medcezir 42 fragman / Mira - Yaman Öpüşme Sahnesi Medcezir 42.Bölüm

Medcezir 42 Fragman

medcezir 42 fragman

42.Bölüm İzle

 

Bölüm Özeti
Yaman ve Orkun kozlarını paylaşıyor!
Asım’ın Kenan’a vurması Yaman’ın doğum günü partisinin sonu olur. Selimler’in evinde biten parti kumsalda sürer. Yaman ve Mira arkadaşlarıyla birlikte eğlenceye devam eder. Yaman’a partide yaşanan kavgayı Mira’nın güzel haberi unutturur. Yaman, günler sonra Mira’nın gidişini bir anlığına da olsa düşünmeden keyifli zaman geçirir.
Mira’nın Amerika’ya gidişinin ertelenmesi Yaman’ı da cesaretlendirir. Mira’yla birlikte Amerika’ya gidebilmek için şansını zorlamaya karar verir. Diğer tarafta Mira ve Mert de Yaman’ın gidişinin önünü açabilmek için yeni fırsatlar yaratmaya çalışır.
Sude’nin Kenan’la ilişkisini öğrendikten sonra, Asım itibarını ve geleceğini güvenceye almak için Sude’ye yeni bir anlaşma teklifi sunar. Öte yandan Ender, Asım’la Sude’nin beraberliğine muhalefet ettikçe, Sude’nin düşmanlığını daha çok üstüne çeker. Sude, Selim’le Ender’in evliliğini hedef alan tehlikeli bir oyun oynar.
Orkun’un Mira’yla Amerika’da geçireceği her anı ayrıntısıyla planmaya başlaması, Yaman’ın sabrını taşırır. Yaman Orkun’la kozlarını paylaşmak için karşı karşıya gelir. Mira ise Amerika’ya giderse Yaman’la ilişkilerinin nasıl etkileneceğini fark eder. Yaşadığı ikileme rağmen son kararını verir.
Annesinin yanına İzmir’e gitmek üzere yola çıkan Kenan, aldığı bir telefonla yolundan döner. Yaman ve Kenan babalarının Turunç Nadir tarafından kaçırıldığını öğrenir. İki kardeş yaklaşan tehlikeden habersiz Selim’den yardım ister. Turunç Nadir, babalarının cezasını oğullarına ödetmek için harekete geçer.

 

 

Etiketler: Medcezir 42.Bölüm izle, Medcezir 42.Bölüm Tek Parça izle, medcezir son bölüm izle,medcezir ful izle,medcezir ful tek parça izle.medcezir seyret,medcezir 42.bölüm seyret,medcezir hd 42. bölüm izle,medcezir hd seyret

Ekran Alıntısımd42.8

Medcezir’in 42.bölümünde heyecan fırtınası devam ediyor. Yaman, Serez ailesi ile uğraşanı buluyor, sır perdesini aralıyor.

Sinan’ın cinayete kurban gitmesi önce Selimi daha sonra da Asım Şekip Kaya ve Sude’yi içine alan zincirleme olayların başlangıcı olur. Mert babası Selim’e kavuşmanın mutluluğunu yalşarken bu sefer Mira annesinin ardından gözyaşı dökmektedir.

Aralarında yaşananlara rağmen Mira’ya destek olmaya çalışan Yaman duymaması gereken bir konuşmaya şahit olur.
Mert, herşeyden habersiz, anne babasının evlilik yıldönümü kutlaması için babasına güzel bir sürpriz hazırlamak için organizasyona girişirken Sinan’ın ölümün ardındaki gizemi çözmeye çalışan Selim’in yolu Deniz’le tekrar kesişir.

Ailenin başına gelen felaketlerin arkasında onları çok yakından tanıyan biri olduğundan emin olan Yaman büyük bir risk alır ve şüphelerinin peşinden dider… Ama Mira’nın da yanında olduğunu fark ettiğinde ikisi de tehlikenin tam ortasında kalırlar.

Mert bir taraftan babasının hapis şokunu yaşarken, Eyül ile sorunlarını çözme çabası içindedir. Uzay aralarında kara gölge gibi dolaşır. Uzay Mert’e; “Sen sahalara geri döndüysen ben kenarda kulübedeyim. Der ve Mert sen vazgeçmiyorsun yani deyince, oyundan çıkarsan oyuna girerim diyerek Eylül’ü adeta çıldırtır. Eylül, ben sizin oyuncağınızmıyım diyerek çılgına döner.

Ekran Alıntısımd42.4

Mira, Yaman ile aralarının bozuk olası bir türlü bir araya gelmeyişlerinin verdiği üzüntü ile adeta hastalanır, göz yaşlarını tutamaz.

Ekran Alıntısımd42.mira

Mira Eyül’le telefonda konuşurken, “Mümkünse Yaman bir süre uzak kalsın benden” lafını Yaman duyar ve çok bozulur.

Ekran Alıntısımd42.1Ekran Alıntısımd42.2

Mira’ya “Ayıp ediyorsun, şimdi de Orkun’la beni çekiştiriyorsun.

Ekran Alıntısımd42.3

Eylül, Yaman ile Mira arasısında arabuluculuk yapar. Yaman’a Mira için; “Şu an en çok sana ihtiyacı var. Senin şevkatine, sevgine… Ama siz de uzaksınız, ne yazık ki? Niye bu kadar öfkeliyseniz artık, canınız yandıkça kılıçları kuşanıyorsunuz.” Der. Yaman; “Artık birbirimize iyi gelmiyoruz ya…” Diyerek cevap verir.

Ekran Alıntısımd42.6

Yaman bir daha bolkon tırmanma işini dener. Amacı Mira ile konuşmaktır. Mira ile Yaman yavaş yavaş birlerine yakınlaşıyorlar. Diğer bir deyişle olaylar onları yakınlaşmaya doğru itiyor.

Ekran Alıntısımd42.5

Bütün bu olaylar en yakınlarındaki Turunç Nadir’in başının altından çıkıyor, bu bölümde Yaman, Nadir Beyin ipliğini pazara çıkartabilecek mi? Yaman sır perdesini aralıyor. Cuma akşamı hep birlikte göreceğiz.

Ay Yapım’ın süper dizizi Medcezir, 3 Ekim 2014 Cuma akaşamı 20.30 da Star Tv. Ekranlarında… İzleyenlerini gene bütün heyecanı ile ekran başına çivileyecek!

Medcezir’in fenomen oyuncusu (Yaman) Çağatay Ulusoy, sosyal medyanın vazgeçilmezi. Her resmi sosyal medyayı sallamaya yetiyor. Çağatay Ulusoy’un İnstagram hesabından paylaştığı davul çalarken işte o resmi. Bu resim 40 binin üzerinde beğeni almış ve de yorum yapılmış. Ne diyelim, Medcezir’in yakışıklısı Yaman ne yapsa yakışıyor, ne de olsa Yaman çocuk.

çağatay davulcu

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar
Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar
Mail : [email protected]
Blog: milliyet.com.tr/cansever
Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller İnternetten ve tarafımdan 42.bölüm fragmanında kopyalanmıştır

Post Views:218

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası