Saç Ekimi Yaptırılacak Kliniğin Özellikleri Nelerdir?

Saç ekimine yönelen ilginin son yıllarda iyice artmasıyla sektörde bu yoğunluktan nemalanmak isteyen merdiven altı adı ile tabir edilen saç ekim merkezleri de türemiştir. Bu gibi kuruluşların para tuzağına düşmemek, zamanınızı boşa harcayıp mağdur duruma düşmemek için saç ekimi yaptırılacak saç ekim merkeziyle ilgili etraflı bir araştırma yapmak şarttır.

Saç ekimi yaptırılacak kliniğin özellikleri şöyle olmalıdır.

  • Sağlık bakanlığının öne sürdüğü şartları yerine getirmiş
  • Hijyenik
  • Donanımlı bir ameliyathaneye sahip
  • Yıllardır aynı uzman hekim ve ekibiyle çalışan
  • Hasta hassasiyetini kullanıp hak edilen ücretin üzerinde ücret talep etmeyen
  • Doğru greft sayımı ile gerçekçi bir fiyat sunan
  • Acil durumlarda müdahale edebilecek kapasiteye sahip.

Saç ekimi yapılmadan önce saç ekim merkezinin yerinde görülmesi ve operasyonu gerçekleştirecek uzman hekimle ön görüşmelerin yapılması gereği asla unutulmamalıdır.

Saç Ekimi Nasıl Uygulanır?

Saç ekimi uygulanmadan önce hastayla bir ön görüşme ve muayene gerçekleştirilir. Bu görüşmede hastanın saç analizi ve bazı kan testleri yapılır. Bunların sonucunda hastaya ameliyat için uygunluk verilir.

Safir Saç ekimi yapılırken öncelikle hastanın ön saç çizgisi, yüzdeki altın orana göre belirlenerek çizilir. Daha sonra da açıklık bölgeye ne kadar greft ekileceği, hangi bölgeden ne kadar greft alınacağını gösteren çizimler yapılarak nakil planlaması oluşturulur. Bu belirlemelerin ardından hastaya lokal anestezi uygulanır ve greft alımına başlanır. Greftler tek tek alınarak özel bir solisyon içerisinde ekim işlemine kadar bekletilir. Sonrasında ekim yapılacak bölgede saçın kökünün ölçülerine en uygunkesici uç ile kanallar açılır. Bu kanallar tam da greftleri sığacağı büyüklüktedir. Doğru uç seçimi oldukça önemlidir.

 

Günceleme: 28/05/2021 12:01

Op. Dr. Hüseyin Kandulu

Op. Dr. Hüseyin KANDULU, K.K.T.C’nin Lefkoşa kentinde 1979 yılında doğmuştur. Lisans öncesi eğitimini Kıbrıs’ta tamamladıktan sonra tıp eğitimi için Türkiye’ye gelmiştir. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı lisans eğitimini 2003 yılında tamamlayarak tıp doktoru olmuştur. Daha sonra yine aynı üniversitede, tıp eğitimi sürecinde yoğun ilgi duyduğu Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi alanında ihtisas eğitimine başlamıştır. 2010 yılında mikrocerrahi alanındaki “Minimal Sütür Tekniği ile Mikrovasküler Anastomoz Uygulamalarında Kitosan’ın Etkisi” isimli tezini sunarak Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı'nda uzmanlığını almıştır. İhtisas eğitimi boyunca birçok rekonstrüktif ameliyatın yanı sıra burun, meme ve vücut estetikleri ile özel olarak ilgilenmiş ve çok sayıda ameliyat gerçekleştirmiştir.

İhtisas eğitimi sonrasında Estetik Cerrahi müdahalelere olan ilgisi nedeni ile ONEP kliniği bünyesinde Prof. Dr. Onur EROL’un fellowship programına katılarak estetik cerrahi alanında üst eğitim almış ve birçok operasyona katılıştır. Mecburi hizmet yükümlülüğünü Bilecik Devlet Hastanesi'nde yerine getirmiştir ve burada yaptığı görev süresince Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi bölüm sorumluluğunu üstlenmiş olan Op. Dr. Hüseyin KANDULU, kısa sürede 1000'in üzerinde başarılı operasyon gerçekleştirerek sağlık ve estetik alanında bölgeye birçok yenilik ve bakış açısı kazandırmıştır.

Op. Dr. KANDULU, Fulya Terrace'ta bulunan özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir