kudret nalçakan / Tunca Nehri 2 Kişiye Mezar Oldu - Son Dakika Haberleri

Kudret Nalçakan

kudret nalçakan

Edirne’de Otomobil Nehre Uçtu: 2 Kişi Öldü

Edirne’de Tunca Nehri’ne düşen otomobilden iki kişinin cesedi çıkarıldı.

Ekleme: - Güncelleme: - / Editör: Ozge Selin / Kaynak: Cihan

Dün geceden beri haber alınamayan Kudret Nalçakan’ın yakınları polise kayıp başvurusunda bulundu. Şahsın bulunması için arama çalışmaları devam ederken, ailesi Nalçakan’ı cep telefonunda aramaya başladı.

Çalan telefon nehir kenarında balık avlamak için bulunan bir kişi tarafından fark edildi. Çalmaya devam eden telefona cevap veren şahıs, cep telefonunun Tunca Nehri kenarında bulunduğunu söyledi.

Bunun üzerine aile, polise haber vererek, aramalarını nehir kenarında yoğunlaştırdı. Telefonun bulunduğu alanda araç parçaları ve kopan ağaç dallarından otomobilin nehre düştüğü belirlendi. Polis, nehirde arama çalışmalarının yapılması için arama kurtarma ekiplerinden yardım seafoodplus.infola nehirde arama yapan ekipler, yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından otomobil, ters dönmüş bir şekilde su altında buldu. Olay yerine çağrılan çekici ile uzatılan halata bağlanan otomobil çıkarıldı. Otomobilde araç sürücüsü Kudret Nalçakan ile yanındaki Şükrü Algür’ün cesedi bulundu. Araçtan çıkarılan cesetler, cenaze aracıyla morga kaldırıldı.

Tunca Nehri 2 Kişiye Mezar Oldu

Dün gece Kudret Nalçakan'den (55) haber alamayan yakınları, polise kayıp başvurusu yaptı.

Bir yandan da Nalçakan'ın cep telefonunu sürekli arayan yakınları saat sıralarında telefonun bir kişi tarafından açılması üzerine, bu kişiye, telefonun sahibinin kayıp olduğunu bildirerek, nerede bulduğunu sordu.

Telefonu açan kişi, Kirişhane set boyundaki Tunca Nehri kenarında balık tuttuğunu, telefonun da hemen yakınında çalılıkta çaldığı için açtığını belirtmesi üzerine bölgeye polis, itfaiye, arama kurtarma, sivil savunma, Acil Sağlık Hizmetleri ekipleri sevk edildi.

Polis, yaptığı araştırmada, Kudret Nalçakan'ın 22 DF plakalı otomobille dün gece nehre düştüğünü belirledi.

Bunun üzerine ekipler, Tunca Nehri'nde arama çalışmalarına başladı.

Yaklaşık 3 saat süren arama sonucu bulunan otomobil vinç yardımı ile nehirden çıkartıldı.

Çıkarılan otomobilde Kudret Nalçakan ile Şükrü Algür'ün cesedi bulundu.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir