otomotiv kpss atamaları / Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmenliği Atama Taban Puanları (SON 7 YIL)

Otomotiv Kpss Atamaları

otomotiv kpss atamaları

Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmenliği Atama Taban Puanları (SON 7 YIL)

Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmenliği Atama Taban Puanları , Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmenliği Atama Taban Puanları , Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmenliği Atama Taban Puanları , Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmenliği Atama Taban Puanları ,  Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmenliği Atama Taban Puanları ,  Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmenliği Atama Taban Puanları ,  Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmenliği Atama Taban Puanları

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmenliği için yıllara göre atama puanlarını sizler için derledik. Sizlerde aşağıdaki tabloda Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmenliğinin yıllara göre mülakat ve taban puanlarına bakıp fikir sahibi olabilirsiniz.

Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmenliği Atama Taban Puanları (SON 7 YIL)

Alan AdıAtama
Yılı
Atama
Sayısı
Başvuru
Sayısı
Sözlü Sınav
Taban Puanı
KPSS
Taban Puanı
Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmenliği
MART
6160,
Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmenliği
TEMMUZ
216969,
Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmenliği
EYLÜL
257271,
Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmenliği
MART
357474,
Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmenliği
HAZİRAN
357473,
Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmenliği
OCAK
157777,
Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmenliği
AĞUSTOS
1578,0078,
Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmenliği
ŞUBAT
1081,0081,
Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmenliği
TEMMUZ
81981,0081,
Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmenliği
TEMMUZ
61784,0082,

TÜM ÖĞRETMENLİK ATAMA PUANLARI İçin Tıklayınız

KPSS LİSANS PUAN HESAPLAMAK İçin Tıklayınız

KPSS ÖNLİSANS PUAN HESAPLAMAK İçin Tıklayınız

KPSS Ortaöğretim Konuları ve Soru Dağılımı İçin Tıklayınız

KPSS Önlisans Konuları ve Soru Dağılımı İçin Tıklayınız

KPSS Lisans Konuları ve Soru Dağılımı İçin Tıklayınız

KPSS Ne Zaman- Kaç Gün Kaldı İçin Tıklayınız

Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmenliği Atama Taban Puanları

Otomotiv sanayisinde ve bazı devlet kurumlarında tekniker olarak görev alacak meslek elemanlarını yetiştiren bir bölümdür. Eğitim süresi 2 yıl olup TYT puan türü ile tercih edilebilmektedir. Adaylar özel üniversiteleri tam burslu olarak okuma imkanına sahiptir; ancak zaten bölüm yeterince devlet üniversitesinde bulunmaktadır.
Otomotiv Teknolojisi mezunlarının iş alanları geniş olsa da bölüm mzunlarının yapacakları işleri zaten üniversitede okumayanlar da yaptığı için iş bulma imkanı biraz daha zorlaşmaktadır. Örneğin oto bakım, tamir üzerine kurulmuş sanayi bölgelerini gezin, bu işi yapanların neredeyse hiçbiri bu işin eğitimini görmemiştir. Bu bölümden mezun olanlar belki çeşitli oto markalarının yetkili teknik servislerinde daha kolay iş bulabilecektir.
Otomotiv Teknolojisi iş olanakları şunlardır:

  • Otomotiv sanayisi ile ilgili fabrikalarda çalışabilirler.
  • Araç yedek parçaları üreten işletmelerde görev alabilirler.
  • Oto bakım onarım servislerinde tamirci olarak çalışabilirler.
  • Araç markalarının yetkili teknik servislerinde iş bulabilirler.
  • Çeşitli devlet kurumlarına KPSS ile atanabilirler.

KPSS /1 merkezi atamalarında otomotiv teknolojisi mezunu adayların başvurma hakkı bulunan 4 kadro vardı. Bu 4 kadronun 3’ü nitelik kodu; yani herhangi bir ön lisans programından mezun olma şartı arayan kod ile atanma şansı elde edilen kadrolara aitken diğer 1 kadro ise kodlu otomotiv teknolojisi ve türevi bölüm mezunlarının atanma hakkı elde ettiği kadrolara aitti.
Bu dönem en düşük atama puanı oldu.

Otomotiv Teknolojisi Bölümü KPSS Atamaları Taban Puanları


Üniversiteyi başarı ile bitiren Otomotiv Teknolojisi mezunları ile henüz Otomotiv Teknolojisi bölümünde okumakta olan ziyaretçilerimiz için Otomotiv Teknolojisi KPSS taban puanları listesini derledik. Otomotiv Teknolojisi KPSS atama puanları yılında güncellenmekle beraber, şayet tabloda KPSS puanları yoksa, &#;de atama yapılmamış demektir.

Hazırladığımız bu listede Otomotiv Teknolojisi mezunları kaç puanla atanır, KPSS&#;den en az kaç puan almalıdır, en son Otomotiv Teknolojisi atamaları ne zaman yapıldı sorularının cevaplarını bulabilirsiniz. Otomotiv Teknolojisi atamaları her dönemde yapılmayabilir. Bu nedenle Otomotiv Teknolojisi bölümü KPSS kontenjanları verilmediği atama dönemleri listede yer almayabilir.

Otomotiv Teknolojisi Atamaları

Puanların Düzgün Görüntülenmesi İçin Telefonunuzu Yatay Tutun !!!

Atama tarihi

Kurum

Ünvan-İl

Kadro

Boş K.

Taban

Tavan

Nitelikler

1

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü

Tekniker (Rize Merkez Taşra Teşkilatı)

3

0

84,07

86,04

2

Muş Alparslan Üni.

Tekniker (Muş Merkez)

1

0

85,01

85,01

3

Recep Tayyip Erdoğan Üni.

Tekniker (Rize Merkez)

1

0

85,43

85,43

/1 atama dönemi Toplam pozisyon:3     Boş kadro:0      Toplam kadro:5

Otomotiv Teknolojisi KPSS taban puanları listesi, atamalar gerçekleştikçe güncellenecektir. Otomotiv Teknolojisi KPSS puanları listesini inceleyerek atanma durumunuz hakkında fikir yürütebilir, şayet bölümü tercih etme aşamasındaysanız, Otomotiv Teknolojisi bölümünü tercih edip etmeyeceğinize karar verebilirsiniz.


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası