sevgilinin ardından / Lilting: İngiliz Sinemasında ‘Sevgilinin Ardından’ • theMagger

Sevgilinin Ardından

sevgilinin ardından

 Sevgilinin Ardından

FRAGMANI İZLE

Üyeler
3,1 7 Puanlama ve 3 Eleştiri
Puanım :

İzlemek İstiyorum

Eleştiri yaz!

Facebook'ta PaylaşTwitter'da paylaş

Özet

Londra'da yaşayan Kamboçyalı bir kadın, oğlunun ani ölümüyle yıkılır ve hayattayken tanıyamadığı çocuğunu, kaybettikten sonra tanımaya karar verir. Yıkıma uğrayan aile, bir yandan acılarını aşmaya çalışırken diğer yandan da yakınlarını toparlamanın telaşındadır. Kadın, oğlunu anlamak için çıktığı bu yolculukta bir gün beklenmedik bir misafirle karşılaşır. Oğlunun geçmişte güçlü hisler paylaştığı eski bir arkadaşı ortaya çıkar ve anneye bu yolculuğunda yardımcı olmaya başlar. Kadın oğlunun kendilerinden sakladığı bu gerçekle başlarda yüzleşemese de zamanla ikisi de sevdikleri bir insanı kaybetmiş olmanın ortak noktasında bir araya gelirler ve dillerini bilmeseler de yaslarının üstesinden gelmek için birbirlerine yardım etmeye başlarlar.

Beyazperde Eleştirisi

Lilting / Sevgilinin Ardından Kamboçyalı yönetmen Hong Khaou’nun ilk uzun metrajlı filmi. Film birisinin ölümünün ardından çıkan sırlar ve onların paylaşımıyla ilgili. Filme ilgili en ilgimi çeken tespiti yazının başlarında yapayım. Aynı festivalleri hatta vizyonu kapsayan gösterimleri nedeniyle Tom Çiftlikte ve Sevgilinin Ardında’yı bir şekilde arka arkaya izleyince ne kadar da çok benzer olduklarını görüyorsun. İkisi de ölen sevgililerin ardından, sevgililerinin annelerinin gönlünü almaya çalışan ve varlıklarını ortaya koymaya çalışan erkeklerden oluşuyor ki filmlerin gerilimli noktaları da burada başlıyor. Kesinlikle Tom Çiftlikte daha fazla gerilim barındırıyor ve atmosferiyle daha öne çıkıyor ama filmin arkasındaki isim benim de filmlerini çok sevdiğim Xavier Dolan olunca tabii ister istemez beklenti de yüksek oluyor, ama film o beklentiye birazcık çarpıp geçiyor. Geçen haftanın fil

Eleştirinin tamamı

Fragmanlar

Öneriler

Son Haberler

Vizyondakiler!

Oyuncular

Tüm oyuncular ve teknik ekip

Aslında filmin başlangıcı oldukça iyiydi ama zaman ilerledikçe sanki senarist hikayeyi nereye vardıracağı konusunda pek bir karara varamamış gibi. Film bittiğinde bir şeylerin eksik olduğunu hissettim. Film biraz daha uzun olsaydı ya da karakterler biraz daha geliştirilip, incelenseydi daha iyi olurdu sanki.

3 İzleyici eleştirisi

Fotoğraflar

17 Fotoğraf

Bunları Biliyor musunuz?

Yönetmen Hakkında

Sevgilinin Ardından, daha önce kısa metrajlı yapımlara imza atan Kamboçyalı sinemacı Hong Khaou'nun ilk uzun metraj yönetmenlik deneyimi olma özelliğini taşıyor. Khaou aynı zamanda filmin senaryosuna da imza atıyor.

Ödüller ve Adaylıklar

Film prömiyerini yaptığı Sundance Film Festivali'nden Görüntü Yönetimi Ödülü ile döndü.

Festival Notları

Film ülkemizde ilk olarak İstanbul Film Festivali'nin 'Nerdesin Aşkım?' bölümünde izleyiciyle buluşmuştu.

Teknik bilgiler

Ülke İngiltere

Dağıtımcı M3 Film

Yapım yılı

Metrajuzun metrajlı film

İlginç Detaylar 3 başlık

Bütçe £

Dil İngilizce, Mandarin

Görüntü formatı -

RenkRenkli

Ses formatı-

Yapım formatı-

Viza numarası-

Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri , En iyi film: Dram, {Genre} türündeki en iyi filmler :

Yorumlar

Tüm Sinema Haberleri

Michael Keaton Başrollü "Batman Beyond" Filmi Mümkün mü?
Karakterlerin Saçma Kararlar Verdiği 10 Klasik Bilim Kurgu Filmi
James Cameron Kaybolan Denizaltı Hakkında Konuştu: Titanic&#;le Benzerliği Gerçeküstü!
"Spider-Man: Across the Spider-Verse" Gişede Önemli Bir Eşiği Geçti
Dwayne Johnson&#;lı Yeni "Hızlı ve Öfkeli" Filminin Adı Belli Oldu
Vizyondaki Filmler: "Büyü de Gel", "Haile: Bir Aile Kabusu", "Tebessüm"
Tüm sinema haberleri

En Popüler Fragmanlar

Büyük Kaçış Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman
 Gün Fragman

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler
Yeni çıkan tüm fragmanlar

Vizyondaki En İyi Filmler

Flash
Transformers: Canavarların Yükselişi
Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş
Hızlı ve Öfkeli 10
Elemental: Doğanın Güçleri
Haile: Bir Aile Kâbusu
Vizyondaki En İyi Filmler

Filmin Konusu & Detaylar

Dram

Günümüz Londra's&#x;nda geçen bu evrensel aşk ve keder hikâyesi, Kamboçya doğumlu &#x;ngiliz yönetmen Hong Khaou'nun ilk uzun metraj filmi.

Londra'da yaşayan genç Kai'nin ani ölümü, Çin - Kamboçya as&#x;ll&#x; inatç&#x; annesi Junn ve sevgilisi Richard'&#x; derinden sarsar. Kai'nin yaşayan tek aile üyesine karş&#x; bir sorumluluk duygusuyla hareket eden Richard, bir huzurevinde yaşayan Junn'u s&#x;k s&#x;k ziyaret etmeye başlar. Richard, k&#x;s&#x;tl&#x; &#x;ngilizcesi ve kendisinin tüm s&#x;cakkanl&#x;l&#x;ğ&#x;na rağmen onunla iletişim kurmay&#x; reddeden Junn'un taştan duvarlar&#x;n&#x; bir çevirmen arac&#x;l&#x;ğ&#x;yla aşmaya çal&#x;ş&#x;r. Bu şekilde geçmişte birbirlerine karş&#x; geliştirdikleri yanl&#x;ş anlamalar&#x; bir bir y&#x;kmaya başlarlar.

daha fazla göster

Filmin Oyuncu ve Yönetim Kadrosu

Yapım ve yönetimde emeği geçenler

Filmin Bağlantıları

Sevgilinin Ard&#x;ndan filminin sosyal medya ve diger bağlantıları

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası