mebusevleri taksi / seafoodplus.info - Türkiye Yerel Arama ve Firma Rehberi

Mebusevleri Taksi

mebusevleri taksi

Mebusevler Taksi

Mebusevler Taksi


Adres:Mebusevleri, 2, Önder Cd., Çankaya/Ankara


Telefon:() 66 33


Mebusevler Taksi Durağı, Ankara / Çankaya ilçesinde ki mahallelerden Mebusevleri Mahallesindedir. Ankara/Çankaya 'da Taksi Durağı ulaşmak için Mebusevler Taksi adresi: Mebusevleri, 2, Önder Cd., Çankaya/Ankara


Mebusevler Taksi Durağı, Taksi Durağı taksi sektöründe hizmet vermektedir. Ankara ilinin Çankaya ilçesinde kayıtlı olan Mebusevler Taksi, Taksi sektöründe profesyonel olarak hizmetler sunmaktadır. Çankaya ilçesinde Taksi Durak işletmeleri arasında profesyonel,kaliteli ve güler yüzlü hizmetler sunmakta olan Mebusevler Taksi misafirlerinin Taksi Durağı ihtiyaçlarını eksiksiz ve tam karşılamaktadır. Uygun fiyat ve misafir memnuniyeti konusunda adından söz ettirmektedir. Profesyonel hizmet veren Mebusevler Taksi taksi ihtiyaçları var olduğunda tercih edilen kurumsal firmaların başındadır. Ankara/Çankaya ilçelerinde ki Taksi durakları için durak iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. Mebusevler Taksi telefon numarası: ve () 66 33 den de ulaşabilirsiniz. Mebusevler Taksi hakkında ki durak iletişim bilgileri, firma hakkında ki yorumlar ve Mebusevler Taksi ürün ve hizmetlerine de gine buradan ulaşabilirsiniz. En çok arananların başında olan Mebusevler Taksi firmasına ait tüm bilgilere buradan da ulaşabilirsiniz ve Mebusevler Taksi yol tarifi de alabilirsiniz. Ankara da ki Taksi duraklarından Mebusevler Taksi tüm Taksi Durağı ihtiyaçlarınıza kaliteli ve profesyonel çözümler sunmaktadıseafoodplus.info Çankaya da Taksi Durağı arayanlar için Çankaya da Taksi Duraklarına nasıl giderim, Çankaya daki Taksi Durakları nerede, Çankaya Taksi durakları yol tarifi gibi arama sonuçlarına sitemiz üzerinden yol tarifi alarak ta Mebusevler Taksi durağına yol tarifi alabilirsiniz. Mebusevler Taksi durağı mesai saatleri, açılış ve kapanış saatleri 7/24 hizmet vermektedir. Mebusevler Taksi Durağı iletişim bilgileri ve Taksi Durağı hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Mebusevler Taksi Durağının ürün ve hizmetlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Ankara'nın en merkezi konumu Çankaya / Kızılay'da hizmet veren Golden House; Siz değerli misafirlerine Güvenilir ve Kaliteli hizmet sunmak için büyük ve deneyimli kadrosu ile Konaklama Sektörünün öncülerindendir.
Tesisimiz Çankaya, Kızılay konumlu olup; tüm imkanlara aynı cadde de ve yakın konumlarda ulaşım sağlanabilir.
* Kızılay Milli İrade Meydanı'na dakika yürüme mesafesinde.
* Kocatepe Camii'ne 2 dakika yürüme mesafesinde.
* Kızılay Milli İrade Meydanı Metro durağına 3 dakika yürüme mesafesinde.
* Tüm otobüs duraklarının olduğu Meşrutiyet Caddesine 2 dakika yürüme mesafesinde.
* Tesis çevresinde tüm işletmeler mevcut. (Market, Kafe, Bistro, Bar, Gece Kulübü, Lokanta & Restaurant, Oto Kiralama Firmaları, Berber, Kuaför & Güzellik Merkezi, Simit & Kahvaltı, Canlı Müzik & Konser Alanı, Sinema Salonu, Giyim Mağazalar, Açık Otopark, Kapalı Otopark, Taksi, 7/24 Getir vb. yemek sepetlerinden sipariş verebilme olanağı)
* Otel içerisinde 7/24 aktif asansör hizmeti.
* 7/24 Resepsiyon Hizmeti.
* Dışarıdan yiyecek ve içecek hizmeti alınabilir.
* 7/24 Merkezi sistem oda ısıtma hizmeti.
* 7/24 Sıcak su.
* Oturma Odası koltuk takımı (İsteğe Bağlı) 1+1 ve 2+1 odalarda mevcut.
* Klima (İsteğe Bağlı)
* Jakuzi (İsteğe Bağlı)
* Özel LED aydınlatmalı oda konseptleri.
* 1. Kalite Çift kişilik geniş yatak.
* ÜCRETSİZ Wİ-Fİ İnternet Hizmeti.
* LCD Televizyon
* Duş & Havlu
* Terlik
* Şampuan & Sabun
* Saç Kurutma Makinesi
* Buzdolabı
* Tesisimizde her misafir çıkışı olduğunda zaman farkına bakılmaksızın oda temizliği, nevresim değişimi ve dezenfekte hizmeti koşulsuz verilmektedir.

Daha az göster

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir