sabriye ve konstantinos / sabriye constantine - video klip mp4 mp3

Sabriye Ve Konstantinos

sabriye ve konstantinos

Survivor Yunanistan yarışmacıları aşk yaşıyor!

Survivor Yunanistan yarışmacıları aşk yaşıyor!

Survivor Yunanistan için geri sayım başladı. Yayınlanan diğer tüm sezonlarından daha heyecanlı bir sezon bizleri bekliyor.

Daha şimdiden açıklanan isimler büyük bir heyecan dalgasını peşinden getirdi.

Survivor Yunanistan, Yunanistan&#;da olduğu kadar Türkiye&#;de de dikkatleri çekmişti. Yine bir Acun Ilıcalı projesi olan Survivor Yunanistan yarışmacıları ile Türkiye yarışmacıları özel bir bölümde yarışmışlardı. O yarışmadan akla kalan ise Sabriye Şengül ile Yunan yarışması Konstantinos Vasalos&#;un yakınlaşması olmuştu.

Ancak Konstantinos Vasalo&#;un yine Survivor Yunanistan&#;da yarışan spor spikeri Evridiki Valavani ile aşk yaşadığı iddia ediliyor. Çiftin birlikte çok samimi fotoğraflarının yanı sıra yarışma boyunca olan ekstra samimi halleri de çok dikkat çekmişti.

KONSTANTİNOS VASALOS KİMDİR?

Constantine Vassalos 27 yaşında ve Atina&#;da yaşıyor. Kişisel antrenör ve cankurtaran olan yarışmacı, vücut geliştirme, basketbol ve futbol ile ilgileniyor. Nişanlı olan Konstantinos kendisini espirili ve iyimser olarak tanımlıyor. Hayatındaki en önemli anın ise Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı olarak New York&#;ta gerçekleştirmiş olduğu geçiş törenini olarak bahsediyor. Yunan yarışmacı Konstantinos Survivor&#;da Gönüllüler takımında yer aldı ve Survivor&#;a farklı bir deneyim yaşamak ve ödülü almak için geldiğini belirtmişti.

EVRİDİKİ VALAVANİ KİMDİR?

Survivor Yunanistan yarışmacıları gerçekleştirilen Türkiye-Yunanistan oyunu ile merakla aranmaya başladı. İzleyiciler Yunan yarışmacıların kim olduklarını ve mesleklerini merak ediyor. Peki Survivor Yunanistan yarışmacısı Evridiki Valavani kimdir?

Sporcu kimliği ile tanınan Evridiki Valavani, Yunanistan Survivor&#;ının en dikkat çeken yarışmacıları arasında yer alıyor. Evridiki Valavani SKY Spor kanalında spor muhabiri olarak da görev alıyor.

Evridiki yemek yapmayı çok sevmesinden dolayı adada yemekleri pişiriyor. Sörf yapmak sevdiği sporlar arasında yer alıyor ve adada çok iyi bir yüzücü olarak tanınıyor. Survivor&#;ın çok sıra dışı bir deneyim olduğunu anlatan Evridiki Valavani, sınırlarını test etmek için yarışmaya katıldığını belirtiyor.

”yan group

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

Sabriye Şeng&#;l’&#;n tokatı unutulmadı! Survivor Yunan yarışmacısı Konstantinos kimdir?

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı, Survivor sezonunda bir ilk yaparak Türk- Yunan yarışmacılarını bir araya getirmiş, bu özel bölümde en çok konuşulan olay Sabriye Şengül ve Yunan yarışmacısı Konstantinos arasında geçen diyalog olmuştu. Sabriye Şengül, Yunan yarışmacı Konstantinos'a yemek götürmüş, Yunan yarışmacıda çiçek götürüp Sabriye Şengül’ü yanağından öpmüştü. Bunun üzerine neye uğradığını şaşıran Sabriye, Yunanlı Survivior'a tokat atmıştı.
Konstantinos kimdir?

Sabriye Şengül’ün tokatı unutulmadı Survivor Yunan yarışmacısı Konstantinos kimdir


27 yaşındaki Konstantinos, Atina'da yaşıyor. Antrenörlük dışında cankurtaranlık da yapan Konstantinos, vücut geliştirme sporuna kendisini adamıştır. Sportif kişiliğine basketbol ve futbol gibi popüler sporları da ekleyen yarışmacı, ölçülü davranış ve disiplinin kendisine en çok yardım edecek unsurlar olduğunu düşünmektedir. Nişanlı olan Vassalos, yaşamında yer edinmiş en önemli anı olarak, New York geçit töreninde Cumhurbaşkanlığı muhafız üyeliği zamanı dile getirmektedir. Konstantinos yarışmaya deneyim ve tabi ki ödül için katıldığını ifade ediyor.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir