instagram genele taşı / Instagram duyurdu: Reels videoları indirilebilecek - Telgraf Gazetesi

Instagram Genele Taşı

instagram genele taşı

Instagram hiçbir zaman mesajlaşma özellikleriyle bilinmese de birçok kullanıcı hala iletişim için kullanıyor. Arkadaşlarınız, takipçileriniz veya aile üyelerinizle iletişim kurmak için Instagram&#;a güvenen biriyseniz, sohbetleriniz üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmak isteyebilirsiniz.

Instagram kullanırken itiraf edelim; hepimiz belirli sohbetleri gizli tutmak isteriz. Ancak sorun şu ki Instagram, platformdaki sohbetleri gizleme veya arşivleme seçeneği sunmuyor.

Evet, belirli sohbetlerin Instagram gelen kutunuzda görünmesini engellemek için Android&#;inize üçüncü taraf uygulamaları yükleyebilirsiniz, ancak bu gizlilik ve güvenlik sorunlarına neden olur. Bu nedenle, kişisel Instagram konuşmalarınızı gizlemek istiyorsanız, birkaç başka yola güvenmeniz gerekir.

Instagram&#;da Mesajları Gizlemenin En İyi 2 Yolu

Bu nedenle, Instagram&#;da sohbetleri gizlemenin yollarını arıyorsanız, doğru makaleyi okuyorsunuz demektir :). Bu makale, Instagram konuşmalarını gizlemenize yardımcı olacak en iyi iki yöntemi paylaşacağız.

1) Instagram&#;da Vanish Modunu kullanın

Vanish modu, normal sohbet seçeneğinden çok farklı. Kaybolma modu, sohbet penceresinden ayrıldığınızda sohbeti otomatik olarak silen sohbetler için gizli moda çok benzer.

Instagram&#;daki Kaybolma Modu, arkadaşlarınıza geçici mesajlar göndermenize izin verir, ancak sohbet penceresini kapattığınızda, tüm mesajlar her iki uçtan da gider. Bu, sohbetleri gizlemez, ancak istenen sonucu elde etmenize yardımcı olabilir.

1. Öncelikle cihazınızda Instagram uygulamasını açın. Ardından, Messenger simgesine dokunun.

2. Sohbet Penceresinde, Instagram&#;ınızda gizlemek istediğiniz sohbeti seçin.

3. Kaybolma modunu etkinleştirmek için alttan yukarı kaydırmanız gerekir.

4. Etkinleştirildiğinde, mesajlar, GIF&#;ler, resimler ve Videolar gönderebilirsiniz. Tüm mesajlar görüldükten sonra kaybolacak ve siz sohbetten ayrılacaksınız.

Sohbeti gizlemek için Instagram&#;da Vanish Mode&#;u bu şekilde etkinleştirebilirsiniz. Kaybolma modundan çıkmak için alttan tekrar yukarı kaydırın.

2) Sohbetleri Gizlemek için Hesap Türünü Değiştirin

Sohbetlerinizi gizlemek için Instagram uygulamanızda hesap türlerini değiştirebilirsiniz. Instagram&#;daki profesyonel hesap, tartışmaları General&#;e taşımanıza izin verir. Sohbetleri Genel sekmesine taşıdığınızda ve hesap türünüzü tekrar kişisel olarak değiştirdiğinizde, sohbetler kişisel hesapta bile gizlenecektir. İşte yapmanız gerekenler.

1. Öncelikle cihazınızda Instagram uygulamasını açın. Ardından, Profil resmine dokunun.

2. Profil sayfasında, üç satıra (hamburger menüsü) dokunun.

3. Beliren seçenekler listesinden Ayarlar üzerine dokunun.

4. Ayarlar sayfasında Hesap üzerine dokunun.

5. Hesap sayfasında aşağı kaydırın ve Profesyonel Hesaba Geç&#;e dokunun.

6. Şimdi, hesap değiştirme işlemini tamamlamak için ekrandaki talimatları izleyin.

7. Profesyonel Hesaba geçiş yaptıktan sonra Instagram mesajları bölümünü açın. Gizlemek istediğiniz sohbete uzun basın ve Genele Taşı öğesini seçin.

8. Şimdi Ayarlar > Hesap > Hesap Türünü Değiştir seçeneğine gidin.

6. Beliren açılır pencerede Kişisel hesaba geç öğesine dokunun.

7. Kişisel hesaba geçtikten sonra Instagram mesajları bölümünü açın. Seçtiğiniz sohbet, sohbet listesinde görünmeyecektir.

Sohbetler Nasıl Geri Getirilir?

Gizli sohbetleri geri getirmek istiyorsanız, Hesabınızı bir Profesyonel/İş hesabına geçirin ve konuşmayı &#; Genel&#;den &#;Birincil&#;e taşıyın.

Bir işletme hesabı aracılığıyla Instagram DM Sohbetlerini bu şekilde gizleyebilirsiniz.

Instagram&#;da konuşmalarınızı gizlemenin en iyi iki yolu bunlar. Bunlar resmi yöntemler olmasa da yine de bu iki yöntemi takip ederek istediğiniz sonucu alacaksınız.

Instagram kullanıcıları Reels videolarını uygulamadan indirebilecek

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından Instagram, kullanıcılarını memnun edecek bir özelliği açıkladı. Yıllarca süren isteklerden sonra Instagram, kullanıcıların uygulamanın dışında başkaları tarafından yayınlanan Reels indirmesine ve paylaşmasına izin verecek. 

Instagram başkanı Adam Mosseri, duyuruyu bizzat kendisi gerçekleştirdi. Amerika Birleşik Devletleri&#;ndeki kullanıcıların artık paylaşım simgesine basit bir dokunuşla ve İndir seçeneğine dokunarak Reels&#;i doğrudan film rulolarına indirebileceklerini açıkladı. Bu yeni özellik, kullanıcılara Instagram&#;da oluşturdukları ve keyfini çıkardıkları içerik üzerinde daha fazla kontrol sağlıyor.

Yapay Zeka

Reels&#;ı indirme özelliğinin, genel hesaplar tarafından yayınlanan içerikle sınırlı olduğuna dikkat etmek gerekiyor. Ayrıca genel hesaplar, içerik dağıtımları üzerinde daha sıkı kontrol sağlamayı tercih ederlerse Reels için indirme seçeneğini devre dışı bırakma yetkisine sahip olacaklar.

İndirilen Reels&#;ın bir filigran taşıyıp taşımadığı belirsizliğini koruyor olsa da, Mosseri&#;nin beraberindeki görsel, hesap adının yanında bir Instagram logosunun yer aldığına dair ipuçları veriyor. Bu, indirilen videolara filigran eklemek için TikTok tarafından alınan benzer bir yaklaşımı izlendiğini gösteriyor. Instagram&#;ın daha önce kullanıcıların taslaklardan filigran olmadan kendi Reels&#;ını indirmelerine izin verdiğini biliniyor. Yeni özellikle beraber bu kısımda da çeşitli değişiklikler olacağı tahmin ediliyor.

Mark Zuckerberg&#;in &#;ün ilk çeyreğinde platformda geçirilen sürenin %24 gibi etkileyici bir oranda arttığını açıkladı. Bu oran, Reels&#;ın piyasaya sürülmesinin Instagram için şimdiden etkili olduğu kanıtladı. Popüler video platformu, TikTok&#;a benzer bir format izliyor. Instagram&#;ın Reels indirmelerini etkinleştirme kararı, şüphesiz platformun gelişiminde önemli bir kilometre taşı oluyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası