tuğçe kurşunoğlu boy kilo / Tuğçe Kurşunoğlu kimdir? Nerelidir? Tuğçe Kurşunoğlu nerede oturuyor? | funduszeue.info

Tuğçe Kurşunoğlu Boy Kilo

tuğçe kurşunoğlu boy kilo

Tuğçe Kurşunoğlu son dönemlerde rol aldığı diziler ile adından söz ettiren başarılı isimler arasında yer almaktadır. Peki kaç yaşında? aslen nereli? boyu, kilosu kaç? hangi sinema ve dizilerde rol aldı? kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

yılının Aralık ayında Bursa&#;da dünyaya gelmiştir. Burcu Oğlak, boyu ise cm&#;dir. Üniversite eğitimine İstanbul&#;da başlayan güzel isim Bursa yıllarında iken Bursa Devlet Tiyatrosunda 1 sene eğitim almış daha sonra İstanbul&#;da projelere başlamıştır.

Henüz 17 yaşında iken model olarak kariyerine adım atmış, senesinde Best of Bursa yarışmasına katılmıştır. senesinde ise Miss Kemer İnternational yarışmasında ülkemize 1. liği getirmeyi başarmıştır. Miss Turkey Yarışmasına katılarak bir çok adayı geride bırakıp ilk 10&#;da yer almıştır.

İlerleyen süreçte oyunculuk teklifleri almaya başlamış ve kariyerine oyuncu olarak devam etmeye karar vermiştir.

tugce kursunoglu1
tugce kursunoglu2
tugce kursunoglu3

Tuğçe Kurşunoğlu oynadığı diziler;

&#; Kalbim Seni Şeçti (Pınar)
&#; Muhteşem Yüzyıl (Cariye)
&#; İşler Güçler
&#; Leyla ile Mecnun (Leyla)
&#; Umutsuz Ev Kadınları (Bahar)
&#; Ayrılsak da Beraberiz (Serpil)
&#; Kocamın Ailesi (İpek)
&#; Herşey Yolunda Merkez (Nermin)
&#; Aşk Zamanı (Aslı)
&#; Yeter (Ebru)
&#; No: Özge

Rol aldığı sinema filmleri;

&#; Düğün DernekDüğün Dernek (Resepsiyon görevlisi 1)
&#; Pişt (Selin)
&#; Azazil 2: Büyü (Aylin)
&#; Düğün Dernek 2: Sünnet (Oteldeki kız)
&#; Biz Size Döneriz (Nur)
&#; Olaylar Olaylar (Beren)
&#; Anafarta
&#; Anamız Var 2

Ödüller;

Best Of Bursa 1.
Miss Kemer İnternatiolan 1.
Miss Turkey İlk 10

En son rol aldığı Yeter isimli dizide Ebru karakterini canlandırmıştır. Bir röportaj&#;da Bursa&#;da doğduğunu, aslen ise Boşnak asıllı olduğunu belirtmiştir. yılı itibariyle resmi sosyal medya hesaplarından Twitter da takipçi sayısı 17 B, instagram da takipçi sayısı ise 39,5bin &#;dir.

tugce kursunoglu4
tugce kursunoglu5
tugce kursunoglu6

KimNereli

Ayrılsak da Beraberiz&#;de süpriz değişiklik

&#;Ayrılsakta Beraberi&#;z dizisinde oyuncu değişikliği yapıldı. &#;Ayrılsakta Beraberiz&#; dizisinde Berna&#;nın,zengin koca bulma hayaliyle yanıp tutuşan arkadaşı Serpil&#;i Güneş Zavrak, yerini daha önce Tuğçe Kurşunoğlu&#;na bıraktı.

Abone ol

TV8'in merakla beklenen yeni komedi dizisi Ayrılsak da Beraberiz'de son anda bir oyuncu değişikliği yaşandı.

Yayına girmek için gün sayan dizide Berna'nın, zengin koca bulma hayaliyle yanıp tutuşan arkadaşı Serpil rolünü canlandıracağı açıklanan ve "Pis Yedili" dizisi ile tanınan Güneş Zavrak, yerini daha önce "Muhteşem Yüzyıl", Sevdaluk" ve "Kocamın Ailesi" dizilerinde oynayan Tuğçe Kurşunoğlu'na bıraktı. Role daha önceki versiyonda Belma Canciğer ve Simge Selçuk hayat vermişti.

Bu değişikliğin nedeni merak edilirken dizi için nasıl bir etki yaratacağı da şimdiden merak konusu. Başrollerini Algı Eke ve Mete Horozoğlu'nun paylaştığı yapım, boşanmalarına rağmen aynı evde yaşamaya devam eden Berna ve Teoman'ın ilişkisini konu alıyor.
full-tugce-kursunoglu-(32).jpg
TUĞÇE KURŞUNOĞLU KİMDİR?
Tuğçe Kurşunoğlu tarihinde Bursa ilinde dünyaya gelmiş olan ünlü bayan oyuncudur. Özellikle işler güçler dizisinde canlandırmış olduğu Serpil karakteri sonrasında popüler bir isim haline gelmiştir.

Miss Turkey yarışmasına katıldıktan sonra herkes tarafından güzel bulunan oyuncu yarışma sonrasında bir süre daha meslek hayatını icra etmeye devam etti ancak dizi yapımcılarının kendisine teklif göndermesini değerlendiren ünlü oyuncu oyunculuk alanında boy göstermeye devam etmektedir.

fft22_mfjpegBursa ilinde doğmuş olmasına rağmen dizi sektörünün kalbi İstanbul ilinde attığı için uzun zamandan beri İstanbul ilinde yaşamaktadır. boyunda ve 54 kilo ağırlığında olan Tuğçe Kurşunoğlu resimleri yazımızın devamında yer almaktadır.


AYRILSAKTA BERABERİZ TANITIM

ayrılsakta beraberizgüneş zavraktuğçe kurşunoğlu

Tuğçe Kurşunoğlu

Tuğçe Kurşunoğlu, 26 Aralık tarihinde Bursa’da doğmuştur. Boşnak asıllıdır. Bir kardeşi vardır. İlkokul ve ortaokulu Bursa İnegöl’de okudu. İstanbul kavram meslek yüksek okulunda halkla ilişkiler bölümünde reklamcılık okudu. Daha sonra ise oyunculuk ve diksiyon dersleri aldı.
yılında 17 yaşında iken Best Of Bursa' adlı güzellik yarışmasına katılıp birinci oldu ve güzellik tacı taktı. Ardından yılında da Miss Kemer International adlı güzellik yarışmasına katıldı ve orada da birinci oldu. Daha sonra katıldığı Miss Turkey yarışmasında ilk 10’a kalmayı başarmıştır.

Tuğçe Kurşunoğlu, LG ve özdilek reklamlarında oynadı.

yılında yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir’in yaptığı “Düğün Dernek” adlı komedi filminde Resepsiyon görevlisi karakterini canlandırırken; Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut, Barış Yıldız, Zerrin Sümer, Sinasi Yurtsever, İnan Ulaş Torun, Erol Aksoy (oyuncu), Kemal İnci, Emel Sayın, Sırrı Süreyya Önder, Burak Satıbol, Tuğçe Kurşunoğlu, Açalya Samyeli Danoğlu, Binnur Kaya ile beraber oynadı.

yılında yönetmenliğini Tarkan Karlıdağ’ın yaptığı “Yeter” adlı dizide Ebru karakterini canlandırırken Pelin Karahan, Yurdaer Okur, Wilma Elles ile birlikte rol aldı.

Filmleri ve Dizileri :
Oyuncu :
- Yeter (Ebru) (TV Dizisi)
- Olaylar Olaylar (Beren) (Sinema Filmi)
- Düğün Dernek 2: Sünnet (Oteldeki kız) (Sinema Filmi)
- Azazil 2: Büyü (Aylin) (Sinema Filmi)
- Ayrılsak da Beraberiz (TV Dizisi)
- Kocamın Ailesi (İpek) (TV Dizisi)
- Pişt (Sinema Filmi)
- Herşey Yolunda Merkez (TV Dizisi)
- Düğün Dernek (Resepsiyon görevlisi 1) (Sinema Filmi)
- İşler Güçler (Serpil) (TV Dizisi)
- Leyla ile Mecnun(Leyla) (TV Dizisi)
- Umutsuz ev kadınları (3 bölüm konuk oyuncu) (TV Dizisi)
- Muhteşem Yüzyıl (cariye) (TV Dizisi)


Kaynak:funduszeue.info

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası