548 sayı sekansı / Sayılar yaşamınızı dönüştürebilir

548 Sayı Sekansı

548 sayı sekansı

5 Şubat Yayınları Aşk Sayı Sekansı Kolyesi

5 Şubat Yayınları Aşk Sayı Sekansı Kolyesi

Satıcı :

Koleksiyona Ekle

  • Bu ürün tarafından gönderilecektir.
  • sayısı aşkın titreşim sayısıdır. aşk sayı sekansını boynunuzda taşıyın.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

5 Şubat Yayınları Aşk Sayı Sekansı Kolyesi

  • sayısı aşkın titreşim sayısıdır. aşk sayı sekansını boynunuzda taşıyın.

Ürün Özellikleri

  • RenkSiyah
  • Tema / StilAşk

Kanıtlanan bir gerçek var; evren enerjiden ibaret. Bu kurala göre enerji her gidişatın yönünü belirleyen asal güç. Sayı sekansları ise enerji ile birlikte bu olguyla etkileşim halinde olan titreşimlerin de konuya dahil olmasıyla “normalize” edici yanı olduğu iddia edilen ve son yıllarda çok fazla merak edilen konulardan biri.

Köken itibariyle Latince ‘ruh’ anlamını taşıyıp ‘spiritüel’ olarak başlıklandırılan popüler konular gün geçtikçe artarken bu tür konularla ilgili soru işaretlerinin de sayısında yükselme görüyoruz. Ortaya çıkan soru işaretlerinden biri de sayı sekansları hakkındaki tartışmalar. Çünkü kimi kesimler bunun aldatıcı bir uygulamadan ibaret olduğunu öne sürerken konuyla ilgilenen ve sürece inandığını açıklayan diğer bir kesim ise insanlığın rakamlarla arasındaki binlerce yıllık ilişkiyi örnek vererek, yöntemin işe yaradığını iddia ediyor.

Sayı sekanlarının detaylarına geçmeden önce,&#;sayıların anlamları&#; hakkındaki içeriğimize buradan göz atabileceğinizi belirtelim.

Sayı sekansları nedir?

Tek başına sekans sözcüğünün anlamına yer veren TDK, “Belirli bir süre içinde arka arkaya giden her şey, dizi” açıklamasında bulunuyor. Sayı sekansları da bu anlamda bir dizi oluşturuyor ve ‘sayılarla şifa yöntemi’ olarak özetleniyor. Peki nereden çıkmış bu sayı sekansları ve tam olarak ne işe yarıyor? Merak etmeyin, hepsinin cevabı var.

Rus matematikçi Grabovoy tarafından dünyaya duyuruldu

Sayı sekansları

Rus kökenli matematikçi Grigory Petrovich Grabovoy (Grigory Grabovoi) tarafından ilan edilen bu yöntemin ‘sayılarla şifa’ dağıttığı söylendi. Rusya’nın ardından Avrupa’da yayılmaya başlayan bu yöntem ve yöntemin uygulayıcıları önceleri tepkiyle karşılandı. Bugün o tepkiler çok daha fazla yumuşamış gibi gözükse de hala birbirine karşı çıkan iki kutuptan bahsedilmesi şaşırtıcı değil.

Oldukça kalın bir kitap yazan matematikçi, kitabına dahil ettiği pek çok sayı ile ilgili olarak çok çarpıcı savlarda bulunuyor. Grabovoi’ye göre her rakamın bir titreşimi olduğu gibi bir araya gelen her çeşitlemesi farklı bir konuya dair enerji yayıyor. Hücrelerin de titreşimlerinin bozulması insan sağlığını mümkün kılan “normalize”nin dağılmasına neden oluyor. Yani, hastalıkların sebebi aslında hücrelerin titreşimlerinin bozulması. Dolayısıyla, bu kuram, insanın karşılaştığı herhangi bir hastalığa karşın uygun reçete (hastalığa denk gelen sekanslar) var. Bu reçete uygulanırsa beyin, vücut, hücreler kendine gelebilecek, yeniden normalize olabilecek ve iyileşme görülebicek.

Sayı sekansları sadece fiziksel sağlık için mi kullanılıyor?

Sayı sekansı

En kestirme şekilde cevap verelim; hayır! Kuramı benimseyen ve süreçle ilgili eğitim veren uygulayıcılar bu konuda hemfikir. Bir başka deyişle, uygun sayıları bir araya getirip okumakla veya söylemekle ekonomik durumunuzu düzeltebilir, aradığınız ruh eşinizi hayatınıza çekebilir, kendinizi şimdiki ana ya da geleceğe uyumlayabilir, mülk sahibi olabilir hatta zihin gücünüzün yardımıyla mucizeleri yaşamak için uygun koşulları yaratabilirsiniz.

Hem kuram hem de uygulayıcı koçlar bu iddialarında ısrarcılar.

Sayı sekansları için altın kurallar: Niyet, içtenlik ve tekrarlamalar

Sayı sekanslarına örnekler vermeden önce, bu yöntemin uygulanmasındaki en önemli püf noktalarına değinelim.

Bu sayıların, iyi gelmesi için 3 önemli kural var. Bunlar; niyet, içtenlik ve tekrar sayısı. Sayılar okunurken ya da söylenirken niyetin mutlaka temiz olması gerekiyor. Daha açık bir ifadeyle, öfke, haset, nefret, intikam düşüncesi gibi olumsuz enerji barındıran duygulardan uzak durmak şart. Diğer önemli kuralı oluşturan içtenlik ise inanmakla ilgili. Temiz bir niyet besleyerek okuduğunuz sayıların sizi amacınıza götüreceğine içtenlikle inandığınız takdirde olumlu bir sonuca gidebileceksiniz.

Sayıları, her biri ayrı rakam olarak okumak da bir başka dikkat edilmesi gereken husus. Örneğin, akciğer kanseri için önerilen sekans Bu sayıyı, “dört milyon beş yüz kırk bir bin yüz elli dokuz” şeklinde okuyamazsınız. Rakamsal olarak okunmalı. Şöyle ki, “dört, beş, dört, bir, beş, sekiz, dokuz”.

Tire işareti ile ayrılan bölümlerde duraklama gerekiyor

Bazı sekanslarda ise gruplama önemli oluyor. Örneğin, hamile kalabilmenin sekansı olduğu belirtilen ‘ ’ sekansının okunması yine yukarıdaki biçimde rakamların tek tek okunmasıyla tekrarlanabilir. Ancak bu tip gruplarda her tire (-) işaretinden sonra kısacık bir süre (bir nefes alıp vermek kadar) beklemek önem taşıyan bir başka nokta oluyor.

Sayı sekansları kaç kez okunmalı, söylenmeli?

Bunun bir sayısı yok aslında. İsterseniz bir kez isterseniz bin kez okuyun ya da söyleyin. Buradaki en önemli kilit nokta “içtenlik-inanmak”.

Ayrıca küçük kağıtlara istediğiniz sekansları yazıp bunları yanınızda taşıyabilirsiniz. Böylece rakamlarla her karşılaşmanızda evrene bir mesaj daha göndermiş olursunuz.

İşte şifa dağıttığı ileri sürülen o sekansların bir kısmı:

Sayı sekansları

Alerji

Alzheimer

Anemi 

Apse 

Astım Bronşiyal 

Atopik Dermatit 

Bacak Ağrısı (Sağ) 

Bacak Ağrısı (Sol) 

Bağırsak 

Baş Ağrısı 

Bebeği uyutabilme 

Bedensel Yenilenme 

Bel Fıtığı

Beyin Tümörleri 

Boy Uzaması 

Böbrek Taşı 

Cinsel İstikrarsızlık 

Cinsel Sorunlar 

Çakralarım Dengede 

Diş Ağrısı 

Diş Çıkarma (Bebeklerde) 

Diyabet Şeker Hastalığı (Mellitus)

Diyabet Şekersiz Şeker Hastalığı  (İnsipidus)

Egzama 

Epilepsi 

Erken Doğum Riski 

Felç:  (Beyin Sarsıntısı Travma)

Fibromiyalji: 

Fistül: 

Genel Kadın Hastalıkları:

Gıda zehirlenmesi 

Göz Hastalıkları 

Hafıza Güçlendirme 

Hamile Kalabilmek 

Hayvanların Sağlığı 

Hipertansiyon  (yüksek tansiyon)

Hipotansiyon –  (Düşük Tansiyon)

Hormon Dengesi 

İdeal Kilo 

Kadınlarda sütün üretimi 

Kansızlık  Kalp Sağlığı 

Kalp Yetmezliği 

Kısırlık 

Kolit ülseratif 

Köpeklerde Sağlık Sayısı 

Kramp 

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları 

Mastit 

Migren 

Miyomun küçülmesi 

MS Hastalığı 

Otizm 

Panik atak 

Serebral Palsi 

Siğiller 

Sinüzit 

Sistit 

Şifa 

Şizofreni 

Talasemi 

Kanser türleri için:

Akciğer kanseri

Kolon Kanseri 

Kemik kanseri 

Meme Kanseri 

Mide Kanseri 

Lösemi 

Pankreas Kanseri 

Prostat Kanseri 

Yumurtalık Kanseri 

Ekonomik gelişme göstermek isteyenler için sayı sekansları:

Sayı sekansları

Acil para kodu

Mali durumu düzeltme kodları , 93, 8,

Ve diğer bazı sayısal diziler:

Sayı Sekansları

Aile İçi Uyum:

Altın Kural (Evlilik – İş):

Aşk ve evlilik , , , , ,

Biyoenerji:

Blokajları açmak  

Cesaret: –

Depresyon (Manik)

Direnç sayısı 9 1 6 8 8

Evrene minnettarlık

Ev alma sayı sekansı:

Hızlı sonuç almak

Mucize

Mülk edinme sayı sekansı:

Sigarayı bırakmak

Unutkanlık

İdeal kilo

Tembellik –

Kararlılık – –

Sorumluluk: –

Ruhsal Yenilenme:

Bonus olarak; Grigory Petrovich Grabovoy şimdi nerede?

Sayı sekanslarının doğru olup olmadığı hakkındaki tartışma sürerken dikkat çeken birkaç konudan bahsetmek istiyoruz. Son yıllarda ABD ve Avrupa’nın pek çok noktasında olduğu gibi Türkiye’de de bu anlamda eğitim verdiğini ifade eden kişisel gelişim kurs ve merkezleri açılmaya başladı. Bununla birlikte birçok kişinin yaşam koçu olarak bireysel anlamda da faaliyet yürüttüğü biliniyor. Gün geçtikçe artan bu kurs, merkez ve yaşam koçları bir yana kuramın yaratıcısı olan Rus matematikçi Grigory Petrovich Grabovoy ile ilgili kısa bir araştırma, kendisinin dolandırıcılık suçlaması nedeniyle ülkesi Rusya’da yargılanıp 11 yıl hapis cezasına çarptırıldığını ortaya koyacaktır. İddialara göre tutuklanma emrini veren de bizzat Rus lider Viladimir Putin.

Dolandırıcılık suçlamasının temelinde ise 1 Eylül tarihinde Beslan Katliamı yer alıyor. Yine o iddialara göre matematikçimiz, çoğu öğrenci olmak üzere ’dan fazla insanın hayatını kaybettiği bu katliamın ardından ölen çocukların aileleriyle iletişime geçip ‘para karşılığında çocukları diriltebileceğini’ vadetmiş.

Kaynak:

Sayı Sekansları ile Gidişatı Değiştirme

Herkese merhaba.

Bu aralar sayı sekansları ile ilgilenmeye başladım. İnanca göre, sayıların bir frekansı var ve yaydıkları bu frekanslar, bazı şeyleri değiştiriyor. Bu sayıları teker teker tekrar ederek ya da suya kaydederek kullanıyoruz. Suya kaydetme şu şekilde oluyor. Sayıları bir kağıda yazıp cam bir bardak ya da sürahiye yapıştırıyoruz. Ya da sayıların yazdığı kagidin üstüne cam bardak ya da sürahiyi koyup içini şu ile dolduruyoruz. Sonra da bu suyu bir gün bekletip içiyoruz. Suyun üstünü de peçete vs ile kapatmak lazim.

Sistemi bulan kişi bir Rus, adı Grigori Grabovoi. Dileyen araştırabilir. Google'da çok fazla sayı sekansi var ama güvenmek zor. Benim Instagram'da takip ettiğim birkaç sayfa var, onlar güvenilir geliyor bana. Onlardan öğrendiğim birkaç sekansi yazmak istiyorum.

En bilineni acil para sekansi: 5 2 0

Beş iki sıfır şeklinde okuyoruz. Bazı sekanslarda arada nokta oluyor. Oralarda birkaç sn bekliyoruz.

Beden sağlığı için: 1 8 1 . 4 3 2 1
Mucizeler için: 7 7 7
Evrensel şifa: 3 3 9 6 8 1 5
Para mıknatısı: 3 1 8 . 7 9 8
Bebekler için uyku: 5 1 4 2 4 8 5 3 8
Kilo vermek için: 3 1 . 2 2 . 7 7 8

Ve daha onlarcası. Benim gibi ilgilenen var mı bu konuyla? Farklı hesapları birbirimizden öğrenebilir, deneyimlerimizi yazabiliriz.
Ben sadesi ve bediakahyakılıç'i takip ediyorum.

Şu aralar da ayağımdaki kemik için Hallux valgus sekansini deniyorum. Sonuç alırsam yazacağım.

Genişletmek için tıkla

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası